bikiapo Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Όχι δεν έχει εγγύηση Ελλάδα Στάλθηκε από το SM-G9550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 (edited) Καινουργια αναβαθμιση διαθεσιμη στην Κυπρο G950FXXU1AQI7 . Ελλαδα ακομη τιποτα... Καλησπερα επιβεβαιωνω και εγω που μαι στην Κυπρο και εχει απο την μανα του Κυπριακη ROM οτι ηρθε η ενημερωση δεν λεει να περιεχει κατι νεο μεσα οποτε ενημερωση ασφαλειας θα ναι: Edit 23:19 καμια αλλαγη δεν ειδα ουδε δεν ειδα: Edited October 16, 2017 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλησπερα επιβεβαιωνω και εγω που μαι στην Κυπρο και εχει απο την μανα του Κυπριακη ROM οτι ηρθε η ενημερωση δεν λεει να περιεχει κατι νεο μεσα οποτε ενημερωση ασφαλειας θα ναι: Edit 23:19 καμια αλλαγη δεν ειδα ουδε δεν ειδα: Είναι το fix για το bluebourne voulnerability. Δε νομίζω να έχει κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Όχι δεν έχει εγγύηση Ελλάδα Στάλθηκε από το SM-G9550 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔηλαδή όλα τα dual δεν έχουν εγγύηση στην Ελλάδα ακόμα και αν αγοραστούν από εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 (edited) Καλησπέρα λεβέντες, σκέφτομαι να πάρω το S8 duos από Αγγλία, θα έχω κανονικά εγγύηση 2 χρόνια; αν πάθει κάτι το στέλνω εδώ Ελλάδα; αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει, ευχαριστώ φίλε, έχω ήδη κάνει από τον Ιούλιο, αυτό που θέλεις να κάνεις κι εσύ. η κατάσταση έχει ως εξής. τίποτα που δεν έχει εισαχθεί επίσημα στην ευρωπαϊκή αγορά, δεν έχει εγγύηση, είναι η απάντηση που πήρα από την samsung Ελλάδας. εγώ το αγόρασα από το ebay, (Αγγλία) στο ερώτημα μου σχετικά με την εγγύηση, με απάντησαν πως θα έχω εγγύηση από τον πωλητή, όμως μόνο για ένα χρόνο. αυτό σημαίνει πως αν κάτι συμβεί στον πρώτο χρόνο, θα πρέπει να το στείλω για επισκευή στο εξωτερικό. το αγόρασα από εδώ, http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S8-G950FD-Duos-SIM-4G-LTE-64GB-Maple-Gold-Mejor-/252918788402?hash=item3ae3227132#rwid σχετικά με αυτό που αναφέρθηκε για την μπαταρία δεν ισχύει, η μπαταρία του είναι πολύ καλή. Edited October 17, 2017 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Κατάλαβα. Ξέρουμε ποια έχουν εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 φίλε, έχω ήδη κάνει από τον Ιούλιο, αυτό που θέλεις να κάνεις κι εσύ. η κατάσταση έχει ως εξής. τίποτα που δεν έχει εισαχθεί επίσημα στην ευρωπαϊκή αγορά, δεν έχει εγγύηση, είναι η απάντηση που πήρα από την samsung Ελλάδας. εγώ το αγόρασα από το ebay, (Αγγλία) στο ερώτημα μου σχετικά με την εγγύηση, με απάντησαν πως θα έχω εγγύηση από τον πωλητή, όμως μόνο για ένα χρόνο. αυτό σημαίνει πως αν κάτι συμβεί στον πρώτο χρόνο, θα πρέπει να το στείλω για επισκευή στο εξωτερικό. το αγόρασα από εδώ, http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S8-G950FD-Duos-SIM-4G-LTE-64GB-Maple-Gold-Mejor-/252918788402?hash=item3ae3227132#rwid σχετικά με αυτό που αναφέρθηκε για την μπαταρία δεν ισχύει, η μπαταρία του είναι πολύ καλή. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 (edited) Εγώ αυτό με τις εγγυήσεις ποτέ δε θα το καταλάβω. Από τη στιγμή που η ίδια η Samsung έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση η Sam Ελλάδος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το δεχτεί. Είναι τακτική ηλίθια των Ελληναράδων "αντιπροσωπειών" να μη τα δέχονται και ουσιαστικά παρανομούν. Το ίδιο έπαθα με την ASUS ελλάδος με ένα ανταλλακτικό Laptop, κάτι που ήταν υποχρεωμένοι να αλλάξουν, επειδή ήταν εισαγωγή Γερμανίας (και δεν ηταν αγορασμενο απο ASUS ελλάδος -κατι που συνεπαγοταν πολλες εκατονταδες ευρω παραπανω- δεν μου το δέχτηκε. Μακάρι να μπορούσα να το τραβήξω δικαστικά αλλά ποιος θα ασχοληθεί με τόσα έξοδα; Σε αυτό πατάνε, ότι εμείς ο απλός λαουτζίκος δε θα ασχοληθεί να το τραβήξει παραπάνω Edited October 17, 2017 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Εγώ αυτό με τις εγγυήσεις ποτέ δε θα το καταλάβω. Από τη στιγμή που η ίδια η Samsung έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση η Sam Ελλάδος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το δεχτεί. Είναι τακτική ηλίθια των Ελληναράδων "αντιπροσωπειών" να μη τα δέχονται και ουσιαστικά παρανομούν. Το ίδιο έπαθα με την ASUS ελλάδος με ένα ανταλλακτικό Laptop, κάτι που ήταν υποχρεωμένοι να αλλάξουν, επειδή ήταν εισαγωγή Γερμανίας (και δεν ηταν αγορασμενο απο ASUS ελλάδος -κατι που συνεπαγοταν πολλες εκατονταδες ευρω παραπανω- δεν μου το δέχτηκε. Μακάρι να μπορούσα να το τραβήξω δικαστικά αλλά ποιος θα ασχοληθεί με τόσα έξοδα; Σε αυτό πατάνε Κάνεις λάθος. Από τη στιγμή που δεν εισάγεται στην Ευρώπη το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει και εγγύηση. Καλά του απάντησαν ότι η εγγύηση είναι του πωλητή. Αν και είναι για 2 χρόνια παρεπιπτόντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Κάνεις λάθος. Από τη στιγμή που δεν εισάγεται στην Ευρώπη το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει και εγγύηση. Για ευρωπαϊκα αναφέρθηκα εξ' ου και το παράδειγμα μου με το λαπτοπ μου από Γερμανία Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Για ευρωπαϊκα αναφέρθηκα εξ' ου και το παράδειγμα μου με το λαπτοπ μου από Γερμανία Η απάντησή σου όμως ήταν στο φίλο που θέλει να αγοράσει μη ευρωπαικό μοντέλο. Το τι κάνει η Asus δεν το ξέρω και δεν είναι μόνο αυτή. Το ξέρω πάντως ότι το κάνουν αρκετές εταιρείες, αλλά δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Η απάντησή σου όμως ήταν στο φίλο που θέλει να αγοράσει μη ευρωπαικό μοντέλο. Το τι κάνει η Asus δεν το ξέρω και δεν είναι μόνο αυτή. Το ξέρω πάντως ότι το κάνουν αρκετές εταιρείες, αλλά δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Θεωρησα οτι επειδη αναφερθηκε το ebay.uk ηταν και ευρωπαικο μοντελο. Το αν ειναι μοντελο ινδιας/αμερικής δε το γνωριζω, αλλα ναι αν ειναι εκτος ευρωπης μοντέλο η εγγυηση δεν ισχυει, ασχέτως αν οι ελληνες αντιπρόσωποι κάνουν τους κινεζους σε άλλη περίπτωση:P Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Θεωρησα οτι επειδη αναφερθηκε το ebay.uk ηταν και ευρωπαικο μοντελο. Το αν ειναι μοντελο ινδιας/αμερικής δε το γνωριζω, αλλα ναι αν ειναι εκτος ευρωπης μοντέλο η εγγυηση δεν ισχυει, ασχέτως αν οι ελληνες αντιπρόσωποι κάνουν τους κινεζους σε άλλη περίπτωση:P Ειλικρινά τουλάχιστον στη Samsung δεν το έχω δει. Παράδειγμα στα Note 4C που δεν έρχονταν στην Ελλάδα, αλλά επειδή πήγαιναν στη Βουλγαρία είχαν και εδώ εγγύηση. Σε τελική ανάλυση είναι ρίσκο η αγορά μη ευρωπαικού μοντέλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Μια που μιλάμε για εγγυήσεις ρε παιδιά, έχει πάει κανείς τον τελευταίο καιρό για service με τριπαρισμένο KNOX? (Εννοείται χωρίς Custom ROM ή Root, απλώς με κατεβασμένο τον KNOX και όλα τα υπόλοιπα επίσημα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Το πηγα βονταφον και τελικα εχω εγγύηση για 2 σπασίματα μεσα σε δυο χρόνια. Τσαμπα εκανα την generalli .. Τωρα μου έμειναν αλλα δυο χαχα. Λεω και εγω να το κανω με νανοτεχνολογία και να το χαρω χωρίς θηκη. Την να την κανω αφου εσπασε κιολας η οθονη ενω την φορουσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Παιδιά αυτό εδώ τι είναι που μου βγάζει σε κάθε επανεκκινηση; πως φεύγει; χωρίς φυσικά να κάνω αυτό που λέει Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Για ευρωπαϊκα αναφέρθηκα εξ' ου και το παράδειγμα μου με το λαπτοπ μου από Γερμανία το samsung galaxly s8 duos, δεν εισήχθη ποτέ επίσημα στην Ευρώπη. γιαυτό και δεν έχει εγγύηση σε καμία χώρα της Ευρώπης. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Έχω μια απορία και μάλιστα είναι και το μόνο που με ξενερώνει με το S8. Γιατί βάζει διαφορετικούς επεξεργαστές η Samsung για στο ίδιο μοντελο; Δηλαδή ακόμα και το S9 να βγει με τον 845 εμείς πάλι exynos θα πάρουμε.. Για να μη πω για την Ram αλλού 6 αλλού 4.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Έχω μια απορία και μάλιστα είναι και το μόνο που με ξενερώνει με το S8. Γιατί βάζει διαφορετικούς επεξεργαστές η Samsung για στο ίδιο μοντελο; Δηλαδή ακόμα και το S9 να βγει με τον 845 εμείς πάλι exynos θα πάρουμε.. Για να μη πω για την Ram αλλού 6 αλλού 4.. Γιατί πρώτον υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ασία και την Αμερική και δεύτερον ούτε η Samsung ούτε η Qualcomm μπορούν να σηκώσουν ολόκληρη την παραγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Η Apple πως την σηκώνει όλη την παραγωγή; Για τους περιορισμούς έχω ακούσει αλλά ας είχε πχ 835 σε όλο τον κόσμο εφόσον exynos για κάποιο λόγο δεν κάνει για Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Η Apple πως την σηκώνει όλη την παραγωγή; Για τους περιορισμούς έχω ακούσει αλλά ας είχε πχ 835 σε όλο τον κόσμο εφόσον exynos για κάποιο λόγο δεν κάνει για Αμερική. Η Apple δεν παράγει τίποτα. Τα κάνει άλλο εργοστάσιο μόνο για εκείνη. Οι snapdragon παράγονται για δεκάδες κατασκευαστές και όχι μόνο για την Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Η Apple πως την σηκώνει όλη την παραγωγή; Για τους περιορισμούς έχω ακούσει αλλά ας είχε πχ 835 σε όλο τον κόσμο εφόσον exynos για κάποιο λόγο δεν κάνει για Αμερική. Αντίστοιχα το ίδιο πράγμα κάνει και στον αισθητήρα της κάμερας. Αυτά που έχουν τον Snapdragon συνήθως έχουν αισθητήρα Sony IMX και αυτά που έχουν Exynos έχουν αισθητήρα Samsung ISOCELL. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σε ξενερώνει ακριβώς. Έχεις κάποιο παράπονο από τον έναν ή τον άλλο επεξεργαστή? Θεωρείς ότι κάποιος υστερεί έναντι του άλλου? Έχουν γίνει άπειρα τεστ (όχι μόνο για τον 835 και τον 8895 αλλά και για τις προηγούμενες χρονιές) και τα αποτελέσματα είναι είτε τα ίδια είτε με απειροελάχιστες διαφορές πότε του ενός και πότε του άλλου. Αντίστοιχα τεστ έχουν γίνει και για τους αισθητήρες της κάμερας με τα ίδια αποτελέσματα. Γενικά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει παραπονεθεί ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι που μπορεί να το κάνει ο άλλος επεξεργαστής/αισθητήρας. Αν σε ξενερώνει αυτό, που να δεις τι γίνεται στις αυτοκινητοβιομηχανίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Βγηκε νεα αναβαθμιση για Vodafone συσκευες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 (edited) Βγηκε νεα αναβαθμιση για Vodafone συσκευες... Mην τρελενεσαι αν δν ειναι oreo που μαλλον θα παμε κατευθειαν εκει. Μια ερωτηση, τι ποσοστα παιζει το device idle στο θεμα της μπαταριας παιδια? Εχω παρατηρησει οτι ειναι παντα σχετικα πολυ χωρις λογο εκτος και αν ευθυνεται για αυτο η 7.0.0 . Θεωρω οτι μπορει να τραβηξει το κινητο 1 ωρα παραπανω σε sot το οποιο χανεται εκει. Edited October 18, 2017 by Xployd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Επειδη υποστηριζει πολλαπλα lte bands και cdma σε καποιες χωρες για αυτο προοριζεται σε αυτες τις χωρες.επισης μπορεις να ξεκλειδωσεις και καποιες bands..το ειχα επιχειρησει στον 805.ενα αλλο που εμαθα ειναι οτι στον snap 835 λενε οτι ξεκλειδωσε το ραδιο στην σειρα s8/s8+.εγω θα ηθελα να δινει σε ολους τον sony imx333 και οχι τον isocell2. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts