nikiforos_ Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Το speedtest δείχνει ταχύτητα 6.5 στο λάπτοπ ενώ όταν το wifi του κινητου είναι ανοικτό μερικες φορές δείχνει 1.5 Μάλλον πρέπει να πειραματιστείς με διάφορα σενάρια για να δείς τί φταίει, πχ: -Μόνο το 4χ πάνω στο ρούτερ και speedtest -Με άλλο κινητό και το λάπτοπ για να δείς τη συμπεριφορά του ρούτερ. -Με άλλο ρούτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Ευχαριστώ.θα δούμε.ξεχασα να αναφέρω ότι το λάπτοπ με το ρούτερ το συνδέω με καλώδιο ethernet;μήπως φταίει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 .ξεχασα να αναφέρω ότι το λάπτοπ με το ρούτερ το συνδέω με καλώδιο ethernet;μήπως φταίει αυτό; Όχι, αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Εννοώ το καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Ωραίο φαίνεται. Δε δέχεται PayPal όμως. φιλε μου απο το aliexpress οπως και να πληρωσεις, αν παει κατι στραβα τα λεφτα σου τα παιρνεις πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] φιλε μου απο το aliexpress οπως και να πληρωσεις, αν παει κατι στραβα τα λεφτα σου τα παιρνεις πισω.Την παρήγγειλα ήδη. Thnx! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 παιδια υπαρχει ενα θεμα με το κινητο.οταν συνδεομαι με το wifi του κινητου στο ρουτερ του γραφειου μου με ριχνει την ταχυτητα συνδεσης του λαπτοπ.πηρα τηλ.vodafone και μου το επιβεβαιωσε.τι συμβαινει;σας ετυχε και σε αλλους αυτο; Εμένα με wind όταν συνδεομουν στο wifi μού έριχνε το ίντερνετ. Δεν φόρτωνε τίποτα. Άλλαξα ρουτερ και ήσυχα χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros06 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Παιδιά είμαι έτοιμος να το αγοράσω από κάποιο σκρουτζομαγαζο .Να υποθέσω οτι αυτά που κυκλοφορούν στα ελληνικά μαγαζιά υποστηρίζουν 4G ,πρέπει να προσέξω κάτι ,::;; Παράθεση nokia c5,samsung galaxy y duos,LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Να είναι το μοντέλο με 3/32 μνήμη το Global version πρόσεξε μόνο και είσαι κομπλέ! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 η αποτυχια ενος screen protector :wacko: ειναι τοσο κυρτο στις ακρες και δε κολλαει? ή επεσα σε κακης ποιοτητας τζαμακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Το έχω γράψει πολλές φορές που καταντάω γραφικός. Έτσι ήταν και της γυναίκας μου, έβαλα λαδάκι γύρω γύρω με μια μπατονετα. Από το Σεπτέμβρη δεν υπάρχει ούτε ένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Παιδιά είμαι έτοιμος να το αγοράσω από κάποιο σκρουτζομαγαζο .Να υποθέσω οτι αυτά που κυκλοφορούν στα ελληνικά μαγαζιά υποστηρίζουν 4G ,πρέπει να προσέξω κάτι ,::;; Να είναι global version. Από κει και περα χρειάζεσαι και λιγη τύχη για να σου κάτσει σωστή συσκευή. Γιατί παίζουν πολλά ελαττωματικά 4χ εκει έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Να είναι global version. Από κει και περα χρειάζεσαι και λιγη τύχη για να σου κάτσει σωστή συσκευή. Γιατί παίζουν πολλά ελαττωματικά 4χ εκει έξω. Τι εννοεις?Σκεφτομαι να το παρω μιας και φαινεται τιμιο απο χαρακτηριστικα και σχεδον τσαμπα,ελλατωματικο αν ειναι δεν το καλυπτει η εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas98 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Το καλύπτει μην αγχώνεσαι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 (edited) Το έχω γράψει πολλές φορές που καταντάω γραφικός. Έτσι ήταν και της γυναίκας μου, έβαλα λαδάκι γύρω γύρω με μια μπατονετα. Από το Σεπτέμβρη δεν υπάρχει ούτε ένα πρόβλημα! καλη ιδεα το δοκιμασα κανει επαφη το λαδι στις ακρες αλλα προχωραει και πιο μεσα το κενο αφηνοντας μια λεπτη γραμμη ενδιαμεσα. edit: διορθωνω μετα απο λιγες ωρες απλωθηκε το λαδι παντου και καλυψε τα κενα. Edited March 24, 2018 by dkostas Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Τι εννοεις?Σκεφτομαι να το παρω μιας και φαινεται τιμιο απο χαρακτηριστικα και σχεδον τσαμπα,ελλατωματικο αν ειναι δεν το καλυπτει η εγγυηση? Aν το πάρεις από σκρουτζομάγαζο έχεις εγγύηση καταστήματος που σημαίνει ότι αν τους χρειαστείς, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή... Αν το πάρεις από κάποια από τις γνωστές αλυσίδες, έχεις εγγύηση αντιπροσωπείας, οπότε είσαι κομπλέ. Πάντως το κινητό είναι πολύ δυνατό εργαλείο. Μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Πώς απενεργοποιούνται οι εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Πώς απενεργοποιούνται οι εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε?Εδώ είσαι φίλε: http://en.miui.com/thread-649583-1-1.html Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros06 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 το ίδιο έπαθα και εγώ με tempered class .. θα το δοκιμάσω ,ευχαριστώ Παράθεση nokia c5,samsung galaxy y duos,LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) το ίδιο έπαθα και εγώ με tempered class .. θα το δοκιμάσω ,ευχαριστώ σοβαρά τώρα ? λόγω της κυρτής οθόνης θα πας να ρίξεις και εσύ λάδι ? βάλε Screen Protector καλύτερα η ένα full cover glass !!!!!!!! Edited March 30, 2018 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 σοβαρά τώρα ? λόγω της κυρτής οθόνης θα πας να ρίξεις και εσύ λάδι ? βάλε Screen Protector καλύτερα η ένα full cover glass !!!!!!!! και εγω που δοκιμασα λαδι 3-4 μερες κρατησε και εφυγε ολο. περιμενω full cover και λεπτες TPU μεμβρανες. λογικα θα εφαρμοζουν πολυ καλυτερα στις ακρες απ' οτι το τζαμακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 (edited) και εγω που δοκιμασα λαδι 3-4 μερες κρατησε και εφυγε ολο. περιμενω full cover και λεπτες TPU μεμβρανες. λογικα θα εφαρμοζουν πολυ καλυτερα στις ακρες απ' οτι το τζαμακι στην αρχή είχα δοκιμάσει 2-3 tempered glass και είχα το θέμα περιμετρικά ! πέρασα Screen Protector και έχω ησυχάσει αυτό εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/ProductDetails?sku=xiaomi-mi-redmi-4x-screen-protector σε ένα πολυκατάστημα τα είχα τύχει σε προσφορά και το πακέτο έχει μέσα 3 Edited March 31, 2018 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Αφήστε τις κουταμάρες με τα λάδια που επιμένει να προτείνει σε κάθε ευκαιρία αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος (και δεν τον μαζεύει κανείς τόσο καιρό) και αφού σας απασχολεί τόσο πολύ η "αισθητική", πάρτε ένα τέτοιο: https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?from=catspan&keyphrase=ancus+redmi+4x Εφαρμόζει άριστα. Ή μη βάζετε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros06 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Καλημέρα ,πως μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές με το gmail .δοκίμασα νέα επαφή και την αποθηκεύει στο τηλέφωνο ή στον λογαριασμό της MI. Παράθεση nokia c5,samsung galaxy y duos,LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusmarle Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Τελικά, επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου. Στο δικό μου κινητό δούλεψε κανονικότατα. Έπρεπε να αφαιρέσω το σιλικονάκι του μικροφώνου. Είναι πολύ απλό. Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts