Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαρακτηριστικά΄και τιμες

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-oneplus-5

Αυτά είναι ράδιο αρβύλα, ειδικά από το συγκεκριμένο site.

Θα τα μάθουμε την ημέρα της παρουσίασης τα χαρακτηριστικά. Μέχρι τώρα μόνο o Snapdragon 835 είναι επιβεβαιωμένος.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

E ναι, οταν βγει τηλεφωνο 4" πλεον, η σωστη αναλυση ειναι 4κ

:lol:

Ενα συγχρονο iphone 4 θα ειχε 8κ αναλυση για να βγει σωστο :rolleyes:

Υπερβολες, μαρκετινιστικα κολπα της apple απο το 2010, που καλο ειναι να μην τα αναπαραγεις πλεον φιλε μου.

Σαφως και υπαρχει διαφορα 300-500dpi και εχει αποδειχτει και επιστημονικα οτι ο ανθρωπος βλεπει διαφορά.

Το θεμα ειναι αν αξιζει το battery toll για την διαφορά αυτη και εγω λεω δαγκωτο όχι.

Συγνώμη αλλά δεν θα μου απαγορεύεις να λέω αυτά που γνωρίζω

Εάν έχεις άλλη άποψη κατέθεσε την και οποίος θέλει την διαβάζει και την συγκρατεί

Nokia 8800 Scirocco

Αφού έχουν πει ότι θα έχει qhd οθόνη, τι βλακείες γράφει το kimovil

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ξερουμε αν θα ειναι water resistant και αν θα εχει wireless charging?

Αυτο ειναι κατι που ενδιαφερει και εμενα...Για την ασυρματη φορτιση δεν με ενδιαφερει...αλλα η αντοχη στο νερο ειναι για μενα must...

Το 3τ δεν φοράει τον 298...?

Ναι.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

https://techblog.gr/mobile/oneplus-5-priced-550-euros-in-finland-2834/

Φήμες για 550€, θα πέσει μαύρο δάκρυ..

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ωχ ωχ ωχ.. :dizzy:

ήλπιζα για 480 490.. :rolleyes:

για να δούμε.. που θα κάτσει η ..μπίλια.. :(

Την ώρα που το S8 ήδη έχει πέσει κάτω από 600 δε βλέπω κανένα vfm flagship killer στα 550. Ελπίζω να το δώσει το πολύ 470.

Την ώρα που το S8 ήδη έχει πέσει κάτω από 600 δε βλέπω κανένα vfm flagship killer στα 550. Ελπίζω να το δώσει το πολύ 470.

https://gr.gizchina.com/2017/06/08/oneplus-5-price-550-euros-leaked/

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα το χαρώ να παει τόσο η τιμή για να φάει μια πατάτα η εταιρεία και να βάλει μυαλό
Nokia 8800 Scirocco

Καποιοι πηραν αερα και νομιζουν πως ειναι η σουπερ ντουπερ εταιρια (αν κοστιζει τοσο οντως).... :lol:
Samsung S21 Ultra

Αν και περιμενα αρκετο καιρο για το OP5,αν παει κοντα στα 550 θα αξιζει?? γιατι αν βαλεις και τον φορτιστη που πρεπει να αγορασεις extra και καμια θηκη ανεβαινει ακομα παραπανω..και ταυτοχρονα βλεπεις στο σκρουτζ οτι το galaxy s8 εχει φτασει στα 600Ε.

πάντως έχε πέσει σχετικό "κράξιμο" και λογικό είναι, στα forum - social media κλπ κλπ , για την διαρροή της υποτιθέμενης τιμής των 550€ Edited by msarig

Αν ξεκινάει από τα 550 και με σχεδιασμό iPhone 7 (το δεύτερο ειδικά το βλέπω λίγο απίθανο) δεν νομίζω ότι θα πάει τόσο καλά σε πωλήσεις...

Για την τιμή βέβαια έχω την αίσθηση ότι θα είναι στα 499 η έκδοση των 64 και λογικά θα έχουν κάποια 128GB στα 450-470...

Powerd by OnePlus 7 Pro

και τα 500 πολλά θα είναι κατα την γνώμη μου εκτός και αν δικαιολογεί την τιμή με αδιαβροχοποίηση, ωραίο design χωρίς μπεζελ, μπαταρία και κυρίως να έχει ισάξια κάμερα με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες.τότε οκ, θα αξίζει και 550.Αν μας δώσουν ένα λίγο βελτιωμένο 3 με 100 ευρώ πάνω θα πάει άπατο.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

....

Για την τιμή βέβαια έχω την αίσθηση ότι θα είναι στα 499 η έκδοση των 64 και λογικά θα έχουν κάποια 128GB στα 450-470...

ναι , κατι τετοιο λενε.. για να δουμε..

Αν ξεκινάει από τα 550 και με σχεδιασμό iPhone 7 (το δεύτερο ειδικά το βλέπω λίγο απίθανο) δεν νομίζω ότι θα πάει τόσο καλά σε πωλήσεις...

Θες να πεις 550 και 570 ευρω τα 128αρια. Αν ισχύουν οι τιμές, μαύρο στην one plus. Xiaomi οποίος θέλει χαμηλότερες τιμές αν θέλει να αναβαθμίσει. Ευτυχώς προλάβαμε το 3T που ήταν μάλλον και το τελευταίο vfm της one plus.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

0cbf9ac5d3518346bd23057d3bc27bae.jpg

με προλαβες, μολις πηγα να ανεβασω την εικονα απο facebook της 1+

https://www.facebook.com/oneplusunitedkingdom/posts/1245687782219891

Screenshot_15.png

^^^ OP 5 back photo

Ειναι το δευτερο επίσημο στοιχείο (μετά τον SD835) και "απέχει" αρκετά από τα περισσότερα leaks.

Εγω το μονο που παρατηρώ ειναι οτι ΔΕΝ έχει οπή ακουστικών 3,5mm στην πάνω πλευρά...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• The title was changed to OnePlus 5