Jump to content

Godfavor777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    149
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Godfavor777

  1. Παιδια η οθονη αφης τα επαιξε, ειναι σαν να το πατανε 10 δαχτυλα ταυτοχρονα σε τυχαια σημεια σε ολη την οθονη ανοιγει εφαρμογες κλπ. Με το ζορι μπορω να παρω τηλεφωνο, ποτε δεν μου εχει πεσει, παντα σε θηκη:(:(:(:( Τωρα τι να κανω θελει αλλαγη η οθονη? Μπορω να επικοινωνησω σε aliexpress για service η τσαμπα ο κοπος?
  2. Α οκ thanks αν αξιωθω και κανω το update παλι θα το περασω, ( η μπορει να περιμενω την μεθεπομενη official) περιεργο που η εκδοση του play store απο το lestore δεν λειτουργει, μαλλον εχει να κανει με το region
  3. Το γυρισα πισω στην 20s, μεσω twrp καθως μου εβγαζε σφαλμα εγκαταστασης με το 20s update.zip μεσω του system update app του κινητου. Με την 23s μεγαλο θεμα με το Google services stopped working, δεν λειτουργουσε ουτε play store, sync, email κλπ. Εχει παει κανεις αλλος 23s official?
  4. Παιδια sos εχω το κινεζικο X800 και εκανε update στην official 23s και μου βγαζει συνεχεια google services has stopped, δεν λειτουργει play store κλπ, εκανα factory reset, εσβησα και κατεβασα τα latest apk, και απο το lestore αλλα τιποτα! Υπαρχει καποια λυση δεν θελω να μπλεξω με custom αν γινεται!:(
  5. Παιδιά έχω την κινεζική 18s χωρίς root ή twpr όλα οκ αλλα το GPS είναι χαλί μαύρο μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να ροοταρω?
  6. Χαχα εγώ έχω τα westone 3, και έχω ακούσει τα phonak audeo επίσης πολύ καλά. Είχα κάνει μια απόπειρα για συλικονούχα eartips από γνωστό μου ωτορινολαρυγγολόγο, αλλά δεν τα έφτιαξε όπως ήθελα καθώς τα ακουστικά βαρηκοϊιας έχουν διαφορετική κατασκευή και πειραματιζόμασταν. Με τα από πολλές απόπειρες δεν έφτασα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βρήκα πάντως τα Shure black foam tips PA910M και έχουν καταπληκτικό ήχο με σωστό μπάσο πολύ πιο καλής κατασκευής από αυτά που σου δίνει η westone. Αν αποφασίσω για custom θα σε ενημερώσω:). Πόσο σου κόστισαν τα παρεμβύσματα?
  7. Ναι γνωρίζω το headfi από κει έχω πωρωθεί με τα ακουστικά και αγόρασα τα westone. Αυτό που ζητάω από ένα player είναι να είναι μικρο, και να μην χρειάζεται ενισχυτές κλπ. Θέλω λιτά πράγματα... Μου φάνηκε ενδιαφέρον το antmann αλλά η τιμή του είναι απαγορευτική. Τεσπα το galaxy s έχει ικανοποιητικό ήχο ειδικά με το voodoo control plus και αυτό μου αρκεί μιας και παρήγγειλα μια micro sd 64gb για flac. Πιο πολύ σκεφτόμουνα για το Teclast t51 καθώς έχει εξαιρετικό ήχο (2 wolfson dac με το καθένα να αναλαμβάνει το κάθε κανάλι L,R stereo) με τιμή γύρω στα 110€ και έχει καλή συνέργεια με τα westone 3. Αλλά βρήκα σε προσφορά το galaxy s 200€ και το τσίμπησα καθώς το iphone2g μου τα έφτυσε. Δηλαδή προτιμώ όσο το δυνατόν να περιοριστώ σε μια συσκευή.
  8. Λιγο off topic αλλά κυκλοφόρησε ακόμα ενα high end player απο την ibasso το dx100: http://www.ibasso.com/en/products/show.asp?ID=78 Aπο τα δυνατα του στοιχεια ειναι η υποστηριξη 24Bit/192kHz και εξοδων που λειπουν απο αρκετα High end players, για να δουμε πως θα τα παει εναντια στο colorfly και Hm-801. Επιση εκανε την εμφανιση του ενα custom made player που ο κατασκευαστης του υποστηριζει οτι η ποιοτητα ηχου που εχει δεν συγκρινεται με οτιδηποτε αλλο στην αγορα και ειναι αλλη κλαση. http://www.tera-player.com/ Mαλιστα ενας Ελληνας αγόρασε το #1 κομματι που κυκλοφόρησε. Να μπορουσε να μας γράψει εντυπώσεις :grin:
  9. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα, και το κόστος επισκευής είναι μεγάλο. H westone παραδειγμα σου το αντικαθιστά με εκπτωση 50% αν είσαι εκτος εγγύησης, και δεν το επισκευάζει. Αν το πλαστικο που σου έφυγε ειναι απο το ακουστικό και όχι απο το καλώδιο δοκίμασε να το κολλήσεις, ετσι είχα κάνει και εγώ οταν το ενα ακουστικό ειχε ανοίξει σαν καρπούζι για λίγο καιρό:X, ευτυχώς ήμουν εντος εγγυησης και το έστειλα. Αν σκέφτεσαι για reshell ψαξτο εκτενέστατα καθως καποιοί που το επιχείρησαν (στο headfi.org) ο ηχός ηταν χειρότερος απο πριν, αυτο βέβαια πριν κανα χρόνο δεν ξέρω αν εχουν εξελιχθεί τα πράγματα.
  10. Τους εχω ρωτησει αλλα δεν στελνουν Ελλαδα, αλλα γενικα ειναι απο τα μεγαλυτερα site σε θεματα ακουστικων.
  11. Συμφωνω οτι τα triple.fi εχουν αυτο το design καθαρα για ακουστικους λογους αλλα μου φαινεται περιεργο γιατι η τεχνολογια Balanced armature δεν επιρρεαζεται απο τη καμπινα του ακουστικου, πιστευω εχει να κανει περισσοτερο με τον ηχητικο κυλινδρο που καθονται τα μαξιλαρακια καθως ειναι πιο παχυς απο τα shure, westone, καθως και η αποσταση των balanced armature απο την ακουστικη μεμβρανη του αυτιου. Αν διαβασεις στο headfi μερικοι που εκεναν reshell τα triple.fi σε τελειως custom house ειχαν χειροτερο ηχο απο οτι πριν!
  12. Συμφωνω με ολα αυτα που γραφεται αλλα επισης μια πολυ σημαντικη παραμετρος στα ηχεια ειναι τα δυναμικα και το σβησιμο στις χαμηλες συχνοτητες, τα ακουστικα που εχω θεωρουνται απο πολλους οτι εχουν πολυ ενταση στο μπασο, πραγμα λαθος καθως το fit ειναι αυτο που καθοριζει τη δυναμικοτητα του μπασου και το Balance με τις υπολοιπες συχνοτητες (και το brain burn-in φυσικα). To καλυτερο μπασο ειναι αυτο που προσαρμοζεται η ενταση του αναλογα τη μουσικη και οχι αυτο που παιζει μονο δυνατα, η προσθετει συνεχεια sub-bass, mid-bass. Εχω ακουσει και τα phonak οποτε καταλαβαινω το ανεμικο και γρηγορο μπασο που αναφερεστε αλλα και παλι ειναι θεμα τελειου fit, να φανταστειτε ο φιλος μου που εχει τα ακουστικα ενα χρονο τα φοραγε λαθος και του εδειξα πως να εχει βαθυ Fit με ρηχα "μαξιλαρακια" και πραγαματικα δεν το πιστευε τη μπασο ειχαν τα Phonak (με γκρι φιλτρα). Βασικα το μεγαλυτερο ρολο παιζει σε ποση ενταση ακους μουσικη, δηλαδη σε τι συναρτηση εντασης βρισκεται το μπασο σε σχεση με τις υπολοιπες συχνοτητες. Πχ αν εχεις ακουστικα V shaped (δηλαδη με τονισμενα μπασα πριμα) τοτε θες να ακους τα φωνητικα (μεσαια) πιο κοντα σου οποτε δυναμωνεις την ενταση με αποτελεσμα το μπασο να ειναι πολυ. Η και το αντιθετο με πολλα μεσαια πριμα και ανεμικο μπασο. Εκει κανει τη δουλεια ο ενισχυτης και εξισσοροπει τα πραματα... ΥΓ. dbekia Και το soundstage παιζει πολυ ρολο στη house, ωωω αυτο το soundstage... (ειδικα σε Michael Jackson) YΓ2. Μερικες photo απο τα ακουστικα:
  13. Παιδια αγορασα το fiio e1 για μια μικρη αναβαθμισουλα στον ηχο μεσω line out περισσοτερο αλλα δυστυχως μεχρι στιγμης (κανα 2ωρο) δεν καταλαβαινω διαφορα, σε Α-Β testing με τα westone 3. Το μονο καταλαβα ειναι λιγο καλυτερο control σε υψηλες εντασεις αλλα δεν ακουω τοσο δυνατα μουσικη. Θα δω τι θα γινει με το στρωσιμο αλλα δεν εχω ελπιδες, και θα δοκιμασω αργοτερα παλι για να ηρεμησουν τα αυτια μου :lol:. Τελοσπαντων για 12 ευρω δεν θα σκασω :p
  14. A πολυ ωραια, να δω το διπλο μπασο πως θα το αξιοποιησουν καθως τα westone 3 εχουν αρκετη ποσοτητα μπασου (και ειναι και μεγαλου μεγεθους, σε σχεση με τα 4αρια που λογικα θα ειναι δυο διπλα μικροτερου μεγεθους). Aν και πιστευω οτι θα αλλαξουν την ηχητικη υπογραφη τους οπως εγινε με τα westone 2 για να μην επιρρεαστουν οι πωλησεις του 3, τουλαχιστον στην πορεια καθως τωρα πολλοι θα σπευσουν να το αγορασουν.
  15. Αυτο το διλημα ειχα και εγω για αυτο δεν θα ασχολουμε με αγορα ακουστικων, παρακολουθω μονο τις εξελιξεις, αν μου χαλασουν και ειναι εκτος εγγυησης θα αγορασω το ιδιο η αλλο ζευγαρι high end.
  16. Βασικα τη μουσικη ακους και ποσα λεφτα εισαι διατεθημενος να δωσεις; Nαι αλλα τα westone 3 ειναι 30 ohm και οχι στα 56 οποτε αντισταθμιζει τη διαφορα στην ενταση. Παντως τα westone 3 ειναι τα πιο effecient μαζι με τα shure se 530 χωρις ενυσχηση
  17. Απο αυτον τον Αμερικανο πηρα τα westone 3 καινουργια, με 2 χρονια εγγυηση (για να εχεις 2 χρονια στελνεις email στη westone), και δεν πληρωσα τελωνειο
  18. Αν και δεν εχω ακουσει τα triple.fi. Θα να επισημανω για τα westone 3 τα εξης: Στα westone 3 το fit παιζει κυριαρχο ρολο και με το παραμικρο αλλαζει η ηχητικη υπογραφη τους. Τα πριμα των westone 3 μπορει να παρουσιασουν sibilance με ρηχο fit, και αναλογα τα tips να αλλαξει και η προσεγγιση τους και οπως επισημανθηκε. Προσωπικα με τα triple flange tips δεν εχω sibilance αλλα εχω και εγω αυτο το μεταλλικο ηχο στα πριμα και roll off με καθολου sparkle σε high hats κλπ, αλλα με τα large complys το sibilance εξαφανιζεται αλλα κρατανε ολη τη δυναμη τους. Βασικα αναλογα με το shape των αυτιων σου θα επιλεξεις τα tips. Τα μεσαια ειναι πολυ καλα με περισσοτερη εμφαση στα χαμηλα μεσαια με πολυ καλη αποδοση των κρουστων, και εκπληκτικα vocals αν και ακουγονται ελαχιστα πιο distant απο τα υπολοιπα οργανα. Ο διαχωρισμος οργανων ειναι πολυ καλος αλλα το imaging (αληθοφανεια και τα δυναμικα) ειναι αψογο. Οι λεπτομερειες ειναι παντου παρουσες αλλα θες πολυ καλη ηχομονωση για να τις καταλαβεις γιατι χανονται σιγα σιγα στη μουσικη, επισης το reverb (ο αντιλλαλος, και το σβησιμο) ειναι απιστευτος. Τα μπασα ειναι λιγο περιεργα καθως εχουν μεγαλη ενταση και δυναμικοτητα (full sound) με καποια db+ στα 120-150ΗΖ, το sub bass extention κατεβαινει πολυ χαμηλα μεχρι τα 25 hz χωρις roll off εκει που χρειαζεται (παρολο που εχω μεγαλη μουσικη συλλογη με μπασα κομματια, ελαχιστα χρησιμοποιουν sub bass). Κατι τελευταιο: το optimal fit στα westone 3 ειναι τα custom tips η βαθυ fit στα universal tips, οποτε αν θες ακουστικα πιο safe bet χωρις αρκετο πειραματισμο κοιτα αλλου. Παντως αν θες κατι τελειως διαφορετικο απο τα eterna σου προτεινω τα westone um3x, η τα earsonics sm3
  19. Για τα καλουπια 30 ευρω καλα λεφτα ειναι, μετα μπορεις να στειλεις τα καλουπια στη westone αμερικη (5 ευρω μεταφορικα courier συστημενο απο ελτα και να συννενοηθεις να μη πληρωσεις τελωνειο), η σε καποια αλλη εταιρια του χωρου και απο την Ευρωπη. Εγω σταματησα να ασχολουμε με τα custom tips καθως το αποτελεσμα ποτε δεν με ικανοποιησε και τωρα χρησιμοποιω μεγαλα comply tips με deep insertion και με το καταλληλο angle εχουν καλυτερο ηχο απο τα custom που ειχα. Βεβαια τα custom tips φτιαγμενα απο τη westone σιγουρα θα εχουν καλυτερη ποιοτητα.
  20. Προσωπικα το θεωρω πιο λογικο να δωσεις 200 ευρω για να παρεις ενα σετ ακουστικων που κανει τα περισσοτερα ηχοσυστηματα να ακουγονται ξεπερασμενα, παρα να δωσεις 200 ευρω για μια ζαντα αυτοκινητου που δεν σου προσφερει τιποτα η να αλλαζεις κινητο καθε 6 μηνες. (Εχω το iphone2g 3 χρονια σχεδον)
  21. Σου προτεινω τα Klipsch s4i, η phonak 022 perfect bass αλλα ειναι στα 75 ευρω πανω κατω. Κατω απο τα 50 τα nuforce ne7m, MEElectronics M9P. Oλα αυτα υποστηριζουν 3.5" jack.
  22. Δεν ηταν στη δικαιοδοσια μου να επιλεξω τη μεθοδο αποστολης, οταν τα εστειλα, τα εστειλα με usps trucking number με κοστος 5 ευρω, οπως ειπα η westone συνεργαζεται με fedex για αποστολες δεματων.
  23. Ενα εχω να πω για το αψογο customer servise της westone! Eστειλα τα W3 για service καθως το καλωδιο ξετυλιγε, αφου μου τα στειλανε πισω αρκετα γρηγορα (ολη η καθυστερηση εγινε στην Ελλαδα), μου ειπε η fedex (οπου συνεργαζεται η westone) οτι θα περασουν τελωνειο... Τους παιρνω τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχει αναγραφωμενο ποσο 100$, τους ειπα οτι τα εστειλα για service αλλα δεν μπορουσε να γινει κατι. Μετα απο 4-5 ωρες μου ερχεται email με το ποσο που θα πληρωσω και ητανε 125 ευρω!!!! Εφαγα κεραμυδα lol! Τους ενημερωνω οτι δεν θα το λαβω και στελνω email στη westone οτι θα το επιστρεψω πισω και να μου το στειλουν με usps. Μου απαντανε οτι θα πληρωσουν οι ιδιοι το τελωνειο!!! H westone συννενοηθηκε με τη fedex και επειτα απο 2 μερες μου ηρθαν σπιτι. Δευτερη εκπληξη ητανε οτι μου στειλανε καινουργια!!! Μετα απο αυτο πραγματικα θα με εχουν πελατη τους, αυτα να τα βλεπουν αλλες εταιριες του χωρου! Επισης μου καλυψαν την εγγυηση παρολο που τα αγορα απο πωλητη στο ebay μη εξουσιοδοτημενο.
  24. Axαχαχα καλα δεν πειραζει! θα βρεθουμε με Στεργιο!
  25. Αναμεινατε για review westone3, phonak pfe, uhp306, αργησα αλλα τωρα θα μπορεσω να τα εχω και να τα δοκιμασω ολα ταυτοχρονα! Hackfree την παρασκευη θα ανεβω! θα εισαι Βεροια, θελω να δοκιμασω τον ενισχυτη και τα um3x!!!?
×
×
  • Create New...