evris2013 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Αυτό δεν το γνωρίζω μιας και δεν έχει γεμίσει κάποια συσκευή για να το δοκιμάσω. Αλλά μήπως δεν είναι το 8άρι και ήταν κάποιο Lumia? Όχι αυτό έχει 64GB εσωτερική. Δεν γεμίζει εύκολα. Πολύ παλιά πρέπει να ήταν. Νομίζω στο N95 ή N86 μου το είχε κάνει αυτό! Από τότε το ξέρω. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι με τα νέα τηλέφωνα αφής. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Περνάνε, Lollipop έχει και το δικό μου... Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την εξωτερική κάρτα και να εμφανίζεται γεμάτη ενώ δεν είναι. Π.χ. αν χάλασε, αν έχει κάποια προστασία και είναι κλειδωμένη κλπ Κάποιος τρόπος εύκολος να μεταφέρω εφαρμογές? , υπάρχει καπόια εύκολη εφαρμογή να κατεβάσω που να κάνει την μεταφορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Κάποιος τρόπος εύκολος να μεταφέρω εφαρμογές? , υπάρχει καπόια εύκολη εφαρμογή να κατεβάσω που να κάνει την μεταφορά ? Ρουταρεις και τα κάνει όλα εύκολα η link2sd. Χωρίς ρουτ, μόνο αν δίνει τη δυνατότητα η συσκευή. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 καλημερα ! αγορασα ενα drone και οταν συνδεω το κοντρολ με το κινητο αρχιζει και το φορτιζει με αποτελεσμα να πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια απο το κοντρολ.... υπαρχει επιλογη να μην φορτιζει οσο ειναι συνδεμενο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 καλημερα ! αγορασα ενα drone και οταν συνδεω το κοντρολ με το κινητο αρχιζει και το φορτιζει με αποτελεσμα να πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια απο το κοντρολ.... υπαρχει επιλογη να μην φορτιζει οσο ειναι συνδεμενο το κινητο? Αν πήρες Mavic 2 γίνεται! Αλλιώς νομίζω μόνο με root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Ρουταρεις και τα κάνει όλα εύκολα η link2sd. Χωρίς ρουτ, μόνο αν δίνει τη δυνατότητα η συσκευή. πως μπορω να το ρουταρω; και πως μπορω μετα να το ξε ρουταρω; . εγγυηση εχει ληξη του κινητου ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Παιδιά έχουμε κανένα ασφαλές λινκ για YouTube vanced? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Αν πήρες Mavic 2 γίνεται! Αλλιώς νομίζω μόνο με root! Όχι φίλε μου δυστυχώς . Πήρα το mavic mini. Το κινητό μου είναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Όχι φίλε μου δυστυχώς . Πήρα το mavic mini. Το κινητό μου είναι root. Δοκίμασε τότε μ' αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.bramantya.stopcharging Προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει για να σου πω τη γνώμη μου! Εγώ έχω το Mavic Air αλλά δεν χρειάστηκε να τη δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 πως μπορω να το ρουταρω; και πως μπορω μετα να το ξε ρουταρω; . εγγυηση εχει ληξη του κινητου ομως. Αν έχει λήξει η εγγύηση δεν έχεις λόγο να το ξερουταρεις. Για το πώς το ρουταρεις θα σε βοηθήσουν στο θέμα της συσκευής σου, πιθανότατα θα έχει ήδη αναλυτικές οδηγίες κάπου εκεί. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_24 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Γεια σας. Το κινητό (ένα Xiaomi) είναι μονίμως σε 2g δίκτυο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση όπου με την ενεργοποίηση των δεδομένων (mobile data) να γίνεται αυτόματα αλλαγή σε 4g (χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να μπω στις ρυθμίσεις κτλ) και με την απενεργοποίηση να γυρνάει πάλι σε 2g? :rolleyes: Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Γεια σας. Το κινητό (ένα Xiaomi) είναι μονίμως σε 2g δίκτυο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση όπου με την ενεργοποίηση των δεδομένων (mobile data) να γίνεται αυτόματα αλλαγή σε 4g (χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να μπω στις ρυθμίσεις κτλ) και με την απενεργοποίηση να γυρνάει πάλι σε 2g? :rolleyes: Ευχαριστώ προκαταβολικά. rooted γινεται είχα δει κάποιο mod παλιά τώρα σε μαμά αμφιβάλω πλέον με τα καινούργια android ο λόγος που το κάνεις είναι ο? (από περιέργεια) αν είναι για να γλυτώσεις μπαταρία........ δεν σε βοηθάει σε κάτι τώρα εν εχεις μόνιμα χαμηλό σήμα 4g και το εχεις σε 2g τοτε κάτι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_24 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Κυρίως για το σήμα γιατί το 4g έχει σκαμπανεβάσματα. Είναι αρκετά παλιό το Xiaomi αλλά από ότι καταλαβαίνω θέλει αρκετό ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Λόγω βλάβης στο δίκτυο από την κακοκαιρία δεν είχα καθόλου σήμα στο σπιτι. Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με τις οδηγίες της Vodafone έβαλα μια εφαρμογή για Wi-Fi calling. Καλά η εφαρμογή τους είναι για τα σκουπίδια αλλά κουτσά στραβά κάνω τη δουλειά μου όσο είμαι σπίτι. Έχω μια απορία, ως προς τις χρεώσεις πως είναι; αλλάζει κάτι με το Wi-Fi calling ή όχι; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Δεν αλλάζει τίποτα στις χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Αν έχει λήξει η εγγύηση δεν έχεις λόγο να το ξερουταρεις. Για το πώς το ρουταρεις θα σε βοηθήσουν στο θέμα της συσκευής σου, πιθανότατα θα έχει ήδη αναλυτικές οδηγίες κάπου εκεί.Υπόψιν υπάρχουν και συσκευές που δεν επηρεάζονται στην εγγύηση λόγω ροοτ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bananasplit Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 καλησπέρα.ένας μαθητής μου μου έφερε το doogee y7 του να του ρίξω μια ματιά,αφού πρώτα πήγε στο Πλαίσιο και του είπαν οτι δε γίνεται τίποτα.. Μου είπε οτι έβαλε λάθος το pattern μερικές φορές και παρόλο που τώρα το βάζουμε σωστά,δεν το παίρνει.. Επίσης δε θυμάται τον κωδικό του gmail,ενώ έχουμε τη διεύθυνση.. Δοκίμασα factory reset αλλά μόλις άνοιξε ξανά ζήτησε pattern.το usb debugging δεν είναι ενεργοποιημένο,οπότε δε μπορώ να κάνω unlock με κάποιο tool..είναι για μπρίκι ή μπορεί να γίνει κάτι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 τι εννοει οτι το κινητο συμμετεχει στο προγραμμα android one .και γενικα τι εννοει οταν λεει καθαρο android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 τι εννοει οτι το κινητο συμμετεχει στο προγραμμα android one .και γενικα τι εννοει οταν λεει καθαρο android? https://www.android.com/one/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Καλησπερα σε οσους διαβαζουν, Ειμαι καινουργιος στο Android μιας και ειχα iPhone για χρονια.. Στο iPhone, οταν ερχονται οι ειδοποιησεις σου εμφανιζει σε ξεχωριστο κουτι το καθε μηνυμα και μαζι σου δειχνει και 2-3 γραμμες του μηνυματος. Στο Android EMUI 9.1 ναι μεν βρηκα πως να μην γινεται grouping στα μηνυματα και πως να φαινεται και μια γραμμη του κειμενου, αλλα δεν μπορω με τιποτα να βρω πως γινεται να βλεπω περισσοτερο απο το κειμενο στο lock screen! Εχουμε κανεναν γνωστη να πει καμια συμβουλη?? Νικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Ισχύει αυτό, ξέρει κανείς; https://info-war.gr/sviste-to-whatsapp-ektos-ki-an-eiste-ok-me-tin-parakoloythisi/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Ισχύει αυτό, ξέρει κανείς; https://info-war.gr/sviste-to-whatsapp-ektos-ki-an-eiste-ok-me-tin-parakoloythisi/ Ειναι αφελές να πιστεύει κάποιος ότι υπάρχει ιδιωτικότητα στο ίντερνετ. Δεν είπε κάτι νέο ο Ρώσος. Τι περιμένει δηλαδή η άλλη, θα στέλνει ή θα ανεβάζει πρόστυχες σέλφι και δεν θα τις δει ποτέ κάποιο μάτι που δεν πρέπει; Είναι το ίδιο χαζό με το να τις στείλει εκτυπωμένες με το ταχυδρομείο και να νιώθει ασφαλής και σίγουρος πως ο μόνος που θα τις δει θα ειναι ο αποδέκτης που αναγράφεται στο φάκελο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Πολύ σωστός ο @vastegial_74 Όσο είμαστε online ο καθένας μπορεί να υποκλέψει, παρακολουθήσει, χακάρει οποιονδήποτε! Και όσο οι εταιρίες προσπαθούν να κλείσουν τις "πόρτες" άλλο τόσο θα σπάνε τα "λουκέτα"... Όπως λέει ένα σοφό ρητό... Ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 (edited) Πολύ σωστός ο @vastegial_74 Όσο είμαστε online ο καθένας μπορεί να υποκλέψει, παρακολουθήσει, χακάρει οποιονδήποτε! Και όσο οι εταιρίες προσπαθούν να κλείσουν τις "πόρτες" άλλο τόσο θα σπάνε τα "λουκέτα"... Όπως λέει ένα σοφό ρητό... Ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.;) Ε τότε δεν χρειάζεται να βάζουμε pin ή να κλειδώνουμε την οθόνη του κινητού μας. Ούτε να βάζουμε fingerprint ή Iris scanner! Όποιος το κλέψει, θα το ξεκλειδώσει!... ;) Edited November 23, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts