Jump to content

diarh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by diarh

  1. Μια ερώτηση έχω για όσους ξέρουν. Η κάρτα μου είναι δίδυμη. Μπορώ να απενεργοποιώ την λειτουργία τηλεφώνου?Λειπει η διαχείριση κάρτας. Ευχαριστώ
  2. Εχω ερωτησεις.Υποστηριζει Ελληνικα η καινουρια rom????Μπορεις να μοου δωσεις το λινκ που την βρηκες??
  3. Αν και το εκανα με τον παλιο παραδοσιακο τροπο (μια-μια) ευχαριστω πολυ!!
  4. Δυστυχως δεν γινεται τιποτα.Εχω σωσει τα αρχεια αλλα δεν ξερω σε ποιον φακελο του Νοκια να τα μεταφερω ετσι ωστε να τα δει.Καποια ιδεα??
  5. Καλησπερα και καλη χρονια.Ηρθε στα χερια μας ενα lumia530.Με ποια εφαρμογη μπορω να περασω τις ςπαφες μου απο το παλιο!! zte kis pro.Ευχαριστω
  6. Το ιδιο προβλημα εχω και εγω σε ενα ZTE kis pro.Εγκατεστησα και το buzybox αλλα δεν βρισκω λυση.Εχουμε καποια λυση?? Ευχαριστω!!!!!
  7. Καλησπερα σε ολους.Γραφω σε ενα παλιο θεμα αλλα τωρα ειναι η ωρα που χρειαζεται.Ποιες ειναι οι σωστες!!! ρυθμισεις οπου με χρηση odin να εχω το επιθυμητο αποτελεσμα.Ευχαριστω και αναμενω!!!
  8. Βλεπω οτι το θεμα ειναι "παγωμενο" πολυ καιρο.Αν υπαρχει περιπτωση καποιος που το ξερει καλα να μου στειλει μηνυμα η ας γραψει.Εχω καποιες αποριες!!Ευχαριστω!!
  9. Διαχειριση τηλ καταλογου Καλησπερα και χρονια πολλα.Στην προηγουμενη συσκευη μου ειχα την δυνατοτητα σε μια επαφη να καταχωρησω ολα τα τηλεφωνα αλλα και αλλες πληροφοριες που την αφορουσαν .Για τις android υπαρχει κατι παρομοιο?? Εχω ενα huawei sonic αλλα και ενα samsung i5500.Και οι δυο συσκευες εχουν καταχωρηση ενος αριθμου ανα επαφη.Ευχαριστω
  10. Καλησπερα και χρονια πολλα.Στην προηγουμενη συσκευη μου ειχα την δυνατοτητα σε μια επαφη να καταχωρησω ολα τα τηλεφωνα αλλα και αλλες πληροφοριες που την αφορουσαν .Για τις android υπαρχει κατι παρομοιο?? Εχω ενα huawei sonic αλλα και ενα samsung i5500.Και οι δυο συσκευες εχουν καταχωρηση ενος αριθμου ανα επαφη.Ευχαριστω
  11. Καλησπερα και χρονια πολλα.Στην προηγουμενη συσκευη μου lg km900 μπορουσα στις επαφες να βαλω σε καθα μια απο αυτες οτι ηθελα.Δευτερα τηλεφωνα(σπιτιου κινητο εργασιας κλπ).Επισης να εχω υπενθυμησεις για γενεθλια η το e mail της επαφης κλπ σε μια καταχωρηση αν το λεω καλα.Υπαρχει καποιο app το οποιο να βελτιωνει το αντιστοιχο στα androids??Αν μπορει καποιος να βοηθησει !!!!!!!!!!!!!!!
  12. diarh

    Huawei U8650 Sonic

    Να κανω και μια ερωτηση.Υπαρχει καποιο εργαλειο συνδεσης με το pc?????:!::!: Για αναβαθμισεις κλπ!!!!!!!!
  13. diarh

    Huawei U8650 Sonic

    Δωσε λιγο προσοχη στις παυλες.Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω!!!
  14. Εχω την συγκεκριμενη συσκευη περιπου τρια χρονια ισως και λιγοτερο.Καποια στιγμη την <κουμπωνω>στον υπολογιστη.Λεω για να δω.Αφου κανει το συστημα αναβαθμισεις γιατι να μην κανω και εγω μια.Τιποτα.Τζιφος.Για την ακριβεια ενω συνδεοντας το usb στον υπολογιστη και στο τηλεφωνο στην οθονη του τηλ βγαινει το μηνυμα των εργασιων!!!! στον υπολογιστη μου μπορω να το δω δεν ξεκιναει η διαδικασια pc-suite ουτε καμμια αλλη.Εχω κανει εγκατασταση τους drivers και απο cd αλλα και απο το διαδυκτιο αλλα τζιφος.Η συσκευη ειναι εργαλειο.Αχ και να ειχε gps!!!.Δεν ειναι για πεταμα.Καμμια ιδεα??:cry::cry:
  15. Αυτο ειναι το θεμα αλλα κανεις δεν απαντα!!!!:X
  16. να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου.Η αναβαθμιση εγινε πολυ πολυ ευκολα!!.Χιλια ευχαριστω!!! Εχωμια ερωτηση να κανω.Υπαρχει περιπτωση να εχουμε το γνησιο cosmote firmware??Αυτο δεν δουλευει πλεον απο το kies.Μηπως κανω κατι λαθος?? Ξερουμε αποδεκτους κωδικους firmware απο την ελληνκη αντιπροσωπεια??? καλημερα.δεν ειναι απαντηση αλλα ερωτηση.Ειπα να δοκιμασω και καποιο αλλα firm αλλα στην μεση της διαδικασιας για αγνωστο λογο το odin σταματησε την λειτουργεια του.Το αποτελεσμα ειναι οτι η συσκευη μπλοκαρα βγαζει εικονιδιο μη συνδεσης υπολογιστη με συσκευη και ολα μαυρα.Τι κανω????Σερβις και ο θεος βοηθος η υπαρχει λυση???? Οκ.Βρεθηκε λυση.Οιδομεν
  17. Θα τα ηθελα και εγω.Διατι να το κρυψωμεν αλλωστε!!
  18. Να πω μια καλησπερα και να κανω και μια ερωτηση.Εχω νομιμα στα χερια μου ενα galaxy 5 αγορασμενο σαν δωρο απο την Ιταλικη αγορα.η συγκεκριμενη συσκευη δεν υποστηριζει την Ελληνικη γλωσσα.Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να βαλω και τα ελληνικα??Υπαρχουν φυσικα η αποδειξη αγορας και το δελτιο εγγυησης το οποιο αναφερει οτι η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη.θα το δεχθει αραγε το σερβις για "αναβαθμιση" Ελληνικο προγραμμα???
  19. Κλωνος πλεον σιγουρα αλλα καλος η κακος κλωνος??Ελατε ρε παιδια πεστε εναν καλο λογο.Κερασα κιολας παναθεμα με!!! :wacko::wacko:
  20. Δεν ξερω τι να πω!!!φυσικα το αυτοκολητο ειναι καπως.Χωρις πολλα στοιχεια.Ιμει και made in finland.Μου δεινει κανονικα ιμει κλπ κλπ.Οταν το συνδεω στον υπολογιστη το αναγνωριζει σαν mt6225.Θα το ψαξω και ετσι και Ο θεος βοηθος!!
  21. Καλησπερα σε ολους.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και ψαχνω την λυση του.Αγορασα απο φιλο ενα μεταχειρισμενο Nokia e71-1.Δεν εχει gps δεν εχει βυσμα ακουστικων δεν δεν δεν.Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι η συσκευη ειναι πρωην εταιρικη (αγορασμενη απο μεγαλη εταιρεια για τα υψηλοβαθμα στελεχη κλπ κλπ.)Εχει καποιος αποψη για το τι μπορει να συμβαινει??Το imei η Nokia το δεχεται χωρις να το καλυπτει σε εγγυηση λογω παλαιοτητος.Ξερει κανεις τι παιζει????
×
×
  • Create New...