Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, λίγο πριν σε ένα Xperia Z5 που έχω πετάχτηκε στο notification bar μια ενημέρωση, η κλασσική που δείχνει το βελάκι προς τα κάτω όπως όταν κάνει ενημέρωση το Google play store πχ.. Τελοσπαντων όταν εσυρα προς τα κάτω για να δω ποιας εφαρμογής κάνει update έγραφε, λειτουργία : χακερ... Αυτό πρόλαβα να δω και μετά χάθηκε.

Τι παίζει..;

Καλησπέρα, λίγο πριν σε ένα Xperia Z5 που έχω πετάχτηκε στο notification bar μια ενημέρωση, η κλασσική που δείχνει το βελάκι προς τα κάτω όπως όταν κάνει ενημέρωση το Google play store πχ.. Τελοσπαντων όταν εσυρα προς τα κάτω για να δω ποιας εφαρμογής κάνει update έγραφε, λειτουργία : χακερ... Αυτό πρόλαβα να δω και μετά χάθηκε.

Τι παίζει..;

Δεν το έχω ξανακούσει ποτέ αυτό, δύσκολο όμως οι χάκερ να σου στέλνουν ειδοποίηση ότι κάνουν update στο πρόγραμμά τους που ονομάζεται "χακερ" !. :lol:

Βάλε πάντως το malwarebytes και κάνε ένα τσεκ, δε χάνεις κάτι. :)

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Πιστεύω έχει να κάνει με κάποια ενημέρωση για ασφαλεία (;?).. Αλλά αν το έχει δει κανείς άλλος ας λαλήσει για να μου φύγει η ανησυχία.. Edited by Vagos55

Μια απορία και από μένα: Έχω ένα OnePlus 5t και δεν μπορώ να κατεβάσω τα boarding passes μου. Ξεκινάει η διαδικασία αλλά δεν κατεβαίνει τίποτα και στα downloads εμφανίζεται ένα αρχείο της μορφής pass αλλά σε αναμονή με την ένδειξη queued. Ξέρει κανείς κάτι σχετικό;
Μέσα από browser προσπαθείς;

Και με Aegean πριν 1 μήνα κανένα θέμα στο 3T μου μέσα από το λινκ του sms που έστειλαν με το mobile boarding pass

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μέσα από browser προσπαθείς;

Και με Aegean πριν 1 μήνα κανένα θέμα στο 3T μου μέσα από το λινκ του sms που έστειλαν με το mobile boarding pass

Μα από την επίσημη εφαρμογή προσπαθώ. Φαίνεται ότι το κατεβάζει αλλά στο τέλος αποτυγχάνει. Περίεργο. Για να γίνω μάλιστα πιο συγκεκριμένος, προσπαθώ από την επιλογή add to passes αλλά δεν το κατεβάζει.

Edited by stapd_21

Μα από την επίσημη εφαρμογή προσπαθώ. Φαίνεται ότι το κατεβάζει αλλά στο τέλος αποτυγχάνει. Περίεργο. Για να γίνω μάλιστα πιο συγκεκριμένος, προσπαθώ από την επιλογή add to passes αλλά δεν το κατεβάζει.
Γιατί δεν το κάνεις όπως σου λέω πιο πάνω;

Και εναλλακτικά, εφόσον μιλάμε για Android, στο Google now εμένα πάντα μου βγάζει με ένα κλικ το pass.

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί δεν το κάνεις όπως σου λέω πιο πάνω;

Και εναλλακτικά, εφόσον μιλάμε για Android, στο Google now εμένα πάντα μου βγάζει με ένα κλικ το pass.

Ούτε από chrome είδα φως. Δεν μπορώ να καταλάβω. Στο google now δε βρήκα πως γίνεται

Ούτε από chrome είδα φως. Δεν μπορώ να καταλάβω. Στο google now δε βρήκα πως γίνεται
Το sms το έχεις με το boarding pass;

Αν κάνεις κλικ τι γίνεται;

Amazon Fire stick 4k max

Το sms το έχεις με το boarding pass;

Αν κάνεις κλικ τι γίνεται;

Όχι επέλεξα αποστολή στο email και το κατέβασα από εκεί. Περίεργο πάντως που δεν το κατέβαζε

Edited by stapd_21

Καλημερα! Θα ηθελα εαν καποιο μελος γνωριζει καποια εφαρμογη τυπου viber what'sUp στην οποια να μπορεις να δημιουργεις κλειστα group που μονο οι Admins να βαζουν και να βγαζουν ατομα. Να μην μπορουν τα μελοι να βαζουν αλλα μελοι!

Στις δυο εφαρμογες που αναφερω πιο πανω μπορεις να κανεις ενα group αλλα μετα απο λιγο γινετε τις πουτ*νας μιας και βαζει ο καθενας οποιν θελει!

Καλημερα! Θα ηθελα εαν καποιο μελος γνωριζει καποια εφαρμογη τυπου viber what'sUp στην οποια να μπορεις να δημιουργεις κλειστα group που μονο οι Admins να βαζουν και να βγαζουν ατομα. Να μην μπορουν τα μελοι να βαζουν αλλα μελοι!

Στις δυο εφαρμογες που αναφερω πιο πανω μπορεις να κανεις ενα group αλλα μετα απο λιγο γινετε τις πουτ*νας μιας και βαζει ο καθενας οποιν θελει!

Telegram, κλάσεις ανώτερο από τα άλλα δύο. ;)

Τι διαφορές έχει σε σχέση με το απλό;

Dark theme περισσότερο για αυτό το είχα βάλει δεν το είχε το απλό. Και αρκετά πράγματα πάνω στις ειδοποιήσεις αρκετά πιο γρήγορο πιστεύω μόλις το δοκιμάσετε δεν θα ξανά πάτε στο άλλο. Τουλάχιστον στην ταχύτητα ήταν ανώτερο. Έχω κάτι μήνες να το δουλέψω.

Dark theme περισσότερο για αυτό το είχα βάλει δεν το είχε το απλό. Και αρκετά πράγματα πάνω στις ειδοποιήσεις αρκετά πιο γρήγορο πιστεύω μόλις το δοκιμάσετε δεν θα ξανά πάτε στο άλλο. Τουλάχιστον στην ταχύτητα ήταν ανώτερο. Έχω κάτι μήνες να το δουλέψω.

Ωραίος, ευχαριστώ.

Υγ. Βρήκα και τρίτο telegram στο f-droid! Wtf

Ωραίος, ευχαριστώ.

Υγ. Βρήκα και τρίτο telegram στο f-droid! Wtf

Το απλό με το X έχουν πολύ μικρές διαφορές, λίγο-πολύ τις περιέγραψε ο κινγκ. Προσωπικά δοκίμασα το Χ, αλλά επειδή είχα ήδη στήσει πολύ καλά το απλό (themes) βαρέθηκα να ασχοληθώ περισσότερο και έμεινα στο αρχικό.

Το τρίτο που βρήκες δεν έχω ιδέα τι είναι, όπως και πολλά άλλα telegram που ξετρύπωσαν τελευταία στο play (fast-gold-go-s κλπ) ! :lol:

Το απλό με το X έχουν πολύ μικρές διαφορές, λίγο-πολύ τις περιέγραψε ο κινγκ. Προσωπικά δοκίμασα το Χ, αλλά επειδή είχα ήδη στήσει πολύ καλά το απλό (themes) βαρέθηκα να ασχοληθώ περισσότερο και έμεινα στο αρχικό.

Το τρίτο που βρήκες δεν έχω ιδέα τι είναι, όπως και πολλά άλλα telegram που ξετρύπωσαν τελευταία στο play (fast-gold-go-s κλπ) ! :lol:

Απ' ότι κατάλαβα, είναι ο απλός αλλά του έχουν "βάλει χέρι" από το f-droid. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό, το ίδιο έχουν κάνει και στον Firefox αλλά εκεί τουλάχιστον του άλλαξαν όνομα και τον ονόμασαν fennec, εδώ φαίνονται ολόιδιοι. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω.

τα android φορμαρουν τις microsd καρτες σε φορματ (πχ FAT32) που δεν παιρνει μεγαλα αρχεια, οπως ταινιες ανω των 4gb κλπ ?

To απλο φυσικα και εχει Dark theme και απο μονο του αλλα και custom να φτιαξεις ακριβως οπως θες εσυ ή να κατεβασεις αλλων. Και μαλιστα AMOLED Black, οχι απλως σκουρο. Προσωπικα το δοκιμασα 4 φορες το Χ και ποτε δε το κρατησα

Π.χ. αυτο που εχω φτιαξει εγω δειχνει ετσι:

eQVfhFM.jpg

Απ' ότι κατάλαβα, είναι ο απλός αλλά του έχουν "βάλει χέρι" από το f-droid. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό, το ίδιο έχουν κάνει και στον Firefox αλλά εκεί τουλάχιστον του άλλαξαν όνομα και τον ονόμασαν fennec, εδώ φαίνονται ολόιδιοι. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω.

Το Telegram Ειναι open source οποτε εχει ανεβει και στο f-droid. To f-droid δε βαζει "χερι" σε κατι, οτι υπαρχει σε open source ανεβαινει αυτουσιο. Ο Firefox στο f-droid ειναι ο Firefox χωρις τα proprietary στοιχεια, Google Play services κτλ

Επισης επειδη το Telegram API ειναι ανοιχτο, οποιος θελει μπορει να φτιαξει τον δικο του Telegram Client

Edited by pgetsopoulos

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Aκριβώς, τουλάχιστον στις 50+ συσκευές android που έχω αλλάξει.

Aκριβώς, τουλάχιστον στις 50+ συσκευές android που έχω αλλάξει.

για τα κινητά δεν ειναι τοσο το θεμα, αλλα αν εχεις ταμπλετ που θες πολλες φορες να εχεις μαζι σου ταινιες, δεν εξυπηρετεί μιας και θα πρεπει να ειναι κατω απο 4gb τα αρχεια!

Edited by geioannou

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned