Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι είναι όπως τα λες. Περισσότερο placebo είναι που βλέπουμε πιο "σβέλτο" το κινητό μετά από κάθε αναβάθμιση μιας και "καθαρίζεται" το cache partition με τη διαδικασία.

Αλλά ναι, η μπαταρία φαίνεται να έγινε λίγο καλύτερη.

Θα παίρνεις updates βάση του csc σου.

Ακριβώς....βλέπω αρκετούς που λένε ότι το τηλέφωνο έγινε πιο σβελτο...μα αυτό γίνεται κάθε φορά σε κάθε αναβαθμιση, τις πρώτες μέρες μέχρι να "βαρυνει" πάλι αργοτερα.

Η μπαταρία και σε μένα μου φαίνεται λίγο καλύτερη.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά στο s9 υπάρχει μια ρύθμιση για καλύτερη αφή όταν βάζεις προστασία. Στο s8 plus το βάλανε γιατί δεν το βρίσκω

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Βλέπω κάτι γρατσουνιές σαν αράχνη πάνω στην οθόνη ανεπίτρεπτο γι αυτό το κινητό και το προσέχω και πολύ!

Βλέπω κάτι γρατσουνιές σαν αράχνη πάνω στην οθόνη ανεπίτρεπτο γι αυτό το κινητό και το προσέχω και πολύ!

Είναι κάτι γνωστό από το S7 και μετά (δε ξέρω σε προηγούμενα μοντέλα) και έχει ειπωθεί πολλές φορές. Μη νιώθεις τύψεις, δε παίζει ρόλο πόσο το προσέχεις. Είναι γνωστές ως "αραχνιες".

Όπως έχω ξαναπεί πιστεύω ότι δεν είναι το γυαλί αλλά η ολεοφοβικη επίστρωση που ακόμα και με σκόνη κάνει αυτό το αποτέλεσμα.

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό πιστεύω.

Γι'αυτό, ακόμα κι αν δε μ αρέσει, ακόμα κι αν το προσέχω πολύ, βάζω πάντα μια προστασία οθόνης γιατί μου έχει τύχει και το είχα συνέχεια στο μυαλό μου. Άλλα παιδιά δε τα ενοχλεί.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το gorilla glass δεν είναι τέλειο. Δεν υπάρχει κινητό που δε το παθαίνει

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το gorilla glass δεν είναι τέλειο. Δεν υπάρχει κινητό που δε το παθαίνει
Το δικό μου μάλλον θα είναι η εξαίρεση. Γιατί όσο και να το ψάξω δεν μπορώ να βρω αραχνιές και εδώ και 3 μήνες δε φοράω τίποτα.

Το δικό μου μάλλον θα είναι η εξαίρεση. Γιατί όσο και να το ψάξω δεν μπορώ να βρω αραχνιές και εδώ και 3 μήνες δε φοράω τίποτα.

Δε σε αμφισβητώ, αλλά πρέπει να σου πω ότι όσα έχω απο κοντά, τις είχαν...Φαίνεται απο συγκεκριμένη γωνία και φως, δεν είναι εύκολα ανιχνεύσιμες με το μάτι. Γενικά είναι κατάσταση που ένας ''ψείρας'' θα ψάξει και θα δεί.

Follow me on XDA

Ούτε εγώ έχω ακόμα, αλλά ξέρω ότι θα αποκτήσω κάποια στιγμή, ειδικά καλοκαίρι με παραλία

Παίδες τα τηλέφωνα είναι για τα τα χαιρόμαστε και όχι να τα βάζουμε στη θυρίδα για να τη φθαρούν. Προσωπικά ποτέ δεν έχω βάλει ζελατίνες και τζαμάκια και ποτέ δεν μου έχει πέσει κάτω συσκευή. Μια απλή και διακριτική θήκη είναι αρκετή για τη προστασία του τηλεφώνου εκτός βέβαια αν ο κάτοχος έχει πάρκινσον. Χαρείτε τα τηλέφωνά σας ακόμα και με αράχνες στην οθόνη τους:D:D:D
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Παίδες τα τηλέφωνα είναι για τα τα χαιρόμαστε και όχι να τα βάζουμε στη θυρίδα για να τη φθαρούν. Προσωπικά ποτέ δεν έχω βάλει ζελατίνες και τζαμάκια και ποτέ δεν μου έχει πέσει κάτω συσκευή. Μια απλή και διακριτική θήκη είναι αρκετή για τη προστασία του τηλεφώνου εκτός βέβαια αν ο κάτοχος έχει πάρκινσον. Χαρείτε τα τηλέφωνά σας ακόμα και με αράχνες στην οθόνη τους:D:D:D

Συμφωνώ σε αυτά που λες απλά μερικές φορές λέμε να προσέχουμε για την κακια στιγμή . Τώρα στο s9 plus έβαλα πρώτη φορά τζάμι ΠΆΝΤΑ τα προσέχω. Το έβγαλα χθες το τζάμι ίσως να το βάζω καμία φορά στη δουλειά αν κ σαν σκέτη οθόνη τίποτα άλλο.. Αρκετό άγχος έχουμε μας τρώει το άγχος κ για μην γρατσουνηθει η οθόνη είναι όλη τη μέρα με μαντηλάκια γυαλιών να καθαρίζω την οθόνη.. Τσάμπα άγχος

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Σχετικά με το bug με τη λειτουργία πτήσης

https://eu.community.samsung.com/t5/Mobil/Akkuverbrauch-im-Flugmodus-Offline-Galaxy-S8/td-p/435743/page/11

DavidB, presenter 8 hours ago

Hello !

I have good news. Our experts have returned. You have now discovered the cause of this behavior. Therefore, should for the Samsung Galaxy S8 | S8 + is expected to come this month an update that normalizes the battery consumption in flight mode.

Edited by pgetsopoulos

dome glass κ ηρεμία

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι κριτικές του πάντως δεν εμπνέουν τόση σιγουριά και επειδή το είχα θα συμφωνήσω. 3.3 στα 5 για 55 ευρώ δε θα ξαναεδινα. Και το ένα αστεράκι μάλιστα έχει το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό. Το καλό είναι ότι στο Amazon αν δε σε βολέψει το στέλνεις πίσω και σε αποζημιώνουν στο ακέραιο. Εγώ έτσι έκανα και δεν έχασα ουτε λεπτό. 2a8c7c6e335d1e7ef08e2b5f6e16ea34.jpg

Οι κριτικές του πάντως δεν εμπνέουν τόση σιγουριά και επειδή το είχα θα συμφωνήσω. 3.3 στα 5 για 55 ευρώ δε θα ξαναεδινα. Και το ένα αστεράκι μάλιστα έχει το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό. Το καλό είναι ότι στο Amazon αν δε σε βολέψει το στέλνεις πίσω και σε αποζημιώνουν στο ακέραιο. Εγώ έτσι έκανα και δεν έχασα ουτε λεπτό. 2a8c7c6e335d1e7ef08e2b5f6e16ea34.jpg

Κλείσε τις καρτέλες γιατί εχεις 20 ανοικτές και θα σου βαραίνει την ram καθε φορα που ανοίγεις τον Browser

Ο καθένας με τα γούστα του.

Εγώ δεν καταλαβαίνω μόνο την λογική "βαλε το dome και ησυχάζεις", όπως ο φίλος παραπάνω.

Πώς ησυχάζεις; Έδωσες 55€ για μια τζαμαρία που δεν φτάνει την αίσθηση της γυμνής οθόνης και σε 1-2 μήνες θα είναι και αυτή γεμάτη αραχνιες κλπ.

Δηλαδή είτε θα βλέπεις πάλι χαρακιές/δεν θα έχεις την ίδια ποιότητα στην χρήση/θα έχεις πληρώσει και 55€ έξτρα, ή θα αλλάζεις dome glass κάθε 2-3 μήνες και θα σου βγει όσο μια νέα οθόνη σε κόστος.

Το να βάλει κάποιος μια φθηνή προστασία για χαρακιές και να την αλλάζει συχνά πυκνά, το καταλαβαίνω. Δεν το κάνω, αλλά το καταλαβαίνω.

Να βάζεις κάτι με πολύ μεγάλο (σχετικά) κόστος και να τρως στην μάπα τις χαρακιές που υποτίθεται δεν θέλεις, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω!

Όπως και να χει, ο καθένας με τις παραξενιές του. Εγώ με τις τιμές στις ασφάλειες σε Ελλάδα και Γερμανία, δεν βάζω θήκη και τζαμαρίες πλέον ούτε σε ακραίες περιπτώσεις, γιατί σε καθημερινή χρήση δεν έβαζα ποτέ ούτως ή άλλως.

My 2c

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

λογικό ο καθένας να λεει την άποψη του αν δεν έχει βάλει dome glass...... όποιος έχει βάλει ξέρει είναι κορυφή σε αίσθηση κ προστασία καμια σχέση με χαρακτηρισμούς τύπου τζαμαρία κ τέτοια....δεν υπάρχει

το έχω απο Δεκέμβριο 2017 κ ολα τέλεια

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Καταρχάς, δεν λέω την άποψή μου για πράγματα που δεν γνωρίζω.

Ωστόσο ανέφερα ότι δεν καταλαβαίνω το γιατί, εξηγώντας το σκεπτικό μου.

Αν έχεις άλλη άποψη, χαρά μου να την ακούσω και να την συζητήσω!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Και εγώ προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Βάζω μία θήκη απλώς για την αποφυγή χτυπημάτων στον πλαίσιο και όχι στην οθόνη. Οθόνη ασφαλίζω με 20-25€. Οπότε και μικρότερο κόστος και κορυφαία αίσθηση "γυμνής" οθόνης. Ακόμα και το dome glass από review και καθημερινών χρηστών εδώ, γίνεται αναφορά ότι ναι μεν έχει κορυφαία αίσθηση αλλά γυμνή οθόνη δεν είναι. Και 1% να χάνει, χάνει! Οπότε η βέλτιστη επιλογή για μένα, η καλύτερη σχετικά με value for money είναι ασφάλεια για θραύση και θήκη. Φυσικά ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι πιστεύει καλύτερο. Σεβαστή η επιλογή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την καταλαβαίνω ή την ασπάζομαι.

Google Pixel 6 Pro

Μου ηρθε κ μενα αναβάθμιση

Vodafone Italia

Hiy5cuz.jpg

Edit: μου αναβόσβηνε συνεχεια το φλας κατα την διάρκεια της ληψης

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Edited by coulis

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Όλα καλά; αν δεις τίποτα διαφορές ή προσθήκες μας λες ;)

Εγώ θα την περάσω από βδομάδα δεν έχω χρόνο το Σαββατοκύριακο...

Konakis.

καλησπέρα παιδιά!

Παλιότερα είχα βρει στο νήμα έναν κατάλογο με διεργασίες που μπορούσα να απενεργοποιήσω με ασφάλεια. από το S8 +, με την χρήση του disabler package pro.

Τώρα έχω ρίξει πολύ ψάξιμο, αλλά δεν ,μπορώ να τον βρώ.

Έχετε κάτι υπόψιν σας;;;

Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να κάνω clear cache για όλη τη συσκευή χωρίς να κάνω επαναφορά?

Με κλειστή τη συσκευή πατάς ταυτόχρονα volume up+power button+bixty button και έτσι μπαίνεις σε recovery mode.

Εκεί υπάρχει επιλογή clear cache.

Follow me on XDA

Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να κάνω clear cache για όλη τη συσκευή χωρίς να κάνω επαναφορά?

1) Κλείνουμε την συσκευή

2) Κρατάμε πατημένα ταυτόχρονα (power button + volume up + bixby button) μέχρι να βγει το logo της Samsung, μετά τα αφήνουμε κι έτσι μπαίνεις σε recovery mode.

3) Θα περιμένουμε λίγο μέχρι να μας βγάλει την μαύρη οθόνη με τις επιλογές.

4) Εκεί κάνουμε πλοήγηση με τα volume buttons και διαλέγουμε πατώντας το power button, "Wipe cache partition".

5) Πατάς "Reboot system now" (την πρώτη επιλογή της λίστας).

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)