Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σευχαριστω πολυ!

Στις περισσότερες περιπτώσεις αλλάζουν μαζί με την οθόνη και μπαταρία. Δηλαδή θα πάρεις σχεδόν κανουργιο κινητό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στις περισσότερες περιπτώσεις αλλάζουν μαζί με την οθόνη και μπαταρία. Δηλαδή θα πάρεις σχεδόν κανουργιο κινητό.

Μακάρι να μπει στην εγγύηση τουλάχιστον η οθόνη με την μικρή μαυρη κουκίδα

Μακάρι να μπει στην εγγύηση τουλάχιστον η οθόνη με την μικρή μαυρη κουκίδα

Από την στιγμή που είσαι εντός εγγύησης θα μπει 100%. Μην αγχώνεσαι.

Εννοείται ότι θα τους στείλεις και το χαρτί της αγοράς του τηλεφώνου που θα φαίνεται ποτέ έγινε η αγορά. Άμα δεν το στείλεις θα υπολογίσουν την εγγύηση τότε που φτιάχτηκε το τηλέφωνο και μπορεί να είσαι εκτός εγγύησης.

Edited by mips

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με το update του Φεβρουαριου εχω ξεμεινει...τι κανουμε; :lol:

Προφανως οι προσπαθεις Update δεν βγαζουν τιποτα σαν αποτελεσμα :(

Μια απ'τα ίδια και εγώ, έκανα χειροκίνητα

μέσω odin την αναβάθμιση σε pie και από τότε τπτ.Ουτε μια αναβάθμιση.. Και τώρα που το σκέφτομαι όσες φορές έκανα αναβάθμιση με οdin δεν πήρα ποτέ OTA update!

Samsung Galaxy S8+

Μια απ'τα ίδια και εγώ, έκανα χειροκίνητα

μέσω odin την αναβάθμιση σε pie και από τότε τπτ.Ουτε μια αναβάθμιση.. Και τώρα που το σκέφτομαι όσες φορές έκανα αναβάθμιση με οdin δεν πήρα ποτέ OTA update!

ποια ρομ πέρασες? Εγώ πέρασα την γερμανική 9 πάνω σε πολωνικο και εχω πάρει 2 ota μέχρι τωρα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Με DBT/EUR το CSC code αλλα καμια ενημερωση μετα τον Φλεβαρη...και οσες φορες εχω φλασαρει μια χαρα πηρα ΟΤΑ. :D

Καλημέρα μήπως γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το κόστος αλλαγής σπασμενης οθόνης στην smartec;

Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να σου πούν αναλυτικά το κόστος και το χρόνο.Επισης ρώτησε τους αν αλλάξουν και μπαταρία Γιατί ΝΟΜΊΖΩ ότι πάει πακέτο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Mόλις μου έβγαλε (και πολύ γρήγορα νομίζω) update 1 Mαΐου σε ευρωπαϊκό τηλέφωνο (πλαίσιο) 420mb

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Εμένα σήμερα μου έκανε του Απριλίου 438 μβ. Ελληνικό Vodafone

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά για να τα λέμε και αυτά για τους νεότερους,το έστειλα τελικά από Κρήτη στην σμαρτεκ Χαϊδάρι ,σε τρεις μέρες το είχα πίσω Κρήτη στα χέρια μου με καινούργια οθόνη, μπαταρία όλα στην εγγύηση.ευγενεστατοι και γρήγοροι! Ευχαριστώ τον φίλο εδώ μέσα που με συμβούλεψε!

Καλημέρα παιδιά.... ξέρει κανείς που πήγε η απόκρυψη στη εφαρμογή της συλλογής; Ήθελα να κρύψω δύο τρία album να μην φαίνονται και η επιλογή χάθηκε!!??

Καλημέρα παιδιά.... ξέρει κανείς που πήγε η απόκρυψη στη εφαρμογή της συλλογής; Ήθελα να κρύψω δύο τρία album να μην φαίνονται και η επιλογή χάθηκε!!??
Καλημέρα. Στην συλλογή, αμα είσαι στην καρτέλα "άλμπουμ" και πατήσεις τις τρεις τελίτσες, την βγάζει την επιλογή για εμφάνιση /αποκριψη.

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Καλημέρα. Στην συλλογή, αμα είσαι στην καρτέλα "άλμπουμ" και πατήσεις τις τρεις τελίτσες, την βγάζει την επιλογή για εμφάνιση /αποκριψη.

Σευχαριστω... πνίγηκα σε μια κουταλιά νερό... επέλεξα πρώτα τα album και μετα πάτησα στις τελίτσες και λέω που πήγε?! :p

Το Samsung health σας δουλεύει σωστά; εδώ και 3 μέρες μάλλον μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν καταγραφει διαδρομές αποστάσεις κλπ με ποδήλατο. Το ίδιο και το Google fit

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

Ξέρει κανείς πως αλλάζει το Φαρενάιτ σε Κελσίου στις απαντήσεις του καιρού από την Bixby?

Και κάτι άσχετο που πάντα το ξεχνάω όταν πατάμε παρατεταμένα στο home button ανοίγει το Google search.. αλλα εγω το έχω απενεργοποιησει! Ξέρει κανείς που πάμε για να βάλουμε τον browser σε αυτήν την συντόμευση? μου το είχε πει ότι ένας φίλος εδώ παλιά αλλά το ξέχασα πάλι...

Υστερόγραφο... εμαθα πως να πηγαίνουμε στην προηγούμενη εφαρμογή όταν τα on screen button είναι κρυμμένα... σέρνουμε από το home button πρως το back button και βουαλα :p

Ξέρει κανείς πως αλλάζει το Φαρενάιτ σε Κελσίου στις απαντήσεις του καιρού από την Bixby?

Και κάτι άσχετο που πάντα το ξεχνάω όταν πατάμε παρατεταμένα στο home button ανοίγει το Google search.. αλλα εγω το έχω απενεργοποιησει! Ξέρει κανείς που πάμε για να βάλουμε τον browser σε αυτήν την συντόμευση? μου το είχε πει ότι ένας φίλος εδώ παλιά αλλά το ξέχασα πάλι...

Υστερόγραφο... εμαθα πως να πηγαίνουμε στην προηγούμενη εφαρμογή όταν τα on screen button είναι κρυμμένα... σέρνουμε από το home button πρως το back button και βουαλα :p

Εφαρμογές, 3 τελείες πάνω, προεπιλεγμένες εφαρμογές, βοηθός συσκευής και διαλέγεις ότι θέλεις.

Και με μια αναζήτηση "βοηθός" στις ρυθμίσεις βέβαια θα σου βγάλει αποτέλεσμα.

Υγ. Κανονικά βγαίνει ο assistant Και όχι Η αναζήτηση αν επιλέξεις Google, απλά αν η συσκευή είναι στα ελληνικά σου βγάζει μόνο την αναζήτηση.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Εφαρμογές, 3 τελείες πάνω, προεπιλεγμένες εφαρμογές, βοηθός συσκευής και διαλέγεις ότι θέλεις.

Και με μια αναζήτηση "βοηθός" στις ρυθμίσεις βέβαια θα σου βγάλει αποτέλεσμα.

Υγ. Κανονικά βγαίνει ο assistant Και όχι Η αναζήτηση αν επιλέξεις Google, απλά αν η συσκευή είναι στα ελληνικά σου βγάζει μόνο την αναζήτηση.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Απενεργοποιώ πάντα το Google Assistant... τώρα που έχει και το Bixby πάει τελείως!

Δεύτερη αναβάθμιση Μαΐου σε γερμανικό.74614e5ebd414feb2a3b8d1d34fedad9.jpg

Σε ελληνικό cosmote ήρθε αναβαθμιση σήμερα Απριλίου! Κάτι κάνει λάθος η Samsung αλλά δεν βλέπω τον λόγο να παει τόσο άναρχα τις αναβαθμίσεις.

Σε ελληνικό cosmote ήρθε αναβαθμιση σήμερα Απριλίου! Κάτι κάνει λάθος η Samsung αλλά δεν βλέπω τον λόγο να παει τόσο άναρχα τις αναβαθμίσεις.

Εγω ειμαι ακομη με εκδοση Φλεβαρη...ειχα κανει την αναβαθμιση μεσω Odin :lol:

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)