Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

μόλις πέρασα την τελευταία rom (G955FXXU1AQDG) που μου έβγαλε σήμερα για το πρόβλημα τις ροζ αποχρώσεις, βελτιώθηκε αρκετά αλλά όχι ότι εξαφανίστηκε εντελώς, φυσικά για να γίνει αυτό τα έχω όλα στο ψυχρό και το red κάτω από την μέση. Δεν ξέρω αν αξίζει να το πάω για αντικατάσταση, μην το αλλάξω και έχω τίποτα χειρότερα.

Η απόφαση είναι δική σου... Εμένα πάντως στις στοκ ρυθμίσεις δεν έβλεπα ούτε ροζ ούτε τίποτα.. Κατέβασα και 2 κλικ το κόκκινο και έγινε υπέρλαμπρο...

Αν ήμουν στην θέση σου και δεν είχε φύγει τελείως θα το επέστρεφα πίσω έστω και αν εφτάνα να αλλαξω 10 συσκευές

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η απόφαση είναι δική σου... Εμένα πάντως στις στοκ ρυθμίσεις δεν έβλεπα ούτε ροζ ούτε τίποτα.. Κατέβασα και 2 κλικ το κόκκινο και έγινε υπέρλαμπρο...

Αν ήμουν στην θέση σου και δεν είχε φύγει τελείως θα το επέστρεφα πίσω έστω και αν εφτάνα να αλλαξω 10 συσκευές

Ναι όντως θα πρέπει να πάρω μια απόφαση τώρα που προλαβαίνω ακόμα για DOA αλλά σκαλώνω στο πως, που, και πόσο καιρό θα χρειαστεί για να το αντικαταστήσω.

Το πρόβλημα σε μένα είναι πιο εμφανές όταν το κοιτάζω σε μια γωνία περίπου 45ο, εκεί μου βγάζει πιο άσπρο το περίγραμμα (edge) και πιο ροζ όλο το κέντρο, αν το κοιτάξω κάθετα είναι μια χαρά, καθαρό όσο μπορεί να καταλάβει το μάτι μου.

Edited by pgpmx5

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Ναι όντως θα πρέπει να πάρω μια απόφαση τώρα που προλαβαίνω ακόμα για DOA αλλά σκαλώνω στο πως, που, και πόσο καιρό θα χρειαστεί για να το αντικαταστήσω.

Το πρόβλημα σε μένα είναι πιο εμφανές όταν το κοιτάζω σε μια γωνία περίπου 45ο, εκεί μου βγάζει πιο άσπρο το περίγραμμα (edge) και πιο ροζ όλο το κέντρο, αν το κοιτάξω κάθετα είναι μια χαρά, καθαρό όσο μπορεί να καταλάβει το μάτι μου.

Στειλτο για doa μη το σκεφτεσαι, θα σε φθειρει η σκεψη και μονο.

Αν επιλέξω βελτιστοποίηση χρήση μπαταρίας σε όλα τι θα γίνει; Με σβηστεί οθόνη δεν θα έρχεται καμία ειδοποίηση ακόμα και μήνυμα στο messenger η Viber αν είναι επιλεγμένα και αυτα; Το έχει ενεργοποίησή κάποιος; Τι ακριβώς κάνει;
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Baby_redblack...πολυ καλο θέμα...

Σε ευχαριστώ. :)

Black UI.Πολύ καλό από Samsung themes.

Δε το βρίσκω..μήπως λέγεται κάπως αλλιώς;

129026.png?1640591734

παιδιά καλησπέρα θέλω να δω NOVA Go η ΟΤΕ GO σε όλη την οθόνη πως μπορώ να το κάνω; και άλλη μια ερώτηση όταν ανοίγω την κάμερα θέλω να βλέπω το θέμα που θα τραβήξω φωτογραφία σε όλη την οθόνη πως μπορώ να το κάνω.... Ευχαριστώ

παιδιά καλησπέρα θέλω να δω NOVA Go η ΟΤΕ GO σε όλη την οθόνη πως μπορώ να το κάνω; και άλλη μια ερώτηση όταν ανοίγω την κάμερα θέλω να βλέπω το θέμα που θα τραβήξω φωτογραφία σε όλη την οθόνη πως μπορώ να το κάνω.... Ευχαριστώ

Στο δεύτερο που ρωτάς, θα πας στις ρυθμίσεις της φωτογραφίας και θα χαμηλώσεις την ανάλυση από 4:3 σε 16:9

me > you

Η σάρωση δεξιά για κλήση και αριστερά για μήνυμα έχει αφαιρεθεί στον dialer του s8?

Αν όχι πως ενεργοποιητε?

kountouraN

Η σάρωση δεξιά για κλήση και αριστερά για μήνυμα έχει αφαιρεθεί στον dialer του s8?

Αν όχι πως ενεργοποιητε?

Οχι.υπαρχει κανονικα

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Αν όχι πως ενεργοποιητε?

Settings > Advanced Features6f3b2cd7e182d70726e83d962c523775.jpg

129026.png?1640591734

Μάγκες έπιασα σήμερα την κινητήρα σας σε γνωστή αλυσίδα .. Διαφορές σε οθόνη και σε φωτογραφική πίσω δεν είδα στην μπροστινή ναι. Δίχως το κουμπί κ ότι είναι 6.2 είναι πιο χορταστική. Στο κράτημα μου φάνηκε καλύτερο το s8+ και η υφή της οθόνης περίεργα ελκυστική. Δεν ξέρω αν αξίζει για κάποιον ή μετάβαση με s7 edge

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μάγκες έπιασα σήμερα την κινητήρα σας σε γνωστή αλυσίδα ������.. Διαφορές σε οθόνη και σε φωτογραφική πίσω δεν είδα στην μπροστινή ναι. Δίχως το κουμπί κ ότι είναι 6.2 είναι πιο χορταστική. Στο κράτημα μου φάνηκε καλύτερο το s8+ και η υφή της οθόνης περίεργα ελκυστική. Δεν ξέρω αν αξίζει για κάποιον ή μετάβαση με s7 edge

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα αξίζει.

Αλλιώς όχι.

Εγώ δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή αν και ακόμα είμαι στην αρχή, πιστεύω ούτε στο μέλλον θα μετανιώσω γι αυτή την αλλαγή.

Είναι ποιο premium συσκευή.

Η edge δεν είναι και τόσο edge όσο στο s7.

On screen buttons επιτέλους.

Δακτυλικο αποτύπωμα ξεκλειδώνει αμέσως χωρίς να πατήσεις κάτι πρώτα επιτέλους.

Αν συνηθίσεις και το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου είναι καλό για φωτεινά μέρη τουλάχιστον.

Οθοναρα τεράστια.

Μένει μόνο να δω και μπαταρία.

Αν είναι στα επίπεδα του s7 edge όπως γράφουν και τα παιδιά δεν το αλλάζω.

kountouraN

παιδιά δείτε αυτό http://forum.youmobile.org/downloads/Galaxy_S8_SMG950F__70__Greece_EUR-39068 update σημερινό 3,2 gb λεει.λαθος ειναι του απριλη .sorry!

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα αξίζει.

Αλλιώς όχι.

Εγώ δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή αν και ακόμα είμαι στην αρχή, πιστεύω ούτε στο μέλλον θα μετανιώσω γι αυτή την αλλαγή.

Είναι ποιο premium συσκευή.

Η edge δεν είναι και τόσο edge όσο στο s7.

On screen buttons επιτέλους.

Δακτυλικο αποτύπωμα ξεκλειδώνει αμέσως χωρίς να πατήσεις κάτι πρώτα επιτέλους.

Αν συνηθίσεις και το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου είναι καλό για φωτεινά μέρη τουλάχιστον.

Οθοναρα τεράστια.

Μένει μόνο να δω και μπαταρία.

Αν είναι στα επίπεδα του s7 edge όπως γράφουν και τα παιδιά δεν το αλλάζω.

Φίλε μου τα χρήματα θα τα βολευα να το πάρω κ τώρα.. Ίσως τον Σεπτέμβρη να αλλάξω γνώμη γιατί το ακριβό μας χόμπι και η τρέλα μας είναι τα κινητά.. Αλλά ήθελα όταν το έβαλα δίπλα δίπλα να βλέπω την διαφορά που είδα απτό note 4 με το note 3 και απτό note 4 με το s7 edge όπως είχα δει μεγάλη διαφορά σε οθόνη και κάμερα. Να είχε και και 6 ram θα το ήθελα απλά κ μόνο να λέω ότι κ στα χαρτιά υπάρχει αναβάθμιση.. Αλλά καταλαβαίνω πως το απίστευτο πως να το κάνουν ακόμα πιο απίστευτο; Η οθόνη χωρίς το κουμπί μ αρέσει πολύ του χρόνου λογικά το αποτύπωμα θα μπει μπροστά.. Βαδίζουμε ολοταχώς όσο μας Αρμεξουν με αυτή την εμφάνιση.. Βαδίζουμε στην αναδιπλωμενη οθόνη.

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Και αυτο το ακριβαιναν ε.. Ειχα κανει το ιδιο για το νοτε 4 για 30ε ομως..

καλησπερα ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ περι ρυθμίσεων...

Που είναι η ρυθμιση για ενεργοποιηση ολης της οθονης , οταν σε καλουν ? Δηλαδη να μην εμφανιζεται η κληση στο πανω μερος της οθονης ,οταν εγω ασχολουμαι με το τηλεφωνο. Θελω να γεμιζει κανονικα η οθονη!

Το ψαχνω στις ρυθμίσεις 2 ωρες...αμαν ....κ γι αυτο ρωταω... ΔΕΝ πιστευω να το κατηργησαν....:mad:

Απαντησεις φιλοι ...???

blac ui και pure circle black

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Blac ui και ακόμη ενα pure circle black

... Αλλά ήθελα όταν το έβαλα δίπλα δίπλα να βλέπω την διαφορά που είδα απτό note 4 με το note 3 και απτό note 4 με το s7 edge όπως είχα δει μεγάλη διαφορά σε οθόνη και κάμερα. Να είχε και και 6 ram θα το ήθελα απλά κ μόνο να λέω ότι κ στα χαρτιά υπάρχει αναβάθμιση...

Εγώ πάντως έχω δίπλα δίπλα στο τραπέζι το S6, S7 edge & S8+ και πραγματικά το τελευταίο επισκιάζει τα υπόλοιπα. Η οθόνη είναι όλα τα λεφτά, μέγεθος, φωτεινότητα, χρώμα ακόμα και το γλίστρημα του δαχτύλου μέχρι να φτάσει στο πλάι έχει άλλη αίσθηση :).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Εγώ πάντως έχω δίπλα δίπλα στο τραπέζι το S6, S7 edge & S8+ και πραγματικά το τελευταίο επισκιάζει τα υπόλοιπα. Η οθόνη είναι όλα τα λεφτά, μέγεθος, φωτεινότητα, χρώμα ακόμα και το γλίστρημα του δαχτύλου μέχρι να φτάσει στο πλάι έχει άλλη αίσθηση :).

Εγώ σε μεγάλη αλυσίδα δεν το είδα αυτό που τα έβαλα μαζί.. Έχει στο σ8 ρύθμιση για καλύτερα χρώματα κτλ στο you tube; κ στα βιντεο γιατί δεν είδα αν το έχει ενεργοποιημενο.. Θα πάω να το ξαναδώ γιατί στο s7 το είχα..

S10+ <3

Συμφωνώ απόλυτα...εχω κάνει και εγώ το ίδιο.. με το S6 edge μου το S7 edge της γυναίκας μου,και το S8+ μου...η διαφορά είναι εντυπωσιακή....αλλο επίπεδο....τωρα θέλει και η γυναίκα μου το S8....χαχαχαχαχ

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Ο ορισμός του ερωτευμένου ανθρώπου!! :)

Θα αρχίσω να το δουλεύω με τέρμα την ανάλυση να δω διαφορές στην απόδοση της μπαταρίας

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Στην κίτκατ όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο, η φωτογραφεία της επαφής εμφανίζεται στο μισό της οθόνης. Στο νουγκατ του S8/S8+ εμφανίζει την φωτογραφεία σε ένα μικρο κύκλο :(

Ξέρει κανείς πως να επαναφέρω την λειτουργία με την μεγάλη φωτογραφεία, χωρίς εγκατάσταση ξένου προγράμματος;

Ευχαριστώ.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)