HeKaSa Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Καλησπέρα, παρέλαβα την παραγγελία με το καινούργιο μου smartphone. Πως μπορώ να μεταφέρω το Messenger όπως το είχα στην παλιά συσκευή, χωρίς να χρειαστεί να κάνω νέο λογαριασμό, άρα και Facebook; Γίνεται; Εννοείται δεν έχω Facebook, αλλά δεν θυμάμαι και κάποιον κωδικό από το Messenger. Αν γίνεται, πρέπει να κάνω κάτι για να μην χάσω τα αρχεία (κυρίως φωτογραφίες) μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeKaSa Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Λοιπόν, μου είπε φίλος και μπήκα στην σελίδα messenger.com έκδοση υπολογιστή, έβαλα τον αριθμό κινητού μου, εκεί που ζητάει κωδικό, πάτησα "Ξέχασα τον κωδικό μου" μου έστειλαν έναν, έκανα αλλαγή και μου άνοιξε ο λογαριασμός μου με τα πάντα. Μετά μπήκα στο καινούργιο κινητό κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Από ό,τι κατάλαβα,έχεις messenger χωρίς λογαριασμό facebook.Με τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου δηλαδή?Και όταν έβαλες ότι δεν θυμάσαι τον κωδικό σου,σου έστειλαν νέο κωδικό με sms στο κινητό σου? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Καλησπέρα, πως μπορώ να βγάλω το knox από το Samsung note 10 . Προσπάθησα από το μενού αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποιησης, είναι 'παγωμένο' '. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Καλησπέρα, πως μπορώ να βγάλω το knox από το Samsung note 10 . Προσπάθησα από το μενού αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποιησης, είναι 'παγωμένο' '.Τι εννοείς να το βγάλεις ; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Απεγκατάσταση.Δεν αφήνει να κάνω αλλαγές στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Απεγκατάσταση.Δεν αφήνει να κάνω αλλαγές στο κινητό Μόνο με ROOT ! θα χάσεις εγγύηση όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Δεν με πειράζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Δεν με πειράζει Ρωτα εδώ για το πως ... https://forum.xda-developers.com/c/samsung-galaxy-note-10.9007/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Ευχαριστώ, αλλά επειδή ασχολούμαι πολύ λίγο με αυτά δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rofoulis Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Καλησπερα σε ολους Μια μικρη βοηθεια για Tablet Lenovo φιλης το οποιο μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κατα την εκκινηση ζηταει για το google account να χορηγηθει e-mail password και 8-ψηφιος κωδικος ο οποιος εχει ξεχαστει απο τον ιδιοκτητη του οπως ειναι φυσικο δεν την αφηνει νασυνεχισει το σεταρισμα και η συσκευη παραμενει στην επιλογη γλωσσας. Καποιες ιδεες πως να προχωρησει? Ευχαριστω!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2021 Δεν έχει τους κωδικούς του gmail??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησω μόνιμα το google play protect; Ή να το κανω να μην μπορει να σβήσει μια εφαρμογη που θελω αλλά τη βλέπει σαν malware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησω μόνιμα το google play protect; Ή να το κανω να μην μπορει να σβήσει μια εφαρμογη που θελω αλλά τη βλέπει σαν malware; Στο playstore πατάς στην εικόνα του προφίλ σου κι επιλέγεις play protect, έπειτα στο γρανάζι πάνω δεξιά. Κλείνεις τους διακόπτες, κανείς και μία επανεκκίνηση για σιγουριά και λογικά είσαι οκ. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Στο playstore πατάς στην εικόνα του προφίλ σου κι επιλέγεις play protect, έπειτα στο γρανάζι πάνω δεξιά. Κλείνεις τους διακόπτες, κανείς και μία επανεκκίνηση για σιγουριά και λογικά είσαι οκ. Το εχω κανει πολλες φορες αυτό αλλά ενεργοποιειται απο μονο του και κανει απεγκατασταση την εφαρμογη που χρειαζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Το εχω κανει πολλες φορες αυτό αλλά ενεργοποιειται απο μονο του και κανει απεγκατασταση την εφαρμογη που χρειαζομαι Κλασική Google που ενεργοποιεί πράγματα τα οποία ο χρήστης απενεργοποίησε. Άλλον τρόπο δεν ξέρω. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Κλασική Google που ενεργοποιεί πράγματα τα οποία ο χρήστης απενεργοποίησε. Άλλον τρόπο δεν ξέρω. Αν κανω root το τηλέφωνο και μετα τοποθετησω την εφαρμογη μεσα στο /system; Τοτε θα μπορει να τη σβησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Δες τα παρακάτω βίντεο... Ποια εφαρμογή θέλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Αν κανω root το τηλέφωνο και μετα τοποθετησω την εφαρμογη μεσα στο /system; Τοτε θα μπορει να τη σβησει; Καλυτερα δες μηπως υπαρχει αλλη εφαρμογη που να κανει τα ιδια ή αν υπαρχει η ιδια η εφαρμογη σε αλλο καταστημα αλλα χωρις να τρυπαρει το play protect. Με root κατι να λαθος να κανεις θα κλαις την συσκευη κι εγω προσωπικα δεν παιρνω τετοιο ρισκο να καθοδηγησω καποιον σε rooted περιβαλλον. Δες τα παρακάτω βίντεο... Ποια εφαρμογή θέλεις; Αυτα τα βηματα τα εκανα αλλα μετα απο καιρο το Play Protect γινεται enabled απο την Google. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Αν σας χτυπάει συνέχεια το Google app, έχετε υπόψη σας ότι μόλις το έσκισε η Google LLC με ένα update, οπότε κάντε απεγκατάσταση των ενημερώσεων μέχρι να το φτιάξουν... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Αν σας χτυπάει συνέχεια το Google app, έχετε υπόψη σας ότι μόλις το έσκισε η Google LLC με ένα update, οπότε κάντε απεγκατάσταση των ενημερώσεων μέχρι να το φτιάξουν... Μια χαρά δουλεύει σε μένα και πριν λίγο έκανα και την ενημέρωση της εφαρμογής (12.23.16.23). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Ναι, πρέπει να το έφτιαξαν πια. Πριν είχε θέμα (παράδειγμα 1 - παράδειγμα 2 κ.ο.κ.). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyb98 Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Καλημέρα. Παρακαλώ, ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι πολύ σημαντικό που ψάχνω. Πρόκειται για Android αρκετά παλιό, 4.2.2 Ψάχνω για το Play Store μία εφαρμογή απλή, για text, σαν π.χ. notepad, αλλά η εφαρμογή να μπορεί να κάνει τα εξής: το αρχείο που θα δημιουργώ, να μπορώ να τα βρίσκω σε κάποιο path (όχι root) το αρχείο που θα βρίσκω στο path, να μπορεί να το διαβάσει καί υπολογιστής υ.γ. no Android update Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Φαίνεται ότι υπάρχουν πάρα πολλοί στο play store: https://play.google.com/store/search?q=text%20editor&c=apps&hl=en_US&gl=US Το ότι πρόκειται για αρκετά παλιά έκδοση android, μπορεί να είναι πρόβλημα, οπότε(εκτός και αν είσαι τυχερός και βρεθεί κάποιος που γνωρίζει κάποιον συγκεκριμένο που να λειτουργεί σε 4.2 και να κάνει αυτά που θέλεις) τους παίρνεις με τη σειρά μέχρι να βρεις κάτι που θα σου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Έβαλα στο αυτοκίνητο μια οθόνη multimedia με λειτουργικό Android 10. Ίσως επειδή το έχω λίγες μέρες δεν το έχω συνηθίσει ακόμα αλλά νιώθω ότι δεν είναι καλά σεταρισμένο ως προς την ευχρηστία. Σκέφτομαι να του περάσω τον Nova Launcher και να δημιουργήσω ένα περιβάλλον σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες (widgets, κλπ). Μπορώ λέτε να το κάνω ή θα έχω προβλήματα (κολλήματα, κρασαρίσματα, κλπ); Αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία, ας μου πει τη γνώμη του. Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts