salazar_ Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδια καλημερα και χρονια πολλα!!Επειδη ειμαι νουμπας και προσφατα πηρα ενα Moto G θα ηθελα τα φωτα σας.Μπορειτε να προτεινε καμια 10ρια must have εφαρμογες σχετικα με office,email,calendar,Μπαταρια,διαχειριση εφαρμογων(ποση ram κτλπ τρωει η καθε μια) πληκτρολογιο και γενικα οτι αλλο θελετε :p Επισης τα notifications τρωνε μπαταρια??Πως τα απενεργοποιω?/Ευχαριστω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 ναι συμφωνω αλλα πως γινεται ? πρεπει να κανω downgrade απο οτι καταλαβα..ειναι δυσκολο για εναν "αρχαριο" σαν εμενα ? Όλα είναι δύσκολα για έναν αρχάριο... Από την άλλη μεριά έχει όλες τις οδηγίες και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις κατά γράμμα. Δεν βλέπω δυσκολία στο να ακολουθεί κάποιος οδηγίες κατά γράμμα. Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδια καλημερα και χρονια πολλα!!Επειδη ειμαι νουμπας και προσφατα πηρα ενα Moto G θα ηθελα τα φωτα σας.Μπορειτε να προτεινε καμια 10ρια must have εφαρμογες σχετικα με office,email,calendar,Μπαταρια,διαχειριση εφαρμογων(ποση ram κτλπ τρωει η καθε μια) πληκτρολογιο και γενικα οτι αλλο θελετε :p Επισης τα notifications τρωνε μπαταρια??Πως τα απενεργοποιω?/Ευχαριστω :-) Κοίτα πρώτα εδώ και ότι θες ρώτα εδώ... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους.. Έχω μια απορία σχετικά με τις custom ROMs. Πρέπει να βρω συγκεκριμένη έκδοση της ROM για το κινητό/συσκευή μου; Εννοώ δεν υπάρχει κάποια γενική ROM που μπορείς να την περάσεις όπου θέλεις; Ρωτάω, γιατί θέλω να δοκιμάσω στο tablet μου (κινεζοτάμπλετ Eken A90 με AllwinnerA10) να βάλω KitKat με κάποια ROM. Αυτήν την στιγμή έχει πάνω CM9, κάνει κάτι σκαλώματα/reboots, και είπα μήπως με 4.4 που όλοι λένε ότι είναι ακόμα πιο ελαφριά βελτιωθεί η κατάσταση. Αλλά μιας και δεν είναι κάποιο επώνυνο tablet ή έστω κάποιο με πολλή επίσημη υποστήριξη, δεν ξέρω πού να κοιτάξω (πέρα από SlateDroid, όπου κι εκεί οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο είναι ελάχιστες και outdated)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 καλημερα εχω ενα htc nexus one το οποιο προσπαθώ να του περασω μια costum rom γιατι η προηγούμενη που ειχε επάνω μετα απο καιρό χρίσης κολαγε στο boot τωρα εχω κατεβάσει μια rom αλλα οταν παω να την εγκαταστήσω με recovery οταν παω να κανω install παει να το κάνει και μετά απο λιγο μου γράφει install aborted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους.. Έχω μια απορία σχετικά με τις custom ROMs. Πρέπει να βρω συγκεκριμένη έκδοση της ROM για το κινητό/συσκευή μου; Εννοώ δεν υπάρχει κάποια γενική ROM που μπορείς να την περάσεις όπου θέλεις; Ρωτάω, γιατί θέλω να δοκιμάσω στο tablet μου (κινεζοτάμπλετ Eken A90 με AllwinnerA10) να βάλω KitKat με κάποια ROM. Αυτήν την στιγμή έχει πάνω CM9, κάνει κάτι σκαλώματα/reboots, και είπα μήπως με 4.4 που όλοι λένε ότι είναι ακόμα πιο ελαφριά βελτιωθεί η κατάσταση. Ναι η κάθε custom Rom ταιριάζει σε συγκεκριμένη συσκευή. Γνωστές android Rom όπως η CyanogenMod απλά έχουν μεγάλο team με αρκετούς υποστηρικτές και αρκετούς developers οι οποίοι τη κάνουν συμβατή με διάφορες συσκευές. Αν δεν είσαι σίγουρος πως μια Rom είναι συμβατή με το τηλέφωνο σου ή το tablet σου, μην κάνεις προσπάθειες γιατί μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα. Ριξε μια ματιά στους xda-developers.com στο forum τους μήπως βρεις κάτι σχετικά με συσκευή σου. καλημερα εχω ενα htc nexus one το οποιο προσπαθώ να του περασω μια costum rom γιατι η προηγούμενη που ειχε επάνω μετα απο καιρό χρίσης κολαγε στο boot τωρα εχω κατεβάσει μια rom αλλα οταν παω να την εγκαταστήσω με recovery οταν παω να κανω install παει να το κάνει και μετά απο λιγο μου γράφει install aborted Για να γράφει aborted μάλλον δεν είναι για τη συσκευή σου ή δεν έχει κατέβει σωστά ή χρειάζεσαι πιο καινούργια έκδοση recovery. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους.. Έχω μια απορία σχετικά με τις custom ROMs. Πρέπει να βρω συγκεκριμένη έκδοση της ROM για το κινητό/συσκευή μου; Εννοώ δεν υπάρχει κάποια γενική ROM που μπορείς να την περάσεις όπου θέλεις; Ρωτάω, γιατί θέλω να δοκιμάσω στο tablet μου (κινεζοτάμπλετ Eken A90 με AllwinnerA10) να βάλω KitKat με κάποια ROM. Αυτήν την στιγμή έχει πάνω CM9, κάνει κάτι σκαλώματα/reboots, και είπα μήπως με 4.4 που όλοι λένε ότι είναι ακόμα πιο ελαφριά βελτιωθεί η κατάσταση. Αλλά μιας και δεν είναι κάποιο επώνυνο tablet ή έστω κάποιο με πολλή επίσημη υποστήριξη, δεν ξέρω πού να κοιτάξω (πέρα από SlateDroid, όπου κι εκεί οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο είναι ελάχιστες και outdated)... Δύσκολο αυτό που ζητάς. Κάθε κινητό ή tablet έχει δικό του Hardware και για να φτιάξεις μια rom που να ταιριάζει σε όλους πρέπει να την κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ για να συμπεριλάβεις drivers για όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν... Επίσης πρέπει να δεις αν το Tablet που έχεις τώρα αντέχει την 4.4, το καλύτερο που έχεις να κάνεις φαντάζομαι είναι να κοιτάξεις αν έχει βγει update σε αυτή ου έχεις ήδη. καλημερα εχω ενα htc nexus one το οποιο προσπαθώ να του περασω μια costum rom γιατι η προηγούμενη που ειχε επάνω μετα απο καιρό χρίσης κολαγε στο boot τωρα εχω κατεβάσει μια rom αλλα οταν παω να την εγκαταστήσω με recovery οταν παω να κανω install παει να το κάνει και μετά απο λιγο μου γράφει install aborted Κάνε re-install αυτή που έχεις ήδη. Θεωρώ πως είναι το πιο απλό και σίγουρο που μπορείς να κάνεις εφ'όσον η rom δούλευε κανονικά και απλά έγινε corrupt με την πάροδο του χρόνου (αν φυσικά δεν φταίει βλάβη hardware γι αυτό). Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Για να γράφει aborted μάλλον δεν είναι για τη συσκευή σου ή δεν έχει κατέβει σωστά ή χρειάζεσαι πιο καινούργια έκδοση recovery. ξερεις που μπορω να βρω καμία που να δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 ξερεις που μπορω να βρω καμία που να δουλεύει Ή στο Google ή στους xda-developers.com στο forum τους, στο νήμα της συσκευής σου (αν υπάρχει, που φαντάζομαι θα υπάρχει). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 απο εκει ειχα βρει και αυτη την rom αλλα κατι στην διαδικασία δεν κανω καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Παιδες σε ενα φιλο που εχει το lg nexus 4 μου ειπε οτι με την 4.3 το κινητο πηγαινε μια χαρα και τωρα με την 4.4.2 ψιλολαγκαρει. Ειναι δυνατον κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Παιδες σε ενα φιλο που εχει το lg nexus 4 μου ειπε οτι με την 4.3 το κινητο πηγαινε μια χαρα και τωρα με την 4.4.2 ψιλολαγκαρει. Ειναι δυνατον κατι τετοιο? Όλα είναι δυνατά. Μπορεί να βγει update για να λυθεί αυτό. Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδες σε ενα φιλο που εχει το lg nexus 4 μου ειπε οτι με την 4.3 το κινητο πηγαινε μια χαρα και τωρα με την 4.4.2 ψιλολαγκαρει. Ειναι δυνατον κατι τετοιο? Ειχα κι εγω ειχα θεματα σε Ν7 οταν εκανα την μεταβαση μεσω ΟΤΑ απο 4.3 σε 4.4 αλλα ολα λυθηκαν οταν εκανα καθαρη εγκατασταση απο την αρχη. Μπορει και στον φιλο σου να μην εχει κατσει καλα το update. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδια τελικα καταφερα να συγχρονισω τις επαφες με Gmail.Γινεται ομως οταν γραφω μια επαφη στο κινητο να πηγαινει καρφι στο Gmail??(δηλαδη να γινεται και το αναποδο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδια τελικα καταφερα να συγχρονισω τις επαφες με Gmail.Γινεται ομως οταν γραφω μια επαφη στο κινητο να πηγαινει καρφι στο Gmail??(δηλαδη να γινεται και το αναποδο) Φυσικά και γίνεται αυτό εδώ και πάρα πολλές εκδόσεις του Android, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να κάνεις κάποια ρύθμιση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις πρόσβαση στο internet από το κινητό σου, είτε για να κατεβάσει την επαφή που δημιούργησες στο Google από το pc σου ή για να ανεβάσει την επαφή που δημιούργησες στο κινητό σου, στους servers της Google. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδια τελικα καταφερα να συγχρονισω τις επαφες με Gmail.Γινεται ομως οταν γραφω μια επαφη στο κινητο να πηγαινει καρφι στο Gmail??(δηλαδη να γινεται και το αναποδο) Ισχύει ότι είπε ο φίλος παραπάνω. Επίσης ο συγχρονισμός γίνεται όταν ενεργοποιείς και το κουμπί του συγχρονισμού φυσικά (αναλόγως του τι έχεις τικαρισμένο συγχρονίζει γεγονότα ημερολογίου, σημειώσεις, επαφές με τον ανάλογο λογαριασμό). Ο συγχρονισμός γίνεται και από Gmail προς κινητό και το αντίστροφο φυσικά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχω μια ταμπλέτα lg g pad 8.. Θα ήθελα να ρωτήσω μιας και η ταμπλέτα αυτή είναι η πρώτη μου επαφή με android. Είναι μερικές εφαρμογές στο play store που δεν μου τις κατεβάζει γιατί δεν είναι συμβατές με τη συσκευή μου! Αυτό συμβαίνει λόγω ταμπλέτας ή γενικά στα android δημιουργούνται ασυμβατότητες μεταξύ συσκευών. Ρωτάω γιατί είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το android και θα πάω και για τηλέφωνο είναι κάτι που με διαφεύγει; Υπάρχουν και στα τηλ ασυμβατότητες και αν ναι ποιας εταιρίας (sony, Samsung, lg…) τα τηλ είναι τα πιο συμβατά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχω μια ταμπλέτα lg g pad 8.. Θα ήθελα να ρωτήσω μιας και η ταμπλέτα αυτή είναι η πρώτη μου επαφή με android. Είναι μερικές εφαρμογές στο play store που δεν μου τις κατεβάζει γιατί δεν είναι συμβατές με τη συσκευή μου! Αυτό συμβαίνει λόγω ταμπλέτας ή γενικά στα android δημιουργούνται ασυμβατότητες μεταξύ συσκευών. Ρωτάω γιατί είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το android και θα πάω και για τηλέφωνο είναι κάτι που με διαφεύγει; Υπάρχουν και στα τηλ ασυμβατότητες και αν ναι ποιας εταιρίας (sony, Samsung, lg…) τα τηλ είναι τα πιο συμβατά; Όλο και κάποια εφαρμογή μπορεί να μην είναι συμβατή με το κινητό που θα πάρεις. Δε μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό. Είτε θα οφείλεται (κυρίως στα παλιά τηλέφωνα) στην έκδοση android ή λόγω specs. Η άποψη μου είναι να μη δώσεις πολλή σημασία σε κάτι τέτοιο για αγορά κινητού. Στα νέα τηλέφωνα είναι ελάχιστες αυτές οι εφαρμογές. Παιχνίδια ήταν κυρίως αυτά που δεν ήταν συμβατά; Αν θες δώσε ένα παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχω μια ταμπλέτα lg g pad 8.. Θα ήθελα να ρωτήσω μιας και η ταμπλέτα αυτή είναι η πρώτη μου επαφή με android. Είναι μερικές εφαρμογές στο play store που δεν μου τις κατεβάζει γιατί δεν είναι συμβατές με τη συσκευή μου! Αυτό συμβαίνει λόγω ταμπλέτας ή γενικά στα android δημιουργούνται ασυμβατότητες μεταξύ συσκευών. Ρωτάω γιατί είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το android και θα πάω και για τηλέφωνο είναι κάτι που με διαφεύγει; Υπάρχουν και στα τηλ ασυμβατότητες και αν ναι ποιας εταιρίας (sony, Samsung, lg…) τα τηλ είναι τα πιο συμβατά; Το google μπορεί να λέει ότι θέλει.... 99% αν βρεις το apk της εφαρμογής και τη περάσεις στην "μη συμβατή" συσκευή θα παίζει μια χαρά! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ασυμβατότητα συνήθως σημαίνει ότι δεν υποστηριζεται το hardware η ότι είναι για νεώτερη έκδοση λογισμικού. Ακόμα και αν την βάλεις εκτός μάρκετ, μάλλον δεν θα παίζει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί μία εφαρμογή να μην έχει κανένα θέμα με το hardware αλλά να είναι αποκλειστικά για μία σειρά συσκευών λόγω κάποιας "προσφοράς" πχ της Sony, οπότε να είναι μόνο για Xperia, ή κάποιο παιχνίδι που είναι αποκλειστικά για συσκευές με tegra επεξεργαστή π.χ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ευχαριστώ παιδιά! Δεν αναφέρομαι σε παιχνίδια. Απλά μου έτυχε σε δύο τρεις περιπτώσεις και ήθελα να βεβαιωθώ ότι γενικά δεν είναι πρόβλημα. Θα κάνω αλλάγή από iphone σε galaxy S4 ή lG G2 αν το βρω σε 32GB και ήθελα να βεβαιωθώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, στο Cubot GT90 της κοπελιάς μου στις εισερχόμενες δεν εμφανίζεται η εικόνα επαφής (επαφές gmail). Φοράει 4.2.2, έχω δοκιμάσει κάποια προγράμματα (full screen caller id etc) αλλά βολεύουν. Τι να κάνω; Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegg Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλημέρα! Έχω εγκατεστημένη την 4.1.2 και root εδώ και 4 μήνες χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Εντελώς ξαφνικά μια μέρα την περασμένη εβδομάδα την ώρα που έκλεινα τον Firefox εξαφανίστηκε η μπάρα ειδοποιήσεων. Επίσης όταν κάποιος με καλούσε άκουγα μόνο τον ήχο και δε μου εμφάνιζε τίποτε στην οθόνη. Έκανα επαναφορά για να λυθεί το πρόβλημα. Σήμερα μου ξαναπαρουσιάστηκε το ίδιο: έκανα εγκατάσταση του nova αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Μπορει καποιος που εχει ΞΕΧΑΣΕΙ το μοτιβο κλειδωματος του κινητου που εχει βαλει να το αναιρεσει με καποιον τροπο ΧΩΡΙΣ να χασει τα δεδομενα του κινητου του? Εχει δοκιμασει κανεις αυτον τον τροπο που λεει οτι απλα σβηνει το μοτιβο κλειδωματος? Δεν μιλαω για την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσω του recovery menu που εχει το samsung το οποιο μιλαω. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Edited January 11, 2014 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts