compass Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Πες μας πιες ήταν οι 2 τελευταίες συσκευές που είχες να σε βοηθήσουμε καλύτερα... Παντως ότι και να λέμε είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί την δεδομένη στιγμή.... Η μπαταρία του είναι στα επίπεδα του Mate 9 και ανάλογα την χρήση κάποιες φορές και καλύτερη.... ΝΟΤΕ 3 & ΝΟΤΕ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Η προσωπική μου εντύπωση... Η μπαταρία κρατάει 3-4 μέρες, άρα είμαι ευχαριστημένος. Το δουλεύω μόνο σαν τηλέφωνο και για μηνύματα. Η οθόνη είναι εκπληκτική, οτιδήποτε άλλο είναι στην εποχή των δεινοσαύρων. Τα δύο βασικά προβλήματα μου είναι: 1) Μέγα fail η USB type-c. 2) Μέγα fail και το δακτυλικό αποτύπωμα στο πίσω μέρος, γιατί στο τραπέζι πρέπει να σηκώσω το τηλέφωνο για να το ξεκλειδώσω. Δοκίμασα το face recognition και ήταν και αυτό εντελώς αποτυχία (αναξιόπιστο). Αυτά :) Καποιος που εχει αρκετο καιρο τη συσκευη μπορει να μου πει γενικες εντυπωσεις του απο τη μπαραρια και το νεο φορμα της οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Καποιος που εχει αρκετο καιρο τη συσκευη μπορει να μου πει γενικες εντυπωσεις του απο τη μπαραρια και το νεο φορμα της οθονης; Το aspect ratio για να ειμαι ειλικρινεις το φοβομουν και εγω πριν παρω το κινητο,αλλα τελικα η προσαρμογη θα σου παρει μονο μερικα λεπτα. Κανενα προβλημα,πουθενα. Ακομα και οι μαυρες μπαρες δεξια-αριστερα σε youtube δεν ενοχλουν καθως βοηθαει το εξαιρετικο μαυρο της amoled που δενει απολυτα με το μαυρο χρωμα του τηλεφωνου. Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Και υπάρχει και η έξυπνη διαμόρφωση για full screen, χάνεται μεν ελάχιστος χώρος πάνω και κάτω σρα videos αλλά για κάποιον που θέλει full screen όπως εγώ είναι μια καλή λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 ΝΟΤΕ 3 & ΝΟΤΕ 4 Εντάξει θα πάθεις πολητισμιακο Σοκ.... Μπαταρία πολύ καλύτερη από όλα τα τηλέφωνα της high end κατηγορίας ακόμα και από του mate 9... Αν μη τι άλλο από το παλιό αλλά εξαιρετικό Note 4... Οθόνη σε κορυφαία επίπεδα ότι καλύτερο εκεί έξω... Αναλογία οθόνης...κανένα πρόβλημα μιας και στις 6,2 ίντσες έστω και με αυτήν την αναλογία είναι εξαιρετική πολύ καλύτερη και από του Mate 9 που είχα... Και γενικά η συσκευή είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα... Τώρα αν λειτουργείς το πενάκι θα σου πρότεινα να κάνεις υπόμονη για το NOTE 8 το οποίο από ότι δείχνουν τα πράγματα θα είναι ένα s8+ με πενάκι Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 ΝΟΤΕ 3 & ΝΟΤΕ 4 Θα πας σε ένα χειρότερο τηλέφωνο από θέμα χαρακτηριστικών με πολύ κακή αναλογία οθόνης χωρίς πενακι. Μείνε στο εξαιρετικό note 4 για την ώρα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Θα πας σε ένα χειρότερο τηλέφωνο από θέμα χαρακτηριστικών με πολύ κακή αναλογία οθόνης χωρίς πενακι. Μείνε στο εξαιρετικό note 4 για την ώρα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Αυτά επίτηδες τα γράφετε σωστά? Πες μας τα επιχειρήματα σου τουλαχιστον Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Θα πας σε ένα χειρότερο τηλέφωνο από θέμα χαρακτηριστικών με πολύ κακή αναλογία οθόνης χωρίς πενακι. Μείνε στο εξαιρετικό note 4 για την ώρα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Οι απόψεις διίστανται.... Αλλά μιας και έχεις το s8+ και θα ήθελες πολύ να έχεις το εξαιρετικό ΝΟΤΕ 4 γιατί δεν κάνεις μια ανταλλαγή με τον φίλο παραπάνω (εννοείτε χωρίς χρήματα) να μείνετε και οι 2 ευχαριστημένοι? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Αυτά επίτηδες τα γράφετε σωστά? Πες μας τα επιχειρήματα σου τουλαχιστον Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί να πάει σε ένα κινητό που δεν έχει πενακι ir αποσπωμενη μπαταρία σωστή αναλογία οθόνης(για μένα το 16/9 είναι το σωστό). Να πω ότι είχε κάποιο τηλέφωνο των 150 ευρώ ναι να πάει στο s8. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι απόψεις διίστανται.... Αλλά μιας και έχεις το s8+ και θα ήθελες πολύ να έχεις το εξαιρετικό ΝΟΤΕ 4 γιατί δεν κάνεις μια ανταλλαγή με τον φίλο παραπάνω (εννοείτε χωρίς χρήματα) να μείνετε και οι 2 ευχαριστημένοι? Το note 4 πουλιέται 250 με 300 ευρώ μεταχειρισμένο το s8 έχει 556 καινούργιο και πέφτει καθημερινά. Για μένα με το note 4 κάνω πολλά περισσότερα πράγματα από το δυσχρηστο s8. Το έχω δουλέψει και δεν χρειάστηκε πάνω από μισή ώρα είπα ποτέ δεν πρόκειται να πάω σε τέτοια αναλογία. Σεβαστή η άποψη σας σεβαστή και η δική μου να μην δέχομαι ότι μου πασάρει η κάθε εταιρεία. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Απο μουσικη μεσω ακουστικων πως στεκεται το εργαλειο ? Δε με ενδιαφερει καθολου,μα καθολου το ηχειο....το DAC ομως για χρηση με ακουστικα ειναι υψηλης προταιρεοτητας για εμενα....γνωμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Απο μουσικη μεσω ακουστικων πως στεκεται το εργαλειο ? Δε με ενδιαφερει καθολου,μα καθολου το ηχειο....το DAC ομως για χρηση με ακουστικα ειναι υψηλης προταιρεοτητας για εμενα....γνωμες? Ο ήχος με ακουστικά είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα (13 χρόνια Dee Jay) Δεν είναι και LG V10 (του V20 δεν μου άρεσε πολύ) αλλά είναι σε πολύ καλά επίπεδα όπως και τα ακουστικά της Akg... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το note 4 πουλιέται 250 με 300 ευρώ μεταχειρισμένο το s8 έχει 556 καινούργιο και πέφτει καθημερινά. Για μένα με το note 4 κάνω πολλά περισσότερα πράγματα από το δυσχρηστο s8. Το έχω δουλέψει και δεν χρειάστηκε πάνω από μισή ώρα είπα ποτέ δεν πρόκειται να πάω σε τέτοια αναλογία. Σεβαστή η άποψη σας σεβαστή και η δική μου να μην δέχομαι ότι μου πασάρει η κάθε εταιρεία. Send From Note 3 With S8 Port Rom Να υποθέσω ότι δεν έχεις το S8+ στην κατοχή σου με καθημερινή χρήση εεεε εεεε? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ο ήχος με ακουστικά είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα (13 χρόνια Dee Jay) Δεν είναι και LG V10 (του V20 δεν μου άρεσε πολύ) αλλά είναι σε πολύ καλά επίπεδα όπως και τα ακουστικά της Akg... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να υποθέσω ότι δεν έχεις το S8+ στην κατοχή σου με καθημερινή χρήση εεεε εεεε? Τέτοιο λάθος δεν θα έκανα ποτέ είπαμε επειδη έχει τρελαθεί η samsung και βγάζει ότι να ναι δεν θα τρέξω να το πάρω. Μισή ωρίτσα το δούλεψα όπως έγραψα δεν αντέχεται παραπάνω. Χίλιες φορές s7 egde όπως προτείνω συνέχεια. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Τέτοιο λάθος δεν θα έκανα ποτέ είπαμε επειδη έχει τρελαθεί η samsung και βγάζει ότι να ναι δεν θα τρέξω να το πάρω. Μισή ωρίτσα το δούλεψα όπως έγραψα δεν αντέχεται παραπάνω. Χίλιες φορές s7 egde όπως προτείνω συνέχεια. Send From Note 3 With S8 Port Rom Πάντως στο παρόν θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=451627 Σε απασχολεί πολύ η τιμη του s8. Το λέω επειδή δεν το θες ούτε καν Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Πάντως στο παρόν θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=451627 Σε απασχολεί πολύ η τιμη του s8. Το λέω επειδή δεν το θες ούτε καν Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με απασχολεί γιατί είναι πολύ μεγάλη η πτώση σε λιγο καιρό και βλέπω αρκετά άτομα να το θέλουν οπότε ελπίζω στο να κάνουν μια καλή αγορά χωρίς να χάσουν χρήματα αν συνεχιστεί η πτώση. Το ίδιο κάνω και στο LG G6 που έχει επίσης τεράστια πτώση. Εγώ ελπίζω σε ένα flat note 8 16:9 που δεν το βλέπω με επιστροφή της ir που την δουλεύω καθημερινά. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Θα πας σε ένα χειρότερο τηλέφωνο από θέμα χαρακτηριστικών με πολύ κακή αναλογία οθόνης χωρίς πενακι. Μείνε στο εξαιρετικό note 4 για την ώρα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Το ποστ της χρονιας αναμφιβολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Το ποστ της χρονιας αναμφιβολα.... Να σε καλά το προσπάθησα αρκετά Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Να σε καλά το προσπάθησα αρκετά Send From Note 3 With S8 Port Rom Ειμαι βεβαιος για αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 (edited) Τέτοιο λάθος δεν θα έκανα ποτέ είπαμε επειδη έχει τρελαθεί η samsung και βγάζει ότι να ναι δεν θα τρέξω να το πάρω. Μισή ωρίτσα το δούλεψα όπως έγραψα δεν αντέχεται παραπάνω. Χίλιες φορές s7 egde όπως προτείνω συνέχεια. Send From Note 3 With S8 Port Rom Ναι αλλά ο φίλος δεν ζήτησε καν την άποψη σου.... Για διάβασε λιγάκι ξανά τι ζήτησε! Καποιος που εχει αρκετο καιρο τη συσκευη μπορει να μου πει γενικες εντυπωσεις του απο τη μπαραρια και το νεο φορμα της οθονης; Για μένα μετά από αυτό η οποίες απόψεις και απαντήσεις σου εφόσον δεν έχεις καν τι συσκευή (ούτε λόγος να την εχεις και καιρό) είναι απλά παραπλάνηση Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε.... Και το κλείνω εδώ... Edited June 29, 2017 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Τέτοιο λάθος δεν θα έκανα ποτέ είπαμε επειδη έχει τρελαθεί η samsung και βγάζει ότι να ναι δεν θα τρέξω να το πάρω. Μισή ωρίτσα το δούλεψα όπως έγραψα δεν αντέχεται παραπάνω. Χίλιες φορές s7 egde όπως προτείνω συνέχεια. Send From Note 3 With S8 Port Rom Καλά ο καθένας γράφει ότι θέλει... Προσωπικά είμαι λάτρης του pure Android και πρώην κάτοχος Nexus κινητών και τώρα παράλληλα έχω το OP3T. Το S8+ το κέρδισα στον διαγωνισμό του myphone.gr και ήμουν αρχικά δύσπιστος απέναντι του, καθώς είχα και μια κάκιστη εμπειρία με το S5. Μετά από 2 μήνες συμβίωσης όμως έχω να πω ότι είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. Προφανώς έχω βάλει nova launcher prime. Έχω αλλεργία στο lag και στα χαμένα frames. Στο S8+ έγω προσωπικά δε βλέπω! Και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ναι αλλά ο φίλος δεν ζήτησε καν την άποψη σου.... Για διάβασε λιγάκι ξανά τι ζήτησε! Για μένα μετά από αυτό η οποίες απόψεις και απαντήσεις σου εφόσον δεν έχεις καν τι συσκευή (ούτε λόγος να την εχεις και καιρό) είναι απλά παραπλάνηση Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε.... Και το κλείνω εδώ... Νομίζω όμως ότι μιας και είμαστε γνωστες εδώ μέσα οι περισσότεροι να προφυλαξουμε κάποιον που θέλει να πάει σε ένα τηλέφωνο που οκ έχει γρηγορότερο επεξεργαστή αλλά χάνει σε όλα τα άλλα. Εκτός αν έχει τόση ανάγκη το iris scanner το Fingerprint και του αρέσει αυτό το μακρόστενο πράγμα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Νομίζω όμως ότι μιας και είμαστε γνωστες εδώ μέσα οι περισσότεροι να προφυλαξουμε κάποιον που θέλει να πάει σε ένα τηλέφωνο που οκ έχει γρηγορότερο επεξεργαστή αλλά χάνει σε όλα τα άλλα. Εκτός αν έχει τόση ανάγκη το iris scanner το Fingerprint και του αρέσει αυτό το μακρόστενο πράγμα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Εντελώς φιλικά είπαμε να το κλείσουμε εδώ και όταν με το καλό αποκτήσεις την συσκευη και έχεις αρκετή εμπειρία (περισσότερο από 1,5 μήνες) με την συσκευη εδώ είμαστε να σε ακούσουμε προσεκτικά όπως κάνουμε και σεβόμαστε όλα τα παλιά μέλη... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Κάτι άσχετο. Μόλις βγήκε αναβάθμιση για τους χρήστες SwiftKey και πλεον επανήλθε στα φυσιολογικά μικρά επίπεδα (στη μικρότερη ρύθμιση μεγέθους) - κάτι που είχα χαλάσει πριν ένα μήνα περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Νομίζω όμως ότι μιας και είμαστε γνωστες εδώ μέσα οι περισσότεροι να προφυλαξουμε κάποιον που θέλει να πάει σε ένα τηλέφωνο που οκ έχει γρηγορότερο επεξεργαστή αλλά χάνει σε όλα τα άλλα. Εκτός αν έχει τόση ανάγκη το iris scanner το Fingerprint και του αρέσει αυτό το μακρόστενο πράγμα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Θέλεις να "προφυλάξεις" κάποιον να μην πάρει μια συσκευή που εσύ ο ίδιος λες ότι η εμπειρία σου μαζί της ήταν μισή ώρα...μιση ωρα, εσυ το λες...απολυτο δικαίωμα σου να μην σου αρέσει, να το απεχθανεσαι, να θες να το πετάξεις από το μπαλκόνι κτλ...πως στο καλό όμως γίνεται να έχεις σχηματίσει άποψη για μια συσκευή που δεν έχεις στην ουσία χρησιμοποιησει, αλλά παρόλα αυτά ποστάρεις εδώ μέσα για αυτήν και συμβουλεύεις, προτρεπεις άλλον για το τι να κάνει. Αλλά Οκ, από τη στιγμή που δεν έχει πενάκι και ir(εν ετει 2017 μιλάμε ακόμα για το ir), τι να λέμε τώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Γιατί να πάει σε ένα κινητό που δεν έχει πενακι ir αποσπωμενη μπαταρία σωστή αναλογία οθόνης(για μένα το 16/9 είναι το σωστό). Να πω ότι είχε κάποιο τηλέφωνο των 150 ευρώ ναι να πάει στο s8. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το note 4 πουλιέται 250 με 300 ευρώ μεταχειρισμένο το s8 έχει 556 καινούργιο και πέφτει καθημερινά. Για μένα με το note 4 κάνω πολλά περισσότερα πράγματα από το δυσχρηστο s8. Το έχω δουλέψει και δεν χρειάστηκε πάνω από μισή ώρα είπα ποτέ δεν πρόκειται να πάω σε τέτοια αναλογία. Σεβαστή η άποψη σας σεβαστή και η δική μου να μην δέχομαι ότι μου πασάρει η κάθε εταιρεία. Send From Note 3 With S8 Port Rom Καλά έλα να δούμε σε κανα χρονο που ολα θα ειναι με τετοια αναλογια αν θα παρεις. Επίσης το να μην σε ενδιαφέρει μια συσκευή και να εισαι στο forum της και να κράζεις ασταμάτητα φανερώνει απίστευτο κομπλεξ. Στην καλυτερη των περιπτώσεων. Ατην χειροτερη δεν λέω γιατι θα φαω ban Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Θέλεις να "προφυλάξεις" κάποιον να μην πάρει μια συσκευή που εσύ ο ίδιος λες ότι η εμπειρία σου μαζί της ήταν μισή ώρα...μιση ωρα, εσυ το λες...απολυτο δικαίωμα σου να μην σου αρέσει, να το απεχθανεσαι, να θες να το πετάξεις από το μπαλκόνι κτλ...πως στο καλό όμως γίνεται να έχεις σχηματίσει άποψη για μια συσκευή που δεν έχεις στην ουσία χρησιμοποιησει, αλλά παρόλα αυτά ποστάρεις εδώ μέσα για αυτήν και συμβουλεύεις, προτρεπεις άλλον για το τι να κάνει. Αλλά Οκ, από τη στιγμή που δεν έχει πενάκι και ir(εν ετει 2017 μιλάμε ακόμα για το ir), τι να λέμε τώρα.... Ναι δεν έχει χρήσιμα χαρακτηριστικά που μπορεί να χρειάζεται. Αντιθέτως έχει προσθέσει φρου φρου και αρώματα. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά έλα να δούμε σε κανα χρονο που ολα θα ειναι με τετοια αναλογια αν θα παρεις. Επίσης το να μην σε ενδιαφέρει μια συσκευή και να εισαι στο forum της και να κράζεις ασταμάτητα φανερώνει απίστευτο κομπλεξ. Στην καλυτερη των περιπτώσεων. Ατην χειροτερη δεν λέω γιατι θα φαω ban Μπα πιστεύω ότι θα ξανά γυρίσουν όλοι στην κανονική αναλογία. Πείραμα είναι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts