arisgrc1 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Το εξης προβλημα που παρατηρησα τελευταια...Το κινητο εχει την τελευταια εκδοση OREO..συνηθως στη διαρκεια της νυκτας το βαζω σε λειτουργια πτησης και καταναλωνει περιπου 2-3%...ΑΛΛΑ αν τυχον εχει πεσει κατω απο 15% η μπαταρια το επομενο πρωι το κινητο εχει κλεισει. To wifi επισης ειναι ανενεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Αγορασα κι εγω την Spigen Rugged Armor ,αλλα την εβαλα στην ακρη γρηγορα καθως ναι μεν προστατευει αψογα το κινητο,αλλα γλυστραει πολυ απο τα χερια μου. Κατεληξα στην nillkin nature κλασικα,την οποια εχουν βελτιωσει σε σχεση με του S7 Edge που ειχα. Με το τζαμακι τί γίνεται? Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Με το τζαμακι τί γίνεται?Δεν βαζω ποτε τζαμακι αφου σε οθονη edge δεν καθεται καλα. Ουτε στο S6 edge plus εβαλα,ουτε στο S7 Edge εβαλα,κι ουτε σε αυτο εχω σκοπο να βαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Αγορασα κι εγω την Spigen Rugged Armor ,αλλα την εβαλα στην ακρη γρηγορα καθως ναι μεν προστατευει αψογα το κινητο,αλλα γλυστραει πολυ απο τα χερια μου. Κατεληξα στην nillkin nature κλασικα,την οποια εχουν βελτιωσει σε σχεση με του S7 Edge που ειχα.Οντως ειναι καλυτερη η nature του 2018 αλλα την φοβαμαι παλι απο τη στιγμη που δεν εχω τπτ στην οθονη και προτιμω την Spigen Thin Fit... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Επείδη το γράψατε και άλλος φίλος μου το είπε αυτό ότι δεν κάθεται καλά το τζάμι, δεν πάει να πει όμως ότι δεν θα εφαρμόζει καλά με την θήκη; Εννοώ το ακάλυπτο μέρος από το τζάμι θα το πιάνει η θήκη; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Επείδη το γράψατε και άλλος φίλος μου το είπε αυτό ότι δεν κάθεται καλά το τζάμι, δεν πάει να πει όμως ότι δεν θα εφαρμόζει καλά με την θήκη; Εννοώ το ακάλυπτο μέρος από το τζάμι θα το πιάνει η θήκη; κάποια απάντηση; γιατί θέλω να τα παραγγείλω τζαμάκι και πίσω θήκη παίρνει; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Δεν ειναι θεμα θηκης. Τα τζαμακια σε edge οθονη δεν εφαρμοζουν τελεια και χαλανε την εμπειρια χρησης. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnda Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Μόλις πήρα το S8. Η συσκευή τα σπάει. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική. Τεράστιο φάουλ ο αισθητήρας αποτυπωμάτων. Τόσο η θέση όσο κυρίως η δυνατότητα-ταχύτητα ανάγνωσης είναι άθλια. Τουλάχιστον για εμένα που είχα συνηθίσει στο Sony Xperia X που διάβαζε το αποτύπωμα μόνο με τη σκέψη. Πρακτικά καθίσταται άχρηστο ως τρόπος ξεκλειδώματος οθόνης, ειδικά με θήκη είναι απροσπέλαστο. Τουλάχιστον αποζημιώνει κάπως ο αναγνώστης ίριδας. Από τζαμάκι καλώς ή κακώς είμαι αποφασισμένος να σκάσω το 50άρι από την αρχή για το Dome, γιατί και το Xperia X είχε στρογγυλεμένες άκρες και κανένα tempered glass- ζελατίνα δεν κούμπωνε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Μεγαλο φαουλ της συσκευης και δεν ειδα κανεναν να το γραφει ειναι η μπροστινη καμερα. Στο S7 edge ηταν καπως wide με αποτελεσμα ο φακος της μπροστινης καμερας να "πιανει" πιο πολυ περιεχομενο. Στο S8 ειναι σα να γινεται ζουμ.Τα ιδια βεβαια κανει και το S8+ αλλα και το S9/S9+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Δεν ειναι θεμα θηκης. Τα τζαμακια σε edge οθονη δεν εφαρμοζουν τελεια και χαλανε την εμπειρια χρησης. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk got it! ευχαριστώ Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 (edited) Το εξης προβλημα που παρατηρησα τελευταια...Το κινητο εχει την τελευταια εκδοση OREO..συνηθως στη διαρκεια της νυκτας το βαζω σε λειτουργια πτησης και καταναλωνει περιπου 2-3%...ΑΛΛΑ αν τυχον εχει πεσει κατω απο 15% η μπαταρια το επομενο πρωι το κινητο εχει κλεισει. To wifi επισης ειναι ανενεργο. καλό είναι να μην αφήνεις την μπαταρία να κατεβαίνει τόσο πολύ. ίσως να μη κλείνει όπως γράφεις τελείως και να μπαίνει σε λειτουργία οικονομίας. αν είναι αυτό, μπορείς να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις. αν πάλι κλείνει εντελώς, τότε το κάνει για να προστατέψει την μπαταρία. Μεγαλο φαουλ της συσκευης και δεν ειδα κανεναν να το γραφει ειναι η μπροστινη καμερα. Στο S7 edge ηταν καπως wide με αποτελεσμα ο φακος της μπροστινης καμερας να "πιανει" πιο πολυ περιεχομενο. Στο S8 ειναι σα να γινεται ζουμ.Τα ιδια βεβαια κανει και το S8+ αλλα και το S9/S9+. απ ότι διάβασα το έκαναν για να μη δημιουργείτε πρόβλημα παραμόρφωσης. είναι γνωστό πως ο πολύ ευρυγώνιος φακός δημιουργεί τέτοια προβλήματα. Edited May 23, 2018 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 καλό είναι να μην αφήνεις την μπαταρία να κατεβαίνει τόσο πολύ. ίσως να μη κλείνει όπως γράφεις τελείως και να μπαίνει σε λειτουργία οικονομίας. αν είναι αυτό, μπορείς να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις. αν πάλι κλείνει εντελώς, τότε το κάνει για να προστατέψει την μπαταρία. απ ότι διάβασα το έκαναν για να μη δημιουργείτε πρόβλημα παραμόρφωσης. είναι γνωστό πως ο πολύ ευρυγώνιος φακός δημιουργεί τέτοια προβλήματα. Σωστός... Η μπροστινή κάμερα του S8 ειναι μακράν καλύτερη απο του S7. Στο S7 σου άλλαζε το πρόσωπο ανάλογα την γωνία.. ηταν γέλιο το αποτέλεσμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Ειμαι ο μονος που δεν εχει θεμα με τον αναγνωστη δαχτυλικων αποτυπωματων; Ειδικα με τις θηκες που χρησιμοποιω (Spigen Thin Fit κ Nillkin Nature) παει απευθειας το δαχτυλο και ξεκλειδωνει ταχυτατα.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Ειμαι ο μονος που δεν εχει θεμα με τον αναγνωστη δαχτυλικων αποτυπωματων; Ειδικα με τις θηκες που χρησιμοποιω (Spigen Thin Fit κ Nillkin Nature) παει απευθειας το δαχτυλο και ξεκλειδωνει ταχυτατα.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να ξέρεις πως δουλεύει το νήμα στα κινητά και γενικά... γράφουμε μονο αμα έχουμε πρόβλημα σε κάποιο θέμα ή απαντάμε να βοηθήσουμε! Αμα βλέπεις οτι κατι γράφετε μονο απο 2-3 άτομα σημαίνει οτι ειναι ελάχιστο νούμερο! Αμα εχεις θηκη δεν το χάνεις με τίποτα. απλα μονο με το δεξί χέρι βολεύει... με τ αριστερό πρέπει να στραβώσεις κάπως το χέρι με κίνδυνο να σου πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Ετσι ✌ Θέμα συνήθειας είναι το δακτυλικό αποτύπωμα... βέβαια αυτά που γράφει παραπάνω ισχύουν ότι η θέση θέλει εξοικείωση κι ότι σε ταχύτητα σε σχέση Π.χ. με το Huawei p20 pro (που είχα) υστερεί... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Σωστός... Η μπροστινή κάμερα του S8 ειναι μακράν καλύτερη απο του S7. Στο S7 σου άλλαζε το πρόσωπο ανάλογα την γωνία.. ηταν γέλιο το αποτέλεσμα! Καλύτερη ναι του s8 αλλά η μπροστινή παραμένει αυτό που λες ανάλογα με την γωνία αλλάζει και το σχήμα κεφαλιού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Τις τελευταιες μερες παρατηρω το εξης κουφο...σε οτι ειδοποιησεις δεχομαι..ακομη και σε κλησεις η οθονη γινετε καφε,λαδι στιγμιαια και μετα επανερχετε στα κανονικα. Δεν χρησιμοποιω οθονη edge αλλα ουτε και always on display. Μηπως εχω πατησει κατι και μου διαφευγει η ειναι καποιο προβλημα;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Γενικά ο αισθητήρας συνηθίζεται θα μπορούσε και να ήταν καλύτερος ποιο άμεσος αλλά οκ. ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Μεγαλο φαουλ της συσκευης και δεν ειδα κανεναν να το γραφει ειναι η μπροστινη καμερα. Στο S7 edge ηταν καπως wide με αποτελεσμα ο φακος της μπροστινης καμερας να "πιανει" πιο πολυ περιεχομενο. Στο S8 ειναι σα να γινεται ζουμ.Τα ιδια βεβαια κανει και το S8+ αλλα και το S9/S9+. Άμα δουλέψεις το wide selfie mode το ξεπερνάς σχετικά αυτό... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnda Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Fun fact: Διαπιστώνω οτι ο αναγνώστης ίριδας είναι αρκετά πιο άμεσος-ακριβής στο σκοτάδι από ότι τη μέρα. Επίσης ο αναγνώστης αποτυπωμάτων δουλεύει πολύ καλύτερα αν κυλίσεις ελαφρά το δάχτυλο από πάνω προς τα κάτω, αντί απλά να το ακουμπήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Στην AOD αν θελω να βαλω το κουτακι κατω που ανοιγει την οθονη με διπλο ταπ,ειναι σιγουρο οτι μετακινειται συνεχεια για να μη κανει burn in; Επειδη με βολευει και θελω να το αφησω ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Υπάρχει ακόμα και βίντεο στο YouTube που το μετράνε. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Γενικά ο αισθητήρας συνηθίζεται θα μπορούσε και να ήταν καλύτερος ποιο άμεσος αλλά οκ. ;)Εμένα βελτιωθηκε πολύ όταν έκανα εγγραφή 3 φορές το δάχτυλο σε λίγο διαφορετικές γωνίες που είχε θεματακιFun fact: Διαπιστώνω οτι ο αναγνώστης ίριδας είναι αρκετά πιο άμεσος-ακριβής στο σκοτάδι από ότι τη μέρα. Επίσης ο αναγνώστης αποτυπωμάτων δουλεύει πολύ καλύτερα αν κυλίσεις ελαφρά το δάχτυλο από πάνω προς τα κάτω, αντί απλά να το ακουμπήσεις.Λογικό. Με πολύ φως, επειδή δεν είναι πολύ δυνατός, δε μπορεί να διαβάσει την ιριδα σωστά. Πχ δοκίμασε δίπλα σε λαμπαΣτην AOD αν θελω να βαλω το κουτακι κατω που ανοιγει την οθονη με διπλο ταπ,ειναι σιγουρο οτι μετακινειται συνεχεια για να μη κανει burn in; Επειδη με βολευει και θελω να το αφησω ρωταω.Ναι, μετακινειται Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Καλημέρα! Υπάρχει πουθενά οδηγός για να περάσουμε τη gcam στο κινητό μας; Και ποιες ρυθμίσεις να βάλουμε; Έψαξα λίγο και είδα ότι υπάρχουν δύο τρεις εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Καλημέρα! Υπάρχει πουθενά οδηγός για να περάσουμε τη gcam στο κινητό μας; Και ποιες ρυθμίσεις να βάλουμε; Έψαξα λίγο και είδα ότι υπάρχουν δύο τρεις εκδόσεις. Εγώ χρησιμοποίησα την έκδοση του miniuser.Σχετικα με τις ρυθμίσεις τα παιδιά στο τοπικ του xda έχουν συζητησει κυριολεκτικά τα πάντα από θεμα ρυθμίσεων η μικροπροβληματων https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/themes/google-camera-portrait-mode-t3736859 Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts