aris1976 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Εννοείς από το να το ανοιγοκλείνω για να δω μυνήματα και ενημερώσεις? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Πόση μπαταρία καταναλώνει το always on display? Θα δω διαφορά στην αυτονομία αν το απενεργοποιήσω? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οταν το ενεργοποιησα εγω,περιπου 1% ανα ωρα! κανε το τεστ το βραδυ που θα κοιμηθεις μεχρι το πρωι που θα ξυπνησεις και θα καταλαβεις ποσο σου τρωει ακριβως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Εννοείς από το να το ανοιγοκλείνω για να δω μυνήματα και ενημερώσεις? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι... δηλαδή να είσαι εξω πχ. σε καφε/ταβέρνα και να κοιτάς ειδοποιήσεις! Εκει θα φας πολύ μπαταρία! Και αμα εισαι σε δυνατό φως δίνει και μεγαλύτερο φως η οθόνη για το AOD και μπορεί να πας σε 2%-3% ανα ωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Προσωπικά το έχω απενεργοποιημένο αφού υπάρχει και λεντ ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Ευχαριστώ. Είχα καιρό να επιστρέψω σε Samsung. Από Note 4. Τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν με Huawei με τελευταίο το Ρ10. Με τη μέχρι τώρα εμπειρία του κινητού μπορώ να πω ότι το Ρ10 ήταν πιο γρήγορο και γενικώς δε κολλούσε ποτέ, το δακτυλικό αποτύπωμα κλάσεις πιο βολικό και άμεσο. Η Samsung έχει ακόμη θέματα με αυτό. Στα θετικά της συσκευής είναι η οθόνη, GPS, Bluetooth και κυρίως κάμερα. Μεγάλη διαφορά. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Δηλαδή λες ότι έχει ακόμα κολλήματα; μην μου λες τέτοια τώρα, και το περιμένω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Εμπειρία χρήσης λόγο οθόνης είναι κορυφαία αλλά τα κολλήματα του τα έχει και κυρίως με κάποιες εφαρμογές και με πολλά restart εφαρμογών. Με το Ρ10 δεν είχα σχεδόν ποτέ τέτοια θέματα. Ίσως στη προσπάθειά τους να το κάνουν εντυπωσιακό το έχουν βαρύνει αρκετά. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Νόμιζα ότι τα είχε εξαλείψει τα λαγκ ύστερα από τόσα χρόνια. Ειδομεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Για πες μας τι έφαγες χρησιμοποιείς και σου κάνει restart; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Δηλαδή λες ότι έχει ακόμα κολλήματα; μην μου λες τέτοια τώρα, και το περιμένω αύριο. Δεν θα έχεις κανένα θέμα φίλε μ . Η συσκευή δουλεύει απροβληματιστα και με nova launcher prime κ τα gestures αν το γράφω σωστά δουλεύει κομπλέ. Επανεκκίνηση το κινητό δεν κάνει από μόνο του.. Τώρα αν κάποιες εφαρμογές είναι καλό γραμμένες κ γενικά για πέταμα δεν φταίει το κινητό. Π. Χ το winbank Mobile μου το κάνει αρκετά συχνά κ φταίει η εφαρμογή που είναι για φτιάξιμο απτην αρχή. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Δεν θα έχεις κανένα θέμα φίλε μ . Η συσκευή δουλεύει απροβληματιστα και με nova launcher prime κ τα gestures αν το γράφω σωστά δουλεύει κομπλέ. Επανεκκίνηση το κινητό δεν κάνει από μόνο του.. Τώρα αν κάποιες εφαρμογές είναι καλό γραμμένες κ γενικά για πέταμα δεν φταίει το κινητό. Π. Χ το winbank Mobile μου το κάνει αρκετά συχνά κ φταίει η εφαρμογή που είναι για φτιάξιμο απτην αρχή. Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ. Θα γράψω εντυπώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Πράγματι κι εγώ δεν έχω κάνει πότε επανεκκίνηση, λόγω κωλύματος. προληπτικά μόνο κάθε μια δυο, εβδομάδες το κάνω για να καθαρίζει η μνήμη. υ.γ. έχω σύνολο 102 εφαρμογές. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Συνεχίζει να με εκπλήσσει η μπαταρία με 1 ώρα τηλέφωνα και φωτεινότητα στη μέση περίπου.Wi-Fi και λίγα δεδομένα. Βατ https://imgur.com/gallery/t4NTd Edited January 22, 2018 by mpompa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Συνεχίζει να με εκπλήσσει η μπαταρία με 1 ώρα τηλέφωνα και φωτεινότητα στη μέση περίπου.Wi-Fi και λίγα δεδομένα. Βατ https://imgur.com/gallery/t4NTd Ευχάριστα ή δυσάρεστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Δεν έγραψα ποτέ για επανεκκίνηση κινητού. Εφαρμογής εννοώ. Για παράδειγμα το Facebook και Instagram μου κολλάει αρκετά συχνά. Τώρα αν είναι κακογραμμένες δε ξέρω αλλά με το P10 δεν είχα τέτοια θέματα. Για αυτό το τζαμί έχει κανένας άποψη? https://www.kitchwares.com/products/3d-curved-tempered-glass-for-galaxy-s8-s8-plus Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Δεν έγραψα ποτέ για επανεκκίνηση κινητού. Εφαρμογής εννοώ. Για παράδειγμα το Facebook και Instagram μου κολλάει αρκετά συχνά. Τώρα αν είναι κακογραμμένες δε ξέρω αλλά με το P10 δεν είχα τέτοια θέματα. Για αυτό το τζαμί έχει κανένας άποψη? https://www.kitchwares.com/products/3d-curved-tempered-glass-for-galaxy-s8-s8-plus Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με instagram δεν είχα ποτέ θέμα ούτε μια φορά, για το fb είναι πως θα σου κάτσει μετά τις αναβαθμίσεις αλλα και πάλι δεν μου εχει κάνει επανεκκίνηση ενώ την δουλεύω... θα σου πρότεινα να τις εγκαταστήσεις ξανά μήπως και σου φτιάξει αυτές τις επανεκκινήσεις. Και διαγραφή της cache! Εμένα προσωπικά μόνο το fb messenger μου έκανε πολλά κουλά μέσα σε έναν μήνα μέχρι να πάρει update! Γενικά το Facebook δεν ξέρει τι κάνει με τις εφαρμογές της! Edited January 22, 2018 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Δεν έγραψα ποτέ για επανεκκίνηση κινητού. Εφαρμογής εννοώ. Για παράδειγμα το Facebook και Instagram μου κολλάει αρκετά συχνά. Τώρα αν είναι κακογραμμένες δε ξέρω αλλά με το P10 δεν είχα τέτοια θέματα. Για αυτό το τζαμί έχει κανένας άποψη? https://www.kitchwares.com/products/3d-curved-tempered-glass-for-galaxy-s8-s8-plus Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι βαριες κ και περνουν σίγουρα βελτιωση κ μένα το winbank είναι ότι ναναι.. Στο s7 edge το ινστα την πρώτη φορά που πήγαινα να μπω ήταν για πέταμα τώρα είναι κομπλέ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Οκ ευχαριστώ. Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό? https://www.kitchwares.com...axy-s8-s8-plus Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Οκ ευχαριστώ. Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό? https://www.kitchwares.com...axy-s8-s8-plus Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φτιάξε το λίνκ φιλαράκο, δεν το έκανες paste σωστα Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Όσον αφορά το win bank και γενικά οι περισσότερες περιπτώσεις με e-banking ,το κινητό κάνει restart για θέματα καθαρά ασφαλείας... και στον Chrome λ.χ. αν ξεχαστώ και πατήσω το refresh του browser κι όχι της εφαρμογής με πετάει εκτός και απαιτεί login ξανά, καθαρά για θέμα ασφάλειας πιστεύω. Γενικά το κινητό είναι σφαίρα για τα θέλω μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Αξίζει η μετάβαση από s7 edge σε s8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Αξίζει η μετάβαση από s7 edge σε s8? σε s8 οχι,αλλα σε s8+ θεωρω πως ειναι μια καλη αναβαθμιση απο το 7αρι που εχεις,,το μονο που μου λειπει(διοτι το ειχα το 7edge) ειναι καμια ωριτσα παραπανω sot! αλλα σε ολα τα υπολοιπα το αφηνει χιλιομετρα πισω! δεν θα το μετανοιωσεις αν το κανεις δηλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Μια συνήθεια είναι όλα...Αν θες πιο κόμπακτ διαστάσεις ουσιαστικά μέγεθος απλού s7 με μεγαλύτερη οθόνη και πιο αέρινη συμπεριφορά τότε επιλέγεις s8 και με πιο φρέσκο design. Αν θες πραγματική αναβάθμιση τόσο σε οθόνη (χορταστική και το infinity display φοβερό)όσο και σε σπιρτάδα τότε s8 plus. Όλα Αυτά σε συνδυασμό ότι δίνοντας μια διαφορά σε χρήματα έτσι ώστε να διατηρήσεις ψηλά την μεταπώληση της νέας σου συσκευής σε μελλοντική πώληση, διαφορετικά μείνε με το 7 edge το οποίο παραμένει ένα εξαιρετικό κινητό για τα γούστα μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Μια συνήθεια είναι όλα...Αν θες πιο κόμπακτ διαστάσεις ουσιαστικά μέγεθος απλού s7 με μεγαλύτερη οθόνη και πιο αέρινη συμπεριφορά τότε επιλέγεις s8 και με πιο φρέσκο design. Αν θες πραγματική αναβάθμιση τόσο σε οθόνη (χορταστική και το infinity display φοβερό)όσο και σε σπιρτάδα τότε s8 plus. Όλα Αυτά σε συνδυασμό ότι δίνοντας μια διαφορά σε χρήματα έτσι ώστε να διατηρήσεις ψηλά την μεταπώληση της νέας σου συσκευής σε μελλοντική πώληση, διαφορετικά μείνε με το 7 edge το οποίο παραμένει ένα εξαιρετικό κινητό για τα γούστα μου. Γενικά το S7 Edge δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα ποιανού είναι συγγενικό. Το ύψος του είναι συγγενικό με αυτό του S8, το πλάτος του απ' την άλλη έχει μόλις 0,8 χιλιοστά διαφορά από του Plus! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ευχάριστα ή δυσάρεστα? Εννοείτε ευχάριστα.βλεπω την μπαταρία να βελτιώνεται σε κάθε ενημέρωση και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts