dojo Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Πριν 15 μέρες αγόρασα για δώρο ένα redmi 4x (3, 32gb) από ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα(citisshop). Πριν μερικές μέρες και εντελώς ξαφνικά δεν ακούγονταν οι ηχοι ειδοποιήσεων, ο ήχος κλήσης και ο ήχος του ξυπνητηριού!!! Έγινε restart και το πρόβλημα λύθηκε αλλά ξανάγινε το ίδιο την μεθεπόμενη μέρα! Και πάλι με restart λύθηκε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο τεχνικός του καταστήματος πρότεινε να γίνει factory reset και αν παραμείνει το πρόβλημα, να πάω το κινητό στο service. Θα'θελα τη βοήθειά σας, έχετε ξανακούσει παρόμοιο πρόβλημα??? Να κάνω factory reset ή έχετε κάποια άλλη ιδέα??? ΥΓ: Δεν θυμάμαι ποια έκδοση miui είχε το τηλέφωνο όταν το αγόρασα, αλλά έγινε update στην 8.5 σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Πριν 15 μέρες αγόρασα για δώρο ένα redmi 4x (3, 32gb) από ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα(citisshop). Πριν μερικές μέρες και εντελώς ξαφνικά δεν ακούγονταν οι ηχοι ειδοποιήσεων, ο ήχος κλήσης και ο ήχος του ξυπνητηριού!!! Έγινε restart και το πρόβλημα λύθηκε αλλά ξανάγινε το ίδιο την μεθεπόμενη μέρα! Και πάλι με restart λύθηκε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο τεχνικός του καταστήματος πρότεινε να γίνει factory reset και αν παραμείνει το πρόβλημα, να πάω το κινητό στο service. Θα'θελα τη βοήθειά σας, έχετε ξανακούσει παρόμοιο πρόβλημα??? Να κάνω factory reset ή έχετε κάποια άλλη ιδέα??? ΥΓ: Δεν θυμάμαι ποια έκδοση miui είχε το τηλέφωνο όταν το αγόρασα, αλλά έγινε update στην 8.5 σταθερή. Κατεβασε την ρομ που δινει ο φίλος απο πανω να δεις αν αλλάξει κατι. Δεν χρειάζεται να γυρίσεις σε εργοστασιακες ρυθμίσεις ουτε θα χασεις κατι. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την έλαβα και εγκατέστησα ήδη. Να επισημάνω ότι τους ψυχάκηδες με την ελεύθερη RAM που από το πρωί ως το βράδυ ασχολούνται με το πως θα την αυξήσουν τους περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Με μόνο το viber κλειδωμένο (να μην κλείνει) πλέον είναι κάτω από 1GB η ελεύθερη σε 3/32. Οπότε σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο να μην κάνουν ποτέ το update ;) Την ελεύθερη ραμ που την βλεπεις πλεον; γιατί την εψαξα αλλα δεν ειδα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Κατεβασε την ρομ που δινει ο φίλος απο πανω να δεις αν αλλάξει κατι. Δεν χρειάζεται να γυρίσεις σε εργοστασιακες ρυθμίσεις ουτε θα χασεις κατι. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την ελεύθερη ραμ που την βλεπεις πλεον; γιατί την εψαξα αλλα δεν ειδα κατι ρυθμισεις-->αρχικη οθονη κ προσφατα-->προβολη κατασταση μνημης Και εγω εχω πλεον miui9 (επισιμη ota update) ,εγινε οπως ολα τα udate χωρις προβλημα, η ελευθερη ram βλεπω ειναι περιπου οπως πριν (γιατι ειπαν οτι ειναι κατω απο 1 gb με 3 ram) Εκεινο που ειδα ειναι μια βελτιωση στην ταχυτητα ανοιγματος εφαρμογων Edited November 17, 2017 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 ρυθμισεις-->αρχικη οθονη κ προσφατα-->προβολη κατασταση μνημης Και εγω εχω πλεον miui9 (επισιμη ota update) ,εγινε οπως ολα τα udate χωρις προβλημα, η ελευθερη ram βλεπω ειναι περιπου οπως πριν (γιατι ειπαν οτι ειναι κατω απο 1 gb με 3 ram) Εκεινο που ειδα ειναι μια βελτιωση στην ταχυτητα ανοιγματος εφαρμογων Ευχαριστώ. Εχει μια μικρή διαφορά στην ραμ. Περίπου 200 μβ η και λιγότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dojo Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Κατεβασε την ρομ που δινει ο φίλος απο πανω να δεις αν αλλάξει κατι. Δεν χρειάζεται να γυρίσεις σε εργοστασιακες ρυθμίσεις ουτε θα χασεις κατι. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την ελεύθερη ραμ που την βλεπεις πλεον; γιατί την εψαξα αλλα δεν ειδα κατι Το τηλέφωνο το αγόρασα για να το κάνω δώρο σε κοπέλα, η αλλαγή ρομ φαντάζει σαν πυρηνική φυσική για εκείνη και δεν θέλει να κάνει ταρζανιές στο τηλέφωνο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Το τηλέφωνο το αγόρασα για να το κάνω δώρο σε κοπέλα, η αλλαγή ρομ φαντάζει σαν πυρηνική φυσική για εκείνη και δεν θέλει να κάνει ταρζανιές στο τηλέφωνο!!! Καμια σχεση. Πατας το λινκ παραπανω και κατεβαίνει αυτοματα. Με5α πατας στον updater του κινητού και κανει την εγκατάσταση μονο του. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο η επικίνδυνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Σήμερα δόθηκε σε ορισμένους users η Global stable Miui9 Nougat, όποιος δεν μπορεί να περιμένει 5-6 ημέρες που πιστεύω ότι θα δοθεί σε όλους (η ίδια ή κάποια νεότερη με μικρές αλλαγές), μπορεί να την κατεβάσει από το λινκ παρακάτω και να κάνει αναβάθμιση από τον stock Updater. Η rom είναι επίσημη, δεν χρειάζεται custom recovery, unlocked bootloader κλπ., φλασάρεται κατευθείαν χωρίς να γίνει κάτι ιδιαίτερο από πριν. Αν βγει νεότερη ρομ προφανώς θα πάρετε κανονικά και το νέο update από τον stock updater. http://bigota.d.miui.com/V9.1.1.0.NAMMIEI/miui_HM4XGlobal_V9.1.1.0.NAMMIEI_e07ff44454_7.1.zip καλό φλασάρισμα...!!!Ενώ την κατέβασα κανονικά, όταν πήγα να κάνω το update έβγαλε error ότι δεν είναι η σωστή ΡΟΜ και φυσικά δεν έγινε τίποτα. Γιατί άραγε; Το κινητό είναι με την 8.5.4.0 Stable Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Γεια σας πως βλεπουμε παιδες την 800αρα μπαντα αν υπαρχει στο τηλεφωνο μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Γεια σας πως βλεπουμε παιδες την 800αρα μπαντα αν υπαρχει στο τηλεφωνο μας http://en.miui.com/thread-267346-1-1.html http://en.miui.com/thread-356040-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Ενώ την κατέβασα κανονικά, όταν πήγα να κάνω το update έβγαλε error ότι δεν είναι η σωστή ΡΟΜ και φυσικά δεν έγινε τίποτα. Γιατί άραγε; Το κινητό είναι με την 8.5.4.0 Stable Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Φιλέ μου το wifi να το έχεις ανοιχτό και να είναι συνδεδεμένο σε κάποιο δίκτυο. Έτσι κάνει authentication το πακέτο, αυτό έχω καταλάβει από την δική μου εμπειρία. Δοκίμασε και πες αποτέλεσμα, Καλό βράδυ! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Φιλέ μου το wifi να το έχεις ανοιχτό και να είναι συνδεδεμένο σε κάποιο δίκτυο. Έτσι κάνει authentication το πακέτο, αυτό έχω καταλάβει από την δική μου εμπειρία. Δοκίμασε και πες αποτέλεσμα, Καλό βράδυ!Και πάλι το ίδιο βγάζει, δες το.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 (edited) Και πάλι το ίδιο βγάζει, δες το.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Φίλε μού, δεν ξέρω να σου απαντήσω διότι δεν είμαι ειδικός. Τι να πω, έχω δει σε διάφορα φόρουμ ότι σε πολύ λίγες περιπτώσεις δεν δέχεται το πακέτο. Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζεται αλλά ούτε έχω δει και κάποια λύση κάπου. Επομένως το καλύτερο είναι να περιμένεις να πάρεις την αναβάθμιση ΟΤΑ σε λίγες ημέρες. Edit: Φίλε μου κατέβασε εκ νέου το πακέτο της ρομ, μήπως δεν κατέβηκε καλά την πρώτη φορά, και δοκίμασε πάλι. Edited November 18, 2017 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Φοβερή η miui 9 και η μπαταρία τούμπανο με την 9!!! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μόνο πρόβλημα που το είχε και στην 8.5 είναι αν βάλω πχ custom system sound στο Viber δεν ακούγεται ο ήχος .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Φοβερή η miui 9 και η μπαταρία τούμπανο με την 9!!! Το παρατηρώ κι εγώ αυτό αν και δεν έχω κάνει ακόμα νέο κύκλο φόρτισης από τη στιγμή που έκανα το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Εσεις που βαλατε την miui 9 ποια εκδοση γραφει στην κατασταση του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Εσεις που βαλατε την miui 9 ποια εκδοση γραφει στην κατασταση του τηλεφωνου? Η ελληνική dev είναι 7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Εσεις που βαλατε την miui 9 ποια εκδοση γραφει στην κατασταση του τηλεφωνου? Glabal stable 9.1.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanasisPantazid Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα το καλοκαίρι που πήγαινα βόλτα με το ποδήλατο το τηλέφωνο το έβαζα στο strava όταν το έβαζα στην τσέπη το σήμα του gps χανόταν όταν το έβγαζα όλα εντάξει δηλαδή το gps είχε σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Επειδή το χρησημοποιω στην προπόνηση δεν μου εχασε ποτέ το σημα το strava.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Κάπου στις ρυθμίσεις διαχείριση χρήσης μπαταρίας διαλέγεις την εφαρμογή πού θέλεις και στο miui διαχείριση διαλέγεις να μην κλείνει από μόνη της η εφαρμογή. Δεν έχω το τηλέφωνο για να σου πω ακριβώς την διαδρομή αλλά θα το βρεις. Δεν είναι δύσκολο. Και μετά θα είσαι οκ λογικά. Στάλθηκε από το Lenovo A2010-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evita1 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Παιδια μόλις ελαβα τη miui 9. Θα γράψω αργότερα εντυπώσεις περισσότερες ....μέχρι στιγμής ξερει κανεις αν μεγαλώνουν τα εικονίδια των εφαρμογών με ρύθμιση???? Ξενέρωσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oust_alex Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Και εγω την ελαβα σημερα, 257 MB χρειαζεται περιπου 20 λεπτα για να γινει. Δεν εχω παρατηρησει κατι ουσιαστικο ισως ειναι λιγο πιο γρηγορο το τηλ.. Παράθεση Xiaomi Mi 9 Lite 6gb/128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Πριν περάσετε την miui 9, να ξέρετε ότι τα automated tasks δεν υπάρχουν πια. Global stable 9.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evita1 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Σιγα τ'αβγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone55 Δημ. November 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Πριν περάσετε την miui 9, να ξέρετε ότι τα automated tasks δεν υπάρχουν πια. Global stable 9.1.1 Τι είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts