Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Γράφεις σε λάθος θέμα. Γράψε καλύτερα εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911

Ωστόσο υπάρχει λύση για το πρόβλημα σου και θα την βρεις εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996

Modpic.gif

ευχαριστω για τη βοηθεια.

το ποσταρα εδω διοτι ειναι προβλημα του λειτουργικου και οχι θεμα κινεζιας.

θα παω να ποσταρω στο 2ο thread τωρα διοτι δεν μπορω με τιποτα να εγκαταστησω το CWM ...

Eρωτηση απλη αλλα και δυσκολη:

Πως θα βρω ποιο ειναι το bloatware της συσκευης μου (Tablet)?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Eρωτηση απλη αλλα και δυσκολη:

Πως θα βρω ποιο ειναι το bloatware της συσκευης μου (Tablet)?

Τι θέλεις να κάνεις;Έτσι λέγονται οί εφαρμογές ( άχρηστες πολλές φορές ) που βάζουν οι κατασκευαστές πριν βγάλουν στην αγορά μία συσκευή.Άν είναι και κινέζικο...γεμίζει η οθόνη ιδεογράμματα!

Ναι το ξερω, απλα θελω να ξερω ποιες απ`αυτες ειναι περιττες και δε θα επηρεασουν τη λειτουργια, γιατι εχει μονο 500ΜΒ Ram (και τα 400 ειναι μονιμως κατηλειμενα). Πολλες απο αυτες δεν ειναι εκτελεσιμες κατα βουληση, δλδ να πατησεις "εκτελεση εφαρμογης" και δεν ξερω τι κανουν..

Μια πλήρης φόρτιση.

Προσωπικά δε θέλω να χρησιμοποιώ το google play και δεν έχω λογαριασμό. Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με το amazon και το androidpit ενώ θα δοκιμάσω και το slideme. Η ερώτησή μου είναι ποιο είναι καλύτερο όχι ως προς τον αριθμό των εφαρμογών αλλά ως προς τη διαχείρισή τους. Π.χ. το amazon δεν είχε την τελευταία έκδοση. Το androidpit την είχε αλλά όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση μου είπε ότι η εγκατεστημένη εφαρμογή έχει άλλο κλειδί διότι την έιχα εγκαταστήσει από το amazon και δεν αναβαθμίζεται. Πρέπει να την απεγκαταστήσω και να την εγκαταστήσω από το androidpit.

Θα ήθελα να μην έχω τέτοιες δεσμεύσεις. Όποιος είναι πιο γρήγορος ή έχει τις καλύτερες εφαρμογές από αυτόν να αγοράζω.

Θα ήθελα τις απόψεις σας και παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα και να μην εκτραπεί η συζήτηση ότι χωρίς google play καλύτερα να μην έχεις android κλπ. διότι μια χαρά δουλεύει.

Edited by aegeanblue

Ναι το ξερω, απλα θελω να ξερω ποιες απ`αυτες ειναι περιττες και δε θα επηρεασουν τη λειτουργια, γιατι εχει μονο 500ΜΒ Ram (και τα 400 ειναι μονιμως κατηλειμενα). Πολλες απο αυτες δεν ειναι εκτελεσιμες κατα βουληση, δλδ να πατησεις "εκτελεση εφαρμογης" και δεν ξερω τι κανουν..

Υπάρχουν οδηγοί για τις αφαρμογες που μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς πρόβλημα . Κανε μια αναζήτησή στο φορουμ.

Ναι αλλά ποιο από αυτά τα μαγαζιά δε σου κλειδώνει την εφαρμογή με ψηφιακή υπογραφή και δε σου μπλοκάρει την αναβάθμιση από άλλο κατάστημα;

Κι επίσης η εφαρμογή του ρώσικου είναι σε άλλη γλώσσα πλην της ρωσικής;

μπορείς να δοκιμάσεις και τα Mobile9, 1Mobile, Mobango, aptoide

νομίζω ότι η αναβάθμιση γίνεται από τον συγγραφέα της εφαρμογής όταν "ανεβάζει" την αναβάθμιση στο σάιτ του καταστήματος

και όχι από το ίδιο το κατάστημα που την παίρνεις

To Yandex ειναι πολυ καλο παντως...

Το Aptoide το κανονικο του καταστημα εχει μονο νομιμες εφαρμογες :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Guest pazios13
ρε παιδια θελω να αποθηκευω εφαρμογες και να τις εγκαταστω σε ενα ταμπλετ που δεν εχει ιντερνετ εκει που ειναι γινεται και πως ευχαριστω

εισαι rootαρισμενος; αν ναι, root uninstaller-δημιουργια αντιγραφου

Υπαρχει τροπος (πχ απο dialer) να μπεις σε recovery χωρις mobile uncle tools? (και χωρις volume+power)

Μια πλήρης φόρτιση.

Για δοκίμασε αυτό αν δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει.

http://www.ehow.com/how_12175977_make-android-think-its-wifi-3g.html

Θα το δοκιμασω αυριο

Υπαρχει τροπος (πχ απο dialer) να μπεις σε recovery χωρις mobile uncle tools? (και χωρις volume+power)

Με καποια αλλη εφαρμογη θελεις ? δες αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siriusapplications.quickboot&hl=el

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μια πλήρης φόρτιση.

ρε παιδια θελω να αποθηκευω εφαρμογες και να τις εγκαταστω σε ενα ταμπλετ που δεν εχει ιντερνετ εκει που ειναι γινεται και πως ευχαριστω

Βάλε το clean master. Θα δεις πως έχει μια λειτουργία back up. Επιλέγεις ποιες εφαρμογές θέλεις και σου φτιάχνει αντίγραφο εκάστου apk. Μετά απλά τις περνάς μέσω bluetooth στο ταμπλετ.

Καλή φάση, πάνω που ένιωθα απελπισμένος. Είμαι τελείως καινούριος στα android.

Πήρα αυτές τις μέρες ένα turbo-x tablet.

Προσπαθώντας να κατεβάσω εφαρμογές από το play μέσω browser διαπίστωσα ότι δεν έχει η συσκευή το play store. Από αναζήτηση είδα πως μάλλον το Πλαίσιο περνάει unofficial το android και έχει σαν store το slideme(χαίρομαι που είδα ότι είναι γνωστό). Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να μάθω είναι πως μπορώ να περάσω τα:

1) Shazam

2) VLC

3) κάποιο πρόγραμμα office-pdf (read-edit)

Ευχαριστώ.

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

2) βαλε bs player καλύτερα...

2) βαλε bs player καλύτερα...

αα ναι σωστά, είχα ξεχάσει πως είναι καλύτερο γιατί δεν μπορώ να το βάλω στο mac... :S να δω αν υπάρχει στο slideme

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Κοίτα, έχεις κατευθείαν υπότιτλους, περισσότερες λειτουργίες, πιο σταθερός...

Από την άλλη έχω και vlc για κάποια codec αλλά πολύ πολύ σπάνια..

Να ρωτησω θελω να αγορασω το nexus 5 μεσω amazon.uk αλλα δν ξερω αμα θα μπορω να αλλαξω μετα την γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα οποιος το εχει αγορασει απο εξωτερικο μπορει να μου πει να γινεται?

Να ρωτησω θελω να αγορασω το nexus 5 μεσω amazon.uk αλλα δν ξερω αμα θα μπορω να αλλαξω μετα την γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα οποιος το εχει αγορασει απο εξωτερικο μπορει να μου πει να γινεται?

Γίνεται ναι, έχει ήδη ελληνικά στις γλώσσες.

Κατέβασα την pro έκδοση την οποία και χρησιμοποιώ που είναι πολύ πιο γρήγορη από τον Original dialer της Samsung.

Οταν όμως παίρνω τηλέφωνο με τον Exdialer, με γυρίζει στoν κανονικό dialer του S4 . Είναι σωστό αυτό, δεν έχει δικό του interface ο ExDialer?

Γιώργος

Galaxy s9+

Κατέβασα την pro έκδοση την οποία και χρησιμοποιώ που είναι πολύ πιο γρήγορη από τον Original dialer της Samsung.

Οταν όμως παίρνω τηλέφωνο με τον Exdialer, με γυρίζει στoν κανονικό dialer του S4 . Είναι σωστό αυτό, δεν έχει δικό του interface ο ExDialer?

δικό του interface έχει - αλλά χρησμοποιεί τον stock dialer (όπως όλες οι αντίστοιχες εφαρμογές) για τις κλήσεις....

Κατά την γνώμη μου είναι κορυφαίος!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned