Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα 587 πλεον. Η πτωση της τιμης ειναι τρομακτικη.

Θα ρωτησω αλλη μια φορα γιατι δεν εχω βρει απαντηση απο το ψαξιμο που εχω κανει.

Πως ανοιγεις το google now στο S8? Οχι το assistant που ανοιγει με το home button, αλλα το κλασσικο με τις καρτες.

Υπαρχει official τροπος να το βαλεις στο home button π.χ η πρεπει να ανοιξεις το app απο το εικονιδιο?

Edited by ardi21

Αυτες της μερες θελω να παραγγείλω το σ8, επειδη δουλευω σε νησί θελω ενα καλο τζαμι για οθόνη και μια θήκη.υπαρχει ενα κατάστημα στο σκρουτζ που δίνει και θηκη και για την οθόνη αξιζει να το παρω απο αυτο το μαγαζι?και κατι ακομη, εχω το g4 τωρα και πρωτη φορα θα παω σε samsung επειδη ακουω απο εσας οτι ειναι λιγο πιο μικρο απο σ7edge δλδ θα μου φανει πιο μικροτερο απο g4? Σας ευχαριστώ.

Αυτες της μερες θελω να παραγγείλω το σ8, επειδη δουλευω σε νησί θελω ενα καλο τζαμι για οθόνη και μια θήκη.υπαρχει ενα κατάστημα στο σκρουτζ που δίνει και θηκη και για την οθόνη αξιζει να το παρω απο αυτο το μαγαζι?και κατι ακομη, εχω το g4 τωρα και πρωτη φορα θα παω σε samsung επειδη ακουω απο εσας οτι ειναι λιγο πιο μικρο απο σ7edge δλδ θα μου φανει πιο μικροτερο απο g4? Σας ευχαριστώ.

Καλά θα ήταν να βρεις τρόπο να το δεις σε μεγάλη αλυσίδα. Στο ύψος είναι σχεδόν όμοια με το s7 edge Αλλά Με όλο οθόνη.. Και η οθόνη στο πλάτος είναι μικρότερη κατά ένα δάχτυλο μεσαίου χεριού. Ρίξε μια ματιά στο you tube πάτα s7 edge vs s8 θα τα έχουν δίπλα δίπλα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλά θα ήταν να βρεις τρόπο να το δεις σε μεγάλη αλυσίδα. Στο ύψος είναι σχεδόν όμοια με το s7 edge Αλλά Με όλο οθόνη.. Και η οθόνη στο πλάτος είναι μικρότερη κατά ένα δάχτυλο μεσαίου χεριού. Ρίξε μια ματιά στο you tube πάτα s7 edge vs s8 θα τα έχουν δίπλα δίπλα

Η διαφορά στο πλάτος είναι 4.5 mm. Επειδή η οθόνη του s8 έχει λιγότερη κυρτότητα η διαφορά στο καθαρό πλάτος είναι λίγο λιγότερη. Πάντως εγώ από το s7 edge πήγα στο s8 plus. Για μένα το 7 ήταν μικρό.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by achillesgk

Ρε παιδια δεν ξερω τι εγινε αλλα σημερα η θηκη samsung clear view στσματησε να εξναι ενεργη .δεν μπορω να κανω απο την οθονη τιποτα πχ να απαντησω σε κληση αλλα και δεν εμφανιζει την aod εχει ειπαμε ρυθμιση πουθενα??

Θα ρωτησω αλλη μια φορα γιατι δεν εχω βρει απαντηση απο το ψαξιμο που εχω κανει.

Πως ανοιγεις το google now στο S8? Οχι το assistant που ανοιγει με το home button, αλλα το κλασσικο με τις καρτες.

Υπαρχει official τροπος να το βαλεις στο home button π.χ η πρεπει να ανοιξεις το app απο το εικονιδιο?

Νομίζω ότι δεν μπορείς να το βάλεις στο home...μονο μέσω του εικονιδίου το ανοίγεις...Αν το έχεις και δεν σε αφήνει να το αλλάξεις θέση τότε δεν Το κάνει....Μην ξεχνάς ότι στα αριστερά έχει και το Bixby...

Εγώ το έχω βάλει ως widget (Google) και δείχνει κάρτες, notifications κτλ...δες αν σε βολεύει ;)

Δυστυχως δεν μπορω να παω να το δω διοτι η ωρες που δουλεύω εδω στο νησι ειναι δύσκολες.παντως καπου το πηρε το ματι μου ενας που το ειχε το ειδα για λιγο αλλα μου φανηκε μικρο σε σχεση με το δικο μου,δεν μπορω να φερω αποψη καθότι δεν το επιασα στα χερια μου,αυτο που με τρομαζει ειναι μην ειναι κατα πολυ μικρότερο απο το δικο μου,μπορει καποιος που ειχε g4 η τελος παντων 5,5 οθονη να πει πως ηταν η μεταβαση στο σ8?

Η εκτίμηση μου είναι ότι θα σου φανεί μικρό.

Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα στην παρέα!! Να με συγχωρέσετε αν εχει απαντηθεί ξανα η ερώτηση.... πήγα ειδα απο κοντα το s8 κ μαρεσε το μέγεθος πιο πολύ απο το plus... απλα θα ήθελα να ρωτήσω s8 vs s7 edge.... θα ξενερωσω πολυ στην μπαταρία??

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

Καλησπέρα και από μένα στην παρέα. 3 μέρες βασανίζομαι (κυριολεκτώ) για το ποιο εκ των δύο θα επιλέξω.

Τελικά πήγα στο βασικό S8 και όχι στο Plus, καθώς το δεύτερο το θεωρώ ΠΑΝΤΟΦΛΑ.

Προέρχομαι από OnePlus 3T, S7 Edge, S6 Edge Plus, LG G4 και ακόμη αρκετά αρκετά top end smartphones.

Στήνω ένα ασημί και ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ στο κράτημα.

Αυτά για όσους προβληματίζονται.

Καλησπέρα και από μένα στην παρέα. 3 μέρες βασανίζομαι (κυριολεκτώ) για το ποιο εκ των δύο θα επιλέξω.

Τελικά πήγα στο βασικό S8 και όχι στο Plus, καθώς το δεύτερο το θεωρώ ΠΑΝΤΟΦΛΑ.

Προέρχομαι από OnePlus 3T, S7 Edge, S6 Edge Plus, LG G4 και ακόμη αρκετά αρκετά top end smartphones.

Στήνω ένα ασημί και ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ στο κράτημα.

Αυτά για όσους προβληματίζονται.

Και εγώ από one plus 3t προέρχομαι και πήρα το μικρό ...απίστευτο κράτημα και σε μια μέρα συνήθισα το δαχτυλικο αποτύπωμα

Το μεγάλο μου ήταν πολύ άβολο στο χέρι μου

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Και εγώ από one plus 3t προέρχομαι και πήρα το μικρό ...απίστευτο κράτημα και σε μια μέρα συνήθισα το δαχτυλικο αποτύπωμα

Το μεγάλο μου ήταν πολύ άβολο στο χέρι μου

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Γεια σου Αχιλλέα. Giuseppe Busso εδώ. :cool:

Ξερει κανεις να μου πει γιατι εχασε η θηκη την ενεργοτητα της και δεν κανει τιποτα?υπαρχει περιπτωση να χαλασε??

Δυστυχως δεν μπορω να παω να το δω διοτι η ωρες που δουλεύω εδω στο νησι ειναι δύσκολες.παντως καπου το πηρε το ματι μου ενας που το ειχε το ειδα για λιγο αλλα μου φανηκε μικρο σε σχεση με το δικο μου,δεν μπορω να φερω αποψη καθότι δεν το επιασα στα χερια μου,αυτο που με τρομαζει ειναι μην ειναι κατα πολυ μικρότερο απο το δικο μου,μπορει καποιος που ειχε g4 η τελος παντων 5,5 οθονη να πει πως ηταν η μεταβαση στο σ8?

Είχα το G4 και το έχω δώσει στο πατέρα μου και κάθε φορά που τα βλέπω δίπλα δίπλα Τώρα πια είναι σαν να βλέπω ένα τηλέφωνο δέκα χρόνια πριν αυτήν την εντύπωση μου δείχνει

Γενικά η LG βγάζει πιο φαρδιά κινητά από την Samsung οπότε δεν ξέρω ένας που θα μεταβεί από ένα S7e ίσος δεν του φανεί η διαφορά . Εμένα μου φάνηκε πολύ λεπτότερο και γενικά στο ίντερνετ σε κουράζει γιατί είναι στην ουσία μικρότερο το πλάτος οπότε και μικρότερα τα γράμματα και οι εικόνες και γενικά ακόμη και zoom να κάνεις βλέπεις λιγότερες πληροφορίες.

Εγώ διάλεξα συνειδητά το τηλέφωνο γιατί ήθελα να έχω καλλίτερο πιάσιμο αν και στην τσέπη λόγο μάκρος δεν βολεύει. Πριν πάρω το s8 πήρα το Huawei P10 Plus με 5,5 ίντσες οθόνη και ο μόνος λόγος που το έδωσα ήταν ότι δεν με βόλευε λόγο φάρδος στο χέρι και ας είχα το g4 που ήταν παρόμοιο.

Γενικά παντός η πιο φαρδιά οθόνη είναι πιο ξεκούραστη ελπίζω να βοήθησα . . .

Edited by Minas24

καλησπέρα στην παρέα!! Να με συγχωρέσετε αν εχει απαντηθεί ξανα η ερώτηση.... πήγα ειδα απο κοντα το s8 κ μαρεσε το μέγεθος πιο πολύ απο το plus... απλα θα ήθελα να ρωτήσω s8 vs s7 edge.... θα ξενερωσω πολυ στην μπαταρία??

Το έχω πει και πιο πίσω η μπαταρία είναι στα επίπεδα του s7 edge.... Δηλαδή εξαιρετική.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βάλε το bxActions και επέλεξε να ανοίγει το κουμπί της Bixby το Google Now. Φυσικά έχει κι άλλες επιλογές, αν θέλεις.

Την έχω 2 εβδομάδες την εφαρμογή. Ούτε μπαταρία καταναλώνει, ούτε έχει κανένα πρόβλημα γενικά!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.bxactions

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια σου Αχιλλέα. Giuseppe Busso εδώ. :cool:

τι θα γινει με σενα?

οτι συσκευη αγοραζω την αγοραζεις και εσυ?:lol:

Τσέκαρε εδώ.

https://www.neowin.net/news/a-developer-has-created-an-unrooted-pixel-launcher-with-google-now-panel-swipe

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καταλαβαίνω ότι έχει ερωτηθεί πολλάκις αλλά.....αξίζει η μετάβαση από σ7 εντζ σε σ8;

Παιδιά καλησπέρα, λεω να παρω αυτή την θηκουλα http://www.ebay.com/itm/Bakeey-3-in-1-Double-Dip-360-Hard-PC-Case-for-Samsung-Galaxy-S8-S8-Plus-/263031135553?

Πιστεύεται να αξίζει;

τελικά το αγόρασα κ μου το έστειλε χθες με china post. Οπότε αναμένουμε :lol:

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Καταλαβαίνω ότι έχει ερωτηθεί πολλάκις αλλά.....αξίζει η μετάβαση από σ7 εντζ σε σ8;

ΟΧΙ. Προσωπική μου γνώμη όχι. Ήταν λάθος που το έκανα :ninja:

ΟΧΙ. Προσωπική μου γνώμη όχι. Ήταν λάθος που το έκανα :ninja:

πιος ο λόγος

IPhone 15 Pro 

πιος ο λόγος

Πρώτα η οθόνη που δεν βλέπεις με γυαλιά ηλίου τίποτα. Στο S7 edge έβλεπα τα πάντα καθαρά. Η κάμερα περίπου στα ίδια μόνο στις νυχτερινές είναι καλύτερη. Η μπαταρία τα ίδια. Η αίσθηση σε ταχύτητα στη καθημερινή χρήση δεν έχει διαφορά. Γενικά είναι μια νέα συσκευή που δεν έχει να δώσει κάτι παραπάνω από την προηγούμενη. Για μένα δεν άξιζε η αλλαγή που έκανα δεν πήρα κάτι καλύτερο.

Επειδή πήρα μαζί και τα δύο τηλέφωνα (Το s7plus για την σύζυγό) η μόνη αισθητή διαφορά που βλέπω είναι στην οθόνη, υπέρ του s8 βέβαια....

Το contrast του s8 πιο δυνατό(auto brightness) και τα χρώματα αποδίδουν μία πιο διευρυμένη γκάμα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)