Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Και το δικο μας το ειχε προσφορα στα media markt στα 419 ευρω.Το πηρε κανεις?Παντως και τωρα να το παρει καποιος θεωρειται τρομερη επιλογη αν και λιγο ακριβο ακομα και στα 419 ευρω.

Mε το περίεργο κουμπί πίσω πως την παλεύετε ρε παίδες?

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Θέμα συνήθειας είναι με τον καιρό πάει μόνο του ειδικά με χρήση θήκης θα γίνει ακόμη πιο εύκολο...
Konakis.

Εγώ στο s8+ μου πάντως έχω βολευτεί απίστευτα γιατί έχω μεγάλα χέρια.

Στο s9 από την άλλη που είναι μικρό, έχει και τον αισθητήρα χαμηλά, δίνω μάχη να μην πέσει όταν ξεκλειδώνω.

Οπότε καταλαβαίνεις, είναι υποκειμενικά αυτά!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ήθελα να πάρω το S7e γι αυτό το λόγο, να το έχει μπροστά, αλλα η τιμή αυτού πέφτει πολύ πιο γρήγορα απο το S7e

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Προσωπικα μου πηρε 1 ωρα να το συνηθισω... Με τη χρηση θηκης δεν τιθεται θεμα, παει απευθειας το χερι. Το μονο θεμα που δεν με απασχολησε καθολου στο κινητο...

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά νομίζω ότι έχω θέμα με τη μπαταρία.. σήμερα το πρωί που το είχα φορτισμένο και πλέον 15:30 το μεσημέρι έχω 40% μπαταρία με 1h sot και 6-7 τηλέφωνα..

Η χωρητικότητα βγαίνει 2678 σύμφωνα με τον οδηγό που παραθέτω το κοίταξα.

https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/galaxy-s8/help/battery-health-to-check-real-capacity-t3724276/amp/

Πρόσφατα έχω κάνει και reset και set as new. Πώς μπορώ να δω τι φταίει; Να σκεφτείτε όσο γράφω το μήνυμα έχει πέσει 4%

Τι σου δινει στις ρυθμισεις οτι τρωει την μπαταρια;

Μια 1η προσπαθεια ειναι να κανεις ενα clear cache μεσω του recovery.

Σύστημα android 9%, οθόνη 8%, Λειτουργικό σύστημα android 7%, κλήσεις 5%, αδράνεια 4%, google play και αναμονή 3% και μετά aod και κάποιες εφαρμογές 2%

Πιστευω με ενα clear cache θα στρωσει. Και μενα 1-2 φορες που μου εκανε περιεργα εστρωσε μετα απο αυτο. Απο τοτε το κανω 2-3 φορες το μηνα.

Πιστευω με ενα clear cache θα στρωσει. Και μενα 1-2 φορες που μου εκανε περιεργα εστρωσε μετα απο αυτο. Απο τοτε το κανω 2-3 φορες το μηνα.

Πώς το κάνουμε; Και μένα έτσι ψιλολαλησε

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Bixby button + power + volume up όσο είναι κλειστό μέχρι να δεις το σήμα της samsung. Μετά με τα βελάκια πηγαίνεις στο wioe cache και.πατας το power button για επιλογή. Όταν τελειώσει πηγαίνεις στο reboot system now

Εγώ είχα κάνει wipe cache πάντως μαζί με την επαναφορά οπότε δε νομίζω να είναι αυτό. Εσείς γενικά τι sot έχετε;

Edited by kekropas

Παιδιά νομίζω ότι έχω θέμα με τη μπαταρία.. σήμερα το πρωί που το είχα φορτισμένο και πλέον 15:30 το μεσημέρι έχω 40% μπαταρία με 1h sot και 6-7 τηλέφωνα..

https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/galaxy-s8/help/battery-health-to-check-real-capacity-t3724276/amp/

Πρόσφατα έχω κάνει και reset και set as new. Πώς μπορώ να δω τι φταίει; Να σκεφτείτε όσο γράφω το μήνυμα έχει πέσει 4%

καποια εφαρμογη εχει κολλησει και σου τρωει τη μπαταρια . το επαθα και εγω μια μερα,μεχρι να βρω φορτιστη ειχε μηδενισει.απο τοτε widget διαχειριση συσκευης και πατημα τη βελτιστοποιηση μετα απο εντονη χρηση.εχω βαλει το accubatery και βλεπω ωρες ωρες μεση καταναλωση 600- 1000 mah. με το που πατησω βελτιστοποιηση μετα απο λιγο πεφτει κατω απο 100 και το κραταει ετσι χαμηλα για ωρες.δυστυχως αυτα τα κολληματα γινονται συχνα και το ξερουν στη σαμσουγκ,γιατ απ οτι διαβαζω τωρα στο αντροιντ 9,εβαλαν ρυθμιση να γινεται αυτοματα αυτη η βελτιστοποιηση

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

αν δε βγάλεις άκρη με όσα σου έγραψαν παραπάνω, δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία, για να διαπιστώσεις μήπως τελικά είναι κάποια εφαρμογή που προκαλεί την πτώση της μπαταρίας.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Εγώ είχα κάνει wipe cache πάντως μαζί με την επαναφορά οπότε δε νομίζω να είναι αυτό. Εσείς γενικά τι sot έχετε;

Απο 100% σε 20% μου βγαζει περιπου 5μιση ωρες. 88.4% ζωη μπαταριας συμφωνα με phone info.

Καπου Μαρτη-Απριλη πιστευω να ερθει. Πρωτα θα παρουν τα S9 και μετα απο 1 μηνα πανω κατω θα παρουμε και εμεις

Έχω wifi extender της tplink και συγκεκριμένα το RE305. απο το PC κατεβαζω με 50mbps. το κινητο ομως πανω απο 2-3 δεν παει... απο χθες τη νυχτα αυτο και συνεχιζει... εχω κανει επαννεκινηση το repeater, εχω μιλησει με ΟΤΕ κανενα θεμα πουθενα... εχω κανει reboot και το κινητο.. τιποτα

καμια ιδεα ? κανενας να ειχε παρομοιο θεμα με τοσο χαμηλες ταχυτητες στο κινητο και να λυθηκε καπως ?

Η Samsung αργει λιγο... Αλλα αν το παμε αλλου το sevice της ειναι ετη φωτος μπροστα απο της Sony οποτε χαλαλι... Δεν εγινε τιποτα να το παρουμε λιγο αργοτερα. Θα αλλαξει μερικα πραγματα αλλα τιποτα τρομερο που θα αλλαξει την εμπειρια στην καθημερινη χρηση.

Έτσι ακριβώς από s7 edge και μετά σε όλα εξαιρετική η σαμμυ, υποστήριξη σέρβις και σε επίπεδα ασφαλείας με γις αναβαθμίσεις στην ώρα τους συνήθως.
Konakis.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)