Jump to content

rofoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rofoulis

  1. Καλησπερα σε ολους Μια μικρη βοηθεια για Tablet Lenovo φιλης το οποιο μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κατα την εκκινηση ζηταει για το google account να χορηγηθει e-mail password και 8-ψηφιος κωδικος ο οποιος εχει ξεχαστει απο τον ιδιοκτητη του οπως ειναι φυσικο δεν την αφηνει νασυνεχισει το σεταρισμα και η συσκευη παραμενει στην επιλογη γλωσσας. Καποιες ιδεες πως να προχωρησει? Ευχαριστω!!!:cry:
  2. Καλησπερα σε ολους σας μια βοηθεια παρακαλω εδω και λιγες μερες ειμαι κατοχος ενος Vodafone Smart Ultra 6 της Vodafone.Το κινητο πολυ καλο και γρηγορο αλλα ενω μπορω και στελνω sms παντου σε ενα συγκεκριμενο αριθμο αδυνατο!!!Δεν παραδιδεται με τιποτα οτι φευγει φευγει αλλα δεν παραδιδεται!! Φορεας Wind και στελνω σε Q.Στην Vodafone ρωτησα δεν ηξεραν επι του θεματος.Καναμε τεστ σε φορεα Wind κινητα ολα τα sms παραδωθηκαν!!Σε Vodafone επισης!!Τι λετε να φταιει???Καποια βοηθεια!! Ευχαριστω!!:wacko:
  3. Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.Μια βοηθεια σας παρακαλω αν γνωριζεται.Ξαφνικα στην συλλογη φωτογραφιων χαθηκαν αρκετες φωτο οχι ολοι οι φακελοι μερικοι,παρολο που υπαρχουν δεν ανοιγουν και υπαρχουν με ενα συμβολο σε μαυρο πλαισιο και και συμβολακι του φλας.Μηπως γνωριζει καποιος τι συμβαινει???Καθε βοηθεια δεκτη.Πως μπορω να τις επαναφερω???
  4. Παιδια καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια πως μπορω να διαγραψω εγκαταστημενες εφαρμογες οπως Μουσικη Play,Περιπτερο Play,Παιχνιδια Play,και Ταινιες Play???Δεν μου ειναι απαραιτητες και συνεχεια δουλεοθν στο παρασκηνιο φορτωνοντας το τηλεφωνο!!Δεν υπαρχει καταργηση εγκαταστασης.Τι κανω??? Ευαριστω!!!:(
  5. φιλοι μου καλησπερα παρακαλω μια βοηθεια ουσιαστικη για αγορα καινουργιου κινητου τι προτεινεται samsung galaxy j5 η vodafone smart ultra 6???Ποιο κατα την γνωμη σας ειναι καλυτερο???Καθε απαντηση θα βοηθησει!! Ευχαριστω πολυ!!!:rolleyes:
  6. Αγαπητοι φιλοι,εχω το samsung galaxy S3 LTE model No:SHV-E210L με android 4.1.1.Ειναι απο εξωτερικο και δεν υποστηριζει Google Play,οτι εφαρμογη εχω ειναι απο 1 mobile store και απο διαφορα αλλα.Αντιμετωπιζω τα εξης προβληματα: 1.Αρκετες φορες στις εισερχομενες κλησεις χανω τον συνομιλητη μου δεν ακουγεται τιποτα με φουλ σημα και αναγκαζομαι η εγω η αυτος να ξαναπαρει.Μονο στις εισερχομενες στις εξερχομενες ολα οκ. 2.Πως μπορω να βαλω εφαρμογες που απαιτουν google play??? 3.Μεχρι χθες ειχα την εφαρμογη poseidon για τον καιρο ανοιγε μια χαρα σημερα δεν ανοιγει και μου γραφει οτι η συσκευη δεν την υποστηριζει. Καποιες ιδεες για το τι συμβαινει??? Ευχαριστω.:(
  7. Παιδια καλησπερα σας, Καθε λιγο και λιγακι στο κινητο κατεβαινουν ενημερωσεις απο play store.Καθημερινο φαινομενο και αρχιζει και γινεται βαρετο. Υπαρχει τροπος να μην γινεται αυτο????Καποια ιδεα???Ευχαριστω!!!
  8. καλημερα σε ολους και χρονια πολλα με υγεια και αγαπη, παιδια ξερει καποιος να μου πει τι συμβαινει στο παρακατω προβλημα samsung galaxy s4 το φορτιζουμε ουτε φορτιζει ουτε αναβει ενδεικτικη ενδειξη ουτε καν ανοιγει,κατα την ωρα της φορτησης καμια ενδειξη δηλ.την μπαταρια που γεμιζει αλλα η συσκευη φαινεται να ζεσταινεται καπως οταν ο φορτηστης ειναι στην μπριζα. αλλαξα πολλους samsung φορτιστες, αλλους μετο ιδιο βυσμα αλλα τιποτα το τηλεφωνο νεκρο. καποια ιδεα κανεις???? ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- model:GT-I9505
  9. Καλημερα ισως ειναι καποια εφαρμογη οπως λες δεν χρησιμοποιω handsfree η καποιο ασυρματο bluetooth ακουστικο μιλαω κανονικα με το τηλεφωνο.
  10. Ευχαριστω για την απαντηση σου μαλλον θα εφαρμοσω factory reset γιατι το προβλημα συνεχιζεται.Εχω android 4.1.1 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εαν σκεφτεις κατι αλλο δεκτη καθε ιδεα ευχαριστω!!!!:) Ξεχασα να αναφερω οτι το τηλεφωνο ειναι το S3 I9305 LTE μηπως παιζει καποιο ρολο???
  11. Καλησπερα σε ολους,εχω ενα προβλημα στο κινητο μου στις εισερχομενες κλησεις και καθως απαντω η δεν με ακουνε κατα την διαρκεια της συνομιλειας δηλ.κοβεται η φωνη με ανοικτη την γραμμη η κλεινει η συνομιλεια πριν ακομα απαντησω.Προβλημα δικτυου δεν υπαρχει.Καποια ιδεα κανεις;Eυχαριστω!!!:blink:
×
×
  • Create New...