Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Γράφεις σε λάθος θέμα. Γράψε καλύτερα εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Ωστόσο υπάρχει λύση για το πρόβλημα σου και θα την βρεις εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommygun Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 ευχαριστω για τη βοηθεια. το ποσταρα εδω διοτι ειναι προβλημα του λειτουργικου και οχι θεμα κινεζιας. θα παω να ποσταρω στο 2ο thread τωρα διοτι δεν μπορω με τιποτα να εγκαταστησω το CWM ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Eρωτηση απλη αλλα και δυσκολη: Πως θα βρω ποιο ειναι το bloatware της συσκευης μου (Tablet)? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Eρωτηση απλη αλλα και δυσκολη: Πως θα βρω ποιο ειναι το bloatware της συσκευης μου (Tablet)? Τι θέλεις να κάνεις;Έτσι λέγονται οί εφαρμογές ( άχρηστες πολλές φορές ) που βάζουν οι κατασκευαστές πριν βγάλουν στην αγορά μία συσκευή.Άν είναι και κινέζικο...γεμίζει η οθόνη ιδεογράμματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ναι το ξερω, απλα θελω να ξερω ποιες απ`αυτες ειναι περιττες και δε θα επηρεασουν τη λειτουργια, γιατι εχει μονο 500ΜΒ Ram (και τα 400 ειναι μονιμως κατηλειμενα). Πολλες απο αυτες δεν ειναι εκτελεσιμες κατα βουληση, δλδ να πατησεις "εκτελεση εφαρμογης" και δεν ξερω τι κανουν.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Προσωπικά δε θέλω να χρησιμοποιώ το google play και δεν έχω λογαριασμό. Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με το amazon και το androidpit ενώ θα δοκιμάσω και το slideme. Η ερώτησή μου είναι ποιο είναι καλύτερο όχι ως προς τον αριθμό των εφαρμογών αλλά ως προς τη διαχείρισή τους. Π.χ. το amazon δεν είχε την τελευταία έκδοση. Το androidpit την είχε αλλά όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση μου είπε ότι η εγκατεστημένη εφαρμογή έχει άλλο κλειδί διότι την έιχα εγκαταστήσει από το amazon και δεν αναβαθμίζεται. Πρέπει να την απεγκαταστήσω και να την εγκαταστήσω από το androidpit. Θα ήθελα να μην έχω τέτοιες δεσμεύσεις. Όποιος είναι πιο γρήγορος ή έχει τις καλύτερες εφαρμογές από αυτόν να αγοράζω. Θα ήθελα τις απόψεις σας και παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα και να μην εκτραπεί η συζήτηση ότι χωρίς google play καλύτερα να μην έχεις android κλπ. διότι μια χαρά δουλεύει. Edited March 3, 2014 by aegeanblue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ναι το ξερω, απλα θελω να ξερω ποιες απ`αυτες ειναι περιττες και δε θα επηρεασουν τη λειτουργια, γιατι εχει μονο 500ΜΒ Ram (και τα 400 ειναι μονιμως κατηλειμενα). Πολλες απο αυτες δεν ειναι εκτελεσιμες κατα βουληση, δλδ να πατησεις "εκτελεση εφαρμογης" και δεν ξερω τι κανουν.. Υπάρχουν οδηγοί για τις αφαρμογες που μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς πρόβλημα . Κανε μια αναζήτησή στο φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Από αυτά που δεν περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο, πολύ καλή επιλογή είναι επίσης και το Ρώσικο Yandex: http://store.yandex.ru/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ναι αλλά ποιο από αυτά τα μαγαζιά δε σου κλειδώνει την εφαρμογή με ψηφιακή υπογραφή και δε σου μπλοκάρει την αναβάθμιση από άλλο κατάστημα; Κι επίσης η εφαρμογή του ρώσικου είναι σε άλλη γλώσσα πλην της ρωσικής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 μπορείς να δοκιμάσεις και τα Mobile9, 1Mobile, Mobango, aptoide νομίζω ότι η αναβάθμιση γίνεται από τον συγγραφέα της εφαρμογής όταν "ανεβάζει" την αναβάθμιση στο σάιτ του καταστήματος και όχι από το ίδιο το κατάστημα που την παίρνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 To Yandex ειναι πολυ καλο παντως... Το Aptoide το κανονικο του καταστημα εχει μονο νομιμες εφαρμογες :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 ρε παιδια θελω να αποθηκευω εφαρμογες και να τις εγκαταστω σε ενα ταμπλετ που δεν εχει ιντερνετ εκει που ειναι γινεται και πως ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 εισαι rootαρισμενος; αν ναι, root uninstaller-δημιουργια αντιγραφου Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Υπαρχει τροπος (πχ απο dialer) να μπεις σε recovery χωρις mobile uncle tools? (και χωρις volume+power) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Για δοκίμασε αυτό αν δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει. http://www.ehow.com/how_12175977_make-android-think-its-wifi-3g.html Θα το δοκιμασω αυριο Υπαρχει τροπος (πχ απο dialer) να μπεις σε recovery χωρις mobile uncle tools? (και χωρις volume+power) Με καποια αλλη εφαρμογη θελεις ? δες αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siriusapplications.quickboot&hl=el Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siriusapplications.quickboot&hl=el Nαι ευχαριστω, αψογο! Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 ρε παιδια θελω να αποθηκευω εφαρμογες και να τις εγκαταστω σε ενα ταμπλετ που δεν εχει ιντερνετ εκει που ειναι γινεται και πως ευχαριστω Βάλε το clean master. Θα δεις πως έχει μια λειτουργία back up. Επιλέγεις ποιες εφαρμογές θέλεις και σου φτιάχνει αντίγραφο εκάστου apk. Μετά απλά τις περνάς μέσω bluetooth στο ταμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Καλή φάση, πάνω που ένιωθα απελπισμένος. Είμαι τελείως καινούριος στα android. Πήρα αυτές τις μέρες ένα turbo-x tablet. Προσπαθώντας να κατεβάσω εφαρμογές από το play μέσω browser διαπίστωσα ότι δεν έχει η συσκευή το play store. Από αναζήτηση είδα πως μάλλον το Πλαίσιο περνάει unofficial το android και έχει σαν store το slideme(χαίρομαι που είδα ότι είναι γνωστό). Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να μάθω είναι πως μπορώ να περάσω τα: 1) Shazam 2) VLC 3) κάποιο πρόγραμμα office-pdf (read-edit) Ευχαριστώ. Edited March 5, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 2) βαλε bs player καλύτερα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 2) βαλε bs player καλύτερα... αα ναι σωστά, είχα ξεχάσει πως είναι καλύτερο γιατί δεν μπορώ να το βάλω στο mac... :S να δω αν υπάρχει στο slideme Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Κοίτα, έχεις κατευθείαν υπότιτλους, περισσότερες λειτουργίες, πιο σταθερός... Από την άλλη έχω και vlc για κάποια codec αλλά πολύ πολύ σπάνια.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NicKtHeGReeK7 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Να ρωτησω θελω να αγορασω το nexus 5 μεσω amazon.uk αλλα δν ξερω αμα θα μπορω να αλλαξω μετα την γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα οποιος το εχει αγορασει απο εξωτερικο μπορει να μου πει να γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Να ρωτησω θελω να αγορασω το nexus 5 μεσω amazon.uk αλλα δν ξερω αμα θα μπορω να αλλαξω μετα την γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα οποιος το εχει αγορασει απο εξωτερικο μπορει να μου πει να γινεται? Γίνεται ναι, έχει ήδη ελληνικά στις γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Κατέβασα την pro έκδοση την οποία και χρησιμοποιώ που είναι πολύ πιο γρήγορη από τον Original dialer της Samsung. Οταν όμως παίρνω τηλέφωνο με τον Exdialer, με γυρίζει στoν κανονικό dialer του S4 . Είναι σωστό αυτό, δεν έχει δικό του interface ο ExDialer? Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Κατέβασα την pro έκδοση την οποία και χρησιμοποιώ που είναι πολύ πιο γρήγορη από τον Original dialer της Samsung. Οταν όμως παίρνω τηλέφωνο με τον Exdialer, με γυρίζει στoν κανονικό dialer του S4 . Είναι σωστό αυτό, δεν έχει δικό του interface ο ExDialer? δικό του interface έχει - αλλά χρησμοποιεί τον stock dialer (όπως όλες οι αντίστοιχες εφαρμογές) για τις κλήσεις.... Κατά την γνώμη μου είναι κορυφαίος! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts