Jump to content

manos_24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    124
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manos_24

  1. Καλή χρόνια, με υγεία! Καλή επιτυχία να έχουμε..
  2. Τέλειο το δώρο...καλή επιτυχία να έχουμε!! :)
  3. Κυρίως για το σήμα γιατί το 4g έχει σκαμπανεβάσματα. Είναι αρκετά παλιό το Xiaomi αλλά από ότι καταλαβαίνω θέλει αρκετό ψάξιμο.
  4. Γεια σας. Το κινητό (ένα Xiaomi) είναι μονίμως σε 2g δίκτυο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση όπου με την ενεργοποίηση των δεδομένων (mobile data) να γίνεται αυτόματα αλλαγή σε 4g (χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να μπω στις ρυθμίσεις κτλ) και με την απενεργοποίηση να γυρνάει πάλι σε 2g? :rolleyes: Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Πολύ ωραίο δώρο...καλή επιτυχία να έχουμε.. :rolleyes:
  6. Τέλειο το κινητό...καλή επιτυχία να έχουμε...καλές γιορτές!!
  7. Τέλειο το δώρο! Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους!
  8. Αυτό είναι που προσπαθώ να βρω πως γίνεται. Έχω απενεργοποιήσει το auto start για όλες τις εφαρμογές και βλέποντας και μέσω της μνήμης για το τι τρέχει δεν δείχνει κάποια εφαρμογή. Μόλις ανοίξω πχ το wifi έρχονται ειδοποιήσεις :blink: Δεν ξέρω μήπως υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή που να ελέγχει καλύτερα τις άδειες των εφαρμογών.
  9. Καλησπέρα σας. Σε android 5.1 αντιμετωπίζω το εξής: εφαρμογές όπως το viber και το messenger (έχει απενεργοποιηθεί από την Ασφάλεια η αυτόματη έναρξή τους) μόλις γίνει σύνδεση στο ίντερνετ είτε μέσω wifi είτε μέσω δικτύου κινητής, ξεκινάνε να στέλνουν ειδοποιήσεις νέων μηνυμάτων. Πως μπορώ να το αποτρέψω αυτό και να μου έρχονται ειδοποιήσεις μόνο όταν "τρέξω" τις εφαρμογές και όχι κάθε φορά που συνδέομαι στο ίντερνετ; Ευχαριστώ
  10. Τούμπανο το κινητό...καλή επιτυχία να έχουμε!!
  11. Καλησπέρα παιδιά. Έχω το redmi 2 td με μια παλιά έκδοση rom: MIUI 7 GTV 5.12.3 dev. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή τόσα χρόνια που την έχω δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα, πιστεύετε ότι χρειάζεται κάποια αναβάθμιση σε νεότερη rom για λόγους ασφάλειας ή οι αναβαθμίσεις έχουν να κάνουν κυρίως με διόρθωση προβλημάτων, προσθήκη χαρακτηριστικών κτλ ?? Σε περίπτωση που χρειάζεται, διάβασα ότι το να περάσω νεότερη dev θέλει ολόκληρη διαδικασία, μήπως θα ήταν προτιμότερο να περάσω μια stable (με ελληνικά) και να κάνω μέσω ΟΤΑ όποτε βγάζει update για να μην ασχολούμαι συνέχεια περνώντας κάθε φορά μια καινούργια dev? Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...