Sniaf Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Μάλλον είσαι ο μόνος που του ήρθε 10άρα σταθερή. Από Ελλάδα το πήρες; Εγώ από κινεζομάγαζο και έχω 9,6,5,0 Το μπάταρι ντρέϊν συνεχίζεται; φιλαράκι μην το ψάχνεις απλά το παλικάρι μπέρδεψε τα μοντέλα . το 4x note έχει http://en.miui.com/download-321.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Έχουμε καμία πληροφόρηση για το πότε θα έρθει το update για την συσκευή μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis54 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Εμένα μου ήρθε σήμερα το πρωί ειδοποίηση για 10 αλλά δεν την πραγματοποίησα ακόμα λόγω του battery drain που αναφέρει ο Lakedaimonas. Έχει κανείς καμιά άλλη εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Εμένα μου ήρθε σήμερα το πρωί ειδοποίηση για 10 αλλά δεν την πραγματοποίησα ακόμα λόγω του battery drain που αναφέρει ο Lakedaimonas. Έχει κανείς καμιά άλλη εμπειρία; ναι σήμερα 28 του μηνός βγήκε η ενημέρωση ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Εμένα πάντως 9 το βράδυ πήγε και ακόμα δεν έχει βγει καμία ενημέρωση... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 changelog για το update τι λεει? εχει καμια σημαντικη προσθηκη βελτιωση ή ψιλοπραγματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 changelog για το update τι λεει? εχει καμια σημαντικη προσθηκη βελτιωση ή ψιλοπραγματα? Είναι για note 4x. MIUI 10 Global Stable ROM Full Changelog Designed for full screen experience 1. All-new full screen gestures will change the way you interact with your device. They can do everything you used buttons for, except they're faster, smarter, and more convenient 2. All-new UI is tailored for full screen devices and lets the content take the front stage Natural sound system 1. You won't get tired of natural and ever-changing sounds of the new MIUI 2. We simplified system sounds and applied smart filters, so you'll hear something only when you need to 3. Ambient sounds of the forest, beach, drizzle, stove fire, and summer night will help you to relax and focus on what's important Other improvements and optimizations 1. AI brings Portrait mode to single camera devices! Blur the background on your portrait shots and look as gorgeous as you feel 2. Other system apps (including Clock and Notes) got a major revamp too Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλησπέρα σε όλους, Ίσως να εχω μπερδεψει τα μοντελα ,αλλα νομιζω οτι οι διαφορες του xiaomi 4,xiaomi 4x ,redmi note 4 κτλ δεν ειναι μεγαλες... Το battery drain εννοειται οτι συνεχίζεται,και αν δεν γινει κατι δεν νομιζω να μεινω στην 10αρα...θα περασω κάποια παλιοτερη ρομ. Επισης με επιφυαλξη να πω ότι και οι φωτογραφίες χαλασαν κάπως ,αλλα επειδή δεν χρησιμοποιω ιδιαιτερα την καμερα δεν μπορω να το πω με ασφαλεια. Το περιβαλλον του MIUI άλλαξε αρκετα,ειναι πολυ πιο ομορφο ,αλλα...εαν βγαζει εκτος το μεγαλυτερο ατου του κινητου που ειναι η μαπταρια του...ειναι αχρηστο. Επίσης να πω οτι εγω προσωπικα εχω ενεργοποιημενα τα παντα στοκινητο ,4g,bluetooth,τερμα φωτεινότητα ,gps κτλ...οπότε η χρήση που κάνω είναι αρκετά ενεργοβόρα απο μόνη της. Ελπίζω με κάποιο νέο update να βελτιωθεί η κατασταση ,αν και με τόσα πολλά μοντέλα που εχει η xiaomi ,δεν πιστεύω ότι θα βγεί κάποιο σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 ...θα περασω κάποια παλιοτερη ρομ. Γινεται αυτο? Νομιζα οτι δεν μπορεις να πας πισω. Η ισχυει μονο για ορισμενες συσκευες / ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Καλησπέρα σε όλους, Ίσως να εχω μπερδεψει τα μοντελα ,αλλα νομιζω οτι οι διαφορες του xiaomi 4,xiaomi 4x ,redmi note 4 κτλ δεν ειναι μεγαλες... Το battery drain εννοειται οτι συνεχίζεται,και αν δεν γινει κατι δεν νομιζω να μεινω στην 10αρα...θα περασω κάποια παλιοτερη ρομ. Επισης με επιφυαλξη να πω ότι και οι φωτογραφίες χαλασαν κάπως ,αλλα επειδή δεν χρησιμοποιω ιδιαιτερα την καμερα δεν μπορω να το πω με ασφαλεια. Το περιβαλλον του MIUI άλλαξε αρκετα,ειναι πολυ πιο ομορφο ,αλλα...εαν βγαζει εκτος το μεγαλυτερο ατου του κινητου που ειναι η μαπταρια του...ειναι αχρηστο. Επίσης να πω οτι εγω προσωπικα εχω ενεργοποιημενα τα παντα στοκινητο ,4g,bluetooth,τερμα φωτεινότητα ,gps κτλ...οπότε η χρήση που κάνω είναι αρκετά ενεργοβόρα απο μόνη της. Ελπίζω με κάποιο νέο update να βελτιωθεί η κατασταση ,αν και με τόσα πολλά μοντέλα που εχει η xiaomi ,δεν πιστεύω ότι θα βγεί κάποιο σύντομα το κινητο στο οποιο πηρες την ενημερωση ειναι 5'' ή 5,5''? αν ειναι 5,5" ειναι το note. Πιο ασφαλή συμπεράσματα για το drain φανταζομαι θα βγουν αν κάνεις εργοστασιακή επαναφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Καλησπέρα σε όλους, Ίσως να εχω μπερδεψει τα μοντελα ,αλλα νομιζω οτι οι διαφορες του xiaomi 4,xiaomi 4x ,redmi note 4 κτλ δεν ειναι μεγαλες... Το battery drain εννοειται οτι συνεχίζεται,και αν δεν γινει κατι δεν νομιζω να μεινω στην 10αρα...θα περασω κάποια παλιοτερη ρομ. Επισης με επιφυαλξη να πω ότι και οι φωτογραφίες χαλασαν κάπως ,αλλα επειδή δεν χρησιμοποιω ιδιαιτερα την καμερα δεν μπορω να το πω με ασφαλεια. Το περιβαλλον του MIUI άλλαξε αρκετα,ειναι πολυ πιο ομορφο ,αλλα...εαν βγαζει εκτος το μεγαλυτερο ατου του κινητου που ειναι η μαπταρια του...ειναι αχρηστο. Επίσης να πω οτι εγω προσωπικα εχω ενεργοποιημενα τα παντα στοκινητο ,4g,bluetooth,τερμα φωτεινότητα ,gps κτλ...οπότε η χρήση που κάνω είναι αρκετά ενεργοβόρα απο μόνη της. Ελπίζω με κάποιο νέο update να βελτιωθεί η κατασταση ,αν και με τόσα πολλά μοντέλα που εχει η xiaomi ,δεν πιστεύω ότι θα βγεί κάποιο σύντομαΚανονικά πρέπει μετά από κάθε ενημέρωση να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να κάτσει η ROM όσο καλύτερα γίνεται. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Το κινητό που έχω είναι 5.5'',άρα είναι το note .και όχι δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Το κινητό που έχω είναι 5.5'',άρα είναι το note .και όχι δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Άρα σε λάθος θέμα γράφεις.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Για το redmi 4x, δεν έχει βγει ακόμα αναβάθμιση επισημη, για πολλά άλλα μοντέλα, αλλά όχι για εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Για το redmi 4x, δεν έχει βγει ακόμα αναβάθμιση επίσημη, για πολλά άλλα μοντέλα, αλλά όχι για εμάς. Που θα πάει θα βγει και για μας. Στο redmi 3s dev που ήρθε και την έκανα μια χαρά πάει και άλλαξε και ομόρφυνε. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Η μπαταρια τον τελευταιο καιρο μου τελειωνει πολυ γρηγορα. Δεν κραταει ουτε μερα φουλ χρησης. Μεσα στο σπιτι μπορει να χασω 20% χωρις να κανει τιποτα. Σε κανονικη χρηση χανω 10% σε κανα 15λεπτο Δεν μπορω να προσδιορισω ποτε ξεκινησε να το κανει αυτο αλλα την τελευταια εβδομαδα εχω ξεμεινει δυο φορες ενω δεν ειχα τετοιο θεμα τον τελευταιο 1 χρονο που το εχω. Αν θυμαμαι καλα ειχε γινει ενα update πριν καποιες εβδομαδες, ισως αυτο να το προκαλει. Δεν μου εχει πεσει για να παθει κατι η μπαταρια ουτε εχω αλλαξει κατι στις εφαρμογες ή στην χρηση της μπαταριας. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Το 4x εχω σε αντιθεση με τους αποπανω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Η μπαταρια τον τελευταιο καιρο μου τελειωνει πολυ γρηγορα. Δεν κραταει ουτε μερα φουλ χρησης. Μεσα στο σπιτι μπορει να χασω 20% χωρις να κανει τιποτα. Σε κανονικη χρηση χανω 10% σε κανα 15λεπτο Δεν μπορω να προσδιορισω ποτε ξεκινησε να το κανει αυτο αλλα την τελευταια εβδομαδα εχω ξεμεινει δυο φορες ενω δεν ειχα τετοιο θεμα τον τελευταιο 1 χρονο που το εχω. Αν θυμαμαι καλα ειχε γινει ενα update πριν καποιες εβδομαδες, ισως αυτο να το προκαλει. Δεν μου εχει πεσει για να παθει κατι η μπαταρια ουτε εχω αλλαξει κατι στις εφαρμογες ή στην χρηση της μπαταριας. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Το 4x εχω σε αντιθεση με τους αποπανω :lol: μάλλον μονόδρομος το factory reset Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Μπορεί κάποιο update εφαρμογής να σου κάνει το πρόβλημα. Δες στην κατανάλωση αν κάποια έχει ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Η μπαταρια τον τελευταιο καιρο μου τελειωνει πολυ γρηγορα. Δεν κραταει ουτε μερα φουλ χρησης. Μεσα στο σπιτι μπορει να χασω 20% χωρις να κανει τιποτα. Σε κανονικη χρηση χανω 10% σε κανα 15λεπτο Δεν μπορω να προσδιορισω ποτε ξεκινησε να το κανει αυτο αλλα την τελευταια εβδομαδα εχω ξεμεινει δυο φορες ενω δεν ειχα τετοιο θεμα τον τελευταιο 1 χρονο που το εχω. Αν θυμαμαι καλα ειχε γινει ενα update πριν καποιες εβδομαδες, ισως αυτο να το προκαλει. Δεν μου εχει πεσει για να παθει κατι η μπαταρια ουτε εχω αλλαξει κατι στις εφαρμογες ή στην χρηση της μπαταριας. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Το 4x εχω σε αντιθεση με τους αποπανω :lol: εμενα μου το εκανε μετα απο update αλλα εμφανιζε λαθος τα ποσοστα στη μπαταρια. μου φορτιζε και αποφορτιζε πολυ γρηγορα και εστρωσε μετα απο 2-3 κυκλους πληρης φορτισης που εκανα. το αφηνεις να σβησει μονο του δηλαδη και το φορτιζεις στο 100%. κατεβασε και το accubatery εχει αρκετες πληροφοριες εμενα με βοηθησε πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Ειδα σε προδιαγραφές οτι εχει volte. Το έχετε δοκιμάσει? VoWifi παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Μου ηρθε η MIUI GLOBAL 10.1.1.0. Λιγο πανω απο 300mb ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Και εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Μόλις την έκανα και εγώ. 316mb. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 περιμένω εντυπώσεις για να προχωρήσω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 περιμένω εντυπώσεις για να προχωρήσω και εγώ.Και γιατί δεν την κάνεις εσύ, να περιμένουμε εμείς εντυπώσεις; ;) Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts