adais Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Όχι με Android 5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 αναβαθμίστηκε το κινητό μου σε android 6 και πλην των φωτο και των screenshots που αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης όπως και στο android 5, όλων των άλλων εφαρμογών τα αρχεία που δημιουργούν πάνε στην εσωτερική μνήμη.ενώ στο 5 android πήγαιναν στην κάρτα μνήμης ( πχ εφαρμογών που κάνεις αλλαγές, σημειώσεις πάνω σε μια φωτο) έχω δηλώσει στις ρυθμίσεις την sd card σαν δίσκο εγγραφής. είναι θέμα του android 6 γενικότερα; Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon007 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 το έχω δοκιμάσει, δεν βρήκε κάτι δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Γιατι τωρα τελευταια αρκετα συχνα το κινητο μου μου ζηταει να του ξαναβαλω το κωδικο μειλ γιατι εγινε λεει μια αλλαγη και πρεπει να πραγματοποιηθει επαληθευση του λογαριασμου. Γιατι συμβαινει αυτο και πως μπορω να το κανω να μην με ρωταει καθε τρεις και λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Ενεργοποιήσαμε ένα Samsung A5 2016 με έναν λογαριασμό google που είχε κατςχωρημένο έναν αριθμό κινητού. Ύστερα από μπλοκάρισμα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ζητάει τον συγκεκριμένο λογαριασμό και λόγο του ότι δεν θυμόμαστε τον κωδικό προσβασης δεν μας ενεργοποιεί το κινητό. Μας ζητάει να στείλει μήνυμα με κωδικό στον αριθμό τηλεφώνου που είναι καταχωρημένο το gmail για να συνεχίσουμε.Το κακό είναι ότι την κάρτα sim την ξεχάσαμε μακριά(ενώ εί,αστε σε διακοπές) και δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το κινητό. Ξέρετε αν υπάρχη κάποιος άλλος τρόπος επαναφοράς ή κάποιος τρόπος να ξεχάση το gmail το κινητό; Προσπαθήσαμε με εναλλακτικούς τρόπους email κ.τ.λ άλλα δεν καταφέραμε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Ενεργοποιήσαμε ένα Samsung A5 2016 με έναν λογαριασμό google που είχε κατςχωρημένο έναν αριθμό κινητού. Ύστερα από μπλοκάρισμα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ζητάει τον συγκεκριμένο λογαριασμό και λόγο του ότι δεν θυμόμαστε τον κωδικό προσβασης δεν μας ενεργοποιεί το κινητό. Μας ζητάει να στείλει μήνυμα με κωδικό στον αριθμό τηλεφώνου που είναι καταχωρημένο το gmail για να συνεχίσουμε.Το κακό είναι ότι την κάρτα sim την ξεχάσαμε μακριά(ενώ εί,αστε σε διακοπές) και δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το κινητό. Ξέρετε αν υπάρχη κάποιος άλλος τρόπος επαναφοράς ή κάποιος τρόπος να ξεχάση το gmail το κινητό; Προσπαθήσαμε με εναλλακτικούς τρόπους email κ.τ.λ άλλα δεν καταφέραμε τίποτα. Ψάξε στο youtube για bypass factory reset protection για samsung συσκευές !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ψάξε στο youtube για bypass factory reset protection για samsung συσκευές !! Ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Ενεργοποιήσαμε ένα Samsung A5 2016 με έναν λογαριασμό google που είχε κατςχωρημένο έναν αριθμό κινητού. Ύστερα από μπλοκάρισμα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ζητάει τον συγκεκριμένο λογαριασμό και λόγο του ότι δεν θυμόμαστε τον κωδικό προσβασης δεν μας ενεργοποιεί το κινητό. Μας ζητάει να στείλει μήνυμα με κωδικό στον αριθμό τηλεφώνου που είναι καταχωρημένο το gmail για να συνεχίσουμε.Το κακό είναι ότι την κάρτα sim την ξεχάσαμε μακριά(ενώ εί,αστε σε διακοπές) και δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το κινητό. Ξέρετε αν υπάρχη κάποιος άλλος τρόπος επαναφοράς ή κάποιος τρόπος να ξεχάση το gmail το κινητό; Προσπαθήσαμε με εναλλακτικούς τρόπους email κ.τ.λ άλλα δεν καταφέραμε τίποτα. Mπορεις να πας σε ενα καταστημα του παροχου της sim και να κανεις αντικατασταση της καρτας sim, νομιζω με 5 ευρω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Mπορεις να πας σε ενα καταστημα του παροχου της sim και να κανεις αντικατασταση της καρτας sim, νομιζω με 5 ευρω. Δεν χρειάζεται ....του έδωσα την λύση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μια ερώτηση που δε μερικούς μπορεί να μοιάζει χαζή, αλλα δεν μπορώ να βρω επιλογή.... Πως μπορώ να ορίσω στο moto e της γυναίκας μου την κάρτα SD ως προεπιλεγμένη για αποθηκευση αρχείων (φωτο, βίντεο κλπ.); Android stock 4.4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μια ερώτηση που δε μερικούς μπορεί να μοιάζει χαζή, αλλα δεν μπορώ να βρω επιλογή.... Πως μπορώ να ορίσω στο moto e της γυναίκας μου την κάρτα SD ως προεπιλεγμένη για αποθηκευση αρχείων (φωτο, βίντεο κλπ.); Android stock 4.4.4. στην εφαρμογη της καμερας λογικα θα εχει επιλογη για το που να σωζει τα αρχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Στο άλλο θέμα μάλλον ήταν λάθος τοποθετημένη η ερώτησή μου. Οπότε, τη γράφω κι εδώ. Για να αλλάξω την εικόνα, που εμφανίζεται στα σχόλια στο youtube, πρέπει να πάω στο gmail ή στο g+; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Δεν χρειάζεται ....του έδωσα την λύση.... Μεχρι και αυτη τη στιγμη ο makouin δεν ειχε γραψει αν εφτιαξε το προβλημα του, εγραψε μονο ''Ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια.'' Επισης καλο ειναι να ''ακουγονται'' και εναλλακτικες λυσεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Μεχρι και αυτη τη στιγμη ο makouin δεν ειχε γραψει αν εφτιαξε το προβλημα του, εγραψε μονο ''Ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια.'' Επισης καλο ειναι να ''ακουγονται'' και εναλλακτικες λυσεις. Χρόνια Πολλά . Δυστυχώς η ευτυχώς η μόνη λύση είναι αυτή που του έδωσα ! Είναι δωρεάν και λειτουργεί 100 % εάν κατεχει τα βασικά (ελπίζω να είναι δικιά του η συσκευή και να μην την έκλεψε...) Edited August 15, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Που ακριβώς είναι η ρύθμιση για όταν είσαι στις επαφές και σέρνεις το όνομα δεξιά σε πάει για κλήση αυτού του τηλ και όταν σέρνεις αριστερά αυτής πάει για γραπτό μήνυμα; Έχω το Samsung galaxy s4 Android 5.0.1 Edit: το βρήκα. Edited August 15, 2016 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Χρόνια Πολλά . Δυστυχώς η ευτυχώς η μόνη λύση είναι αυτή που του έδωσα ! Είναι δωρεάν και λειτουργεί 100 % εάν κατεχει τα βασικά (ελπίζω να είναι δικιά του η συσκευή και να μην την έκλεψε...) Χρονια πολλα. Εχεις δικιο φιλε μου. Εφερε ο αδερφος γνωστου μου κινητο (samsung) απο αμερικη. Το ξεκλειδωσα με αυτο τον τροπο ΜΟΝΟ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Τελικά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να αναιρεσουν το κλείδωμα της Microsd για αντιγραφες και μεταφορά αρχείων με άλλο πρόγραμμα εκτός από αυτό που έχει το κινητό; Μιλάω για μη ρουτ κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Ενεργοποιήσαμε ένα Samsung A5 2016 με έναν λογαριασμό google που είχε κατςχωρημένο έναν αριθμό κινητού. Ύστερα από μπλοκάρισμα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ζητάει τον συγκεκριμένο λογαριασμό και λόγο του ότι δεν θυμόμαστε τον κωδικό προσβασης δεν μας ενεργοποιεί το κινητό. Μας ζητάει να στείλει μήνυμα με κωδικό στον αριθμό τηλεφώνου που είναι καταχωρημένο το gmail για να συνεχίσουμε.Το κακό είναι ότι την κάρτα sim την ξεχάσαμε μακριά(ενώ εί,αστε σε διακοπές) και δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το κινητό. Ξέρετε αν υπάρχη κάποιος άλλος τρόπος επαναφοράς ή κάποιος τρόπος να ξεχάση το gmail το κινητό; Προσπαθήσαμε με εναλλακτικούς τρόπους email κ.τ.λ άλλα δεν καταφέραμε τίποτα. Χρόνια Πολλά . Δυστυχώς η ευτυχώς η μόνη λύση είναι αυτή που του έδωσα ! Είναι δωρεάν και λειτουργεί 100 % εάν κατεχει τα βασικά (ελπίζω να είναι δικιά του η συσκευή και να μην την έκλεψε...) Βλεπω οτι ο makouin γραφει οτι του ζηταει η google να στειλει sms στη sim που εχει δηλωσει στο gmail. Η λυση που εγραψα δεν ειναι δωρεαν, κοστιζει 5ευρω. Mιας και ''χανει'' ο γραπτος λογος θελω να σου πω δεν κανω κοντρα αντιλογιας απλα δεν μπορω να καταλαβω πως η λυση που εδωσες γραφεις οτι ειναι και η μονη λυση, δηλαδη αν ειχε τη sim μαζι του (για να μην χαλασει ουτε τα 5 ευρω) δεν θα μπορουσε να κανει αυτο που του ζηταει η google να παρει το sms και να ξεμπλοκαρει ? Χρονια πολλα. Εχεις δικιο φιλε μου. Εφερε ο αδερφος γνωστου μου κινητο (samsung) απο αμερικη. Το ξεκλειδωσα με αυτο τον τροπο ΜΟΝΟ... Μηπως εκανες αυτη τη διαδικασια που γραφει ο alex222800 για να κανεις unlock Region lock ? Παιδια sorru αλλα δεν ξερω απο samsung. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Βλεπω οτι ο makouin γραφει οτι του ζηταει η google να στειλει sms στη sim που εχει δηλωσει στο gmail. Η λυση που εγραψα δεν ειναι δωρεαν, κοστιζει 5ευρω. Mιας και ''χανει'' ο γραπτος λογος θελω να σου πω δεν κανω κοντρα αντιλογιας απλα δεν μπορω να καταλαβω πως η λυση που εδωσες γραφεις οτι ειναι και η μονη λυση, δηλαδη αν ειχε τη sim μαζι του (για να μην χαλασει ουτε τα 5 ευρω) δεν θα μπορουσε να κανει αυτο που του ζηταει η google να παρει το sms και να ξεμπλοκαρει ? Μηπως εκανες αυτη τη διαδικασια που γραφει ο alex222800 για να κανεις unlock Region lock ? Παιδια sorru αλλα δεν ξερω απο samsung. Δεν έχει σχέση με unlock Region lock . Ψάξε να δεις τι είναι το bypass factory reset protection ( δεν εχει σχεση εαν ειναι samsung ,κακός επανέρχομαι,και απάντησα αρχικός ....Έτσι μαθαίνουν οι κλέφτες να τα ξεκλειδώνουν ποιο εύκολα) Edited August 16, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JRT21 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα σε όλους . Αν και θεωρώ εαυτόν πολύ προσεκτικό χρήστη μια στιγμή αφηρημάδας αρκεί να γίνει η ******* (μπορεί και όχι ) . Θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι που μου συνέβει την Παρασκευή : καταρχάς έχω το Nexus 5 (2013) μαμά ,όλα ενημερωμένα με ελάχιστες εφαρμογές (όχι social media ) και 3-4 παιχνίδια πληρωμένα όλα εγκατεστημένα καιρό πριν . Ήμουν έξω και σε μια στιγμή που τσεκάρω το κινητό βλέπω πάνω αριστερά στην κατάσταση ένα μαύρο εικονίδιο που έμοιαζε με γαλλικό κλειδί . Ξεκλείδωσα το κινητό και σέρνοντας προς τα κάτω στην notification area υπήρχε ένα μήνυμα που έλεγε google account update ή upgrade κάτι τέτοιο τέλος πάντων προφανώς προερχόμενο από την google και πατώντας πάνω του άνοιξε ένα παράθυρο που υπήρχε κάτι σαν ανανέωση όρων . Κάτω – κάτω υπήρχε μόνο να πατήσεις “ I Accept “ ή more information . Ενώ συνήθως προσέχω αυτή την φορά ήμουν αφηρημένος και πάτησα I accept και το παράθυρο έκλεισε αμέσως . Αργότερα που το ξαναέφερα στο μυαλό μου όμως ήταν αδύνατο να δω περί τίνος πρόκειται διότι ενώ στα πρόσφατα παράθυρα το έβλεπα αν πάταγα πάνω του δεν γινόταν full screen . Η ερώτηση μου είναι η εξής : έχει συμβεί και σε άλλον κάτι τέτοιο ? Ενώ μεν πιστεύω πως ήταν πράγματι από την google δεν μου έχει ξανατύχει ούτε να δω εκείνο το εικονίδιο ούτε και κάποια ειδοποίηση παρόμοια από την Google στην notification area . Έχω τσεκάρει τον λογαριασμό μου και δεν είδα κάτι ύποπτο όπως και το κινητό έχει τις σωστές επιλογές ασφαλείας ( verify apps κλπ ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων , Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktheo Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα σε όλους . Αν και θεωρώ εαυτόν πολύ προσεκτικό χρήστη μια στιγμή αφηρημάδας αρκεί να γίνει η ******* (μπορεί και όχι ) . Θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι που μου συνέβει την Παρασκευή : καταρχάς έχω το Nexus 5 (2013) μαμά ,όλα ενημερωμένα με ελάχιστες εφαρμογές (όχι social media ) και 3-4 παιχνίδια πληρωμένα όλα εγκατεστημένα καιρό πριν . Ήμουν έξω και σε μια στιγμή που τσεκάρω το κινητό βλέπω πάνω αριστερά στην κατάσταση ένα μαύρο εικονίδιο που έμοιαζε με γαλλικό κλειδί . Ξεκλείδωσα το κινητό και σέρνοντας προς τα κάτω στην notification area υπήρχε ένα μήνυμα που έλεγε google account update ή upgrade κάτι τέτοιο τέλος πάντων προφανώς προερχόμενο από την google και πατώντας πάνω του άνοιξε ένα παράθυρο που υπήρχε κάτι σαν ανανέωση όρων . Κάτω – κάτω υπήρχε μόνο να πατήσεις “ I Accept “ ή more information . Ενώ συνήθως προσέχω αυτή την φορά ήμουν αφηρημένος και πάτησα I accept και το παράθυρο έκλεισε αμέσως . Αργότερα που το ξαναέφερα στο μυαλό μου όμως ήταν αδύνατο να δω περί τίνος πρόκειται διότι ενώ στα πρόσφατα παράθυρα το έβλεπα αν πάταγα πάνω του δεν γινόταν full screen . Η ερώτηση μου είναι η εξής : έχει συμβεί και σε άλλον κάτι τέτοιο ? Ενώ μεν πιστεύω πως ήταν πράγματι από την google δεν μου έχει ξανατύχει ούτε να δω εκείνο το εικονίδιο ούτε και κάποια ειδοποίηση παρόμοια από την Google στην notification area . Έχω τσεκάρει τον λογαριασμό μου και δεν είδα κάτι ύποπτο όπως και το κινητό έχει τις σωστές επιλογές ασφαλείας ( verify apps κλπ ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων , Γιάννης Μου φαίνεται ότι και σε εμένα είχε βγάλει κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 καμια λυση γι αυτη την μπουρδα που εχεις 300mb ελευθερο χωρο και sd καρτα, αλλα η κα google δεν σ αφηνει να εγκαταστησεις ενα update μιας εφαρμογης που ειναι ελαχιστα mb υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 καμια λυση γι αυτη την μπουρδα που εχεις 300mb ελευθερο χωρο και sd καρτα, αλλα η κα google δεν σ αφηνει να εγκαταστησεις ενα update μιας εφαρμογης που ειναι ελαχιστα mb υπαρχει; ]δεν ειναι τα 300 mb για να τα γεμίσεις με εφαρμογες, εχει λογο το android που δεν σε αφηνει να περασεις εφαρμογες. ετσι και γεμίσει την εκατσες, οποτε ειναι μια failsafe για να μην εχεις προβλημα. θα θελει μετα καποια εφαρμογη να γραψει κατι και θα σκαλώνει * (σκεψου οτι η εφαρμογη του facebook πιανει καπου 300 mb ενω εσυ κατεβαζεις ελαχιστα (πες 30mb)) αν η εφαρμογη παει και γεμίσει την μνημη θα εχεις μεγαλο θεμα, για αυτο δεν σε αφηνει. [/url] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ξέρει κανείς αν γίνεται να περαστεί ελληνική γλώσσα σε μια rom που έχει μόνο αγγλική και κινέζικη γλώσσα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Ξέρει κανείς αν γίνεται να περαστεί ελληνική γλώσσα σε μια rom που έχει μόνο αγγλική και κινέζικη γλώσσα; Δεν είναι τόσο εύκολο. Ψάξε(εάν υπάρχει) για κάποια Multi-Language rom η απλά κάνε εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα σαν και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=sightidea.com.setlocale (υπάρχουν και αλλα παρόμοια) ....θα σου προσθέσει τα ελληνικά (μερική μετάφραση) Για ποια συσκευή; Edited August 17, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts