makisfz Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 τι γραφει στην miui εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verona Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Πάρε ένα τέτοιο και το έλυσες: https://www.ebay.com/itm/HOT-MAXDOUBLE-DUAL-SIM-CARD-SD-ADAPTER-TWO-NET-SIM-CARDS-FOR-XIAOMI-REDMI-NOTE-4-/132401920528?hash=item1ed3c4fa10 Μια χαρά δουλεύει και κανένα πρόβλημα δεν δημιουργεί (μην ακούς τι λένε). Είναι πιο λεπτή και από SIM η καλωδιοταινία. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Ευχαριστώ! έξτρα για τον αποθηκευτικό χώρο έχεις και πολλές εναλλακτικές google drive - google photos - onedrive και πολλά αλλά ακόμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν το κινητό υποστηρίζει VoLTE; Παρόλο που σε σάιτ με τα χαρακτηριστικά του το αναφέρει δεν έχω βρει πουθενά στο μενού κάποια ρύθμιση ή κουμπί για ενεργοποίηση του. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλημέρα, από εχθές το απόγευμα με Miui 9.2.3.0 Global Stable (OTA update). Μέχρι στιγμής όλα καλά, αργότερα περισσότερες εντυπώσεις..... Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλημέρα, από εχθές το απόγευμα με Miui 9.2.3.0 Global Stable (OTA update). Μέχρι στιγμής όλα καλά, αργότερα περισσότερες εντυπώσεις.....Έχει το νέο notification shade; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Έχει το νέο notification shade; Δεν γνωρίζω πιο είναι το νέο, εμένα μου φαίνεται όπως ήταν πριν. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Δεν γνωρίζω πιο είναι το νέο, εμένα μου φαίνεται όπως ήταν πριν.Αν σου έρθει κάποια ειδοποίηση δες αν γίνεται expand με το ένα δάχτυλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Geo Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Οχι ακριβώς, δεν προλαβα να δοκιμασω να βαλω καρτα SD μνημης, μου παρουσιασε το προβλημα απο την αρχη μονο βαζοντας την καρτα SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Γνωστό μου άτομο έχει πρόβλημα με το κινητό κατά την σύνδεση με το bluetooth στο αμάξι μου (honda) ενώ συνδέεται, κάνει διακοπές κ μετά από λίγο ξανά συνδέεται…. Έχει αυτήν την έκδοση ram https://imgur.com/N2yfiie . εγώ έχω ένα πολύ παλιό xiaomi 3G ένα πολύ απλό τηλέφωνο (τα αρχαία) κ όλα είναι εντάξει με την σύνδεση….. τι πρέπει να κάνω;;;; κάποια βοήθεια;;;;; :O:!: https://imgur.com/a/M07cm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Παιδιού, γεια σας, Αγόρασα πρόσφατα ένα 4x από Κίνα ( σύνολο αγοράς : 140€). Το τηλέφωνο είναι φανταστικό. Παρήγγειλα συγχρόνως και τζαμάκι. Αυτό όμως δεν εφάπτεται στα άκρα λόγω της καμπύλης και δείχνει άσχημα. Υπάρχουν τζαμάκια που να εφάπτονται καλά; Edited January 22, 2018 by Iakovos64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Παιδιού, γεια σας, Αγόρασα πρόσφατα ένα 4x από Κίνα ( σύνολο αγοράς : 140€). Το τηλέφωνο είναι φανταστικό. Παρήγγειλα συγχρόνως και τζαμάκι. Αυτό όμως δεν εφάπτεται στα άκρα λόγω της καμπύλης και δείχνει άσχημα. Υπάρχουν τζαμάκια που να εφάπτονται καλά; Εδώ είσαι φίλε μου. Μην πετάς τζάμπα τα λεφτά σου. Μετά από τόσο καιρό, εμένα είναι ακόμα μια χαρά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7354644#post7354644 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodakis Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Παιδιά καλησπέρα έχω το τηλέφωνο 1 μήνα και χθες βράδυ μου έβγαλε μετά το κλείσιμο ένα εικονίδιο που λέει FASTBOOT. Τι κάνουμε τώρα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Παιδιά καλησπέρα έχω το τηλέφωνο 1 μήνα και χθες βράδυ μου έβγαλε μετά το κλείσιμο ένα εικονίδιο που λέει FASTBOOT. Τι κάνουμε τώρα? Ευχαριστώ. το εβαλες κατα λαθος σε fastboot mode κρατησε το power πατημενο και θα κανει επανεκκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodakis Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 το εβαλες κατα λαθος σε fastboot mode κρατησε το power πατημενο και θα κανει επανεκκινηση Eυχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsakii Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Το κινητάκι δέχεται SIM παλαιού τύπου; γράφεις στην ελληνική ιστοσελίδας της xiaomi για υβριδική υποδοχή SIM, δλδ???? .... (κανονικά υποστηρίζει nano & micro sim) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Επίσημα πλέον στο site της xiaomi η Stable Global 9.2.3.0 NAMMIEK Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Το κινητάκι δέχεται SIM παλαιού τύπου; γράφεις στην ελληνική ιστοσελίδας της xiaomi για υβριδική υποδοχή SIM, δλδ???? .... (κανονικά υποστηρίζει nano & micro sim) Οχι. Μια micro sim και μια nano παιρνει. Ή μια micro και μια SD. Γι αυτο λεγεται υβριδικη η υποδοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλησπερα , μετα απο 20 ημερες αναμονη εφτασε κ το δικο μας global 4x απο κινα κ αμεσος πηρε την 9.2 σταθερη 9.2.3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas98 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλορίζικο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Ευχαριστωωωωω παει κιολας εγινε δωρο στην γυναικα φτουουου παμε για δευτερη αγορα χαχαχαχαχσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλησπερα , μετα απο 20 ημερες αναμονη εφτασε κ το δικο μας global 4x απο κινα κ αμεσος πηρε την 9.2 σταθερη 9.2.3.0Από που το πήρες; και με ποια μεταφορική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Aπο vickmall το πηρα με τσεκαρισμα στην επιλογη "Priority Direct Mail" στην φορμα παραγγελιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 135 απο vickmall? στο gearbest δεν εχει πλεον. στο bangood βγαινει 122+7. και στο geekmaxi 122.9+4.57 μιλαω για το 3/32 με B20. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 135 απο vickmall? στο gearbest δεν εχει πλεον. στο bangood βγαινει 122+7. και στο geekmaxi 122.9+4.57 μιλαω για το 3/32 με B20. https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_719195.html?wid=4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts