costas_pro Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 εχει ξεβαψει.πηγαινε το πισω αμα ειναι καινουριο! Μεταχειρισμενο το πηρα πως γινεται να ξεβαψε σε ενα μηνα; αυτο τωρα το αλλαζουν; απο γερμανο ειναι αγορασμενο Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Μεταχειρισμενο το πηρα πως γινεται να ξεβαψε σε ενα μηνα; αυτο τωρα το αλλαζουν; απο γερμανο ειναι αγορασμενο Εμένα σαν βουλομενο μου φαίνεται από σκόνη πχ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Εμένα σαν βουλομενο μου φαίνεται από σκόνη πχ. Εχω ριξει και νερο αλλα δε φαινεται να αλλαζει κατι. Τι μπορω να κανω για να δω αν οντως ειναι σκονη η κατι αλλο; Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Αν δεις στο 2:00 είναι μεταλλική η γρυλια άρα μπορείς να βάλεις και λίγο υγρό σαπούνι πχ διαλυμένο σε νερό με μια μπατονετα... Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Αν δεις στο 2:00 είναι μεταλλική η γρυλια άρα μπορείς να βάλεις και λίγο υγρό σαπούνι πχ διαλυμένο σε νερό με μια μπατονετα... Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απιστευτο... με οδοντοβουρτσα σχεδον ανοιξε... ευχαριστω :) Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Ρε παιδιά αυτό το εικονίδιο αριστερά από το wifi τι είναι, οεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Θελω την αποψη σας. Απο ΝΟΤΕ 4 να παω για S8 η S8+??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Θελω την αποψη σας. Απο ΝΟΤΕ 4 να παω για S8 η S8+??? s8+,λογω μεγαλυτερης μπαταριας,κατα τα αλλα και τα δυο ειναι φοβερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Θελω την αποψη σας. Απο ΝΟΤΕ 4 να παω για S8 η S8+??? Κράτα το εξαιρετικο note 4 γιατί να πας σε ένα κινητό χειρότερο από θέμα χαρακτηριστικών? Είναι λίγο πιο γρήγορο λόγο επεξεργαστή και gpu. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Ρε παιδιά αυτό το εικονίδιο αριστερά από το wifi τι είναι, οεο? Οτι έχεις πιάσει το όριο στα δεδομένα, φυσικά δεν σε αφηνει να μπεις με δεδομένα πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Οτι έχεις πιάσει το όριο στα δεδομένα, φυσικά δεν σε αφηνει να μπεις με δεδομένα πια. Ευχαριστω. Δεν θα το έβρισκα με τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Ευχαριστω. Δεν θα το έβρισκα με τπτ Το έπαθα και εγώ και το έμαθα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Το τσεκαρα ξανά και τελικά το εικονίδιο αφορά εξοικονόμηση δεδομένων. Μπαίνω κανονικά με 4g. Δεν έχει να κάνει δλδ με το ότι έπιασα όριο δεδομένων όπως προαναφέρθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Θελω την αποψη σας. Απο ΝΟΤΕ 4 να παω για S8 η S8+??? Να πας στο s8 το μεγάλο η στο s7 edge θα βγάζεις πολύ καλύτερες φώτο καλύτερη οθόνη αδιάβροχο πιο όμορφο αλλά προσοχή γυαλί. Είναι και σπάει εύκολα .. Αν σ πέσει Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Κατέβασα ρομ της cosmote, και χρησιμοποίησα το wifi calling, οι πρώτες εντυπώσεις ειναι άριστες. Ποιότητα κλήσης απο το σύμπαν. Στο σπίτι μου σημειωτέον οτι δεν είχα καλό 4g... τωρα με την ενεργοποίηση ειναι απλά καμπάνα της μητρόπολης.. :) Για το αν και ποσό εξοικονόμηση στην μπαταρία έχει αυτή η λειτουργία θα σας πω σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Κατέβασα ρομ της cosmote, και χρησιμοποίησα το wifi calling, οι πρώτες εντυπώσεις ειναι άριστες. Ποιότητα κλήσης απο το σύμπαν. Στο σπίτι μου σημειωτέον οτι δεν είχα καλό 4g... τωρα με την ενεργοποίηση ειναι απλά καμπάνα της μητρόπολης.. :) Για το αν και ποσό εξοικονόμηση στην μπαταρία έχει αυτή η λειτουργία θα σας πω σύντομα... Πολυ καλα νεα αρχιζω να ψηνομαι.Περασες ολα τα αρχεια η μονο το AP Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Ήρθε νέα ενημέρωση εχθές. Δεν ξέρω τι διάολο άλλο έκαναν αλλά αυτά που εγώ είδα σε πρώτη φάση: Βγάζει μιά τελεία που εξαφανίζει την γραμμή πλοήγησης και την επαναφέρεις με κίνηση στην οθόνη από κάτω προς τα επάνω και αφαίρεσε επίσης το μαύρο χρώμα στην γραμμή σαν επιλογή. Για το κουμπί εμφάνισης και απόκρυψης της γραμμής πλοήγησης υπάρχει επιλογή αν το θες ή όχι αλλά το ότι έβγαλαν το μαυρο χρώμα με χάλασε. :mad: Θα ψάξω για καμιά εφαρμογή αν βρει κανείς τίποτα pls message me Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Πολυ καλα νεα αρχιζω να ψηνομαι.Περασες ολα τα αρχεια η μονο το AP Όλα τα αρχεία...το ξανά έστησα άποψη την αρχή. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλημέρα κι από μένα!!! Σας έχει τύχει να μην βλέπει την κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλησπερα, μετα απο πολλα χρονια απουσιας (απο note 3) κ αρκετα χρονια σε iOs εκανα επιστροφη κ πηγα σε s8. Mixed emotions για την ωρα. Θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω κατα την εγγραφη βιντεο να γυρισω στην μπροστα καμερα ετσι ωστε μια να τραβαω εμενα μια τον χωρο. Επισης πως ενεργοποιω την φωνη στο google assistant? Για την ωρα απλα με ακουει κ ψαχνει χωρις να μου απανταει με φωνη. Τελος ειμαι στη δευτερη φορτιση αλλα βλεπω η μπαταρια ξεφορτιζει πολυ γρηγορα, να φανταστω μετα απο καποιες φορτισεις θα στρωσει; Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Όλα τα αρχεία...το ξανά έστησα άποψη την αρχή. :lol: Σωστος :D Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Δεν παιδιά καλησπέρα μολις πήρα το s8.Γιατι η ηχογράφηση στο Viber ειναι τοσο χαμηλή.Εχω παθει πλακα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Κατέβασα ρομ της cosmote, και χρησιμοποίησα το wifi calling, οι πρώτες εντυπώσεις ειναι άριστες. Ποιότητα κλήσης απο το σύμπαν. Στο σπίτι μου σημειωτέον οτι δεν είχα καλό 4g... τωρα με την ενεργοποίηση ειναι απλά καμπάνα της μητρόπολης.. :) Για το αν και ποσό εξοικονόμηση στην μπαταρία έχει αυτή η λειτουργία θα σας πω σύντομα... Αναφερεσαι σε καρτοκινητο Cosmote η συμβολαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Αναφερεσαι σε καρτοκινητο Cosmote η συμβολαιο? Για την ώρα είναι μόνο στο συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Παρακαλω θα ηθελα την εμπειρια σας στο θεμα μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts