Jump to content

vivaki5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vivaki5

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vivaki5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας και από μένα! Πρόκειται να ταξιδέψω για 20 μέρες τον επόμενο μήνα στη Νέα Υόρκη και με προβληματίζει λίγο το θέμα του κινητού τηλεφώνου. Αυτή τη στιγμή έχω cosmote καρτοσυμβόλαιο και σκέφτομαι ότι θα μου βγει ο κούκος αηδόνι αν καλώ τους γνωστούς μου που βρίσκονται είτε στην Ελλάδα είτε στη Νέα Υόρκη από το κινητό. Έτσι λοιπόν σκέφτηκα τη λύση του skype για να επικοινωνώ με τους γνωστούς μου στην Ελλάδα. Το ίδιο δυστυχώς δεν μπορεί να ισχύσει και για τους συγγενείς που έχω στην Νέα Υόρκη. Αν υποθέσουμε ότι βρίσκομαι κάπου έξω δεν θα μπορώ να τους καλέσω 1) γιατί θα μου στοιχίζει πολύ (και προφανώς δεν συμφέρει να βάλω τόσο πολλή κάρτα από Ελλάδα) και 2) γιατί για τον ίδιο λόγο δεν νομίζω πως θα έχω δεδομένα για ξοδέψω εκεί (από την cosmote τουλάχιστον). Διάβασα που γράφατε παραπάνω για μια prepaid κάρτα της T-mobile και έχω κάποιες απορίες σχετικά με αυτήν. 1) Αν την βγάλει κάποιος μπορεί να την βγάλει μόνο για π.χ. 20 μέρες ή έστω 1 μήνα; ;ή χρειάζεται π.χ. 12μηνη δέσμευση; 2) Πως την βγάζει κάποιος; Χρειάζεται να δηλώσει τα στοιχεία του όπως τα δηλώνουμε και εδώ στην Ελλάδα; 3) Μετά τον ένα μήνα αν δεν την χρειάζομαι άλλο την sim αυτή χρειάζεται να το πω αυτό στην εταιρεία και π.χ. αν έχω δηλωθεί να με διαγράψουν και να την παραδώσω πίσω; 4)Η T-mobile γενικά είναι καλή; Θα έχω πρόβλημα με το σήμα της για την πραγματοποίηση κλήσεων και για το σερφάρισμα; 5) Θα μπορώ να πραγματοποιώ κλήσεις προς όλες τις άλλες εταιρείες της Νέας Υόρκης; (δεν γνωρίζω τι πάροχο έχουν οι γνωστοί μου εκεί για να ψάξω κάρτα sim από το ίδιο δίκτυο με αυτούς.) 6) Θα μπορώ ενδεχομένως να πραγματοποιώ κλήσεις και προς την Ελλάδα με αυτήν την sim και αν ναι πόσο μεγάλες θα είναι οι χρεώσεις; 7) Υπάρχουν παρόμοιες λύσεις και από άλλες εταιρίες ώστε να ψάξω κάτι και σε αυτές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις. Να σας πω ακόμη ότι η συσκευή μου είναι ένα iPhone 4S.
  2. vivaki5

    iOS 7

    Γεια σας!!!Όπως πολλοί απο εσάς έτσι και εγώ το απογευμα της 18 Σεπτεμβρίου αποφάσισα να ενημερώσω το iPhone 4S μου στην έκδοση 7 του iOS. Πριν το κανω όμως αυτό (το έκανα μέσω του iTunes 11.1) φρόντισα να κρατήσω αντίγραφο ασφαλείας. Σε διάφορα post αρκετού κόσμου στο forum διάβασα ότι κάνοντας στο iPhone την διαδικασία του setup as new το καινούργιο λογισμικό έστρωσε καλύτερα και δεν είχε lag. Γι αυτό λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία του setup as new και τι βήματα πρέπει να κανω ενδεχομένως πριν την κανω; Τι δεδομένα απο κινητο υπάρχει περίπτωση να χάσω κάνοντας αυτή τη διαδικασία;Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν θα ήταν καλό να κανω κανω setup as new και στο ipad μου αφού πρώτα το ενημερώσω στην έκδοση 7; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν γίνεται να είστε αρκετα αναλυτικοι με τα βήματα τα οποία θα πρέπει να κανω.
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!!! Μια ερώτηση ακόμη...Η αίτηση φορητότητας που γίνεται; Και με δεσμεύει οπωσδήποτε να αλλάξω δίκτυο ή απλά δείχνει στην cosmote ότι εξετάζω το ενδεχόμενο να αλλάξω δίκτυο;
  4. Γεια σας!!!Έχω καρτοσυμβόλαιο 25 της cosmote με έκπτωση αντί επιδότησης το οποίο μου παρέχει για κάθε μήνα 1) 1500 λεπτά προς όλους τους αριθμούς cosmote 2) 30 λεπτά προς τα υπόλοιπα εθνικά δίκτυα 3) 7 ευρώ διαθέσιμο υπόλοιπο να το αξιοποιήσω όπως θέλω εγω Σε λίγο καιρό λήγει το συμβόλαιο μου και επειδή είναι η πρώτη φορά που θα μπω στην διαδικασία ανανέωσης ενός συμβολαίου θέλω να ρωτήσω πως γίνεται; Με παίρνουν τηλέφωνο από την cosmote; Πρέπει να πάω εγώ σε κάποιο κατάστημα; Και πως ενδεχομένως θα μπορούσα να διεκδικήσω καλύτερες χρεώσεις ή παροχές χωρίς να αλλάξει κάτι σε αυτά που ήδη έχω προς το χειρότερο (π.χ. θα μπορούσα να τους πω ότι έχω καλύτερη προσφορά από κάποια άλλη εταιρία και αν ναι μπορούν αυτοί με κάποιο τρόπο να ελέγξουν αν όντως αυτό αληθεύει; ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και τις συμβουλές σας!!!
  5. Ωραίο ακούγεται...Θα πάω σε κάποιο κατάστημα να το ψάξω περισσότερο!!!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
  6. Επειδή δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι αυτό μήπως μπορείτε να μου το εξηγήσετε λίγο πιο αναλυτικά??Εννοείτε να έχω δύο σιμ με τον ίδιο αριθμό ή να έχω μία σιμ η οποία με κάποιο τρόπο θα λειτουργεί και ως whats up και ως σύνδεση??
  7. Το έχω σκεφτεί και αυτό αλλά απ τη στιγμή που θα έχω 1500 λεπτά προς όλη την cosmote θα τους παίρνω εγώ τηλέφωνο.Δεν με τρελαίνει κιόλας σαν λύση αλλά εφόσον θα τα έχω τα λεπτά καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιώ κιόλας.Τι να πω δεν ξέρω...το σκέφτομαι ακόμα αν συμφέρει...:wacko:
  8. Εγώ που δεν χρειάζομαι καθόλου τα mb μιας και δεν χρησιμοποιώ καθόλου internet από το κινητό εκτός αν υπάρχει wifi τι να προτιμήσω?Το απεριόριστα 15 ή το απεριόριστα 25?Και σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποιο άλλο συμβόλαιο της cosmote (εκτός από τα απεριόριστα) που πιθανόν θα συνέφερε παραπάνω... και μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και τα καρτοσυμβόλαια ως μια πιθανή λύση!!!Είναι λίγο μπέρδεμα η όλη υπόθεση επιλογής ή εμένα μου φαίνεται έτσι??
  9. Σε περίπτωση που πάρω συσκευή πόσο περίπου θα βγαίνει?το πρόβλημα μου είναι ότι τον μήνα δεν ξοδεύω πάνω από 20 ευρώ περίπου κάρτα (αν και τώρα τελευταία πρέπει να ξοδεύω κάπως παραπάνω) και γι αυτό αναρωτιέμαι αξίζει να κάνω κάποιο συμβόλαιο που να έχει πάγιο πάνω από 20 ευρώ??Και αν όχι οι παροχές των συμβολαίων με χαμηλότερο από 20 ευρώ πάγιο με καλύπτουν ή θα ήταν καλύτερα να παραμείνω στην κάρτα?
×
×
  • Create New...