Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά δουλεύει...αλλη ρομ εκτός κοσμοτε γερμανική φοραω!

Με dbt/eur/meo

Το εκανα ετσι να δω αν παίρνω αναβαθμίσεις απο γερμανική έκδοση όπως δηλώνει το πρώτο csc δλδ το dbt.Καλα και εκει μεσα έχει πολλούς που ειναι οτι να ναι πλεον.

Καταρχήν γιατι κοιτάτε το phone info για csc οταν στο γράφει ξεκάθαρα μεσα στις ρυθμίσεις κινητού :

Settings/about phone/software informations

90876a0df909437e8ccadeda23ab6bc8.jpg

Το πρώτο σημαίνει πια χωρα παίρνει αναβαθμίσεις

Το δευτερο είναι με πια σιμ δουλεύετε το κινητό

Και το τρίτο ειναι που εκδοθηκε το κινητό.

Το αφησα ετσι με dbt για να δω αν παίρνει τα updates απο Γερμανία αν το κανω τωρα factory reset θα γυρίσει σε:

EUR/EUR/MEO

που σημαίνει θα παίρνει κανονικά updates με τα ελληνικά. Έτσι ήμουν απο την 7αρα μέχρι πριν λιγο λια χαρα έπαιρνε ολα τα updates κανονικότατα.

Και επίσης εχω κανονικά volte και wifi calling!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ισως εχεις δικιο. Το απλουστερο μεσω odin ειναι να βαλεις το AP File και εισαι μια χαρα.

Οταν πηρα Οreo ημουν σε Βρετανικο CSC. Μετα εκανα την επαναφορα ενω ειχα καρτα σιμ μεσα και εγινε Ελληνικο αλλα αποτελεσμα ειχε να μην παρει το Update. Αν κατεβασω το Ελληνικο firmware και κανω εγκατασταση με την σιμ λογικα θα ειναι ΟΚ για τα ΟΤΑ μετα.

Παντως εμενα εχει EUR/EUR/WIN και δεν ερχεται το update... Ουτε το Switch Smart βρισκει κατι,

Edited by GMF80

Εμενα για καποιο αλλο λογο που δεν καταλαβαινω το odin δεν μπορει να κανεi update...

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη με υγεία και αγάπη στης Οικογένειες μας!! :happy:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Εμενα για καποιο αλλο λογο που δεν καταλαβαινω το odin δεν μπορει να κανεi update...
Μήπως χρησιμοποιείς πιο παλια έκδοση απο την v3.13.1;; μονο με αυτην την έκδοση μπορείς να φλασαρεις 8αρα γιατι έβαλε νεο φορμά η σαμμυ!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Εμένα σήμερα μου έβγαλε μήνυμα για ενημέρωση και μόλις πάτησα εξαφανίστηκε! Είμαι σε EUR με Cosmote sim σε android 7 κολλημένος..

Το κάνει μερικές φορές αυτό φάντασμα αναβάθμιση λέγεται το έχουν πάθει κι άλλοι κάνε υπομονή μέχρι να έρθει κανονικά

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μια χαρά δουλεύει...αλλη ρομ εκτός κοσμοτε γερμανική φοραω!

Με dbt/eur/meo

Το εκανα ετσι να δω αν παίρνω αναβαθμίσεις απο γερμανική έκδοση όπως δηλώνει το πρώτο csc δλδ το dbt.Καλα και εκει μεσα έχει πολλούς που ειναι οτι να ναι πλεον.

Καταρχήν γιατι κοιτάτε το phone info για csc οταν στο γράφει ξεκάθαρα μεσα στις ρυθμίσεις κινητού :

Settings/about phone/software informations

90876a0df909437e8ccadeda23ab6bc8.jpg

Το πρώτο σημαίνει πια χωρα παίρνει αναβαθμίσεις

Το δευτερο είναι με πια σιμ δουλεύετε το κινητό

Και το τρίτο ειναι που εκδοθηκε το κινητό.

Το αφησα ετσι με dbt για να δω αν παίρνει τα updates απο Γερμανία αν το κανω τωρα factory reset θα γυρίσει σε:

EUR/EUR/MEO

που σημαίνει θα παίρνει κανονικά updates με τα ελληνικά. Έτσι ήμουν απο την 7αρα μέχρι πριν λιγο λια χαρα έπαιρνε ολα τα updates κανονικότατα.

Και επίσης εχω κανονικά volte και wifi calling!

Γερμανικο και εγω με 8αρα και wifi calling πουθενα.. έχεις καμιά ιδέα ?

Μετά την τελευταία αναβάθμιση συχνά παρατηρώντας το φαινόμενο να ανοίγω εφαρμογές καί νά διακοπτοντε με το ανάλογο μήνυμα, κυρίως το παρατηρώ στο here maps καί στο instagram , επίσης στο viber δεν μπορώ να απαντήσω κλήση όταν είναι κλειδωμένο ( έχω επιλέξεις ίριδα δαχτυλίκο) έχει κανείς παρόμοια πρόβληματα?

Το Wi-Fi calling μου ήρθε και εμένα με την 8. Το θέμα είναι αξίζει όντως η είναι μόδα της εποχής; Αν έχεις ούτως ή άλλως σήμα εννοώ γιατί αν δεν έχεις εννοείται ότι αξίζει.

Μήπως χρησιμοποιείς πιο παλια έκδοση απο την v3.13.1;; μονο με αυτην την έκδοση μπορείς να φλασαρεις 8αρα γιατι έβαλε νεο φορμά η σαμμυ!!

Τελικά λύθηκε με επανεκκίνηση του PC.

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Wi-Fi calling μου ήρθε και εμένα με την 8. Το θέμα είναι αξίζει όντως η είναι μόδα της εποχής; Αν έχεις ούτως ή άλλως σήμα εννοώ γιατί αν δεν έχεις εννοείται ότι αξίζει.

Καλημερα και Χρονια πολλα :) η υπηρεσια αξιζει και στην περιοχη που εχω τραγικη καλυψη δικτυου κανει δουλεια μια χαρα :happy:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλημερα και Χρονια πολλα :) η υπηρεσια αξιζει και στην περιοχη που εχω τραγικη καλυψη δικτυου κανει δουλεια μια χαρα :happy:

Οποίος το δοκιμάζει... δεν το αλλάζει! (ατάκα για διαφήμιση)

Εκτός απο την καλή κάλυψη σου παρέχει και πολύ καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και λιγότερη ακτινοβολία γιατι απενεργοποιήτε η κεραία κινητής!

(βάζεις flymode)

Οποίος το δοκιμάζει... δεν το αλλάζει! (ατάκα για διαφήμιση)

Εκτός απο την καλή κάλυψη σου παρέχει και πολύ καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και λιγότερη ακτινοβολία γιατι απενεργοποιήτε η κεραία κινητής!

(βάζεις flymode)

Ακριβως Θανο :) το ειχα στις τελευταιες συσκευες μου αν και ξεκινησε για κοσμοτε με λιστα, μεγαλη ευκολια.

Ωραια και η ατακα :happy:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά!

Αυτό το WiFi calling δούλευει και στις άλλες εταιρείες; Π. Χ. Wind; γιατί δεν το βρίσκω...

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Δουλεύει. Εγώ σπίτι έχω Vodafone σταθερή. Απλά εγώ το έκλεισα γιατί όταν δούλευα τορρεντ στο φουλ οι κλήσεις είχαν διακοπές στη φωνή. Άκουγα αλλά με άκουγαν με κενά.

Μετα απο factory reset και εγκατασταση του τελευταιου update για Eur η μπαταρια πηγε απο 2820 σε 2960.... Συμπερασμα οτι δεν ειναι καθολου αξιοπιστες αυτες οι ενδειξεις.

Edited by GMF80

Και εγω αυτο βλεπω στο λιγο που το εχω δουλεψει. Απο 100 σε 90 εβγαζε 25 λεπτα οθονης τωρα εβγαλε 40.

Παιδιά καλημέρα,μετα το τελευταίο update,είδα μεγάλη διαφορά σε μπαταρια,πολυ καλύτερη.

Xριστος Ανεστη.Μετα απο το update εκανες και επαναφορα; Γιατι εγω δεν εχω δει καμμια καλυτερευση στη καταναλωση...

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Ναι.

Εμ αυτα ειναι...Κατι δεν εκανα σωστα.Δηλαδη τωρα να κανω επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων; Πρωτα να κρατησω ενα ολικο backup; Να μην το ξαναστηνω απο την αρχη;:(

Giorgos 1966,δεν εκανα τιποτα το update το εκανα μεσα απ την συσκευη,και ολα καλα.

Ναι ενταξει και εγω μεσα απο τη συσκευη το εκανα αλλα ρωταω: μετα εκανες επαναφορα κτλ;

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)