Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα! Πριν μερικές μέρες απέκτησα ένα s8 plus μετά από χρόνια απουσίας από Samsung κινητά. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Αυτό το devise meintenance, το βλέπω μέρα τη μέρα να πέφτει. Τωρα είμαι στο 70, το κάνετε optimize ; Επιρεαζει σε κάτι αυτό το κινητο; και επίσης, κάποιο δοκιμασμένο black theme που να δουλεύει χωρίς προβλήματα, έχετε να προτείνετε;

Ευχαριστώ πολύ!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

:D

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα! Πριν μερικές μέρες απέκτησα ένα s8 plus μετά από χρόνια απουσίας από Samsung κινητά. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Αυτό το devise meintenance, το βλέπω μέρα τη μέρα να πέφτει. Τωρα είμαι στο 70, το κάνετε optimize ; Επιρεαζει σε κάτι αυτό το κινητο; και επίσης, κάποιο δοκιμασμένο black theme που να δουλεύει χωρίς προβλήματα, έχετε να προτείνετε;

Ευχαριστώ πολύ!

Οσο καιρό είχα το s8(11 μήνες), είχα το Minu Black Edition. Απροβληματιστο και ωραίο.απο το Samsung store

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

καλησπερα σε ολη την ομαδα.εχω το εξης προβλημα.πριν καιρο ειχα κατεβασει και εγκαταστησει μεσω odin G955FXXU1AQJ5 nougat 7 απο sammobile ειχα βαλει και twrp εκανα και backup και δουλευε μια χαρα.πριν δυο μερες αποφασισα απο περιεργεια να εγκαταστησω oreo 8.το εγκατεστησα και ολα οκ.τωρα ομως θελω να γυρισω πισω στην εκδοση που ειχα κανει και το backup και ενω περναω τα αρχεια μεσω odin μου πεταει μνμ fail συνεχεια.ενω στην οθονη του κινητου μου βγαζει με κοκκινα γραμματα fail bootloader rev.check fail device 2 binary 1 και δε μπορω να το εγκαταστησω.τι πρεπει να κανω?αν μπορει καποιος να μου δωσει καποια λυση...ευχαριστω πολυ

Ενημερωτικά από προχτές (1 μέρα μετά από ενα update 400mb που ήρθε αλλά μάλλον δεν έχει σχέση) το κινητό το συνδέω για φόρτιση και λέει 7-8 ώρες απομένουν για πλήρη φόρτιση, αν ενεργοποιήσω ταχεία φόρτιση δεν βγάζει καν χρόνο, καμιά φορά δεν φορτίζει καν πρέπει να το σβήσω για να καταλαβει οτι το έχω συνδέσει, άλλες φορές δειχνει ότι φορτίζει και η μπαταρία πέφτει, και η samsung δεν το επισκευάζει, το βγάζει εκτός εγγύησης επειδή στην οθόνη έχω ράγισμα.. α ρε HTC μας άφησες στους 5 δρόμους

Άλλαξε καλώδιο και μην πάρεις μούφα.

Είχα το ίδιο θέμα πέρσι και μου αλλάξανε καλώδιο στην Samsung.

Εκτός φυσικά αν σου είπανε ότι έχει θέμα η συσκευή σου.

καλησπερα σε ολη την ομαδα.εχω το εξης προβλημα.πριν καιρο ειχα κατεβασει και εγκαταστησει μεσω odin G955FXXU1AQJ5 nougat 7 απο sammobile ειχα βαλει και twrp εκανα και backup και δουλευε μια χαρα.πριν δυο μερες αποφασισα απο περιεργεια να εγκαταστησω oreo 8.το εγκατεστησα και ολα οκ.τωρα ομως θελω να γυρισω πισω στην εκδοση που ειχα κανει και το backup και ενω περναω τα αρχεια μεσω odin μου πεταει μνμ fail συνεχεια.ενω στην οθονη του κινητου μου βγαζει με κοκκινα γραμματα fail bootloader rev.check fail device 2 binary 1 και δε μπορω να το εγκαταστησω.τι πρεπει να κανω?αν μπορει καποιος να μου δωσει καποια λυση...ευχαριστω πολυ

Χωρίς να γνωρίζω, θα υποθέσω από εμπειρία ότι το downgrade ίσως να μην είναι δυνατόν και να υπάρχει ασφάλεια στον bootloader να ακυρωνεται η διαδικασία. Τώρα αν κάνεις restore κάποιο backup από twrp, τότε ακόμα περισσότερες οι πιθανότητες όπως το βλέπω να μην δέχεται downgrade.

Άσχετο αλλά γιατί να κάνεις downgrade?

Επιστροφή σε εντελώς στοκ κατάσταση με 8αρα ρομ και μετά από εκεί να πας σε 7αρα, δοκίμασες? Έτσι ώστε να μην υπάρχει custom recovery.

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδιά μου βγάζει συνέχεια για την παρακολούθηση δικαιωμάτων εφαρμογών για το messenger αν και εχω απενεργοποιήσει την παρακολούθηση πάλι μου βγάζει ειδοποίηση.. πως φτιάχνεται αυτό?

Παιδιά καλησπέρα,έχει ενεργοποιησει κανεις την Επιλογή Προγραμματιστή?

Διάβασα ότι η συσκευή θα είναι 5x ταχύτερη.

Μην πειράζεις πράγματα που δεν γνωρίζεις μεσα στο developer options.

Τίποτα εκεί μέσα δεν θα κάνει την συσκευή πιο γρήγορη.

Η ταχύτητα των animation δεν θα επηρεάσει πουθενά αλλού την συσκευή, οπότε παίξε ελεύθερα.

Επίσης η ταχύτητα των animation είναι θέμα γούστου, δεν κάνει την συσκευή πιο γρήγορη. Διαλέγεις αν θέλεις γρήγορες σπασμωδικές κινήσεις στα animation, ή πιο αργές και smooth.

Αυτό..

Φυσικα δεν σκαλιζω τιποτα,για αυτο και το ρωτησα,Οπότε για να καταλάβω,είναι καλό να το κάνουμε η Όχι?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Κι εγώ default έχω την επιλογή. Και σε άλλες συσκευές μου παλιότερα, πάντοτε ναυαρχίδες, στο 0.5 παρά ήταν (υπερβολικά γρήγορη όχι ευχάριστη στο μάτι, κουραστική θα έλεγα) η απόκριση... Όλα βέβαια είναι θέμα συνήθειας κ προσωπικών γούστων κι επιλογών στην τελική.
Konakis.

Αυτόν το μήνα ήρθε πολύ γρήγορα η ενημέρωση Αυγούστου95e64747ea342033169aaa19d8a9ea5c.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα.Εδω και κάποιες μέρες παρατήρησα ότι δεν λειτουργεί η γρήγορη φόρτιση.Ενω ξεκινάει να το φορτίζει γρήγορα μετά από μισό λεπτό το πολύ ακούγεται ο ήχος της φόρτισης και το γυρνάει στην ένδειξη φόρτιση μέσω καλωδιου....

@sly

Την Πέμπτη το απόγευμα μου εμφάνισε το S8 ίδιο πρόβλημα και έκανα επαναφορά ρυθμίσεων όμως το πρόβλημα παρέμεινε. Έκανα δοκιμές με άλλους φορτιστές αλλά καλώδια , φόρτιση σε safe mode. Τελικά Παρασκευή μεσημέρι πήγα στη SMARTEC σε δύο ωρίτσες έτοιμο με αλλαγή στη θύρα φόρτισης(εντός εγγύησης). Το έκανα άμεσα καθώς δεν λειτουργούσε το DEX, το οποίο χρησιμοποιώ. Το service πολύ καλό.

Ευχαριστώ.Παντως μου κάνει εντύπωση πως μπορεί να φταιει η θύρα.Το τηλέφωνο το έχω 2 μήνες ,ούτε έχει φάει κάποια πτώση για να πω ότι επηρεάστηκε.Σε ψάξιμο στο net βρήκα ότι αναφέρεται το πρόβλημα αυτό μετά από update...

Μολις μου ηρθε το update Ιουλίου!!!! (συσκευη Vodafone Italia).

Όταν κατεβαζει mb για το update, σας αναβοσβήνει το φλας?

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

@sly

Διάβασα διαφορά forum και το είδα αυτό που αναφέρεις. Μια ακόμα ιδέα είναι να δοκιμάσεις με το otg που είναι στη συσκευασία εάν μπορείς να διαβάσεις κάποιο usb stick και να συνδέσεις το κινητό στο το pc σου με το smart switch. Εάν αυτά δουλεύουν και δεν σε απασχολεί η γρήγορη φόρτιση τοτε ίσως να περιμένεις κάποια νέα αναβάθμιση. Επειδή πλέον χρησιμοποιώ το DEX ,λόγω χώρου κυρίως,ως βασικό υπολογιστή στο σπίτι προσωπικά ήθελα μια πιο άμεση λύση.

Με το νέο update του Αυγούστου (RGH) η συσκευή έγινε ακόμα πιο smooth.

Για την ακρίβεια βέβαια, νομίζω ότι του Ιουλίου ήταν λίγο κακη αναβάθμιση και η χθεσινή διόρθωσε ότι θέμα υπήρχε.

Γι'αυτό φαντάζομαι βγήκε και στις 2 εβδομάδες αντί για ένα μήνα αργότερα.

Edited by nikos523

Σε S8 με Cosmote ακόμα δεν έχει έρθει του Ιουλίου η αναβάθμιση!
Εμείς μάλλον θα πάρουμε του Αυγούστου κατευθείαν.

:D

Φτου μην το ματιάσω με patches Ιουλίου είμαι και κάθε φορά η συσκευή πέρα της κλασσικής "γλύκας " σε όλες τις μεταβάσεις της γίνεται και πιο γρήγορη! Ακαριαία θα έλεγα... ίσως να παίζει ρόλο και το wipe cache partition που του κάνω κάθε φορά σε κάθε update αφού το δουλέψω αρχικά μερικές ώρες ή για καμιά μέρα δύο... well done Sammy ✌
Konakis.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)