king2009 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 To απλο φυσικα και εχει Dark theme και απο μονο του αλλα και custom να φτιαξεις ακριβως οπως θες εσυ ή να κατεβασεις αλλων. Και μαλιστα AMOLED Black, οχι απλως σκουρο. Προσωπικα το δοκιμασα 4 φορες το Χ και ποτε δε το κρατησα Π.χ. αυτο που εχω φτιαξει εγω δειχνει ετσι: Το Telegram Ειναι open source οποτε εχει ανεβει και στο f-droid. To f-droid δε βαζει "χερι" σε κατι, οτι υπαρχει σε open source ανεβαινει αυτουσιο. Ο Firefox στο f-droid ειναι ο Firefox χωρις τα proprietary στοιχεια, Google Play services κτλ Επισης επειδη το Telegram API ειναι ανοιχτο, οποιος θελει μπορει να φτιαξει τον δικο του Telegram Client Έχω πολύ καιρό που το δούλευα δεν είχα βρει κάτι τότε σε κάποια πράγματα μου την έσπαγε. Λογικά βελτιώθηκε μιας και περνει συνεχώς updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Το Telegram Ειναι open source οποτε εχει ανεβει και στο f-droid. To f-droid δε βαζει "χερι" σε κατι, οτι υπαρχει σε open source ανεβαινει αυτουσιο. Ο Firefox στο f-droid ειναι ο Firefox χωρις τα proprietary στοιχεια, Google Play services κτλ Επισης επειδη το Telegram API ειναι ανοιχτο, οποιος θελει μπορει να φτιαξει τον δικο του Telegram Client Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 παιζει και το exfat, ετσι εχω την δικη μου δηλαδη το exfat υποστηριζει αρχεια πανω απο 4gb? και βεβαια, τετοιο τυπου φορματ θα γινει μεσα απο το android η θα πρεπει να το κανουμε απο υπολογιστη ? ρωταω γιατι οσο θυμαμαι το android δεν μας ρωταει για τον τυπο που θελουμε να φορμαριστει η καρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ναι, υποστηρίζει, εγώ το έκανα γιατί με το fat32 δεν έσβηνε τα αρχεία εντελώς στο δικό μου πάντα, αλλά έπιαναν χώρο ακόμα και μετά τη διαγραφή, και το έκανα σε pc με card reader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Στην εφαρμογή Sync.ME δεν μπορείς πλέον να συγχρονίσεις άτομα που δεν έχεις φίλους στο Facebook; Παλιά θυμόμουν ότι ακόμα κι αν δεν ήταν στους φίλους σου, έκανες αναζήτηση στο Facebook κι αντιστοίχιζες το προφίλ του, τώρα όμως όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα να γίνεται πλέον, μου διαφεύγει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Εβαλα ενα νεο gmail ως google account, σε ενα android κινητο, το οποιο ηδη χρησιμοποιουσα, φυσικα μεχρι τωρα, με ενα αλλο google account. Αφου περασα λοιπον το νεο google account, πηγα στο play store και το εβαλα να δει για updates στις εφαρμογες μου. Δειχνει ομως να εχει κολησει για παντα! Μη μου πειτε οτι δεν κανει αντιστοιχηση του νεου account με τις υπαρχουσες εφαρμογες, και οτι πρεπει να τις κανω uninstall και μετα παλι εγκατασταση με το νεο account! Δεν θα το αντεξω! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Στην εφαρμογή Sync.ME δεν μπορείς πλέον να συγχρονίσεις άτομα που δεν έχεις φίλους στο Facebook; Παλιά θυμόμουν ότι ακόμα κι αν δεν ήταν στους φίλους σου, έκανες αναζήτηση στο Facebook κι αντιστοίχιζες το προφίλ του, τώρα όμως όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα να γίνεται πλέον, μου διαφεύγει κάτι; το διάβασα και στο reddit, δοκίμασε με το cosy for Facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 το διάβασα και στο reddit, δοκίμασε με το cosy for Facebook Χειροκίνητα πως περνάς εκεί μια επαφή; Πας Import Manual...αλλά μετά τι γράφεις στα πεδία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 τις συνδέεις πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Είναι πολύ buggy ακόμη το CoSy. 3 φορές του έχω δώσει ευκαιρία, και στο τέλος πάντα το κάνω uninstall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 (edited) Χειροκίνητα πως περνάς εκεί μια επαφή; Πας Import Manual...αλλά μετά τι γράφεις στα πεδία; τις συνδέεις πρώτα Είναι πολύ buggy ακόμη το CoSy. 3 φορές του έχω δώσει ευκαιρία, και στο τέλος πάντα το κάνω uninstall. Έφαγα τα ματάκια μου μέχρι να δω χειροκίνητα πως γίνεται (παρόλο αυτά δουλεύει 100%)...καμία σχέση με την απλότητα που είχε το Sync.ME...ακόμα και με τον αριθμό αν τον είχες περάσει έβρισκε το προφίλ αλλά είπαμε τώρα δεν...παρόλο τις πολλαπλές ενημερώσεις του... Για αυτόματη αντιστοίχιση επαφών που βρίσκονται στην λίστα φίλων σας του Facebook, πας Import...Import friends Via login into your account....τικάρεις ή όχι μετά ένα-ένα στα αποτελέσματα που βρήκε ανάλογα με το αν είναι σωστό ή όχι το προφίλ και πατάς στο τέλος Sync now. Για να περάσεις χειροκίνητα μια επαφή που δεν βρίσκεται στην λίστα των φίλων σου, πας Import...Manual και στο πεδίο Input βάζεις το url του προφίλ που θέλεις π.χ https://www.facebook.com/@@@@@ ή γράφεις τον αριθμό προφίλ του Facebook ID βρίσκοντάς τον από εδώ...https://findmyfbid.com/ ....πατάς CHECK, κοιτάς αν στο πεδίο Name είναι πράγματι αυτό που θες, πατάς ADD και BACK. Πας Contacts, βρίσκεις την επαφή που θέλεις να αντιστοιχίσεις, πατάς το κόκκινο κυκλάκι, βρίσκεις την επαφή που την έχεις ήδη προσθέσει στο facebook και πατάς Sync now Edited August 11, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Ναι, έχει λίγο φασαρία - μπελαλιδικο και θέλει και προσοχή γιατί έκανα import το αρχείο που βγάζει σε δεύτερο κινητό και μου τα έκανε μαντάρα, αλλά γενικά δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Θελω να κανω disable το sync, ειδικα για το google account. Παλιοτερα θυμαμαι, σε εκδοσεις 4-5 του android, το εκανες μεμονωμενα για καθε 'account' που ηταν δηλωμενο, στα accounts του κινητου (facebook, google, opera, κλπ). Τωρα που κοιταζω σε android 7, εψαξα, οντως μεσα στο google account στο κινητο, και δεν βλεπω τετοια επιλογη. Αν δεν κανω λαθος και δεν μου ξεφευγει κατι, εχει μια και μονη 'ομαδικη' επιλογη, για uncheck σε 'sync' για ολα τα accounts. Κανω λαθος; Ειναι καπου αλλου η επιλογη για sync και μου διαφευγει; Πειτε μου σας παρακαλω, γιατι θελω να την απενεργοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 στο λογαριασμοι -> google ειναι αν δεν κανω λαθος σε ολες τις συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Ναι το autosync ειναι για όλους τους λογαριασμούς μαζί. Αλλά μπορείς να μπεις μεσα στο ρυθμίσεις-->λογαριασμοι-->google και να ξετσεκαρεις τα στοιχεια του google λογαριασμου σου που δε θες να συγχρονίζουν Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Καλά, στο YouTube δεν έχει επιλογή τα βίντεο να ξεκινάνε στη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση; Όλα τα βίντεο είτε WiFi είτε 4G ξεκινάνε από τα 480p Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Ναι το autosync ειναι για όλους τους λογαριασμούς μαζί. Αλλά μπορείς να μπεις μεσα στο ρυθμίσεις-->λογαριασμοι-->google και να ξετσεκαρεις τα στοιχεια του google λογαριασμου σου που δε θες να συγχρονίζουν Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπηκα, αλλα δεν βλεπω πουθενα δυνατοτητα για να ξετσεκαρω το sync απο μεμονωμενα services της google. Βλεπω πχ gmail, drive, google fit data κλπ, αλλα οταν πατω πανω τους, ειτε γρηγορα, ειτε παρατεταμενα, το μονο που βλεπω ειναι αυτο που γραφει 'tap to sync now'. Καμια αλλη επιλογη. Απο τις 3 τελειες δε, επανω δεξια, το μονο που βλεπω, ειναι 'sync now' και 'remove account'. Εγω θελω ομως να απενεργοποιησω εντελως το sync. Ουτε καν ως manual δυνατοτητα να μην υπαρχει! Γινεται; Εγω δεν βρισκω τροπο. Ειμαι σε android 7, αν παιζει ρολο, αν το εχουν αλλαξει σε σχεση με παλιοτερες εκδοσεις. Για βοηθειστε ρε παιδια. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Μπηκα, αλλα δεν βλεπω πουθενα δυνατοτητα για να ξετσεκαρω το sync απο μεμονωμενα services της google. Βλεπω πχ gmail, drive, google fit data κλπ, αλλα οταν πατω πανω τους, ειτε γρηγορα, ειτε παρατεταμενα, το μονο που βλεπω ειναι αυτο που γραφει 'tap to sync now'. Καμια αλλη επιλογη. Απο τις 3 τελειες δε, επανω δεξια, το μονο που βλεπω, ειναι 'sync now' και 'remove account'. Εγω θελω ομως να απενεργοποιησω εντελως το sync. Ουτε καν ως manual δυνατοτητα να μην υπαρχει! Γινεται; Εγω δεν βρισκω τροπο. Ειμαι σε android 7, αν παιζει ρολο, αν το εχουν αλλαξει σε σχεση με παλιοτερες εκδοσεις. Για βοηθειστε ρε παιδια. :( τα κουτάκια να τικαρεις η όχι δεν τα έχει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 τα κουτάκια να τικαρεις η όχι δεν τα έχει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν τα εχει!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Καλά, στο YouTube δεν έχει επιλογή τα βίντεο να ξεκινάνε στη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση; Όλα τα βίντεο είτε WiFi είτε 4G ξεκινάνε από τα 480p Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αμα γυρίσεις το κινητό στο πλάι θα παίζουν στην υψηλότερη ανάλυση,εφόσον έχεις καλό σήμα.Οταν βλέπεις βίντεο με όρθιο το κινητό θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα δυστυχώς. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Στην εφαρμογή Morpheus TV δεν μου παίζει torrent (μένει κολλημένο στο Loading torrent) όταν έχω επιλέξει download destination folder την sdcard. Όταν επιλέγω εσωτερική μνήμη παίζει μια χαρά. Υπάρχει καμιά λύση γι' αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Αμα γυρίσεις το κινητό στο πλάι θα παίζουν στην υψηλότερη ανάλυση,εφόσον έχεις καλό σήμα.Οταν βλέπεις βίντεο με όρθιο το κινητό θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα δυστυχώς. Η μπορεί να βάλει vanced Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 όταν ανοίγω Facebook links που μου έρχονται με email με τον kiwi Browser αυτά ανοίγουν στην κανονική σελίδα του fb όχι στην mobile. ξέρει κανείς πως φτιάχνεται αυτό; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Τι είναι αυτό ρε King?Αλήθεια μπορείς να παρακάμψεις το youtube και να ανοίγεις το βιντεάκια σε ό,τι ανάλυση θες σε όρθια θέση του κινητού?Αμα ισχύει γαμάτο! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Τι είναι αυτό ρε King?Αλήθεια μπορείς να παρακάμψεις το youtube και να ανοίγεις το βιντεάκια σε ό,τι ανάλυση θες σε όρθια θέση του κινητού?Αμα ισχύει γαμάτο! Είναι η καλύτερη mod έκδοση του YouTube. Μπαίνει και σε root και σε no root κινητά. Έχει background playback καθόλου διαφημίσεις black theme swipe controls όπως στον mx player για ένταση και φωτεινότητα απίστευτα βολικό μπορείς να δεις 4k σε κινητά με χαμηλότερη ανάλυση και πολλά άλλα. Το δουλεύω κάνα 2 χρόνια από τότε που βγήκε η εμπειρία του YouTube απογειώθηκε. Πάντα δηλαδή είχα mod YouTube χωρίς διαφημίσεις και playback αλλά το vanced το εμπλούτισε ακόμα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts