Jump to content

Redmi 4X

phone55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εμένα ζεσταίνεται αρκετά. Τώρα που δεν είναι ζεστό έχει 36 βαθμούς.

Πριν λίγες μέρες είχα πρόβλημα με τους αισθητήρες του.

Ξαφνικά δεν δούλευε ο αισθητήρας εγγύτητας ο οριζόντια - κάθετα η πυξίδα και ο φωτός.

Τελικά μάλλον έφταιγε μια εφαρμογή.

Η HD Wallpapper pro.Μόλις την έσβησα έστρωσε ή έτυχε τότε να γίνει.

Θωμάς

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και η Alcatel σε ορισμένα μοντέλα της υποστηρίζει dual apps. Αν σε ενδιαφέρει όμως κάποια πιο επώνυμη εταιρεία δεν νομίζω ότι είναι άλλη...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Το Redmi 4 είναι το προηγούμενο από το ,Redmi 4x μοντέλο. Η Xiaomi με την ονοματοδοσία των μοντέλων της μπερδεύει πολύ κόσμο. Εγώ πάντως που έχω redmi 4x δεν έχω δεί ακόμα κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την συσκευή και το υλικό της. ...

Εμένα πάντως με έχει πάει γόνατο. Αυτό που κρατάω στα χέρια μου τώρα είναι το τριτο 4x που μου βγάζει πρόβλημα. Συγκεκριμένα με την οθόνη όπως και τα άλλα δύο. Αν και έχω ακόμα εγγύηση, δεν θα τη χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά. Απλά θα πάρω καινούργιο ( όχι xiaomi) και τελειώνει η ιστορία. Κρίμα πάντως, γιατί σαν σύνολο ήταν πολύ καλό. Ειδικά για τα λεφτά του. Έχει όμως κι αλλού πορτοκαλιές.

Τι είδους πρόβλημα σου έχει παρουσιάσει και μάλιστα σε 3 διαφορετικές συσκευές; Γιατί εμένα σε δύο συσκευές, την δική μου και της γυναίκας μου δεν έχουμε δει κάτι σε σχέση με την οθόνη...

Πρέπει να είσαι πααααααρα πολύ άτυχος αδερφέ.Εγω που γενικά σε άτομα που με ρωτάνε για αγορά συσκευής vfm xiaomi μεριά τους στέλνω δεν θυμάμαι να έχω ακούσει να τους βγάλανε hardware θέμα.

Στη θέση σου πάντως και γω αλλού θα πήγαινα,μόνο το ψυχολογικό φτάνει.

Καλή τύχη στην επόμενη αγορά σου.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

..........Αυτό που κρατάω στα χέρια μου τώρα είναι το τριτο 4x που μου βγάζει πρόβλημα. ............ Έχει όμως κι αλλού πορτοκαλιές.

Μπάά μάλλον δεν έχει.

Αλλιώς δε θα έπαιρνες 3 santoni ;)

Μπάά μάλλον δεν έχει.

Αλλιώς δε θα έπαιρνες 3 santoni ;)

Όχι δεν κατάλαβες αδερφέ. Ένα αγόρασα και μου το έκαναν αντικατάσταση κάθε φορά που έβγαζε πρόβλημα. Για μένα τα xiaomi τέλος. Τουλάχιστον προς το παρόν.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι είδους πρόβλημα σου έχει παρουσιάσει και μάλιστα σε 3 διαφορετικές συσκευές; Γιατί εμένα σε δύο συσκευές, την δική μου και της γυναίκας μου δεν έχουμε δει κάτι σε σχέση με την οθόνη...

Στο δικό μου περιβάλλον πάντως οι μισοί περίπου που πήραν το 4χ είχαν πρόβλημα. Εμένα την 1η φορά είχε πρόβλημα το touch. Τις άλλες δύο αποχρωματισμό οθόνης πάνω δεξιά. Άσ το μην το ψάχνεις. Έτυχα σε κακή παρτίδα αλλά και σε κ@#λομαγαζο. Πάμε για άλλα...

Κρίμα φίλε μου γιατί είναι αξιόλογες συσκευές. Καλή τύχη στην επόμενη αγορά σου.

Και εγω θεωρώ ότι τα Xiaomi είναι αναξιόπιστα. Πέρυσι το καλοκαίρι που πήρα το πρώτο, στις 5 μερες βγήκε off, κόλλησε εντελώς και έκανα χρήση DOA. Μετα πήρα ένα Redmi 4A όπου διαρκώς χανόταν το σήμα. Αλλαγή κι εκεί. Στο επόμενο 4x δεν άκουγα καλά. Αυτο δυστυχώς μου έπεσε στη θάλασσα. Έχω εγγύηση αντικατάστασης στα MediaMarkt και ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει, περιμένω.

Με ολα αυτά εννοώ ότι το παλικάρι που απηυδυσε με τις τρεις συσκευές έχει χίλια δίκια. Δείτε το δημοσίευμα που ανέβασα τις προάλλες εδώ, δεν ειναι τυχαία πρώτη η Xiaomi σε βλάβες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή ένα κατάστημα είναι στο skroutz, αυτό δεν το κάνει και το πιο αξιόπιστο.. Επίσης, τα Media, έχουν φέρει κατά καιρούς συσκευές που προορίζονταν για Κίνα... Πληροφοριακά...

4η διαφορετικό μοντέλο συσκευή Xiaomi, κανένα πρόβλημα.

Huawei Nova 5T

Δεν είναι μόνο αυτό. Εμπορικά, σαν χώρα έχουμε αλλάξει region και από south Europe είμαστε πλέον στο eastern Europe. Δηλαδή στην ίδια κατηγορία με χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Για αυτό βλέπουμε πια και από γνωστές αλυσίδες παρτίδες β' διαλογής. Είναι να μη σου τύχει.

Δεν είναι μόνο αυτό. Εμπορικά, σαν χώρα έχουμε αλλάξει region και από south Europe είμαστε πλέον στο eastern Europe. Δηλαδή στην ίδια κατηγορία με χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Για αυτό βλέπουμε πια και από γνωστές αλυσίδες παρτίδες β' διαλογής. Είναι να μη σου τύχει.

+1. Αυτό. Αν είναι η 4η συσκευή που αλλάζεις, από διαφορετικά καταστήματα και όχι από το ίδιο, πρέπει να κοιτάξεις και λίγο τα άτομα που έχεις γύρω σου.. :lol: Δεν εξηγείται αλλιώς τόση ατυχία...

Huawei Nova 5T

+1. Αυτό. Αν είναι η 4η συσκευή που αλλάζεις, από διαφορετικά καταστήματα και όχι από το ίδιο, πρέπει να κοιτάξεις και λίγο τα άτομα που έχεις γύρω σου.. :lol: Δεν εξηγείται αλλιώς τόση ατυχία...

Η 3η είναι. Από το ίδιο μαγαζί. Σκρουτζομαγαζο. Το οποίο έχει και καλή βαθμολογία... τρομάρα του. Για κλωτσιές είναι.

Η 3η είναι. Από το ίδιο μαγαζί. Σκρουτζομαγαζο. Το οποίο έχει και καλή βαθμολογία... τρομάρα του. Για κλωτσιές είναι.

Αν είναι από αυτό που νομίζω, έτσι είναι.. Για τις κλωτσιές.. :lol:

Huawei Nova 5T

Είχα γράψει και παλιότερα τι είχα τραβήξει από δαυτους. Κάτσε να τελειώσουν οι άδειες και οι διακοπές και απο Σεπτέμβρη θα τους τακτοποιήσω καταλλήλως.

Είχα γράψει και παλιότερα τι είχα τραβήξει από δαυτους. Κάτσε να τελειώσουν οι άδειες και οι διακοπές και απο Σεπτέμβρη θα τους τακτοποιήσω καταλλήλως.

Αν και τελείως off-topic, θα καθόμουν να ασχοληθώ μόνο και μόνο για να λύσω την τελευταία συναλλαγή μου μαζί τους. Μετά, σαν να μην υπάρχουν.

Huawei Nova 5T

Μου ήρθε αναβάθμιση σε 9.6.2.0 NAMMIFD.

Ενημέρωση ασφαλείας λέει 294mb. Fix - Update android security patch (08-03).

System stability κ.λ.π.

Θωμάς

Η τιμή του ανεβαίνει!

Η γυναίκα μου το πήγε 126€ και τώρα είναι στα 167€.

Ξέρει κάποιος που πουλάνε φθηνά?

Μάλλον σπανίζουν τα αξιόλογα 5άρια και γι' αυτό ακριβαίνει!

Γεια σας παιδια, μετα απο καποιους μηνες με προβλημα στο ακουστικο, σκεφτηκα οτι μπορουσα να το αλλαξω μονος μου. Παραγγειλα νεο ακουστικο και με την βοηθεια ενος video το εκανα. Οταν εκανα επανεκκινηση του κινητου , η οθονη παραμενει μαυρη. Το ανοιξα και εκανα την διαδικασια 2 φορες αλλα δεν αλλαξε κατι. Τα κλιπς ειναι ολα στην θεση τους. Το κινητο φαινεται να λειτουργει, απλα εκτος απο λιγα δεκατα του δευτερολεπτου στην αρχη, η οθονη ειναι μαυρη. Οταν βαζω καλωδιο σε pc, μου βγαζει οτι αναγνωριζει το κινητο αλλα δεν μπορω να παρω τα αρχεια (υποθετω λογω usb debugging; ) ...

Το θεμα ειναι οτι εχω καποιες φωτογραφιες, τις οποιες θελω απαραιτητως. Πηρα τηλεφωνο το irepair και ζητησαν 75 ευρω για αλλαγη οθονης (προτιμω να αγορασω κατι αλλο).

Αναρωτιεμαι τι μπορει να εκανα λαθος και να εγινε αυτο; Εχω την εντυπωση οτι στην προσπαθεια μου να ανοιξω το κινητο, ξεκολλησα λιγο την εξωτερικη οθονη. Μηπως ειναι αυτο; Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω; Τελικα δοκιμασα πολλα προγραμματα για ανακτηση αρχειων αλλα δεν λειτουργει τιποτα. :X:worry:

Ευχαριστω για την βοηθεια, Βασιλης

Γεια σας παιδια, μετα απο καποιους μηνες με προβλημα στο ακουστικο, σκεφτηκα οτι μπορουσα να το αλλαξω μονος μου. Παραγγειλα νεο ακουστικο και με την βοηθεια ενος video το εκανα. Οταν εκανα επανεκκινηση του κινητου , η οθονη παραμενει μαυρη. Το ανοιξα και εκανα την διαδικασια 2 φορες αλλα δεν αλλαξε κατι. Τα κλιπς ειναι ολα στην θεση τους. Το κινητο φαινεται να λειτουργει, απλα εκτος απο λιγα δεκατα του δευτερολεπτου στην αρχη, η οθονη ειναι μαυρη. Οταν βαζω καλωδιο σε pc, μου βγαζει οτι αναγνωριζει το κινητο αλλα δεν μπορω να παρω τα αρχεια (υποθετω λογω usb debugging; ) ...

Το θεμα ειναι οτι εχω καποιες φωτογραφιες, τις οποιες θελω απαραιτητως. Πηρα τηλεφωνο το irepair και ζητησαν 75 ευρω για αλλαγη οθονης (προτιμω να αγορασω κατι αλλο).

Αναρωτιεμαι τι μπορει να εκανα λαθος και να εγινε αυτο; Εχω την εντυπωση οτι στην προσπαθεια μου να ανοιξω το κινητο, ξεκολλησα λιγο την εξωτερικη οθονη. Μηπως ειναι αυτο; Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω; Τελικα δοκιμασα πολλα προγραμματα για ανακτηση αρχειων αλλα δεν λειτουργει τιποτα. :X:worry:

Ευχαριστω για την βοηθεια, Βασιλης

Είναι προφανές ότι έκανες ζημιά στο hardware.

Είναι συνδεδεμένο σε mi account?

Δεν πας σε κάνα Πακιστανό στην Ομόνοια να σου βγει φτηνότερα?

Μάλλον έχεις δίκιο...

Όχι δεν έχω mi account.

Είμαι Ρόδο...

Ουφ... Τέλος πάντων, το θέμα μου είναι οι φωτογραφίες.

Ευχαριστώ για την βοήθεια