Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα bluemail αλλα απο oreo και μετα δεν δουλευε ο συγχρονισμος σωστα. Εβαλα acquamail και δουλευει μια χαρα. Το εχω βαλει να συγχρονιζει καθε 3 ωρες...

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειχα bluemail αλλα απο oreo και μετα δεν δουλευε ο συγχρονισμος σωστα. Εβαλα acquamail και δουλευει μια χαρα. Το εχω βαλει να συγχρονιζει καθε 3 ωρες...

Oταν λες να συγχρονιζει καθε 3 ωρες...θα περασουν 3 ωρες για να δεις τα email που μπορει να εχεις παραλαβει νωριτερα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Oταν λες να συγχρονιζει καθε 3 ωρες...θα περασουν 3 ωρες για να δεις τα email που μπορει να εχεις παραλαβει νωριτερα;
Αυτο ακριβως. Για λογους οικονομιας μπαταριας το κανω. Μπορεις να το βαλεις και ανα ωρα, ανα 2 ωρες κοκ...

Αυτο ακριβως. Για λογους οικονομιας μπαταριας το κανω. Μπορεις να το βαλεις και ανα ωρα, ανα 2 ωρες κοκ...

Εγω το εχω live time και δεν χάνω καθόλου μπαταρία.. με δυο account.

Το προτιμω ετσι. Παρα να ερχεται καθε λιγο ειδοποιηση για email.... Καλυτερα μια στο 3ωρο και ολα μαζι...

Θανάση το galaxy S8 έχεις ή το plus?? Γιατί γράφεις εδώ και μας μπερδεύεις.. :wacko: Πες μας το κόλπο αν είναι γιατί πετάς ένα ξέρω μήνυμα και δεν εξηγείς.. Εμείς με το απλό s8 έχουμε θέμα πάντως.. :X

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Ποιο app email δουλευεις;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Yahoo mail

Δεν αναφέρθηκα σε καμιά μπαταρία πριν απλά οτι οι συγχρονισμοι δεν ειναι το θεμα της μεγάλης καταναλώσεις αλλα αλλά πρόγραμμα που τρώνε πόρους!

Πάντως η κατανάλωση είναι υπερβολική σίγουρα... Κακογραμμένο 8.0? λάθος στήσιμο της Sammy? Μικρή μπαταρία? δεν ξέρω τι να πω.. Μακάρι να φτιάξει γιατί κατά τα άλλα σε όλα τα υπόλοιπα το κινητό ρινσι σούπερ.. ;);) Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Μια ερωτηση παιδια, ισως δεν ειναι στο καταλληλο θεμα αλλα οκ. Οπως γνωριζουμε καλα, πλεον δεν χρειαζεται να γραψουμε απ την αρχη στη νεα συσκευη υπενθυμισεις ημερολογιου,γιορτες κτλ, ραντεβου, διοτι μεταφερονται μεσω account λογω του οτι ηταν στην παλια συσκευη. Τι γινεται ομως οταν κανω hard reset στην παλια συσκευη? Παιζει να σβηστουν στην νεα συσκευη αυτοματως κ οι ειδοποιησεις κτλ που μεταφερθηκαν ή δεν συμβαινει αυτο?

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Μια ερωτηση παιδια, ισως δεν ειναι στο καταλληλο θεμα αλλα οκ. Οπως γνωριζουμε καλα, πλεον δεν χρειαζεται να γραψουμε απ την αρχη στη νεα συσκευη υπενθυμισεις ημερολογιου,γιορτες κτλ, ραντεβου, διοτι μεταφερονται μεσω account λογω του οτι ηταν στην παλια συσκευη. Τι γινεται ομως οταν κανω hard reset στην παλια συσκευη? Παιζει να σβηστουν στην νεα συσκευη αυτοματως κ οι ειδοποιησεις κτλ που μεταφερθηκαν ή δεν συμβαινει αυτο?

Αν κάνεις αφαίρεση λογαριασμών απτις ρυθμίσεις κ κάνεις μετά hard reset δεν θα έχεις κανένα θέμα αν κατάλαβα καλά

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ναι φιλε μου,καλα καταλαβες,λογικα με την επιλογη που ειπες να διαλεξω,δεν θα χαθουν στην νεα συσκευη

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Η μπαταρία πραγματικά είναι ο μόνος λόγος που με σταμάτησε..Μ αρέσει πάρα πολύ αλλά επειδή γενικά το κινητό μετά την δουλειά δεν το αφήνω σε ησυχία,κατάλαβα οτι δεν είναι για μένα..

Αρχισανε τα οργανα. Τωρα τελευταις χανω 1.5 % με κλειστη οθονη. Always on δεν εχω. Ακομα και τη νυχτα σε λειτουργια πτησης χανω 15%. Με clear cache φτιαχνει λιγο και μετα επανερχεται...

Η μπαταρία πραγματικά είναι ο μόνος λόγος που με σταμάτησε..Μ αρέσει πάρα πολύ αλλά επειδή γενικά το κινητό μετά την δουλειά δεν το αφήνω σε ησυχία,κατάλαβα οτι δεν είναι για μένα..

μπορείς να το βάζεις 10 λεπτά στη φόρτιση ενδιάμεσα για να σε καλύπτει.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Μόλις ήρθε αναβάθμιση από crb7 σε crc7

Έχει πάρει κανείς άλλος? Είναι 450 mb

Και σε μένα ήρθε σήμερα...

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Γιατί, έχουμε στην πίσω; :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Όχι απλά στη μπροστινή με ενδιέφερε να θολώνει το background.. Στη πίσω δεν έχουμε το mode αλλά το κάνει.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)