timkos40 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλημερα στην παρεα εδω και ενα χρονο περιπου ειχα την trasparent clock and weather εφαρμογη καιρου και ημουν πολυ ευχαριστημενος.Απο χθες το βραδυ ομως δεν λειτουργει ουτε η εφαρμογη αλλα ουτε και το widget του και αποφασισα να βαλω καποια αλλη για αλλαγη. Εχετε να μου προτεινετε καποια εξισου αξιοπιστη με την προηγουμενη?Δοκιμασα την Καιρος XL Pro αλλα δεν εχω σχηματισει ακομα αποψη.Οποιος μπορει ας προτινει καποια που να εχει δοκιμαστει,να αρεσει και να δουλευει σωστα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Δοκίμασα το Psiphon σε πλήρη λειτουργία, αλλά τα mb καταναλώθηκαν κανονικά, σαν τα στραγάλια. Edit: Απ' ό,τι διάβασα, θα πρέπει να μην έχεις mb στην κάρτα για να δουλέψει σωστά. Αν μπορεί ας το επαληθεύσει κάποιος, καθώς έχω σχεδόν 5 gb αυτή την στιγμή διαθέσιμα. Δεν πρεπει να εχεις καθολου mb οταν θα το τρεξεις αλλιως στα τρωει!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Βέβαια, απ' ό,τι διάβασα επίσης, το πανηγύρι κρατάει λίγες ημέρες, μέχρι να γίνει αντιληπτό από τον πάροχο ότι κάτι δεν...πάει καλά και πέσει το ανάλογο μπλοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 παιδια, ξερει κανεις γιατι δεν δουλευει το .nomedia στο Τ2 Ultra? Android 5.1.1 / 19.4.A.0.182 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλησπέρα σας θέλω να ρωτησω αν ξέρει κάποιος.πως μπορώ να βλέπω streaming όπως YouTube kai internet streaming και όταν ανοιξω ή μεταφερθω σε άλλη σελίδα ή εφαρμογή να μην σταματάει το streaming και να μπορώ να ακούω τον ήχο του video που παίζει ακόμα και όταν είμαι σε άλλη σελίδα.οπως στα windows στους υπολογιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλησπέρα σας θέλω να ρωτησω αν ξέρει κάποιος.πως μπορώ να βλέπω streaming όπως YouTube kai internet streaming και όταν ανοιξω ή μεταφερθω σε άλλη σελίδα ή εφαρμογή να μην σταματάει το streaming και να μπορώ να ακούω τον ήχο του video που παίζει ακόμα και όταν είμαι σε άλλη σελίδα.οπως στα windows στους υπολογιστές. Δοκίμασε με Firefox. Νομίζω πως το κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μου δεινει δωρεαν και για παντα ιντερνετ μεσω δεδομενων κινητου ή καποιον αλλο τροπο αλλα εντελως δωρεαν και αν ειναι δυνατον χωρις διαφημησεις? Αν ναι ποιο ειναι? Οπως εγραψε και ο anastasiszn γινεται. θα πρεπει να εχεις 0mb για να μην σου φαει τα δικα σου. Πρωτα τρωει τα δικα σου και μετα τα <δωρεαν> mb. Δοκιμασα πριν 1-2 εβδομαδες με δυο καρτες sim, μια cosmo και μια voda με 0 υπολοιπο λογαριασμου και 0mb και καταφερα και συνδεθηκα, google chrome - viber - google play δουλευαν κανονικα, με Dolphin Browser δεν..... Παντος και στα δυο τηλεφωνα ενα xperia p και ενα Landvo L500 που εκανα δοκιμες ανεβαζαν ''τρελες'' θερμοκρασιες. Αν εχετε καλα-αξιολογα τηλεφωνα θα ελεγα να μην τα ''καψετε'' με vpn. Επισης καταναλωνουν τρελλη μπαταρια κατα τη χρηση. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Μπηκα στην stock εφαρμογη downloads του και πατησα clear list γιατι πιστευα πως απλα σβηνε τις εγγραφες, και οχι τα αρχεια τα ιδια.... Οντως τωρα τη παλευει το κινητο καθολου? Μου εσβησε οτι ειχα κατεβασει ever πως ξαναπερνω τωρα τα αρχεια. Πριν 3-4 μερες το κανα και λογικα δε θα χουν γραφτει πολα στη συγκεκριμενες θεση της μνημης του κινητου Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Επομένως, δεν χρειάζεται να έχεις μόνο 0 mb, αλλά και μηδενικό υπόλοιπο στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλησπέρα έχω μια ερώτηση στο σπίτι έχω 2 wifi από διαφορετικές εταιρίες κάθε φορα που ανοίγω το wifi συνδέεται στην forthnet αυτόματα εγώ θέλω να κάνω προεπιλεγμένο το άλλο τις hol γίνετε αυτό και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλησπέρα έχω μια ερώτηση στο σπίτι έχω 2 wifi από διαφορετικές εταιρίες κάθε φορα που ανοίγω το wifi συνδέεται στην forthnet αυτόματα εγώ θέλω να κάνω προεπιλεγμένο το άλλο τις hol γίνετε αυτό και πως? Γιατί δεν αλλάζεις τον κωδικό του wifi της φόρθνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Γιατί δεν αλλάζεις τον κωδικό του wifi της φόρθνετ? γιατί εγώ θέλω να μπορώ να συνδεθώ και στις forthnet σε ειδικές περιπτώσεις άρα άμα βάλω τον κωδικό μετά πάλι θα μπαίνει κατευθείαν στην forthnet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλησπέρα έχω μια ερώτηση στο σπίτι έχω 2 wifi από διαφορετικές εταιρίες κάθε φορα που ανοίγω το wifi συνδέεται στην forthnet αυτόματα εγώ θέλω να κάνω προεπιλεγμένο το άλλο τις hol γίνετε αυτό και πως? Ο ποιο εύκολος τρόπος είναι να διαγράψεις της forthnet. Αυτο θα έκανα Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Δεν μπορώ ούτε να βρω τα αποθηκευμένα μου wifi για να τα σβήσω δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Εαντην διαγραψεις, διαγραφςτε κ το κλειδί wifi ==== Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Δεν μπορώ ούτε να βρω τα αποθηκευμένα μου wifi για να τα σβήσω δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα??? Όταν συνδεθείς στο δίκτυο που δεν θέλεις,πατα παρατεταμένα το εικονίδιο του Wi-Fi από την μπάρα.εκεί θα σου βγάλει Όλα τα δίκτυα που βλέπει.πατα παλι παρατεταμένα στο δίκτυο που θέλεις να διαγράψεις και θα σου βγάλει την επιλογή "να μην γίνει απομνημόνευση". Συνδέσου τώρα σε αυτό που θέλεις ελεύθερα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Όταν συνδεθείς στο δίκτυο που δεν θέλεις,πατα παρατεταμένα το εικονίδιο του Wi-Fi από την μπάρα.εκεί θα σου βγάλει Όλα τα δίκτυα που βλέπει.πατα παλι παρατεταμένα στο δίκτυο που θέλεις να διαγράψεις και θα σου βγάλει την επιλογή "να μην γίνει απομνημόνευση". Συνδέσου τώρα σε αυτό που θέλεις ελεύθερα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν θέλω αυτό να το εξηγήσω αλλιώς έχω πάει σε 3 φίλους μου που στα σπίτια τους έχω συνδεθεί στο wifi που έχουν αυτά θέλω να σβήσω γίνετε η πρέπει να πάω πάλι στα σπίτια τους για να τα βρει και να τα σβήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 δεν θέλω αυτό να το εξηγήσω αλλιώς έχω πάει σε 3 φίλους μου που στα σπίτια τους έχω συνδεθεί στο wifi που έχουν αυτά θέλω να σβήσω γίνετε η πρέπει να πάω πάλι στα σπίτια τους για να τα βρει και να τα σβήσω? Ναι,όταν ξαναπάς και συνδεθείς,τότε μπορείς να τα σβήσεις. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Στις ρυθμισεις έχει τα αποθηκευμένα δίκτυα.Απο εκεί θα σβήσεις όσα δεν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 δεν θέλω αυτό να το εξηγήσω αλλιώς έχω πάει σε 3 φίλους μου που στα σπίτια τους έχω συνδεθεί στο wifi που έχουν αυτά θέλω να σβήσω γίνετε η πρέπει να πάω πάλι στα σπίτια τους για να τα βρει και να τα σβήσω? Ρυθμίσεις, wifi, πατάς τρεις τελίτσες, αποθηκευμένα δίκτυα, επιλέγεις όποιο θέλεις να σβήσεις πατώντας σταθερά επάνω του και επιλεγεις διαγραφή από τη μνήμη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ρυθμίσεις, wifi, πατάς τρεις τελίτσες, αποθηκευμένα δίκτυα, επιλέγεις όποιο θέλεις να σβήσεις πατώντας σταθερά επάνω του και επιλεγεις διαγραφή από τη μνήμη πήγα εκεί αλλα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή έχω το galaxy s7 edge ούτε 3 τελίτσες έχει περισσότερα γραφει αλλα εκεί μέσα έχω 4 επιλογές μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 πήγα εκεί αλλα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή έχω το galaxy s7 edge ούτε 3 τελίτσες έχει περισσότερα γραφει αλλα εκεί μέσα έχω 4 επιλογές μονο Κοίταξε στις ρυθμίσεις του wifi. Κάτι τέτοιο θα βρεις. 20mb image hosting Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 εκεί κοιτάω αλλα εγώ δεν τα έχω αυτά έψαξα και στο android central και το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα λένε ότι φταίει η samsung σε αυτό, αν έχει κάποιος s7 η s7 edge ας το κοιτάξει αν υπάρχουν αυτές οι επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 (edited) εκεί κοιτάω αλλα εγώ δεν τα έχω αυτά έψαξα και στο android central και το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα λένε ότι φταίει η samsung σε αυτό, αν έχει κάποιος s7 η s7 edge ας το κοιτάξει αν υπάρχουν αυτές οι επιλογές Κατέβασε το wifi manager, και δες από εκεί αν έχει μέσα τα αποθηκευμένα δίκτυα. free photo hosting Edited September 17, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Κατέβασε το wifi manager, και δες από εκεί αν έχει μέσα τα αποθηκευμένα δίκτυα. free photo hosting καλημέρα ναι τα έχει αλλα πως τα σβήνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts