Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πάλι όμως, όσο κι αν 'γλυκάνει' τις μεταβάσεις κτλ, νομίζω πως είναι πολύ πίσω σε σχέση με τους υπολοίπους. Δεν γνωρίζω εαν έχετε δοκιμάσει άλλες εταιρίες, αλλά ακόμη και ένα xiaomi redmi note 4 φίλου των 170 ευρώ για παράδειγμα, ανοίγει καλύτερα τις εφαρμογές και ρολάρει καλύτερα μέσα σε αυτές.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ούτε για αστείο προσωπικά δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο.

Μόνο συσκευές ίδιας κατηγορίας και εντελώς γυμνές από software έχουν μεγαλύτερη σπιρτάδα, πράγμα απολύτως φυσιολογικό.

Ωστόσο πηγαίνεις σε Samsung για οθόνη, την κάμερα, το πλήρες software και τα πάρα μα πάρα πολλά καλούδια.

Όποιος θέλει μόνο το hardware περνάει μια aosp και έχει επιδόσεις oneplus σε Samsung hardware.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Και πάλι όμως, όσο κι αν 'γλυκάνει' τις μεταβάσεις κτλ, νομίζω πως είναι πολύ πίσω σε σχέση με τους υπολοίπους. Δεν γνωρίζω εαν έχετε δοκιμάσει άλλες εταιρίες, αλλά ακόμη και ένα xiaomi redmi note 4 φίλου των 170 ευρώ για παράδειγμα, ανοίγει καλύτερα τις εφαρμογές και ρολάρει καλύτερα μέσα σε αυτές.

Γουστάρω σιαόμι κ μάλιστα πολύ, όμως σε καμία περίπτωση οι συσκευές που αναφέρεις δεν έχουν μετρο σύγκρισης με το s8 plus

Η κόρη μου έχει το Redmi 5 plus και υπάρχει στην οικογένεια επίσης και το πολύ καλό Redmi note 5 ... θα συμφωνήσω με τον Νίκο ;)

Konakis.

Εμένα πάντως έτσι μου φαίνεται. Ίσως επειδή είμαι συνηθισμένος από την oxygen του oneplus. Όταν βρίσκομαι για παράδειγμα σε μια φωτογραφία στο facebook, πρέπει να πατήσω μια φορά το back, να περιμένω να κάνει την μετάβαση και μετά να το ξαναπατήσω για να βγει στην αρχική σελίδα. Σε άλλα κινητά, πατάς δύο φορές απανωτές το back και βγήκες. Αυτά τα σπαστικά, μου την δίνουν.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ισχύει τέτοιο πράμα επουδενί φίλε μου και έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά Xiaomi.

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά και εγώ.. Κάθε χρόνο δοκιμάζω σχεδόν τα πάντα... Εδώ είναι τελικά μόνο η ταχύτητα είναι και πολλά άλλα τα οποία τελικά το s8+ τα κάνει απίστευτα καλά.

Προτείνω πάντως και εγώ xiaomi σε κόσμο που δεν θέλει να δώσει πάνω από 200€για συσκευή.

Καλημερα σε ολους.

Εχω ενα ψιλοθεματακι που με απασχολει και δεν μπορω να το διορθωσω.Οταν ειμαι στην αρχικη οθονη και μπω σε εναν οποιοδηποτε φακελο που εχω φτιαξει με εφαρμογες και παταω το back να βγω μου κανει ενα παγωμα στα γραφικα και δεν επιστρεφει ομαλα στην αρχικη.Δεν ξερω αν σας εδωσα να καταλαβαιτε για τι πραγμα μιλαω.Το δοκιμασα το ιδιο στις γυναικας το s8+ αλλα δεν κανει σε αυτη καποιο παγωμα,βεβαια εμενα ειναι και φορτωμενο σαν συσκευη.:O

Έβαλα την gcam για να τη δοκιμάσω και μπορώ να πω ότι έχει κάποιες διαφορές. Βλέπω ότι έχει πολλά να πειράξω σε ρυθμίσεις αλλά δεν έχω ιδέα. Υπάρχει κάπου να δω τι αλλαγές μπορώ να κάνω στις ρυθμίσεις;

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

:D

Παιδιά καλημέρα. Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί πάλι. Τι είναι αυτό που μου έβγαλε μετά την αναβάθμιση που λέει για νέο παροχέα εφαρμογών και ότι πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών;

Παιδιά καλημέρα. Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί πάλι. Τι είναι αυτό που μου έβγαλε μετά την αναβάθμιση που λέει για νέο παροχέα εφαρμογών και ότι πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών;
Σε κάθε επανεκκίνηση θα στο βγάζει. Για να αλλάξει το κινητό σε "ελληνικό". Εγώ δε το έχω κανει

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ενημέρωση: μπορείτε πλέον στο YouTube να γίνει full screen σε portrait mode απλά κάνετε (ζουμ) στο βίντεο και προσαρμόζεται σε όλη την οθόνη

Καλησπέρα παιδιά!

Θέλω να σας ρωτήσω για ένα θέμα οθόνης, που δεν αφορά ευτυχώς το S8+ μου, αλλά το honor 6X της γυναίκας μου.

Σήμερα το πήρα στα χέρια μου μετά από αρκετό καιρό και πρόσεξα στο δεξί άκρο της οθόνης μία κατακόρυφη λωρίδα αποχρωματισμού, περίπου μισού εκατοστού πλάτους που κατεβαίνει σε όλο το μήκος.

Φαίνεται περισσότερο όταν το φόντο είναι μπλέ ή γκρί.

Ανεβάζω μία όχι πολύ καλή φωτογραφία, να το δείτε και να μου πείτε τη γνώμη σας!

Ευχαριστώ.

https://postimg.cc/image/pxv8pzpwr/

Edited by Green_Dragon

Καλημέρα.Πως βλέπουμε εάν το s8+ είναι το plus και εάν παίρνει 2η sim card; Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλημέρα.Πως βλέπουμε εάν το s8+ είναι το plus και εάν παίρνει 2η sim card;
Ρυθμίσεις - Συνδέσεις Διαχείριση καρτών sim. Αν υπάρχει τέτοια επιλογή είναι το duos.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια τον Σεπτέμβρη θα πάω για 8 μηνες στην Σουηδία. Εχει καμια διαφορά που εχω EUR ρομ η να βαλω Nordic;

Οχι δεν εχει καμιά διαφορά.. μείνε όπως είσαι!

Πως θα διαγραφω το cache που μαζεύουν όλες οι εφαρμογές,με την μία?

Πως καθαρίζουμε cache (βρίσκεται στο recovery)

================================

1) Κλείνουμε την συσκευή

2) Κρατάμε πατημένα ταυτόχρονα (power button + volume up + bixby button) μέχρι να βγει το logo της Samsung, μετά τα αφήνουμε κι έτσι μπαίνεις σε recovery mode.

3) Θα περιμένουμε λίγο μέχρι να μας βγάλει την μαύρη οθόνη με τις επιλογές.

4) Εκεί κάνουμε πλοήγηση με τα volume buttons και διαλέγουμε πατώντας το power button, "Wipe cache partition".

5) Πατάς "Reboot system now" (την πρώτη επιλογή της λίστας)

Δεν χάνεις data αν το κάνεις.

Ουσιαστικά η cache είναι δεδομένα που χρειάζονται για το χρόνο φόρτωσης κατά το άνοιγμα, αν την καθαρίσεις κερδίζεις και χρόνους φόρτωσης...

Καλημερα.Μολις μου ηρθε μία ενημερωση λογισμικου. Τι ειναι ...θα δειξει.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλημερα.Μολις μου ηρθε μία ενημερωση λογισμικου. Τι ειναι ...θα δειξει.

Και μένα... 596 και κάτι Mb!

Καλησπέρα παιδιά,μια ερώτηση για όποιον το έχει αντιμετωπίσει!το δεξί κουμπί power on off δεν πετιέται καλά,σαν να έχει μπει προς τα μέσα,δεν έχει αυτό κλικ το έντονο που ήταν πριν!σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται,πάει αντικατάσταση,και αν ναι,μόνο κουμπί? ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά,μια ερώτηση για όποιον το έχει αντιμετωπίσει!το δεξί κουμπί power on off δεν πετιέται καλά,σαν να έχει μπει προς τα μέσα,δεν έχει αυτό κλικ το έντονο που ήταν πριν!σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται,πάει αντικατάσταση,και αν ναι,μόνο κουμπί? ευχαριστώ

Καλησπερααα...αλλαζει μονο το κουμπακι.ειται ειναι το μεσα(η επαφη)ειτε το εξω.το θεμα ειναι οτι πρεπει να λυθει σχεδον ολο..:(

Καλησπερααα...αλλαζει μονο το κουμπακι.ειται ειναι το μεσα(η επαφη)ειτε το εξω.το θεμα ειναι οτι πρεπει να λυθει σχεδον ολο..:(

καλημερα φιλε μου,σε ευχαριστω για την απαντηση,θα δω αν με αρχισει να με ενοχλει για τα καλα,θα το παω για επισκευη!

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)