Jump to content

[S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η rugged armor με τι συνεργαζεται?

Δοκιμασα με screenknight και δεν...

Με την screenknight case fit δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε με Rugged Armor ούτε με liquid Air.

kountouraN

Η rugged armor με τι συνεργαζεται?

Δοκιμασα με screenknight και δεν...

Έχω case fit screen Knight και ταιριάζει απόλυτα με rugged armor .

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερα ειχα την πρωτη μου πτωση απο υψος περιπου 70-80 εκατοστων, το τηλεφωνο εσκασε κατω στο πλακακι, λεω παει το πηραμε στο χερι συνχωρεθηκε,το σηκωνω το βγαζω απο την θηκη (nilkin nature)δεν επαθε το παραμικρο ευτυχως!

παιδια μολις παρελαβα αυτη την θηκη, αψογη εφαρμογη στα πλαγια και δενει πολυ ωραια το χρωμα της (dark blue) με το orchid gray που εχω

εκανε κανα μηνα φυσικα αλλα αξιζε και στα λεφτα της μιλαμε για κλεψιμο

http://www.ebay.com/itm/New-Luxury-Hybrid-Shockproof-Silicon-Phone-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S8-plus/272807635058?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=571948098845&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Συνεργάζεται. Αυτό το συνδυασμό έχω εγώ.

Παρέλαβα σήμερα την Samsung silicone case σε μαύρο χρώμα.

Δεν την έδινα σημασία γιατί έλεγα οκ μια απλή θήκη σιλικoνης είναι.

Δείχνει να είναι ποιοτική, λεπτή, και με πολύ ωραία "φωλιά" για το δακτυλικο αποτύπωμα.

Μοναδικό μείον ότι δεν καλύπτει το κάτω μέρος όπως όλες οι θήκες samsung..

kountouraN

παιδια μολις παρελαβα αυτη την θηκη, αψογη εφαρμογη στα πλαγια και δενει πολυ ωραια το χρωμα της (dark blue) με το orchid gray που εχω

εκανε κανα μηνα φυσικα αλλα αξιζε και στα λεφτα της μιλαμε για κλεψιμο

http://www.ebay.com/itm/New-Luxury-Hybrid-Shockproof-Silicon-Phone-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S8-plus/272807635058?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=571948098845&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Πόσο δύσκολο σου είναι να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία με τη θήκη και αν γίνεται να τη φοράει και το κινητό;

Πόσο δύσκολο σου είναι να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία με τη θήκη και αν γίνεται να τη φοράει και το κινητό;

Θα ανεβάσω φιλε πιο μετά να έχω και 2 συσκευή.

Μοναδικό μείον ότι δεν καλύπτει το κάτω μέρος όπως όλες οι θήκες samsung..

Συμφωνώ απόλυτα...

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Μπορείς να μας ενημερώσεις με ποιες θήκες είναι συμβατή και την έχεις δοκιμάσει?

Φυσικά..

Με samsung alcadara.

Με nillkin nature.

Με spigen neo hybrid.

Προσοχή! Από spigen* neo hybrid* που δεν αγκαλιάζει το τηλέφωνο από μπροστά όπως η liquid Air ή η Rugged Armor.

Να μην θεωρηθεί δηλαδή ότι αφού κάνει κάνει για την neo hybrid θα κάνει και για την liquid air and Rugged Armor...

Σήμερα θα δοκιμάσω και την Samsung silicone case που φαντάζομαι ότι επίσης θα συνεργάζεται με την μεμβράνη της Samsung.

Από τι νήμα του s7 είσαι φοβερός και θυμάμαι είχες δοκιμάσει τα πάντα! Με liquid Air ποιες οι ζελατίνεε που ταιριάζουν? Θα ήταν ενδιαφέρον να ποσταρει κάποιος δοκιμασμένους συνδυασμούς.. Στο ιντερνετ όλοι λένε ότι τα περισσότερα ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά πρακτικά δε συμβαίνει αυτό...

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Από τι νήμα του s7 είσαι φοβερός και θυμάμαι είχες δοκιμάσει τα πάντα! Με liquid Air ποιες οι ζελατίνεε που ταιριάζουν? Θα ήταν ενδιαφέρον να ποσταρει κάποιος δοκιμασμένους συνδυασμούς.. Στο ιντερνετ όλοι λένε ότι τα περισσότερα ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά πρακτικά δε συμβαίνει αυτό...

Το χω ξαναπεί ο kountoura είναι ο flossy carter του myphone.gr

Αρχηγός σε οτι εχει να κάνει με θηκες μεμβράνες.

Εδω οι φωτο είναι λίγο χάλια η ποιότητα αλλα θα καταλάβεις

IMG-20170921-_WA0001.jpg

IMG-20170921-_WA0000.jpg

IMG-20170921-_WA0002.jpg

IMG-20170921-_WA0003.jpg

Ευχαριστώ.

Η μανία - αρρώστια μου να μην πάθει τίποτα η συσκευή μου τα κάνει αυτά. :)

Έχω γράψει και ποιο πίσω κάποιους συνδυασμούς θα τους γράψω και τώρα.

Μεμβράνη samsung με θήκες

Samsung alcadara

Samsung silicone case

Nillkin nature

Spigen neo hybrid.

Μεμβράνη ScreenKnight case fit με θήκες

Samsung alcadara

Samsung silicone σίγουρα λόγω ίδιου κοψιματος με την alcadara (δεν την είχα τότε)

nillkin nature

Spigen neo hybrid

Spigen Rugged Armor

Spigen liquid Air.

Με όλες τις θήκες που πέρασαν από τα χέρια μου δηλαδή.

Μεμβράνη iq shield (ένας από τους τύπους Case frienly που πουλάνε)

Με samsung alcadara

Samsung silicone σίγουρα λόγο ίδιου κοψιματος με την alcadara (δεν την είχα τότε)

Spigen neo hybrid.

Οι συνδυασμοί που γράφω είναι 100% σωστοί χωρίς να σηκώνεται η μεμβράνη ούτε δέκατο του χιλιοστου.

Αρκεί η τοποθέτηση να γίνει με ακρίβεια.

Γιατί πχ σε φίλο με samsung screen protector και nillkin nature σηκωνόταν έστω λίγο σε μια μεριά.

kountouraN

Μάριε ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες.

Δεν το συζητώ ότι για τα λεφτά της δείχνει σούπερ deal.

Επίσης μπορούμε να μάθουμε με ποιες θήκες το δοκίμασες? Με την spigen liquid Air armor θα θέλαμε να μάθουμε σίγουρα αν ταιριάζει!

Προς το παρων το εχω δοκιμασει ηδη με Spigen Ultra Hybrid και Caseology Vault II. Ταιριαζουν αψογα μεταξυ τους. Οσο για την Spigen Liquid Air Armor που με ρωτας, οπως ηδη εχω γραψει υποτιθεται πως ταιριαζει αρκει το τζαμι να τοποθετηθει σωστα. Συγκεκριμενα η ιδια η εταιρια μου απαντησε το εξης: Liquid Air is compatible but the installation has to be perfect and on the center.

Για περισσοτερες θηκες σε σχεση με το Whitestone Dome Glass, ριξε μια ματια εδω:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τέλεια περιμένουμε νεες φωτο!!! Αυτήν την θηκη εχω κ εγω κ φοβόμουν αν θα κάτσει

Θα ανεβασω αυριο φωτογραφιες να σας δειξω πως καθεται με την Liquid Air.

If God is for us... Who can be against us?

Rottweiler κανονισε να σπασεις και την δευτερη dome glass μετα θα του βαλουμε αλεξισφαιρο γιλεκο και κρανος :lol:

Ροτβαιλερ δώσε dome glass στο λαό!!!

Η αληθεια ειναι πως δεν εβγαλα ακομη φωτογραφιες ΟΜΩΣ το προσπαθησα με την Spigen Liquid Air και προφανως κατι πηγαινε λαθος. Τι εννοω. Ενω το εχω τοποθετησει αψογα (μαλλον πιο αψογα πεθαινεις) και εντελως κεντραρισμενο, παρολα αυτα με το που βαζω την θηκη, τερμα πανω αριστερα φαινεται πως το τζαμακι παιρνει λιγο αερα και προσπαθει να μου πεταξει εξω λιγη κολλα. Προσοχη, δεν εννοω οτι μου σηκωσε το τζαμι, σιγουρα ομως εδειχνε πως λιγακι το πιεζε χωρις ομως να μου δημιουργησει καποιο ιδιαιτερο προβλημα περα απο το οτι ειδα μια ελαχιστη φουσκαλιτσα σε εκεινο το σημειο (κεφαλι καρφιτσας), που ομως μολις το εσπρωξα λιγο με το χερι εξαφανιστηκε κι επειτα ξανα επανηλθε οσο φορουσα τη θηκη. Συμπερασμα πρωτο....... Ναι μεν δεν μου πεταξε το τζαμι, το ρισκαρεις ομως να το εχεις με τη συγκεκριμενη θηκη? Κι αν μελλοντικα παιξει θεματακι κι επειτα δεν κολλαει σωστα? Ξανα εβαλα την Caseology Vault II που παιζει μπαλα αψογα (οπως και η Spigen Ultra Hybrid). Συμπερασμα δευτερο...... Ισως στην τοποθετηση ξεφυγα ελαχιστα κατι που φυσικα δεν φαινεται με γυμνο ματι, γι'αυτο δυσκολευεται καπως με τη συγκεκριμενη θηκη!

Rottweiler κανονισε να σπασεις και την δευτερη dome glass μετα θα του βαλουμε αλεξισφαιρο γιλεκο και κρανος :lol:

Εμ.... Αυτος ειναι ο λογος που δεν θελω να το ρισκαρω.... Δεν ειμαι για τριτο Dome glass!! :lol:

Edited by Rottweiler

Και επειδη ειμαι κι ωραιος τυπος, εκατσα κι εβγαλα τωρα μερικες φωτογραφιες... :D ΟΚ, η ποιοτητα ειναι χαλια και ειδικα με αυτο το φως και αυτο το κινητο (τραβαω με ενα Α3 2016 της γυναικας μου), αλλα φαινεται η κατασταση πανω κατω. Ειναι μερικες τη στιγμη που φοραω την Spigen Liquid Air, μερικες χωρις θηκη και καποιες με Liquid Air & Caseology Vault II, απλως για να τις δειτε διπλα διπλα. Αυτο το ασπρο σημαδι που βλεπετε στην πανω αριστερη γωνια ειναι στην ουσια ξερη κολλα που πηγε να βγει την πρωτη φορα που τοποθετησα την θηκη, απλως χωρις φουσκαλιτσα αυτη τη φορα ολως περιεργως. Δειχνει πως δεν αγγιζει η θηκη το τζαμι, αλλα προφανως το αγγιζει παρακατω και βγαζει θεμα πιο ψηλα. Αυτα τα ολιγα.....

21895327_1450932611662974_2037299588_o.jpg

21930962_1452449124844656_1726861551_o.jpg

21931165_1452449394844629_815590054_o.jpg

21931378_1452449571511278_180652908_o.jpg

21951425_1452449244844644_1143730443_o.jpg

21951493_1452449391511296_72963676_o.jpg

21952533_1452449191511316_1378022170_o.jpg

21981727_1452449281511307_631005328_o.jpg

Και επειδη ειμαι κι ωραιος τυπος, εκατσα κι εβγαλα τωρα μερικες φωτογραφιες... :D ΟΚ, η ποιοτητα ειναι χαλια και ειδικα με αυτο το φως και αυτο το κινητο (τραβαω με ενα Α3 2016 της γυναικας μου), αλλα φαινεται η κατασταση πανω κατω. Ειναι μερικες τη στιγμη που φοραω την Spigen Liquid Air, μερικες χωρις θηκη και καποιες με Liquid Air & Caseology Vault II, απλως για να τις δειτε διπλα διπλα. Αυτο το ασπρο σημαδι που βλεπετε στην πανω αριστερη γωνια ειναι στην ουσια ξερη κολλα που πηγε να βγει την πρωτη φορα που τοποθετησα την θηκη, απλως χωρις φουσκαλιτσα αυτη τη φορα ολως περιεργως. Δειχνει πως δεν αγγιζει η θηκη το τζαμι, αλλα προφανως το αγγιζει παρακατω και βγαζει θεμα πιο ψηλα. Αυτα τα ολιγα.....

21895327_1450932611662974_2037299588_o.jpg

21930962_1452449124844656_1726861551_o.jpg

21931165_1452449394844629_815590054_o.jpg

21931378_1452449571511278_180652908_o.jpg

21951425_1452449244844644_1143730443_o.jpg

21951493_1452449391511296_72963676_o.jpg

21952533_1452449191511316_1378022170_o.jpg

21981727_1452449281511307_631005328_o.jpg

Μπράβο ρε φίλε ευχαριστούμε για την αναλυτική σου παρουσίαση είσαι ο άρχοντας του dome glass!!!Μπράβο κ στην επίμονη σου κ στην τσέπη σου που το άντεξε βέβαια για δεύτερη φορά :p:p:p άλλα εκτιμώ πως είναι η απόλυτη επιλογή..οπότε με air armor και εγώ θα πρέπει να πάω για άλλη θήκη με αυτήν της caseology να μαζεύει τις πιθανότητες

IPhone 15 Pro 

Μπράβο ρε φίλε ευχαριστούμε για την αναλυτική σου παρουσίαση είσαι ο άρχοντας του dome glass!!!Μπράβο κ στην επίμονη σου κ στην τσέπη σου που το άντεξε βέβαια για δεύτερη φορά :p:p:p άλλα εκτιμώ πως είναι η απόλυτη επιλογή..οπότε με air armor και εγώ θα πρέπει να πάω για άλλη θήκη με αυτήν της caseology να μαζεύει τις πιθανότητες

Πολυ ομορφη και ποιοτικη η συγκεκριμενη Caseology. Μοιαζει με την Liquid Air οσο αφορα το σχεδιο στο κεντρο της θηκης, ξεχωριζει ομως πανω και κατω πραγμα που προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο. Εδω Ελλαδα εχει 25 ευρω. Εγω την ειχα αγορασει απο amazon uk στα 12 ευρω, μαζι με το πρωτο dome glass. Οσο για το ιδιο το τζαμι τα ειπαμε..... Ειναι ασκοπα χρηματα ΟΤΙ αλλο αγορασεις σε τζαμακι! Μια φορα δινεις το 50αρικο...και ησυχασες... εκτος αν το σπασεις απο τη δευτερη μερα σαν μερικους μερικους!! :D

Edited by Rottweiler

Πολυ ομορφη και ποιοτικη η συγκεκριμενη Caseology. Μοιαζει με την Liquid Air οσο αφορα το σχεδιο στο κεντρο της θηκης, αλλα στα δικα μου ματια φαινεται ακομη πιο ωραια. Εδω Ελλαδα εχει 25 ευρω. Εγω την ειχα αγορασει απο amazon uk στα 12 ευρω, μαζι με το πρωτο dome glass. Οσο για το ιδιο το τζαμι τα ειπαμε..... Ειναι ασκοπα χρηματα ΟΤΙ αλλο αγορασεις σε τζαμακι! Μια φορα δινεις το 50αρικο...και ησυχασες... εκτος αν το σπασεις απο τη δευτερη μερα σαν μερικους μερικους!! :D
θα πατήσω το κουμπί τέλος.....

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to [S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)