dbekia Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Καλημέρα, @ Axwell φίλε μου επειδή ακούμε (και) την ίδια μουσική (σε “βλέπω" στο “άλλο” thread, σε καλοσορίζω κι εδώ), εγώ απ’ όσα σου έχουν ήδη προτείνει τα παιδιά θα σου έλεγα πως αυτά με το καλύτερο λόγο απόδοση/τιμή είναι τα Brainwavz Pro Alfa. Αν σκέφτεσαι να δώσεις 80$, για μένα τα Sunrise SW-Xscape δεν αξίζουν, για τα μουσικά σου γούστα. Αν μπορείς να διαθέσεις τόσα, υπάρχουν καλύτερες επιλογές για το genre που κυρίως ακούς. … και κάτι τελευταίο αλλά για μένα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! Σε αντίθεση με τη κατά τη γνώμη μου, ΚΑΚΩΣ “καθιερωμένη” άποψη, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις ακουστικά με μεγάλο “ειδικό βάρος” στις χαμηλές συχνότητες (=μπάσα). Αυτή η αντίληψη προβάλεται και έχει κακώς καθιερωθεί, κυρίως από όσους δεν ακούν και πολύ House (ή γενικά ηλεκτρονική χορευτική μουσική), δηλαδή από περιστασιακούς, ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ακροατές χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής. Τέτοιοι ακροατές στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων απλά υποθέτουν πιο πολύ, τι είδος ακουστικά θα ταίριαζαν σε αυτό το genre. Επειδή είναι “άσχετοι” με το είδος, ακούνε κάποια track για λίγα συνήθως λεπτά (τις περισσότερες φορές κιόλας δε “περνάνε” ΚΑΝ το πρώτο λεπτό της εισαγωγής ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στο 99% των track, και έπειτα απλά κάνουν ένα γρήγορο πέρασμα από τη μέση του track και ακούνε λίγο και το τέλος) και σκέφτονται ως εξής : “μμμ, πολύ μπάσο, άρα χρειάζονται ακουστικά με πλούσιο μπάσο” … ΛΑΘΟΣ !!! Όπως πολύ καλά και ο ίδιος ξέρεις, το μπάσο στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική, αν και “ακούγεται” πολύ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ με genres όπως Hip Hop και RnB ! Το μπάσο δημιουργεί μεν τον “καμβά” του beat πάνω στον οποίο σχεδιάζεται και εξελίσσεται όλο το track αλλά ποτέ δεν “γίνεται" κάτι παραπάνω από αυτό, απλά ένας καμβάς ! Στη Hip Hop κυρίως αλλά και στην RnB σε μικρότερο όμως βαθμό, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά ! Στη Ηouse το "ζουμί” και το “ψαχνό”, Η ΓΟΗΤΕΙΑ της υπόθεσης σε όλα τα track είναι στις μέσες και στις υψηλές, στους ήχους των keyboard και των synth ! Σκέψου και προσπάθησε να θυμηθείς στα αγαπημένα σου τραγούδια, που “ανατριχιάζεις” και που ξεσηκώνεσαι ;;;; Εεεε ;;; Στα “γυρίσματα” και στις λίγες (αν υπάρχουν κιόλας) στιγμές που “μπαίνουν” κάποια vocals, ΣΩΣΤΑ ;;;;;!!!! Ακουστικά απλά με "έμφαση στο μπάσο”, κουράζουν και τελικά απογυμνώνουν το genre υποβιβάζοντάς το σε “καγκουροτράγουδα” !!! Δοκίμασε δυο “ακραίες” περιπτώσεις. Άκουσε το ίδιο track πρώτα με ένα bass heavy ζευγάρι τύπου V-moda Vibes και μετά με ένα “αναιμικό” στα μπάσα αλλά πολύ πολύ σωστό στις μέσες και στις υψηλές όπως π.χ. Etymotic ER-6i. Και τα δύο είναι πολύ προσιτά (οικονομικά) ζευγάρια, αλλά στο 99% των περιπτώσεων στο Internet θα σου πούνε “… ααα, ακούς House ;;; Εεεε τότε εννοείται ότι πας με κλειστά μάτια για τα V-moda” … Με τη τελική επιλογή μεταξύ αυτών των δύο ΑΚΡΑΙΩΝ εναλλακτικών μπορεί να μη διαφωνώ κατ’ ανάγκη, εξοργίζομαι όμως με το “ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ” … Λοιπόν, μετά το πρώτο shock, λόγω μετάβασης σε κάτι εκ πρώτης όψεως “αντισυμβατικό”, θα διαπιστώσεις πως το αυτί σου θα συνηθίσει μια χαρά και άνετα στο “χαμηλής” έντασης background των μπάσων των ER-6i και θα απολαμβάνεις ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ το track. Στην αρχή δε θα το πιστεύεις, αλλά στο τέλος θα το συνηδητοποιήσεις και "θα γελάνε και τα αυτιά σου” … H House χρειάζεται πολύ "γρήγορα” IEM με όσο γίνεται καλύτερες μέσες και υψηλές, εξαιρετικό stereo imaging και αξιοπρεπές μπάσο. Μη ξεχνάς ότι πρόκειται για genre με 99% computer generated ήχους και ΟΧΙ ήχους από πραγματικά μουσικά όργανα … !!! Όλα αυτά ξέρω πως μπορεί να ακούγονται ακόμα και ως ύβρεις σε όσους έχουν “χάψει” αμάσητη τη “Βίβλο” που χρόνια διακυρήτουν πολύ “ειδικοί” IEM πλήν όμως ΑΣΧΕΤΟΙ με το genre, αλλά είναι τα προσωπικά μου συμπεράσματα, μετά από ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ δοκιμών εκατοντάδων ζευγαριών ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (όχι ΜΟΝΟ IEM) πάνω σε ένα genre που όχι απλά μου αρέσει και ακούω αλλά ΝΙΩΘΩ με κάθε κύταρό μου και ΑΠΑΙΤΩ να με ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ με κάθε track … Υ.Σ. Δε μου αρέσει ΜΟΝΟ/ΚΥΡΙΩΣ η House :lol: Edited January 15, 2011 by dbekia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Καλημέρα, @ Axwell φίλε μου επειδή ακούμε (και) την ίδια μουσική (σε “βλέπω" στο “άλλο” thread, σε καλοσορίζω κι εδώ), εγώ απ’ όσα σου έχουν ήδη προτείνει τα παιδιά θα σου έλεγα πως αυτά με το καλύτερο λόγο απόδοση/τιμή είναι τα Brainwavz Pro Alfa. Αν σκέφτεσαι να δώσεις 80$, για μένα τα Sunrise SW-Xscape δεν αξίζουν, για τα μουσικά σου γούστα. Αν μπορείς να διαθέσεις τόσα, υπάρχουν καλύτερες επιλογές για το genre που κυρίως ακούς. … και κάτι τελευταίο αλλά για μένα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! Σε αντίθεση με τη κατά τη γνώμη μου, ΚΑΚΩΣ “καθιερωμένη” άποψη, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις ακουστικά με μεγάλο “ειδικό βάρος” στις χαμηλές συχνότητες (=μπάσα). Αυτή η αντίληψη προβάλεται και έχει κακώς καθιερωθεί, κυρίως από όσους δεν ακούν και πολύ House (ή γενικά ηλεκτρονική χορευτική μουσική), δηλαδή από περιστασιακούς, ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ακροατές χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής. Τέτοιοι ακροατές στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων απλά υποθέτουν πιο πολύ, τι είδος ακουστικά θα ταίριαζαν σε αυτό το genre. Επειδή είναι “άσχετοι” με το είδος, ακούνε κάποια track για λίγα συνήθως λεπτά (τις περισσότερες φορές κιόλας δε “περνάνε” ΚΑΝ το πρώτο λεπτό της εισαγωγής ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στο 99% των track, και έπειτα απλά κάνουν ένα γρήγορο πέρασμα από τη μέση του track και ακούνε λίγο και το τέλος) και σκέφτονται ως εξής : “μμμ, πολύ μπάσο, άρα χρειάζονται ακουστικά με πλούσιο μπάσο” … ΛΑΘΟΣ !!! Όπως πολύ καλά και ο ίδιος ξέρεις, το μπάσο στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική, αν και “ακούγεται” πολύ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ με genres όπως Hip Hop και RnB ! Το μπάσο δημιουργεί μεν τον “καμβά” του beat πάνω στον οποίο σχεδιάζεται και εξελίσσεται όλο το track αλλά ποτέ δεν “γίνεται" κάτι παραπάνω από αυτό, απλά ένας καμβάς ! Στη Hip Hop κυρίως αλλά και στην RnB σε μικρότερο όμως βαθμό, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά ! Στη Ηouse το "ζουμί” και το “ψαχνό”, Η ΓΟΗΤΕΙΑ της υπόθεσης σε όλα τα track είναι στις μέσες και στις υψηλές, στους ήχους των keyboard και των synth ! Σκέψου και προσπάθησε να θυμηθείς στα αγαπημένα σου τραγούδια, που “ανατριχιάζεις” και που ξεσηκώνεσαι ;;;; Εεεε ;;; Στα “γυρίσματα” και στις λίγες (αν υπάρχουν κιόλας) στιγμές που “μπαίνουν” κάποια vocals, ΣΩΣΤΑ ;;;;;!!!! Ακουστικά απλά με "έμφαση στο μπάσο”, κουράζουν και τελικά απογυμνώνουν το genre υποβιβάζοντάς το σε “καγκουροτράγουδα” !!! Δοκίμασε δυο “ακραίες” περιπτώσεις. Άκουσε το ίδιο track πρώτα με ένα bass heavy ζευγάρι τύπου V-moda Vibes και μετά με ένα “αναιμικό” στα μπάσα αλλά πολύ πολύ σωστό στις μέσες και στις υψηλές όπως π.χ. Etymotic ER-6i. Και τα δύο είναι πολύ προσιτά (οικονομικά) ζευγάρια, αλλά στο 99% των περιπτώσεων στο Internet θα σου πούνε “… ααα, ακούς House ;;; Εεεε τότε εννοείται ότι πας με κλειστά μάτια για τα V-moda” … Με τη τελική επιλογή μεταξύ αυτών των δύο ΑΚΡΑΙΩΝ εναλλακτικών μπορεί να μη διαφωνώ κατ’ ανάγκη, εξοργίζομαι όμως με το “ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ” … Λοιπόν, μετά το πρώτο shock, λόγω μετάβασης σε κάτι εκ πρώτης όψεως “αντισυμβατικό”, θα διαπιστώσεις πως το αυτί σου θα συνηθίσει μια χαρά και άνετα στο “χαμηλής” έντασης background των μπάσων των ER-6i και θα απολαμβάνεις ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ το track. Στην αρχή δε θα το πιστεύεις, αλλά στο τέλος θα το συνηδητοποιήσεις και "θα γελάνε και τα αυτιά σου” … H House χρειάζεται πολύ "γρήγορα” IEM με όσο γίνεται καλύτερες μέσες και υψηλές, εξαιρετικό stereo imaging και αξιοπρεπές μπάσο. Μη ξεχνάς ότι πρόκειται για genre με 99% computer generated ήχους και ΟΧΙ ήχους από πραγματικά μουσικά όργανα … !!! Όλα αυτά ξέρω πως μπορεί να ακούγονται ακόμα και ως ύβρεις σε όσους έχουν “χάψει” αμάσητη τη “Βίβλο” που χρόνια διακυρήτουν πολύ “ειδικοί” IEM πλήν όμως ΑΣΧΕΤΟΙ με το genre, αλλά είναι τα προσωπικά μου συμπεράσματα, μετά από ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ δοκιμών εκατοντάδων ζευγαριών ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ (όχι ΜΟΝΟ IEM) πάνω σε ένα genre που όχι απλά μου αρέσει και ακούω αλλά ΝΙΩΘΩ με κάθε κύταρό μου και ΑΠΑΙΤΩ να με ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ με κάθε track … Υ.Σ. Δε μου αρέσει ΜΟΝΟ/ΚΥΡΙΩΣ η House :lol: Φτάνει πια με την τυφλή κυριαρχία του μπάσου. Ότι genre και αν ρωτήσεις οι μισοί θα σου προτείνουν bass heavy ακουστικά. Όπως πολύ σωστά προαναφέρθηκε, με εξαίρεση 2-3 μουσικά είδη που βασίζονται πολύ στο μπάσο, όλα τα άλλα αν μη τη άλλο βασίζονται στα φωνητικά και έγχορδα που επί το πλείστον ανήκουν στη mid κατηγορία. Εγώ το λέω και θα επιμένω και στους haters (όχι σε αυτό το φορουμ αλλά αλλού) οτί τα RE0 είναι πολύ κατάλληλα για metal και ότι επειδή έχει διπλομποτιά δεν σημαίνει ότι χρειάζεται έμφαση στο μπάσο (αλλά χρειάζεται γρήγορο μπάσο). ΥΣ: Τo over the ear fit είναι πολύ πιο άνετο και σταθερό από το cord down. Δοκιμάστε για καμιά βδομάδα να συνηθίσετε και θα δείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Συμφωνω με ολα αυτα που γραφεται αλλα επισης μια πολυ σημαντικη παραμετρος στα ηχεια ειναι τα δυναμικα και το σβησιμο στις χαμηλες συχνοτητες, τα ακουστικα που εχω θεωρουνται απο πολλους οτι εχουν πολυ ενταση στο μπασο, πραγμα λαθος καθως το fit ειναι αυτο που καθοριζει τη δυναμικοτητα του μπασου και το Balance με τις υπολοιπες συχνοτητες (και το brain burn-in φυσικα). To καλυτερο μπασο ειναι αυτο που προσαρμοζεται η ενταση του αναλογα τη μουσικη και οχι αυτο που παιζει μονο δυνατα, η προσθετει συνεχεια sub-bass, mid-bass. Εχω ακουσει και τα phonak οποτε καταλαβαινω το ανεμικο και γρηγορο μπασο που αναφερεστε αλλα και παλι ειναι θεμα τελειου fit, να φανταστειτε ο φιλος μου που εχει τα ακουστικα ενα χρονο τα φοραγε λαθος και του εδειξα πως να εχει βαθυ Fit με ρηχα "μαξιλαρακια" και πραγαματικα δεν το πιστευε τη μπασο ειχαν τα Phonak (με γκρι φιλτρα). Βασικα το μεγαλυτερο ρολο παιζει σε ποση ενταση ακους μουσικη, δηλαδη σε τι συναρτηση εντασης βρισκεται το μπασο σε σχεση με τις υπολοιπες συχνοτητες. Πχ αν εχεις ακουστικα V shaped (δηλαδη με τονισμενα μπασα πριμα) τοτε θες να ακους τα φωνητικα (μεσαια) πιο κοντα σου οποτε δυναμωνεις την ενταση με αποτελεσμα το μπασο να ειναι πολυ. Η και το αντιθετο με πολλα μεσαια πριμα και ανεμικο μπασο. Εκει κανει τη δουλεια ο ενισχυτης και εξισσοροπει τα πραματα... ΥΓ. dbekia Και το soundstage παιζει πολυ ρολο στη house, ωωω αυτο το soundstage... (ειδικα σε Michael Jackson) YΓ2. Μερικες photo απο τα ακουστικα: Edited January 15, 2011 by Godfavor777 Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ στο ότι τα περισσότερα “προβλήματα” ή κακά/χλυαρά σχόλια σχετικά με τα Westone 3 οφείλονται σε μη ηδανικό fit ! Προσωπικά, δε με επηρεάζει/αποσχολεί ΚΑΘΟΛΟΥ αν ένα ζευγάρι για να αποδώσει απαιτεί εκ πρώτης όψεως περιέργο/οπτικά άβολο ή εξαιρετικά επιτηδευμένο φόρεμα με συγκεκριμένα μόνο tips κ.τ.λ. Το μόνο που για μένα έχει σημασία σχετικά με το ιδανικό φόρεμα/fit είναι : 1. Πόσο εύκολα/γρήγορα μπορώ εγώ να “αναπαράγω” ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ(!!!), αυτό το ιδανικό. 2. Αν το ιδανικό φόρεμα/fit είναι άνετο (όχι ΟΠΤΙΚΑ "άνετο”) για πολύωρη χρήση. 3. Αν το ιδανικό φόρεμα/fit παραμένει ως έχει, χωρίς να χρειάζεται κάθε λίγα λεπτά να το επαναφέρω/επαναπροσανατολίζω στην αρχίκη ιδανική του θέση. Δυστυχώς, τουλάχιστον για τον δικό μου ακουστικό πόρο, τα Westone 3 απέτυχαν περισσότερες φορές απ’ όσες θα μπορούσα να ανεχτώ στα 1 και 3 με αποτέλεσμα να μην έχω “καλό” ήχο ενώ είχα βρεί και ήξερα πως να πετύχω και ποιό είναι το ιδανικό fit/tip . Το σχήμα του housing που έχει επιλέξει π.χ. η Ultimate Ears για τα Super fi. και Triple fi. μπορεί να ξενίζει και οπτικά να φαίνεται χοντροκομένο ή/και απογοητευτικά ανεπιτήδευτο/απλοϊκό αλλά κάθε άλλο παρά τυχαίο ή δείγμα κακού engineering δεν είναι !!! Είναι μια συνειδητή και προσεγμένη/ζυγισμένη επιλογή, βασισμένη στην ανάγκη για “συμβιβασμό” και εύρεση της χρυσής τομής ανάμεσα σε πολύπλοκους και ανταγωνιστικούς παράγοντες όπως άνεση, ευκολία/ταχύτητα φορέματος, διατήρηση ιδανικού fit, ηχητική απόδωση/πιστότητα/συνέπεια, soundstage, απομόνωση εξωτερικών θορύβων κ.τ.λ. Όσοι π.χ. ξέρουν από ηχεία ή έχουν ασχοληθεί με το σχεδιασμό τους, γνωρίζουν πως το 50% της επιτυχίας ενός πραγματικά πολύ καλού ηχείου με εξαιρετική ηχητική απόδοση και πολύ καλό soundstage οφείλεται στο προσεκτικά σχεδιασμένο εσωτερικό θάλαμο του ηχείου ! Υ.Σ. Το ευρύ soundstage είναι επιθυμητό και σχετικά δυσεύρετο χαρακτηριστικό στο κόσμο των IEM, αλλά ευτυχώς όταν μιλάμε για ηλεκτρονική μουσική δε παίζει μεγάλο ρόλο, απλά γιατί εκ φύσεως μιλάμε για genre το οποίο από την αρχή μέχρι το τελικό mastering, παράγεται σχεδόν αποκλειστικά "μέσα σε έναν υπολογιστή” ή τέλος πάντων σε κάτι παρεμφερές. Η ηλεκτρονική μουσική ΔΕΝ είναι genre όπου π.χ. τα track ενός CD θα ηχογραφηθούν κάποια στιγμή live σε ένα studio/αίθουσα συναυλιών ή ανοιχτό χώρο με τη συμμετοχή και φυσική παρουσία τραγουδιστών, μουσικών, πραγματικών οργάνων κ.τ.λ όπου ο περιβάλλον χώρος είναι ΚΡΙΤΙΚΗΣ σημασίας (=στην ουσία μιλάμε για το πως ακούγονται τα πάντα ΜΕΣΑ στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ χώρο. Ο τελικός ήχος είναι το πάντρεμα της αλληλεπίδρασης της μουσικής με το χώρο) και έπειτα να επέμβει ο sound engineer για να κάνει fine-tuning και τελικό mastering ... Edited January 15, 2011 by dbekia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Συμφωνω οτι τα triple.fi εχουν αυτο το design καθαρα για ακουστικους λογους αλλα μου φαινεται περιεργο γιατι η τεχνολογια Balanced armature δεν επιρρεαζεται απο τη καμπινα του ακουστικου, πιστευω εχει να κανει περισσοτερο με τον ηχητικο κυλινδρο που καθονται τα μαξιλαρακια καθως ειναι πιο παχυς απο τα shure, westone, καθως και η αποσταση των balanced armature απο την ακουστικη μεμβρανη του αυτιου. Αν διαβασεις στο headfi μερικοι που εκεναν reshell τα triple.fi σε τελειως custom house ειχαν χειροτερο ηχο απο οτι πριν! Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Συμφωνω οτι τα triple.fi εχουν αυτο το design καθαρα για ακουστικους λογους … Και όχι μόνο, είναι ζήτημα να βρείς τη χρυσή τομή ανάμεσα στους παράγοντες που ανέφερα παραπάνω. …. εχει να κανει περισσοτερο με τον ηχητικο κυλινδρο που καθονται τα μαξιλαρακια καθως ειναι πιο παχυς απο τα shure, westone, καθως και η αποσταση των balanced armature απο την ακουστικη μεμβρανη του αυτιου. Επιπλέον πριν τον κύλινδρο έχουν τοποθετημένα και ειδικά ηχητικά φίλτρα, τα οποία π.χ. στα Super fi. δε φαίνονται τόσο έντονα και έχουν και διαφορετικό χρώμα, ενώ στα Triple fi. φαίνονται καθαρά και το ένα από τα φίλτρα έχει ροζ χρώμα. Αν διαβασεις στο headfi μερικοι που εκεναν reshell τα triple.fi σε τελειως custom house ειχαν χειροτερο ηχο απο οτι πριν! Ακριβώς !!! Γι αυτό σε όσους λένε “… μα καλά χαζοί είναι όλοι τους στην Ultimate Ears ;;;; Αν τα Triple fi. τα έβγαζαν με πιο μικρό ή/και ρυχό shell θα ήταν THE BEST UNIVERSAL IEM EVER ._ !!!” απαντώ με μία λέξη … Απατάστε !!! Τα ακουστικά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έπρεπε να είναι, απλά, τι να κάνουμε; Δεν βολεύουν τους πάντες :lol: Αν συνέβαινε το αντίθετο δε θα μιλούσαμε για universal fit IEM :lol: αλλά για customizable custom :p:X IEM Αυτοί οι “κανόνες” ισχύουν δυστυχώς για όλα τα universal fit IEM ._ Εγώ το λέω και θα επιμένω και στους haters (όχι σε αυτό το φορουμ αλλά αλλού) οτί τα RE0 είναι πολύ κατάλληλα για metal και ότι επειδή έχει διπλομποτιά δεν σημαίνει ότι χρειάζεται έμφαση στο μπάσο (αλλά χρειάζεται γρήγορο μπάσο). Έχουν βγάλει και τα RE-ZERO (δεν είναι τα RE-0), τα οποία δίνουν λίγο περισσότερη έμφαση σε μπάσο και μέσες … http://www.headfonia.com/hifiman-re-zero-and-re-0/ Αν σου αρέσουν τα RE-0 για Rock και Metal, τα RE-ZERO θα τα λατρέψεις ... Edited January 16, 2011 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Φίλε να τα πάρεις τα eterna v1 αβλεπί. Δεν θα το μετανιώσεις σε καμία περίπτωση. Για δε τις επιφυλάξεις σου αναφορικά με το ΄φόρεμά' τους, μάθε πως είχα κι εγώ ακριβώς τις ίδιες(μη σου πω περισσότερες) Σήμερα μπορώ να σου πω με σιγουριά πως τα eterna είναι ό,τι πιο άνετο έχω ποτέ φορέσει από iems... Μακράν Χμμμ, τώρα με βάζεις σε σκέψεις. Δεν τα αποκλείω τότε, αλλά θα πρέπει να δοκιμάσω γενικά το 'over the ear' για να δω πως νιώθει. @ dbekia Σε ευχαριστώ φίλε, για τη βοήθεια και τις αναλυτικές επεξηγήσεις.:) Πάντως το είπα και στην αρχή πως δεν ψάχνω ακουστικά με έμφαση στον ήχο, είτε σε μπάσο είτε σε κάτι άλλο. Θα προτιμούσα κάτι ουδέτερο, αφενός γιατί ακούω διάφορα είδη μουσικής, αφετέρου γιατί πιστεύω, χωρίς να έχω σοβαρές γνώσεις επί του θέματος, ότι θα αποδίδεται καλύτερα το feeling του κάθε κομματιού. I have faith in the producers, να το πω έτσι. Με το να υπάρχει παντού ενισχυμένο μπάσο για παράδειγμα, θα αναιρεί τη διαφορά μεταξύ κομματιών που έχουν όντως βαθύ και αρκετό μπάσο με άλλα που δεν φτιάχτηκαν για να αποδίδουν αυτούς τους ήχους. Τώρα ποια να πάρω... Έριξα μια ματιά στα Brainwavz ProAlpha και φαίνεται να είναι αρκετά καλά και εξαιρετικά για την τιμή τους. Συνδιάζουν ποιότητα ήχου, αξιοπρεπές isolation (που με απασχολεί) και φοριέται και με τους δύο τρόπους. Είμαι μεταξύ αυτών και των Fischer Audio Eterna. Φαντάζομαι πως ότι πληρώνεις παίρνεις στην κάθε περίπτωση, ίσως όμως η διπλάσια τιμή να μην συνεπάγεται και διπλάσια διαφορά στην ποιότητα ήχου... @ TheSmiths Ήρθε η παραγγελία; Για πες εντυπώσεις να δούμε που θα βαρύνει η ζυγαριά... :) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 @ dbekia Σε ευχαριστώ φίλε, για τη βοήθεια και τις αναλυτικές επεξηγήσεις.:) Πάντως το είπα και στην αρχή πως δεν ψάχνω ακουστικά με έμφαση στον ήχο, είτε σε μπάσο είτε σε κάτι άλλο. Θα προτιμούσα κάτι ουδέτερο, αφενός γιατί ακούω διάφορα είδη μουσικής, αφετέρου γιατί πιστεύω, χωρίς να έχω σοβαρές γνώσεις επί του θέματος, ότι θα αποδίδεται καλύτερα το feeling του κάθε κομματιού. I have faith in the producers, να το πω έτσι. Με το να υπάρχει παντού ενισχυμένο μπάσο για παράδειγμα, θα αναιρεί τη διαφορά μεταξύ κομματιών που έχουν όντως βαθύ και αρκετό μπάσο με άλλα που δεν φτιάχτηκαν για να αποδίδουν αυτούς τους ήχους. Ακριβώς αυτής της “λογικής” είμαι κι εγώ (τις περισότερες φορές;)), γι αυτό σου είπα να ΜΗΝ πάρεις ακουστικά με ενισχυμένο μπάσο :) ... Τώρα ποια να πάρω... Έριξα μια ματιά στα Brainwavz ProAlpha και φαίνεται να είναι αρκετά καλά και εξαιρετικά για την τιμή τους. Συνδιάζουν ποιότητα ήχου, αξιοπρεπές isolation (που με απασχολεί) και φοριέται και με τους δύο τρόπους. Είμαι μεταξύ αυτών και των Fischer Audio Eterna. Φαντάζομαι πως ότι πληρώνεις παίρνεις στην κάθε περίπτωση, ίσως όμως η διπλάσια τιμή να μην συνεπάγεται και διπλάσια διαφορά στην ποιότητα ήχου. Τα Eterna είναι κάπως πιο “ποιοτικά” (ηχητικά), η τάξη μεγέθους αυτής της διαφοράς ΔΕΝ κυμαίνεται σε επίπεδα που θα μπορέσεις άμεσα ή εύκολα να καταλάβεις (αν θεωρήσουμε πως είχες πάρει και τα δύο). Απλά έχε στο μυαλό σου ότι αυτό που γίνεται άμεσα αντιληπτό είναι ότι τα Eterna έχουν "πιο πολύ” μπάσο (όχι σε βαθμό που θα μπορούσα να το θεωρήσω ως μειονέκτημα). Όποιο κι αν πάρεις θα μείνεις ικανοποιημένος, για μένα το καλύτερο λόγο απόδοσης/τιμής τον έχουν τα ProAlpha (αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλύτερα). Αν θέλεις να δώσεις όσο γίνεται λιγότερα και να πάρεις όσο γίνεται “περισσότερο ακουστικό” διάλεξε τα ProAlpha. Αν η σχετικά μικρή διαφορά στη τιμή τους δε σε “χαλάει” διάλεξε τα Eterna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Χμμμ, τώρα με βάζεις σε σκέψεις. Δεν τα αποκλείω τότε, αλλά θα πρέπει να δοκιμάσω γενικά το 'over the ear' για να δω πως νιώθει. @ dbekia Σε ευχαριστώ φίλε, για τη βοήθεια και τις αναλυτικές επεξηγήσεις.:) Πάντως το είπα και στην αρχή πως δεν ψάχνω ακουστικά με έμφαση στον ήχο, είτε σε μπάσο είτε σε κάτι άλλο. Θα προτιμούσα κάτι ουδέτερο, αφενός γιατί ακούω διάφορα είδη μουσικής, αφετέρου γιατί πιστεύω, χωρίς να έχω σοβαρές γνώσεις επί του θέματος, ότι θα αποδίδεται καλύτερα το feeling του κάθε κομματιού. I have faith in the producers, να το πω έτσι. Με το να υπάρχει παντού ενισχυμένο μπάσο για παράδειγμα, θα αναιρεί τη διαφορά μεταξύ κομματιών που έχουν όντως βαθύ και αρκετό μπάσο με άλλα που δεν φτιάχτηκαν για να αποδίδουν αυτούς τους ήχους. Τώρα ποια να πάρω... Έριξα μια ματιά στα Brainwavz ProAlpha και φαίνεται να είναι αρκετά καλά και εξαιρετικά για την τιμή τους. Συνδιάζουν ποιότητα ήχου, αξιοπρεπές isolation (που με απασχολεί) και φοριέται και με τους δύο τρόπους. Είμαι μεταξύ αυτών και των Fischer Audio Eterna. Φαντάζομαι πως ότι πληρώνεις παίρνεις στην κάθε περίπτωση, ίσως όμως η διπλάσια τιμή να μην συνεπάγεται και διπλάσια διαφορά στην ποιότητα ήχου... @ TheSmiths Ήρθε η παραγγελία; Για πες εντυπώσεις να δούμε που θα βαρύνει η ζυγαριά... :) φίλε μου το περιμένω τέλος της εβδομάδας. Με το που το τεστάρω θα γράψω εντυπώσεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 φίλε μου το περιμένω τέλος της εβδομάδας. Με το που το τεστάρω θα γράψω εντυπώσεις:) Απο που τα πήρες, απο περιεργεια. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Απο που τα πήρες, απο περιεργεια. από το amazon φίλε το παρήγγειλα, κοντά στα 50 ευρώ με τα μεταφορικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Σήμερα αγόρασα τα Sennheiser IE6:).Ακουστικές εντυπώσεις μετά από κάποιες ώρες "στρωσίματος". http://img254.imageshack.us/img254/8686/21012011077.th.jpg http://img401.imageshack.us/img401/3351/21012011080.th.jpg http://img825.imageshack.us/img825/1589/21012011082.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Λοιπόν μόλις δοκίμασα τα ProAlpha και έχω να πω τα εξής αφου πρώτα ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι φοβερός γνώστης ακουστικών (τα καλύτερα που είχα ήταν τα παλιά ακουστικά του ipod μου). Εχουν φοβερό ήχο, δοκίμασα σε τζαζ, ροκ, ηλεκτρονική μουσική, πολύ καλύτερος ήχος απ'ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα. Μέχρι σήμερα είχα κάτι philips (17 ευρώ από saturn) και ειλικρινά είναι σαν τη μέρα με την νύχτα. Πολύ καλή και η συσκευασία, όχι σαν αυτές τις πλαστικοποιημένες μπούρδες που σου κόβουν τα χέρια για να το ανοίξεις...:lol: Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα παιδιά στο forum για τις πολύτιμες πληροφοριες και συμβουλές για το ποιά μάρκα να αγοράσω:happy: Στα μείων η τιμή πιστεύω, στο amazon αγγλικό, τιμή 26 λίρες (δλδ κοντά στα 30 ευρώ) με τα μεταφορικά (fedex) και κάτι φόροι μου βγήκε 50 ευρώ περίπου (40 λίρες)!!! Όχι για τίποτα άλλο, αλλά για το κοροιδιλίκη της υπόθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Λοιπόν μόλις δοκίμασα τα ProAlpha και έχω να πω τα εξής αφου πρώτα ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι φοβερός γνώστης ακουστικών (τα καλύτερα που είχα ήταν τα παλιά ακουστικά του ipod μου). Εχουν φοβερό ήχο, δοκίμασα σε τζαζ, ροκ, ηλεκτρονική μουσική, πολύ καλύτερος ήχος απ'ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα. Μέχρι σήμερα είχα κάτι philips (17 ευρώ από saturn) και ειλικρινά είναι σαν τη μέρα με την νύχτα. Πολύ καλή και η συσκευασία, όχι σαν αυτές τις πλαστικοποιημένες μπούρδες που σου κόβουν τα χέρια για να το ανοίξεις...:lol: Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα παιδιά στο forum για τις πολύτιμες πληροφοριες και συμβουλές για το ποιά μάρκα να αγοράσω:happy: Στα μείων η τιμή πιστεύω, στο amazon αγγλικό, τιμή 26 λίρες (δλδ κοντά στα 30 ευρώ) με τα μεταφορικά (fedex) και κάτι φόροι μου βγήκε 50 ευρώ περίπου (40 λίρες)!!! Όχι για τίποτα άλλο, αλλά για το κοροιδιλίκη της υπόθεσης Μεγια φίλε μου και καλές ακροάσεις! Έκανες καλή επιλογή πιστευω και αυτό φαίνεται. Όσο για τα λεφτά που έδωσες μπορούσες να τα πάρεις πιο φθηνά στα 30 ευρώ αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει οτι έμεινες ικανοποιημένος. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Λοιπόν μόλις δοκίμασα τα ProAlpha και έχω να πω τα εξής αφου πρώτα ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι φοβερός γνώστης ακουστικών (τα καλύτερα που είχα ήταν τα παλιά ακουστικά του ipod μου). Εχουν φοβερό ήχο, δοκίμασα σε τζαζ, ροκ, ηλεκτρονική μουσική, πολύ καλύτερος ήχος απ'ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα. Μέχρι σήμερα είχα κάτι philips (17 ευρώ από saturn) και ειλικρινά είναι σαν τη μέρα με την νύχτα. Πολύ καλή και η συσκευασία, όχι σαν αυτές τις πλαστικοποιημένες μπούρδες που σου κόβουν τα χέρια για να το ανοίξεις... Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα παιδιά στο forum για τις πολύτιμες πληροφοριες και συμβουλές για το ποιά μάρκα να αγοράσω Στα μείων η τιμή πιστεύω, στο amazon αγγλικό, τιμή 26 λίρες (δλδ κοντά στα 30 ευρώ) με τα μεταφορικά (fedex) και κάτι φόροι μου βγήκε 50 ευρώ περίπου (40 λίρες)!!! Όχι για τίποτα άλλο, αλλά για το κοροιδιλίκη της υπόθεσης Καταρχάς καλώς τα δέχτηκες και εύχομαι να τα χαρείς ! Όμως δε κατάλαβα κάτι, από το amazon.co.uk γιατί πλήρωσες για 1. FedEx ; Μπορούσες απλά να επιλέξεις να στα στείλουν με Royal Mail First Class Recorded Delivery (5 λίρες max) 2. Φόρους ; Αγγλικό κατάστημα = εντός Ε.Ε. = ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΝΙΣΜΟΥ, ο μόνος φόρος που πληρώνεις είναι VAT 15% (ο Αγγλικός "ΦΠΑ") ο οποίος ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην αναγραφόμενη τιμή. EDIT: Όποιος έχει UE Super fi.5 Pro (ή κάποιο rebadged/rebranded μοντέλο), UE Triple fi.10 Pro ή τέλος πάντων ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ UE based ΙΕΜ με αφαιρούμενο καλώδιο ΚΑΙ θα ήθελε να μπορεί να το χρησιμοποιεί ΚΑΙ σαν handsfree στο κινητό του με ενσωματωμένο μικρόφωνο ας μου στείλει π.μ., μπορώ να "βοηθήσω" ... ! Υ.Σ Εγώ αγόρασα την έκδοση vi των Triple fi.10 με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, ακριβώς για να μπορώ να τα χρησιμοποιώ ΚΑΙ με τα κατά καιρούς smartphone μου ... Edited January 25, 2011 by dbekia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Καταρχάς καλώς τα δέχτηκες και εύχομαι να τα χαρείς ! Όμως δε κατάλαβα κάτι, από το amazon.co.uk γιατί πλήρωσες για 1. FedEx ; Μπορούσες απλά να επιλέξεις να στα στείλουν με Royal Mail First Class Recorded Delivery (5 λίρες max) 2. Φόρους ; Αγγλικό κατάστημα = εντός Ε.Ε. = ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΝΙΣΜΟΥ, ο μόνος φόρος που πληρώνεις είναι VAT 15% (ο Αγγλικός "ΦΠΑ") ο οποίος ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην αναγραφόμενη τιμή. EDIT: Όποιος έχει UE Super fi.5 Pro (ή κάποιο rebadged/rebranded μοντέλο), UE Triple fi.10 Pro ή τέλος πάντων ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ UE based ΙΕΜ με αφαιρούμενο καλώδιο ΚΑΙ θα ήθελε να μπορεί να το χρησιμοποιεί ΚΑΙ σαν handsfree στο κινητό του με ενσωματωμένο μικρόφωνο ας μου στείλει π.μ., μπορώ να "βοηθήσω" ... ! Υ.Σ Εγώ αγόρασα την έκδοση vi των Triple fi.10 με το ενσωματωμένο μικρόφωνο, ακριβώς για να μπορώ να τα χρησιμοποιώ ΚΑΙ με τα κατά καιρούς smartphone μου ... Αναλυτικά sub-total 25,99 λιρες Fedex International Priority Delivery 14 λιρες vat @20% 6,67 λίρες total 39,99 λιρες Εχω την εντυπωση ότι το vat συμπεριλαμβανεται, παρόλα αυτα, μάλλον επέλεξα fedex κατά λάθος, δεν ήξερα ότι πήρχε άλλη επιλογή... Θα προσέξω σε επόμενες αγορές, όπως και να χει έκανα πολύ καλή επιλογή ακουστικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ...όπως και να χει έκανα πολύ καλή επιλογή ακουστικών Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω στα χέρια μου τα Klipsch s4 σε λευκό χρώμα, εδώ και μία εβδομάδα περίπου και είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι οι εξής: Θετικές: 1) Το χρώμα τους πηγαίνει πολύ περισσότερο απ' όσο φανταζόμουν 2) Ο ήχος είναι Ε Ν Τ Υ Π Ω Σ Ι Α Κ Ο Σ 3) Είναι πολύ βολικά (με βολέυουν πολύ περισσότερο και από τα ακουστικα του iPod) και δε χρειάστηκε να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να τα "συνηθίσουν" τα αυτια μου 4) Το εργαλείο για να τα καθαρίζεις είναι πραγματικά χρήσιμο Αρνητικά: 1) Τα tips που ήρθαν μαζί με τα ακουστικά είναι μόνο έξι (τρία ζευγάρια). Ένα ζευγάρι μικρό, ένα μεγαλύτερο και ένα di-flange εξίσου μικρό με το πρώτο. Απο αυτά, ευτυχώς με βολεψε μόνο το μεγάλο και επειδή το είχα δαβάσει και κάπου αλλού αυτό, δηλαδή ότι τα tips είναι πολύ μικρά, και το θεωρώ ένα μεγάλο μειονέκτημα αυτων των ακουστικών σε συνδυασμό με τις λίγες εναλλακτικές που προσφέρονται. 2) Το καλώδιο δε σου προσφέρει αίσθηση ασφάλειας. Είναι λεπτότερο συγκριτικά με αυτό των ακουστικών του iPod και μάλιστα λυγίζει εύκολα. 3) Το L-shaped jack που έχει, αν και ξέρω πως το κάνει να φαίνεται πιο συμπαγές, εμένα προσωπικά μου προκαλέι απέχθεια. Πρώτον, γιατί μια κατασκευή εξ' ολοκλήρου κακής ποιότητας δε θα διορθωθεί με μία τέτοιου είδους jack. Δεύτερον γιατί όταν βάζω το iPod μου στη τσέπη και ιδιαίτερα όταν αυτή είναι στενή μου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας σχετικά με το αν θα αντέξει ή αν θα χαλάσω το καλώδιο. Όποτε απο 'μενα ένα μεγάλο (-) το L-shaped jack Ποιότητα ήχου: Η ποιότητα του ήχου είναι αισθητά ανεβασμένη και πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτή των stock iBuds. Το μπάσο , πράγματι, κυριαρχεί χωρίς όμως να εμποδίζει τις υπόλοιπες συχνότητες να ακούγονται αξιοπρεπέστατα. Όσο βέβαια περνάει ο καιρός το μπάσο μου φαίνεται να "ηρεμεί". Τώρα "φταίει" το burn-in , συνηθίζουν τα αυτιά μου, δε ξέρω.... Κατασκευή: Η ποιότητα κατασκευής είναι κακή. Επιπλέον εργονομικά, δε μπορώ να καταλάβω γιατί το καλώδιο από ένα χωρίζει σε δύο από τόσο "νωρίς" (εννοώ απο τόση μεγάλη απόσταση απ'τ' αυτιά. Ποιός έχει τέτοιο κεφάλι; Επίσης τα IEMs είναι πολύ μικρα και ελαφριά πράγμα που τα καθιστά πολύ βολικά. Απομόνωση από εξωτερικούς ήχους: Σε αυτόν το τομέα πρέπει να παραδεχτώ πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ίσως επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τόσο "ακριβό" IEM. Ειδικά όταν ακούς μουσική , ακόμα και σε χαμηλη ένταση, μπορείς να την απολαύσεις χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις.... Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Ευχαριστουμε για το αναλυτικο review .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivaki5 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Γεια σας!!!Σκέφτομαι να αγοράσω για το κινητό μου καθώς και για το mp3 player μου ακουστικά!!!Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ακουστικά της εταιρείας apple αλλά έχω την απορία αν είναι συμβατά με αλλά mp3 players εκτός από αυτά της apple??Επίσης αν τα συνδέσω με το κινητό μου το οποίο παίρνει το κλασσικό βύσμα ακουστικών θα λειτουργήσουν γενικά??Και αν ναι θα λειτουργήσουν και ως απλά ακουστικά αλλά και ως handsfree??Αν κάποιος σας γνωρίζει θα μπορούσε παρακαλώ να με βοηθήσει?? P.S Μιλάω για το παρακάτω ζευγάρι ακουστικών http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Headsets/Apple-Earphones-with-Remote-and-Mic.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 … είναι συμβατά με αλλά mp3 players εκτός από αυτά της apple?? Ναι. Επίσης αν τα συνδέσω με το κινητό μου το οποίο παίρνει το κλασσικό βύσμα ακουστικών θα λειτουργήσουν γενικά?? “Γενικά” ναι, πιο συγκεκριμένα πιο κινητό τηλέφωνο έχεις ; …θα λειτουργήσουν και ως απλά ακουστικά αλλά και ως handsfree?? Ως απλά ακουστικά σίγουρα ναι, ως handsfree πες μας συγκεκριμένα πιο κινητό τηλέφωνο έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivaki5 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Αυτήν τη στιγμή έχω το lg arena αλλά πιθανότατα θα πάρω καινούργιο σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν γενικά να βγαίνουν καινούργια μοντέλα κινητών ...όμως δεν μπορώ συγκεκριμένα να απαντήσω ποιο κινητό θα έχω αργότερα γιατί δεν έχω επιλέξει ακόμη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Η αποψη μου ειναι παντως να μην δώσεις 35 ευρώ για αυτά τα ακουστικά. Να μην πω καλύτερα πάνω απο 15. Υπαρχουν καλύτερα αν σκοπευεις να δώσεις τόσα πολλά εχτός και αν τα πάρεις φτηνά. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Συμφωνώ, δεν αξίζουν τόσα χρήματα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Για όποιον κοιτάει για φτηνά συστήνω Sennheiser MX-160. Τα βρίσκεις με λιγότερο από 10Ε και έχουν πολύ καλή ποιότητα για φτηνά ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts