Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει ξεβαψει.πηγαινε το πισω αμα ειναι καινουριο!

Μεταχειρισμενο το πηρα πως γινεται να ξεβαψε σε ενα μηνα; αυτο τωρα το αλλαζουν; απο γερμανο ειναι αγορασμενο

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Μεταχειρισμενο το πηρα πως γινεται να ξεβαψε σε ενα μηνα; αυτο τωρα το αλλαζουν; απο γερμανο ειναι αγορασμενο

Εμένα σαν βουλομενο μου φαίνεται από σκόνη πχ.

kountouraN

Εμένα σαν βουλομενο μου φαίνεται από σκόνη πχ.

Εχω ριξει και νερο αλλα δε φαινεται να αλλαζει κατι. Τι μπορω να κανω για να δω αν οντως ειναι σκονη η κατι αλλο;

Αν δεις στο 2:00

είναι μεταλλική η γρυλια άρα μπορείς να βάλεις και λίγο υγρό σαπούνι πχ διαλυμένο σε νερό με μια μπατονετα...

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Αν δεις στο 2:00
είναι μεταλλική η γρυλια άρα μπορείς να βάλεις και λίγο υγρό σαπούνι πχ διαλυμένο σε νερό με μια μπατονετα...

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απιστευτο... με οδοντοβουρτσα σχεδον ανοιξε... ευχαριστω :)

Θελω την αποψη σας. Απο ΝΟΤΕ 4 να παω για S8 η S8+???

s8+,λογω μεγαλυτερης μπαταριας,κατα τα αλλα και τα δυο ειναι φοβερα.

Κράτα το εξαιρετικο note 4 γιατί να πας σε ένα κινητό χειρότερο από θέμα χαρακτηριστικών? Είναι λίγο πιο γρήγορο λόγο επεξεργαστή και gpu.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Ρε παιδιά αυτό το εικονίδιο αριστερά από το wifi τι είναι, οεο?

Οτι έχεις πιάσει το όριο στα δεδομένα, φυσικά δεν σε αφηνει να μπεις με δεδομένα πια.

Το τσεκαρα ξανά και τελικά το εικονίδιο αφορά εξοικονόμηση δεδομένων. Μπαίνω κανονικά με 4g. Δεν έχει να κάνει δλδ με το ότι έπιασα όριο δεδομένων όπως προαναφέρθηκε.

Να πας στο s8 το μεγάλο η στο s7 edge θα βγάζεις πολύ καλύτερες φώτο καλύτερη οθόνη αδιάβροχο πιο όμορφο αλλά προσοχή γυαλί. Είναι και σπάει εύκολα .. Αν σ πέσει

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Κατέβασα ρομ της cosmote, και χρησιμοποίησα το wifi calling, οι πρώτες εντυπώσεις ειναι άριστες. Ποιότητα κλήσης απο το σύμπαν. Στο σπίτι μου σημειωτέον οτι δεν είχα καλό 4g... τωρα με την ενεργοποίηση ειναι απλά καμπάνα της μητρόπολης.. :)

Για το αν και ποσό εξοικονόμηση στην μπαταρία έχει αυτή η λειτουργία θα σας πω σύντομα...

Κατέβασα ρομ της cosmote, και χρησιμοποίησα το wifi calling, οι πρώτες εντυπώσεις ειναι άριστες. Ποιότητα κλήσης απο το σύμπαν. Στο σπίτι μου σημειωτέον οτι δεν είχα καλό 4g... τωρα με την ενεργοποίηση ειναι απλά καμπάνα της μητρόπολης.. :)

Για το αν και ποσό εξοικονόμηση στην μπαταρία έχει αυτή η λειτουργία θα σας πω σύντομα...

Πολυ καλα νεα αρχιζω να ψηνομαι.Περασες ολα τα αρχεια η μονο το AP

:)

Ήρθε νέα ενημέρωση εχθές.

Δεν ξέρω τι διάολο άλλο έκαναν αλλά αυτά που εγώ είδα σε πρώτη φάση:

Βγάζει μιά τελεία που εξαφανίζει την γραμμή πλοήγησης και την επαναφέρεις με κίνηση στην οθόνη από κάτω προς τα επάνω και αφαίρεσε επίσης το μαύρο χρώμα στην γραμμή σαν επιλογή.

Για το κουμπί εμφάνισης και απόκρυψης της γραμμής πλοήγησης υπάρχει επιλογή αν το θες ή όχι αλλά το ότι έβγαλαν το μαυρο χρώμα με χάλασε. :mad: Θα ψάξω για καμιά εφαρμογή αν βρει κανείς τίποτα pls message me

Καλησπερα, μετα απο πολλα χρονια απουσιας (απο note 3) κ αρκετα χρονια σε iOs εκανα επιστροφη κ πηγα σε s8. Mixed emotions για την ωρα. Θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω κατα την εγγραφη βιντεο να γυρισω στην μπροστα καμερα ετσι ωστε μια να τραβαω εμενα μια τον χωρο. Επισης πως ενεργοποιω την φωνη στο google assistant? Για την ωρα απλα με ακουει κ ψαχνει χωρις να μου απανταει με φωνη. Τελος ειμαι στη δευτερη φορτιση αλλα βλεπω η μπαταρια ξεφορτιζει πολυ γρηγορα, να φανταστω μετα απο καποιες φορτισεις θα στρωσει;

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Δεν παιδιά καλησπέρα μολις πήρα το s8.Γιατι η ηχογράφηση στο Viber ειναι τοσο χαμηλή.Εχω παθει πλακα....

Αναφερεσαι σε καρτοκινητο Cosmote η συμβολαιο?

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)