dancer_69 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Εγγενής λειτουργία δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν εφαρμογές που το κάνουν, όπως αυτή για παράδειγμα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lylynx.smsscheduler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Εχω το samsyng galaxy S5 και στις επαφες εχω περασει και email επαφης σε ορισμενες . Οταν σβηνω μια επαφη γιατι το email της δεν φευγει τελειως και αν πληκτρολογησω ονομα παραπλησιας επαφης (πχ Γιαννης-Γιωργος) μου εφανιζεται και το email του Γιωργου για παραδειγμα που εχω σβησει ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 καλησπερα σας .εχω το εξης προβλημα .εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. και κατα την εκκινηση μου ζηταει να γραψω με ποιον λογαριασμο ηταν συνχρονησμενη η συσκευη .βαζω το google mail και τον σωστο κωδικο προσβασης κανει επαληθευση και μετα μου ξαναζηταει να γραψω τον λογαριασμο και τον κωδικο προσβασης. το εχω κανει 10 φορες και δεν ξεπερναει αυτο το σταδιο.με αποτελεσμα να μην μπαινει στο μενου του τηλεφωνου.τι μπορει να συμβαινει ?? πως μπορω να μπω στο μενου του τηλεφωνου με αλλο τροπο ?? παρακαμπτοντας την επαληθευση?? εχω το hauwei p9 lite . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 καλησπερα σας .εχω το εξης προβλημα .εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. και κατα την εκκινηση μου ζηταει να γραψω με ποιον λογαριασμο ηταν συνχρονησμενη η συσκευη .βαζω το google mail και τον σωστο κωδικο προσβασης κανει επαληθευση και μετα μου ξαναζηταει να γραψω τον λογαριασμο και τον κωδικο προσβασης. το εχω κανει 10 φορες και δεν ξεπερναει αυτο το σταδιο.με αποτελεσμα να μην μπαινει στο μενου του τηλεφωνου.τι μπορει να συμβαινει ?? πως μπορω να μπω στο μενου του τηλεφωνου με αλλο τροπο ?? παρακαμπτοντας την επαληθευση?? εχω το hauwei p9 lite . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6852824#post6852824 #12701 ψάξε για huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 καλησπερα σας .εχω το εξης προβλημα .εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. και κατα την εκκινηση μου ζηταει να γραψω με ποιον λογαριασμο ηταν συνχρονησμενη η συσκευη .βαζω το google mail και τον σωστο κωδικο προσβασης κανει επαληθευση και μετα μου ξαναζηταει να γραψω τον λογαριασμο και τον κωδικο προσβασης. το εχω κανει 10 φορες και δεν ξεπερναει αυτο το σταδιο.με αποτελεσμα να μην μπαινει στο μενου του τηλεφωνου.τι μπορει να συμβαινει ?? πως μπορω να μπω στο μενου του τηλεφωνου με αλλο τροπο ?? παρακαμπτοντας την επαληθευση??εχω huawei p9 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Εγγενής λειτουργία δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν εφαρμογές που το κάνουν, όπως αυτή για παράδειγμα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lylynx.smsscheduler Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να έχει επιλογή χωρίς αυτόματη αποστολή ώστε να μπορώ να το στέλνω όποτε θέλω εγώ, γιατί στην ουσία αυτό που ψάχνω είναι τρόπος ώστε να αποθηκευσω μήνυμα και αριθμό αποστολής ως πρότυπο. Edited August 21, 2016 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6852824#post6852824 #12701 ψάξε για huawei Δεν μπορεί να το κάνει στο p9 lite γιατί η συσκευή δεν έχει usb otg Παντός θα του συνιστούσα να τσεκάρει πρώτα αν το WiFi που συνδέθηκε είναι οκ και δεν έχει ξεχάσει κωδικούς από το gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 και αν το πήρες μεταχειρισμένο έπρεπε πρώτα ο προηγουμένως χρήστης να κάνει αποσύνδεση από το gmail του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Δεν μπορεί να το κάνει στο p9 lite γιατί η συσκευή δεν έχει usb otg Παντός θα του συνιστούσα να τσεκάρει πρώτα αν το WiFi που συνδέθηκε είναι οκ και δεν έχει ξεχάσει κωδικούς από το gmail Γίνεται χωρίς otg . Λίγο ψάξιμο θέλει. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και αν το πήρες μεταχειρισμένο έπρεπε πρώτα ο προηγουμένως χρήστης να κάνει αποσύνδεση από το gmail του και αν το εκλεψες ...λέω εγώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να σβηνει παλιοτερες εκδοσεις απο εφαρμογες. Αν σβησω χειροκινητα τις παλιοτερες ενημερωσεις, θα εχει προβλημα η εκαστοτε εφαρμογη; Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να σβηνει παλιοτερες εκδοσεις απο εφαρμογες. Αν σβησω χειροκινητα τις παλιοτερες ενημερωσεις, θα εχει προβλημα η εκαστοτε εφαρμογη; Αν έχεις μια εφαρμογή, ή έχεις το τελευταίο update, ή μια προηγούμενη έκδοση της επιλογής σου, ή δεν καταλαβαίνω το ερώτημά σου - απορία σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Καλησπερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να σβηνει παλιοτερες εκδοσεις απο εφαρμογες. Αν σβησω χειροκινητα τις παλιοτερες ενημερωσεις, θα εχει προβλημα η εκαστοτε εφαρμογη; Δεν νομίζω πως γίνεται. Έχω καταλάβει πως αφού το update έχει από όσο έχω δει το μέγεθος της εφαρμογής, έρχεται και κάθεται πάνω στην προηγούμενη έκδοση ακυρώνοντας την ουσιαστικά γιατί δεν έχω δει να αλλάζει ιδιαίτερα ο ελεύθερος χώρος μετά από αναβάθμιση. Άντε να προσθέσει και λίγο, διαφορετικά με δύο τρεις αναβαθμίσεις θα γέμιζε το κινητό. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια. Edited August 24, 2016 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Έχω μια ερώτηση σχετικά με το facebook Γιατί ενώ βλέπω τα ποιο πρόσφατα που έρχονται απο τα αγαπημένα δεν μου διαγράφετε ο αριθμός που έχει δίπλα πχ μου δείχνει 130 νέες ροές και στους στενούς φίλους 20 μπαίνω τις βλέπω και όταν βγαίνω μου έχει πάλι 130 νέες ροές και 20 ενημερώσεις από στενούς φίλους! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να σβηνει παλιοτερες εκδοσεις απο εφαρμογες. Αν σβησω χειροκινητα τις παλιοτερες ενημερωσεις, θα εχει προβλημα η εκαστοτε εφαρμογη; Κάθε update αντικαθιστά την προηγούμενη εφαρμογή και αυτή μένει στα άχρηστα. Με το SD Maid Pro καθαρίζω τα άχρηστα και ελαφραίνει η μνήμη. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 απο τα καλυτερα προγραμματα,ελαφρυ και αποτελεσματικο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Κάθε update αντικαθιστά την προηγούμενη εφαρμογή και αυτή μένει στα άχρηστα. Με το SD Maid Pro καθαρίζω τα άχρηστα και ελαφραίνει η μνήμη. Εχω αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.filemanager&hl=el και οταν παω να καταργησω καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζομαι, βλεπω μεσα ολα τα update απο μια εφαρμογη και οχι μονο την τελευταια ενημερωση. Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fearthedarkness7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπερα,εχω το lenovo vibe shot (εχω γραψει κ στην ενοτητα της λενοβο) και αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Απο τοτε που εβαλα το 6.0 για android εχω προβλημα στις κλησεις,δν με ακουει κανενας αμα τους παρω τηλεφωνο ή με παρουν αυτοι αλλα εγω τους ακουω μια χαρα.Το μικροφωνο δν εχει καποιο προβλημα δουλευει κανονικοτατα,πιστευετε οτι φταιει η αναβαθμιση σε 6.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Καλημερα! Εχω την 6.9.15 εκδοση του play store εγκατεστημενη στο κινητο μου. Μεχρι προτινος δεν με αφηνε να σχολιασω κ να βαλω βαθμολογια για καποια εφαρμογη παρα μονο αν εκανα λογαριασμο στο google+ πραγμα που δεν εκανα ποτε. Σημερα ειδα οτι με αφηνει να σχολιασω στις εφαρμογες παρολο που δεν εχω κανει λογαριασμο στο google+ . Συμβαινει κ σε αλλους αυτο που δεν εχουν google+ , η μου εκανε λογαριασμο στο google+ χωρις να το θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Καλημερα! Εχω την 6.9.15 εκδοση του play store εγκατεστημενη στο κινητο μου. Μεχρι προτινος δεν με αφηνε να σχολιασω κ να βαλω βαθμολογια για καποια εφαρμογη παρα μονο αν εκανα λογαριασμο στο google+ πραγμα που δεν εκανα ποτε. Σημερα ειδα οτι με αφηνει να σχολιασω στις εφαρμογες παρολο που δεν εχω κανει λογαριασμο στο google+ . Συμβαινει κ σε αλλους αυτο που δεν εχουν google+ , η μου εκανε λογαριασμο στο google+ χωρις να το θελω? Έχει αναφερθεί εδώ και λίγο καιρό ότι άλλαξε πολιτική η Google και μπορείς πλέον να σχολιάσεις στο store χωρίς Google+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 ^^ Ωραιος! Μερσι για την ενημερωση! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Απενεργοποιησα τον chrome θέλοντας να δοκίμασω opera και opera lite.Μετα από μία εβδομάδα τους απεγκατεστησα και ενεργοποίησα και ενημέρωσα τον chrome στην έκδοση 52 που βρίσκεται και σήμερα.Αυτο που συμβαίνει ενώ πριν δεν συνέβαινε είναι ότι δεν διατηρεί την αναπαραγωγή σταθμών από live24 αφού σβήσει ή οθόνη.Θα ήθελα να αποφυγω ξεχωρο app για ραδιόφωνο.Το τηλέφωνο είναι πολύ καθαρό από εφαρμογές, στο παρασκήνιο τρέχει μόνο xposed με gravity box και viber.Εκανα clear cache, art/dalvik.Ολα αυτά σε kitkat 4.4.4, xt1068 1gb ram με root.Μου διαφεύγει κάτι; Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εχω επιλεξει να γινεται συγχρονισμος των φωτογραφιων μου στο Google Photos. Στο Google Drive δεν μου δειχνει οτι καταλαμβουν αποθηκευτικο χωρο. Πως γινεται αυτο; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160825/bc4dfed5995d33abbfef2d3d51f3f547.jpg Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 έχει μια ρυθμιση το Google photos να στις ανεβάζει σε αναλυση '' που θέλει '' χωρίς να χάνεις χωρο, αλλιώς αλλάζεις την ρύθμιση και του βαζεις εκει που λέει κατι με μέγεθος, δεν το εχω πλεον να σου πω πως το γράφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Καλημέρα, ξέρει μήπως κάποιος πώς βάζουμε 160 χαρακτήρες στο google message? Ευχαριστώ πολύ! Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Καλημέρα, ξέρει μήπως κάποιος πώς βάζουμε 160 χαρακτήρες στο google message? Ευχαριστώ πολύ! Sent from my XT1092 using Tapatalk 3 τελείες-> settings -> advanced-> simple characters only. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts