alextrela Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) Αν πιεσετε το δαχτυλο στη μεσοτητα τησ οθονησ στο κάτω ακρο ενεργοποιειται η οθονη. Δεν το ειχα υποψιν μου. Ναι αυτή είναι η λειτουργία είναι και καλά η αντικατάσταση του κεντρικού πλήκτρου που είχε η Samsung Με AOD στο on με double tap στο home button ξυπνάει η οθόνη εξισου;) Εξ ου και το εχω στο on μιας και το double tap to wake είναι από τα αγαπημένα μου feature έστω και έμμεσα με τον συγκεκριμένο τρόπο της Samsung. Απο το τίποτα κατι είναι και αυτό:) Edited May 25, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλημεριζω την παρεα! Το προβληλα που αντιμετωπιζα με τον ηχο (ειχα ανεφερθει σε αυτο σε προηγουμενα ποστ) εκανε την εμφανιση του και σημερα. Το κινητο δν αναπαρηγαγε κανενα ηχο κ παρακατω σας παραθετω φωτογραφια με το σφαλμα που μου εβγαζε στο youtube. Εκανα τα στραβα ματια γιατι φοβομουν την καθυστερηση στο service αλλα η smartec πλεον ειναι μονοδρομος,κοντεψα να χασω τη δουλεια μου επειδη το ξυπνητηρι ηταν μουγκο. Υ.σ. Να τονισω πως το προβλημα λυθηκε(προσωρινα λογικα) με επανεκκινηση της συσκευης. http://imgur.com/uIQlxIJ Είναι γνωστό πρόβλημα που έχει εμφανιστεί σε κάποιους... δεν γλυτώνεις το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Υπομονη φιλε στο service και εγω ειχα προβλημα χανοταν ο ηχος στη samsung δεν το πιστευαν αλλαγη πλακετας και εφτιαξε στην αρχη μου εκαναν μια αναβαθμιση αλλα το προβλημα δεν λυθηκε οποτε αλλαξανε πλακετα κ τους ειπα αμα το ξανακανει αλλη συσκευη χωρις συζητηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Είναι γνωστό πρόβλημα που έχει εμφανιστεί σε κάποιους... δεν γλυτώνεις το service. Ξέρουμε αν υπάρχει επαναληψιμότητα του προβλήματος ή αν υπάρχει τρόπος να διαπιστωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Αν πιεσετε το δαχτυλο στη μεσοτητα τησ οθονησ στο κάτω ακρο ενεργοποιειται η οθονη. Δεν το ειχα υποψιν μου. Τι εννοείς ? Με κλειστή οθόνη ? Πως γίνεται ? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 μια ωραια μοντα για τα navigation keys http://www.gsmarena.com/mod_get_pixel_nav_keys_on_the_galaxy_s8_with_this_noroot_mod-news-25219.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 μια ωραια μοντα για τα navigation keys http://www.gsmarena.com/mod_get_pixel_nav_keys_on_the_galaxy_s8_with_this_noroot_mod-news-25219.php Το δοκίμασα και αυτό άλλα και τον pixel launcher ( android O ) πολυ ωραία κάθεται στο κινητό...και δουλεύει και πολυ smooth θα έλεγα!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Το δοκίμασα και αυτό άλλα και τον pixel launcher ( android O ) πολυ ωραία κάθεται στο κινητό...και δουλεύει και πολυ smooth θα έλεγα!!! Μόλις το έκανα εγκατάσταση. Δεν υπάρχει πουθενά σαν εφαρμογή. Πως αλλάζει το χρώμα της μπάρας? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Μόλις το έκανα εγκατάσταση. Δεν υπάρχει πουθενά σαν εφαρμογή. Πως αλλάζει το χρώμα της μπάρας? Πας στης εφαρμογές...εφαρμογες συστήματος για να το κάνεις απεγκατάσταση μόνο...θελει restart για να αλλάξει η nav bar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρύβουμε το navigation bar όταν θέλουμε; Όπως στον browser... Χωρίς root... Edit: το έκανα με adb Edited May 25, 2017 by mkbhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Μιας και παραλαμβάνω και εγώ σήμερα , υπάρχει κάποιος οδηγός για να πάω σε CSC και ρομ Cosmote για να γίνει enable το wifi calling? Υπάρχει sim της Cosmote και το τηλέφωνο λογικά θα είναι το Ιταλικό Unlocked - Unbranded μιας και έχει αγοραστεί από Amazon.it Ευχαριστώ. Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Με ΑΦΜ ατομικής επιχείρησης ενεργοποιημένο για ενδοκοινοτικές συναλλαγές, υπάρχει τρόπος να γίνει αγόρά από Amazon.it χωρίς ΦΠΑ; Πώς θα το κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Το παρελαβα πριν απο 3 ημερες.....εντυπωσεις... 1)εξαιρετικη μπαταρια...με το s6 edge plus ημουν κοντα στις 2 και κατι ψιλα ωρες οθονη....τωρα παω ανετα 4,5....και ειναι ακομα οι πρωτες φορτισεις 2)Απαραδεκτη η θεση του δακτυλικου αποτυπωματος...δεν το θελω για ξεκλειδωμα του κινητου...αλλα για τις εφαρμογες (πχ Paypal , winbank κτλ) 3)Η καμερα εχει πολλη παραμορφωση στις ακρες....ντροπη για κινητο 900 ευρω.. 4)το edge panel που ειχε το S6 edge ηταν σαφως καλυτερο....αλλα αυτο μαλλον εχει να κανει με τη nougat και οχι με τη συσκευη.. 5)To bixby αδιαφορο....προς το παρον , το κραταω.... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1294 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Παιδιά καλησπέρα σας! Έχω 2 ερωτήσεις και ελπίζω να με βοηθήσετε! 1) Η διαδικασία αλλαγή firmware μεσώ Odin παραμένει η ίδια όπως και το s7 edge ή υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα? 2) Έχω το S8 G950F ποιό firmware (ποιασ χώρας) να χρησιμοποιήσω έτσι ώστε να παίρνω τα update νωρίτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) Μιας και παραλαμβάνω και εγώ σήμερα , υπάρχει κάποιος οδηγός για να πάω σε CSC και ρομ Cosmote για να γίνει enable το wifi calling? Υπάρχει sim της Cosmote και το τηλέφωνο λογικά θα είναι το Ιταλικό Unlocked - Unbranded μιας και έχει αγοραστεί από Amazon.it Ευχαριστώ. Επειδή παρατηρείται το φαινόμενο οποίος έχει ξένη συσκευή και βάλει ελληνική sim η αναβάθμιση που θα λάβει θα του το γυρίσει σε ελληνική rom ενδεχομένως κάλλιστα μπορεί να μην χρειαστείς να μπλέξεις με φλασαρισμα cosmote rom. Αλλιώς αν δεν γίνει αυτόματα με το παραπάνω τρόπο τότε είτε πας Cosmote είτε Samsung να σου περάσουν το αντίστοιχο firmware αλλιώς το κανεις μόνο σου. Στο sammnobile περιγράφεται η διαδικασία φλασαρισμα η ψάξε σε youtube έχει πολλους οδηγούς φλασαρισμα με Odin. Αυτή τη έκδοση πρέπει να φλασαρεις. https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8/SM-G955F/COS/ Διάβασε και εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552 Και εδώ. http://forums.androidcentral.com/ambassador-guides-tips-how-tos/499009-guide-samsung-how-flash-stock-rom-via-odin-new-interface.html http://www.droidviews.com/install-stock-firmware-on-samsung-galaxy-devices-using-odin/ Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 25, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Εγώ πάντως παιδιά άνοιξα το κινητό άρχισα το download της αναβάθμισης μετά έβαλα πρώτη φορά τη σιμ και δεν μου γύρισε σε ελληνικό το firmware. Απλά δεν έβαλα τη σιμ μέσα απο την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) Εγώ πάντως παιδιά άνοιξα το κινητό άρχισα το download της αναβάθμισης μετά έβαλα πρώτη φορά τη σιμ και δεν μου γύρισε σε ελληνικό το firmware. Απλά δεν έβαλα τη σιμ μέσα απο την αρχή. Κάποια στιγμή θα σου ζητήσει να κανεις επαναφορά. Η οποιαδήποτε άλλη στιγμή που θελήσεις να κανεις επαναφορά(για οποιοδήποτε λόγο)θα στο γυρίσει σε ελληνικό. There's no way back. Είναι αναπόφευκτο. Και ειδικά σε Samsung όπου μετά από αναβάθμιση λογισμικού συνίσταται επαναφορά για να δέσει ως καθαρή εγκατάσταση. Και θα αναγκαστείς να κανεις hard reset διότι η συνεχόμενες αναβαθμίσεις η μια πάνω στην άλλη νομοτελειακά θα αποκτήσεις bugs,μειωμένη απόδοση η αλλά ευτράπελα εκτός αν θες να ζεις με αυτά. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 25, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Παιδιά τα ακουστικά του S8 ( ή του S8+ φαντάζομαι ίδια είναι ) πωλούνται ξεχωριστά και αν ναι από που μπορεί κανείς να τα πάρει και αν γνωρίζουμε το κόστος τους; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Ευτυχής κάτοχός της συσκευής από σήμερα..μόλις τελείωσε το στήσιμο..ελπίζω να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες μου.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Το τελευταίο στο μενού τι ακριβώς κάνει (εμπλουτισμένες κλήσεις)? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Παιδιά είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάνεις τι είναι αυτό το WiFi CALL της cosmote? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 κάνεις κλήση μέσω wi-fi όταν δεν έχει σήμα το κινητό σου,π.χ σε υπόγειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 κατοχος και εγω εδω και 15 μερες.λογισμικο γερμανικο (DBT).λογω οτι εδωσε αναβαθμιση του εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,και αυτο γυρισε σε Ελληνικο.ειδα οτι εγινε και σε αλλους..στη samsung που εδωσα το imei μου ειπαν οτι ειναι γερμανικο και δεν ξερουν γιατι εγινε αυτο.ειναι λογικο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 κατοχος και εγω εδω και 15 μερες.λογισμικο γερμανικο (DBT).λογω οτι εδωσε αναβαθμιση του εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,και αυτο γυρισε σε Ελληνικο.ειδα οτι εγινε και σε αλλους..στη samsung που εδωσα το imei μου ειπαν οτι ειναι γερμανικο και δεν ξερουν γιατι εγινε αυτο.ειναι λογικο αυτο? Λογικό είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Καλησπέρα φίλε μου. Ναι το έχω πει αλλά μην ξεχνάς ότι πάνω από όλα είμαστε gadgetακηδες και η προσφορά του Amazon.it πριν μια βδομάδα δε άφησε να κρατηθώ και να μην το δοκιμάσω. Δεν έχω μετοχές σε καμιά εταιρία , το note 5 θα το κράζω όσο ζω ας πούμε :) Τη πλάκα μας να κάνουμε. ;) Ελπίζω να το απολαυσεις , τουλάχιστον εγώ δεν έχω μα κανένα πρόβλημα μαζί του ! :) Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts