Jump to content

quan207

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by quan207

  1. παιδια νεος στο προνομιακο εχω διαβασει αρκετες σελοδες αλλα δεν εωγαλα ακρη! ερωτησεις: 1.ποιος τροπος ανανεωσης συμφερει πιο πολυ?5€-10€-15€ για data 2.καποιο tip με τις ημερομηνιες που πρεπει να γινουν οι ανανεωσεις? 3.στην καλητερη των περιπτωσεων ποσα mb θα εχω με μια ανανεωση των 10€?απο ολα τα παρε δωσε μοιρασε κλπ ευχαριστω
  2. Με την google τα χρωματα της φωτογραγιας ειναι πιο φυσικα...(σκουρα). Εμενα μου φανηκε πολυ καλη.οχι ομως για νυχτα.
  3. Η rugged armor με τι συνεργαζεται? Δοκιμασα με screenknight και δεν...
  4. φοραει gorilla glass 5. καλυτερο τζαμακι το Dome αλλα εχει γυρω στο 50ρικο. Θηκη spigen rugged armor πιστευω οτι προστατευει καλα με το μικροτερο παχος(αν και παλι ειναι χοντρη θηκη).
  5. τι εννοεις? και το whiteστονε dome δεν ειναι για αρχαριους,την ιδια διαδικασια θα ακολουθησεις!
  6. quan207

    LG V10

    ειχα και εγω το ιδιο θεμα και μπορει και παραπανω ωρα...αιτια το καλωδιο του φορτιστη.αλλαχτηκε και ολα καλα...
  7. κανονικα σε φως δεν επρεπε να συμπεριφερεται ετσι... Τουλαχιστον το δικο μου δεν εχει καμια σχεση μ'αυτο που βλεπω
  8. 16ρι γαλλικο τιποτα ακομα
  9. fat32 και σε g2 και s4 το βλεπει κανονικα.
  10. Εχω ενα otg kingston 32gb και δε το διαβαζει το κινητο!! Εχει καποια ρυθμιση οπως το g2?
  11. Και εγω πιστευω οτι δεν αξιζει η αγορα του 32αριου,στα 100ευρω πανω (οσο ηταν 50 δε το συζητουσα) Ο μονος λογος που θα επαιρνα το 32αρι ειναι η μεταπωληση. αλλα και παλι 100 πανω δε θα μπορουσα να το δωσω και ετσι πηρα το μικρο.
  12. ολα ιδια ειναι,και εγω αυτο περιμενω να παραλαβω αυριο 411 γαλλικο...
  13. σιγουρα απο αυτο θα ειναι :lol:
  14. Πιστευω το καλυτερο battery test ever
  15. σιγουρα παιζει ρολο η καμερα αλλα να σκεφτεις με το g2 ειμαι στοκ και μου φτανει οκ κινητο ειναι!(ετσι σκεφτομαι,για φωτογραφιες εχω και τη νικον)
  16. ευχαριστω ησουν οντως αναλυτικος! αν τελικα το παρω ελπιζω να μη το μετανιωσω και το μονο που πραγματικα με χαλασε απο οσα ειπες ηταν για την μπαταρια. Ειναι ο λογος που με κανει να κοιταω και προς το xperia z3 μερια αν και το σιχενομαι αυτο το μονοτονο ορθογωνιο με τις μεγαλες γωνιες!!
  17. Ρε παιδια παρακολουθω το θεμα και ειμαι κατοχος του lg g2 και ηθελα να παω στο g3 σαν αναβαθμιση και με αυτα που διαβαζω αρχισα να το σκεφτομαι. Ειναι δυνατον να ειναι πιο αργο απο το προηγουμενο??δηλαδη τα οποια προβληματα δε λυθηκαν ουτε με τη νεα αναβαθμιση?
  18. quan207

    Sony Xperia Ζ

    Παιδια εχει η γυναικα μου το κινητο και οι φωτογραφιες ειναι ψιλοχαλια σε σχεση με το δικο μου lgg2. Yπαρχει οντως θεμα με την καμερα?ειναι καποιο bug που διορθώνεται?βγαζει καλυτερες φωτο με κανενα αλλο app? Ευχαριστω
  19. Το παραπανω προβλημα λυθηκε... Αλλα συνεχιζει να μην αναγνωριζει ο υπολογιστης το κινητο ωστε να δουλεψει σωστα το flashtool. Ακομα και στο download mode δε συνεχιζει ωστε να μου εμαφανισει το σημα με το usb και παραμενει στο αλλο αρχικο(μπλε). Στη διαχειριση το εμφανιζει ως LGE mobile composite USB device Αν δεν μπορεσω να το φτιαξω μονος σε ποσες μερες θα το εχει ετοιμο το service της lg?
  20. Ξερει καποιος αν υπαρχει ελληνικος οδηγος απο αυτο? http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general/unbrick-lg-g2-qhsusbbulkqualcomm-9006-t2939627 Το κινητο δεν ανοιγει ουτε σε recovery mode ουτε σε download mode. Οταν το συνδεω στον υπολογιστη το αναγνωριζει σαν qhsusb_bulk και μου εμφανιζει πολλα partition. Επειδη με τα αγγλικα δε τα παω καλα μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? Εχει τυχει σε καποιον παρομοιο προβλημα?
  21. εχω αυτο ακριβως το προβλημα Συνδεω το κινητο στον υπολογιστη και μου εμφανιζει πολλους σκληρους δισκους. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142 Τωρα παλευω να καταλαβω γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και πολυ καλα!
  22. Μια βοηθεια παιδια SoS Μετα απο προσπαθεια για εγκατασταση custom rom το κινητο εκλεισε και δε μπορω να το ανοιξω. καμια ιδεα? δοκιμασα recovery mode και download mode αλλα τιποτα!
  23. οχι μονο δε μπορεσα να περασω custom rom Τωρα το κινητο νεκρωσε εκλεισε και δε μπορω να το ανοιξω με τιποτα καμια βοηθεια?
×
×
  • Create New...