nikos523 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Όπως έγραψα πριν λίγο και στο νήμα του S8, μόλις ήρθε νέα έκδοση oreo (crb7) στη γερμανική μου συσκευή που έτρεχε ήδη oreo. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Edited February 22, 2018 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ναι και σε εμένα. Μόλις το είδα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Έχω παρατηρήσει ότι το sasmung Internet αργεί πολύ να φορτώσει μερικές σελίδες πήρε ενημέρωση σήμερα αλλά πάλι το κάνει. Το έπαθα σε κάνα δυο WiFi και με δεδομένα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Παιδιά καμία ενημέρωση Πότε θα βγει πάλι το android 8 ? Στη σελίδα sammobile Δεν υπάρχει κάτι.. απ ότι κατάλαβα αυτό που βγάλανε είναι γι αυτούς που έχουν βάλει ήδη την 8? Δεν έχουμε κανένα νέο? Αν βάλω την 8αρα από το xda develkloper θα έχω θέμα ? Καλύτερα να περιμένω? Την είχα δοκιμάσει 1-2 μέρες κ δεν μου έκανε επανεκκίνηση,απλά την έβγαλα γιατί αργούσε να ανοίξει το Facebook κ δεν με βολεύε η αλλαγή στις ειδοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Παιδες θυμιστε μου λιγο πως κανουμε να ψαχνει αμεσως τα ματια ο σαρωτης στο ξεκλειδωμα αντι να χρειαστει να συρουμε την οθονη πρωτα, γιατι μου χαλασαν ολες τις ρυθμισεις και δεν το βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Περασα και εγω σημερα DBT γερμανικη πηρε αμεσως το και το update του εκανα και επαναφορα wipe ολα το ξαναεστησα απο την αρχη και περιμενω να δω πως θα παει απο καταναλωσεις κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Παιδιά καμία ενημέρωση Πότε θα βγει πάλι το android 8 ? Στη σελίδα sammobile Δεν υπάρχει κάτι.. απ ότι κατάλαβα αυτό που βγάλανε είναι γι αυτούς που έχουν βάλει ήδη την 8? Δεν έχουμε κανένα νέο? Αν βάλω την 8αρα από το xda develkloper θα έχω θέμα ? Καλύτερα να περιμένω? Την είχα δοκιμάσει 1-2 μέρες κ δεν μου έκανε επανεκκίνηση,απλά την έβγαλα γιατί αργούσε να ανοίξει το Facebook κ δεν με βολεύε η αλλαγή στις ειδοποιήσεις... Δεν βγήκε για εμάς με την 8 αποκλειστικά. Είναι νέα έκδοση και απλά έγινε πάλι roll out στην Γερμανία πρώτα που τύχαινε να έχουμε πάρει ήδη την πρώτη 8 πριν σταματήσει η διάθεση της. Παιδες θυμιστε μου λιγο πως κανουμε να ψαχνει αμεσως τα ματια ο σαρωτης στο ξεκλειδωμα αντι να χρειαστει να συρουμε την οθονη πρωτα, γιατι μου χαλασαν ολες τις ρυθμισεις και δεν το βρισκω.Settings- lockscreen and security- iris scanner και ενεργοποιείς το παρακάτω Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μου ήρθε και εμένα ,1300τοσο αρχείο, αλλά φοβάμαι να την περάσω λογο μπαταρίας,μην χειροτερέψει.Θεωρω την μπαταρία χάλια ήδη.Ποτε άλλοτε δεν ειχα συσκευη που το βραδυ δίπλα μου σε stanby έχανε πανω απο 10 μοναδες., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μου ήρθε και εμένα ,1300τοσο αρχείο, αλλά φοβάμαι να την περάσω λογο μπαταρίας,μην χειροτερέψει.Θεωρω την μπαταρία χάλια ήδη.Ποτε άλλοτε δεν ειχα συσκευη που το βραδυ δίπλα μου σε stanby έχανε πανω απο 10 μοναδες.,Ποιας χωρας είναι το δικό σου φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Πιθανότατα Γερμανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Πιθανότατα ΓερμανίαΤσέκαρε το με το phone info εκεί που λέει csc. Στο άλλο που λες για stand by κάποια εφαρμογή σου τρώει δεν εξηγείται αλλιώς σε μενα δεν εχασε ποτε πάνω 2 3% σε τοσες ώρες αναμονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Γράφει DBT/EUR Δηλ. Denmark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Τσέκαρε το με το phone info εκεί που λέει csc. Στο άλλο που λες για stand by κάποια εφαρμογή σου τρώει δεν εξηγείται αλλιώς σε μενα δεν εχασε ποτε πάνω 2 3% σε τοσες ώρες αναμονης.Εμένα που γράφει αυτά τι σημαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Απλά να επισημάνω πως με την crb7, σε σχέση με την πρώτη oreo που είχε δοθεί, το κινητό (τουλάχιστον το δικό μου) έγινε πιο 'snappy' και σταμάτησε αυτή η επιθετική αυτόματη φωτεινότητα. Όλα φαίνονται μια χαρά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Σε καποια ανυποπτη φαση με την CRB7 μου πεταξε ειδοποιηση σφαλμα sim.Εκανα επαενεκκινηση και ολα κομπλε! Για να δουμε.Ειχα πεσασει την DBT με σιμ cosmote και με μια επαννεκινηση λογω σιμ τωρα εχω EUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Εμένα που γράφει αυτά τι σημαίνει; σημαινει οτι ειναι Ελληνικο αλλα δεν βλεπω τους αλλους να λενε για update ουτε και στο δικο μου ηρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Θα δωθει ρε παιδιά το update. Δεν δίνεται σε όλους παράλληλα. Το rollout έχει ξεκινήσει για τα γερμανικά και σιγά σιγά θα μπουν και άλλες χώρες. Το σιγά σιγά δεν μπορεί να οριστεί χρονικά όμως. Οποίος βιάζεται το βάζει χειροκίνητα, διαφορετικά υπομονή. Αν τπτ από τα 2, τότε κακώς πήγε σε Samsung ή οτιδήποτε άλλο εκτός από Google. Sent using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Εντάξει το s8+ έγινε ακομα πιο **** και για την μπαταρία που το φοβήθηκα , όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Παιδια μπορείτε να μου προτείνετε καποιο Power Bank για το S8+; Σκεφτηκα το Samsung Kettle 10200mAh αλλά μετα ειδα και το XIAOMI Mi 2 10000mAh. Εχει πιθανες ασυμβατοτητε κτλ γιατι μου φαινεται γελοιο να παρω το Samsung με 70 Ευρω οταν με 20 περνεις το Xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 (edited) Παιδιά μια ερώτηση για αυτούς που έχουν την καινούργια Oreo... Έχετε δοκιμάσει πως πάει με το multitasking και αν εχει γίνει καλύτερο; Δηλαδή αν κρατάει πιο πολλές εφαρμογές στην μνήμη και αν τις εναλλάσσεις καλύτερα! Οποίος κάνει τον κόπο και το τεστάρει τον ευχαριστώ εκ τον προτέρων :) Edited February 24, 2018 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 (edited) Εντάξει το s8+ έγινε ακομα πιο **** και για την μπαταρία που το φοβήθηκα , όλα καλά!Ναι, με την πρώτη oreo δεν ενθουσιάστηκα. Με το δεύτερο update, ρολλάρει πολύ καλά και ομαλά. Σφαίρα πάει..τουλάχιστον προς το παρόν, πάντα με κατέβασμα animations κτλ στο 0,5. Edited February 24, 2018 by magiktigra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 (edited) Ναι, με την πρώτη oreo δεν ενθουσιάστηκα. Με το δεύτερο update, ρολλάρει πολύ καλά και ομαλά. Σφαίρα πάει..τουλάχιστον προς το παρόν, πάντα με κατέβασμα animations κτλ στο 0,5.Καλησπέρα φίλε μου. Την πέρασες με κάποιο οδηγό την καινούρια; Γιατί έχω περάσει με τον οδηγό που είχε βγει εδώ στο φόρουμ την παλιά και θέλω να βάλω την καινούρια Edited February 24, 2018 by Alex_alex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Δεν βγήκε για εμάς με την 8 αποκλειστικά. Είναι νέα έκδοση και απλά έγινε πάλι roll out στην Γερμανία πρώτα που τύχαινε να έχουμε πάρει ήδη την πρώτη 8 πριν σταματήσει η διάθεση της. Settings- lockscreen and security- iris scanner και ενεργοποιείς το παρακάτω Sent from my SM-G955F using TapatalkΠωω πολύ καλό αυτό με την ίριδα και αστραπιαίο. Τόσο καιρό το είχα με swipe πρώτα, πως μου είχε ξεφύγει αυτή η ρύθμιση! Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλησπέρα φίλε μου. Την πέρασες με κάποιο οδηγό την καινούρια; Γιατί έχω περάσει με τον οδηγό που είχε βγει εδώ στο φόρουμ την παλιά και θέλω να βάλω την καινούριαΌχι φίλε μου. ΟΤΑ μου ήρθαν και οι δύο. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Όχι φίλε μου. ΟΤΑ μου ήρθαν και οι δύο. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόλις την πέρασα κι εγώ από εγώ από έναν οδηγό στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts