tsiv Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Εξήγησε λίγο αν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ Yπάρχει ειδικό νήμα για launchers για να εξηγήσετε ότι θέλετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossidis28 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Στο chrome παιδιά οταν κάνω αναζητηση μου βγάζει περισσότερα αποτελέσματα και όχι τ'αποτελέσματα αναζήτησης σε σελίδες πώς το αλλάζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Ερώτηση: αν βάλω recovery, twrp πχ για να παίρνω backup τη συσκευή μου, χωρίς να βάλω μετά supersu ή magisk θεωρείται/θεωρείτε ότι παραβιάζεται η εγγύηση; χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Aν βάλεις twrp και δεν γίνεις root δεν μπορείς να πάρεις backup το system. Έτσι τα ξέρω εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Aν βάλεις twrp και δεν γίνεις root δεν μπορείς να πάρεις backup το system. Έτσι τα ξέρω εγώ... Δεν τα ξέρεις καλά . .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 α, μάλιστα, κι αυτό διφορούμενο; googlαρα εντωμεταξύ κι ακόμα για το Xiaomi διφορούμενες είναι οι απόψεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ερώτηση: αν βάλω recovery, twrp πχ για να παίρνω backup τη συσκευή μου, χωρίς να βάλω μετά supersu ή magisk θεωρείται/θεωρείτε ότι παραβιάζεται η εγγύηση; χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader αυτό;Για τι backup μιλάμε; Αν μιλάμε για clone system, τότε όλα γίνονται μέσω TWRP. Αν θες backup συγκεκριμένων εφαρμογών με δεδομένα κλπ μέσα από το λειτουργικό,.τότε θες ροοτ. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 για image ελεγα, λοιπον, πηρα κι ενα service που μου εδωσαν κατα την αγορα, επισημο ελεγαν στην αναμονη service της xiaomi και μου ειπαν οτι δεν καλυπτουν εγγυηση σε επεξεργαστες/πλακετες κλπ σε περιπτωση που εχει γινει ρουτ, γιατι σου λεει μπορει να φταιει αυτο... εντωμεταξυ τα εκανα μανταρα και με τις καρτες, εκει που παιδευομουνα να βαλω τις σιμ στο νεο, του εβαλα καποια στιγμη κατα λαθος tray απο αλλο κινητο, το οποιο το τραβηξα μετα με τσιμπηδακι, με αποτελεσμα να μην αναγνωριζει την sd καρτα! φυσικα απ το παραπανω service ζητανε 30 ευρω για να το φτιαξουν, γιατι μαλλον ειπαν εχουν παθει ζημια τα ποδαρακια και ειναι υπαιτιοτητα του χρηστη, σιγα... δεν το φτιαχνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ειχα κανει ενοποιηση χωρου και ειχα μεταφερει εκει πολλες εφαρμογες και αρχεια κλπ Ξαφνικα μετα απο restart βλεπει τα αρχεια αλλα οι εφαρμογες που ειχαν παει εκει δεν ανοιγουν Πως μπορω να δω αν η καρτα χαλασε ή απλα θελει φορματ ? Πως μπορω να σωσω την κατασταση και να μην τα βαλω ολα απο την αρχη (ειχα καμια 300αρια apps) Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 χαίρεται. έχω ένα δίκαρτο Moto g 2014 με Android 6. θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να έχω μόνιμη απόκρυψη αριθμού σε μια από τις 2 sim. πχ από την 2η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Δες αν έχεις το εξής μενού στο κινητό σου. Τηλέφωνο-->ρυθμίσεις(οι 3 τελειες πάνω δεξιά)-->λογαριασμοί κλήσης και εκεί βλέπεις τις κάρτες. Πατάς εκεί που θες ρυθμίσεις gsm-->προσθετες ρυθμίσεις και επιλέγεις την αναγνώριση κλήσης. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 δεν έχει κάποια τέτοια ρύθμιση. έχω ανεβάσει τις ρυθμίσεις. https://imgur.com/a/wIoJDIQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Εισαι σε λαθος σημείο. Αυτό βρίσκεται στις ρυθμίσεις της συσκευής. Ψάξε στην εφαρμογή Τηλέφωνο δηλαδή στον dialer της συσκευής για την ρύθμιση που ανέφερα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Εχω προγραμματισει το κινητο μου να κλεινει στις 04.00 και να ξανανοιγει στις 04.05. Οταν ομως το κινητο φορτιζει εκεινες τις ωρες το αποτελεσμα ειναι να μην ξανανοιξει και να μενει κλειστο μεχρι την ωρα που ξυπνω εγω το πρωι και το βλεπω. Λογικο επακολουθο να χανω και τυχον ξυπνητηρια που εχω βαλει. Το περιεργο ειναι οτι ειναι σιγουρα το 2ο και πιθανον και το 3ο κινητο που μου κανει το ιδιο προβλημα. Δεν ξερω αν φταιει το οτι ειναι κινεζικα (Oukitel τα 2 τελευταια) ή φταιει κατι αλλο αλλα εχει αρχισει και με νευριαζει να χανω τα ξυπνητηρια μου. Και νομιζω το εχω αντιμετωπισει και σε android 6 και σε 7. Εχει καποιος καποια ιδεα? Εψαξα μηπως καταφερω να αναφερω και στην google το συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Εχω προγραμματισει το κινητο μου να κλεινει στις 04.00 και να ξανανοιγει στις 04.05. Οταν ομως το κινητο φορτιζει εκεινες τις ωρες το αποτελεσμα ειναι να μην ξανανοιξει και να μενει κλειστο μεχρι την ωρα που ξυπνω εγω το πρωι και το βλεπω. Λογικο επακολουθο να χανω και τυχον ξυπνητηρια που εχω βαλει. Το περιεργο ειναι οτι ειναι σιγουρα το 2ο και πιθανον και το 3ο κινητο που μου κανει το ιδιο προβλημα. Δεν ξερω αν φταιει το οτι ειναι κινεζικα (Oukitel τα 2 τελευταια) ή φταιει κατι αλλο αλλα εχει αρχισει και με νευριαζει να χανω τα ξυπνητηρια μου. Και νομιζω το εχω αντιμετωπισει και σε android 6 και σε 7. Εχει καποιος καποια ιδεα? Εψαξα μηπως καταφερω να αναφερω και στην google το συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη Αν επιτρέπεται, για ποιον λόγο το έχεις προγραμματίσει έτσι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Αν επιτρέπεται, για ποιον λόγο το έχεις προγραμματίσει έτσι; Απλα να κανει ενα "φρεσκαρισμα", ωρα που δεν το χρειαζομαι. Θα μου πεις μην το κανεις εκεινη την ωρα.... το ξερω αλλα δεν παυει να υπαρχει ενα προβλημα που θα προτιμουσα να λυθει απο το λογισμικο κι οχι αλλαζοντας τη δικια μου συνηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Από την στιγμή που δεν κλείνει τελείως η συσκευή ,αφού ξανανοιγει μόνη της,τι φρεσκαρισμα πετυχαινεις; Εγώ πάντως θα το έβαζα άλλη ώρα να το κάνει,πχ όταν φτάνω σπίτι ή θα το έκανα επανεκκίνηση με το χέρι. Αν και δεν βλέπω γενικότερα τον λόγο για καθημερινή επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Βασικά η συσκευή και γενικά αυτές με mtk κλείνουν κανονικά και με την προγραμματισμένη ενεργοποίηση. Απο όσο θυμάμαι απο τα mtk που είχα, όταν έβαζες ξυπνητήρι και έκλεινες ακόμη και χειροκίνητα το κινητό, άνοιγε αυτόματα την ώρα του ξυπνητηριού ανεξάρτητα απο την προγραμματισμένη ενεργοποίηση-απενεργοποίηση. Σε κάποια που δεν άνοιγε, αν πήγαινες ρυθμίσεις-->προσβασιμότητα και ξε-τσεκαρες την γρήγορη επανεκκίνηση άνοιγε κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Βασικά η συσκευή και γενικά αυτές με mtk κλείνουν κανονικά και με την προγραμματισμένη ενεργοποίηση. Απο όσο θυμάμαι απο τα mtk που είχα, όταν έβαζες ξυπνητήρι και έκλεινες ακόμη και χειροκίνητα το κινητό, άνοιγε αυτόματα την ώρα του ξυπνητηριού ανεξάρτητα απο την προγραμματισμένη ενεργοποίηση-απενεργοποίηση. Σε κάποια που δεν άνοιγε, αν πήγαινες ρυθμίσεις-->προσβασιμότητα και ξε-τσεκαρες την γρήγορη επανεκκίνηση άνοιγε κανονικά. Στο android 7 ειναι αυτη η επιλογη? Βλεπω μονο προσιτοτητα και δεν ειναι μεσα σε αυτο το μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Kαι στο 6αρι υπήρχε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Καλημέρα. Το βρήκα, είναι σε διαφορετικό σημείο. πρέπει να παω απευθείας από τον dialer και μετά έχει εκεί ρυθμίσεις. Μια ερώτηση, υπάρχει δυνατότητα να στέλνω sms με απόκρυψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 αυτό τι σημαίνει; ότι μου χακεψαν τον λογαριασμό στην Μαλαισία;; άλλαξα τώρα βέβαια κωδικό. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 αυτό τι σημαίνει; ότι μου χακεψαν τον λογαριασμό στην Μαλαισία;; άλλαξα τώρα βέβαια κωδικό. Δε σημαίνει τίποτα. Απλά έβαλε κάποιος στο sign in το email σου. Όχι ότι ξέρει το password. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Δε σημαίνει τίποτα. Απλά έβαλε κάποιος στο sign in το email σου. Όχι ότι ξέρει το password.ναι αλλά πως ήξερε στην Μαλαισία το email μου κάποιος;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts