Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θυμαμαι καλα εχει ενας φιλος μου το sg ACE και δεν παιζει flash player http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_s5830-3724.php

Που ειναι οι ειδικοι να μας πουν? :lol:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν θυμαμαι καλα εχει ενας φιλος μου το sg ACE και δεν παιζει flash player http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_s5830-3724.php

Που ειναι οι ειδικοι να μας πουν? :lol:

Τωρα που το λες, ο 7227 δεν υποστηριζει σιγουρα flash καθως ειναι αρχιτεκτονικης arm v6 , οποτε λογικα ουτε κι ο 7225 θα υποστηριζει.

Παντως, στο διαδικτυο υπαρχουν αρκετα σχολια οτι εχει flash :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αυτες ακριβως τις ρυθμισεις εχω. Αλλα δεν μπορω να στειλω και να λαβω mms.

Για να μην σου ανεβαζω εγω τα απαραιτητα αρχεια,πηγαινε εδω http://antonis-news.blogspot.gr/2011/01/apn-internet-mms-android.html ειναι το blog φιλου και συμφορουμιτη (Tonyk),γραφει αναλυτικα το τι πρεπει να κανεις.Ειναι ο καλυτερος και ο πιο ευκολος τροπος αυτος,μεσω της εφαρμογης apn backup&restore δηλαδη.Στο παρελθον καναμε πολλοι αυτη τη διαδικασια οταν βαζαμε ρομς ξενων χωρων που δεν υποστηριζαν ελληνικους παροχους για να φορτωσουμε τα δικα μας apn.

Μα το προβλημα δεν ειναι οτι δεν εχω τα apn. Σιγουρα ειναι ενας καλος οδηγος, δεν λεω, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι θα προσφερει το ξαναπερασμα των apn. Τα εχω περασει δεκαδες φορες(σιγουρα με αυτο τον οδηγο αν το ηξερα θα ηταν καλυτερα οταν το εκανα), αλλα anyway τα apn υπαρχουν στη συσκευη, και μαλιστα οπως ειπα και πιο πανω, τσεκαρισμενα δυο φορες με το helpdesk της cosmote, και ειναι ιδια με αυτα που ποσταρισε ο themob πιο πανω.

Κατι αλλο πρεπει να φταιει, αλλα δεν μπορω να φανταστω τι. Και το προβλημα παραμενει :( :(:(:(:(:(:(:

Βοηθεια!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

@hraklhs57 βρίσκω στον υπολογιστή, και όταν πατάω εγκατάσταση, μου λέει επιλέξτε τη συσκευή σας, και μετά μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για το κινητό σας. Στο PlayStore δεν το βρίσκω καν, αφού λογικά θα έχει μόνο αυτά που είναι διαθέσιμα με το κινητό μου..Τι συμβαίνει, υπάρχουν κινητά που να μην υποστηρίζονται απο τον flash playe;; :confused:

@Karthan7

Ναι αυτό έχω.. Δηλαδή δεν θα μπορώ ποτέ να παίξω βιντεο με adobe flash player;; Ούτε στο μέλλον; Γιατί τότε τσάμπα τα 200€...Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να παίξω βίντεο στο ιντερνετ και να δώ αγώνες live streaming;;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

O 7225A σύμφωνα με το wiki για τους snapdragon ειναι arm v7 οπότε κάτα πάσα πιθανότητα θα παίζει flash.Δεν ειναι θέμα gpu γιατί και τα παλιότερα nexus one/desire/hd2 έχουν gpu adreno 200 και παίζουν flash.

@hraklhs57 βρίσκω στον υπολογιστή, και όταν πατάω εγκατάσταση, μου λέει επιλέξτε τη συσκευή σας, και μετά μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για το κινητό σας. Στο PlayStore δεν το βρίσκω καν, αφού λογικά θα έχει μόνο αυτά που είναι διαθέσιμα με το κινητό μου..Τι συμβαίνει, υπάρχουν κινητά που να μην υποστηρίζονται απο τον flash playe;; :confused:

Δοκίμασε φιλε μου να τον περάσεις μονος σου να δεις αν παίζει .

Βρες τον flash (apk) απο το ίντερνετ βάλτον στο τηλέφωνο σου και κανε εγκατάσταση .

Samsung galaxy s21+

Μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ

Στο play store δε θα τον βρεις πλέον για εγκατάσταση εφόσον δεν τον έχεις ήδη εγκατεστημένο,αφού εχει αποσυρθεί

δοκίμασες να ξαναφλασάρεις τη ρομ?

nai nai το ιδιο αποτελεσμα...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

@m7ixalis και bbbb ευχαριστώ για την πρόταση. Το έκανα, το κατέβασα σε apk file, το έβαλα στην sd μεσω του ASTRO, μου το αναγνωρίζει (δηλ μου βγάζει το κλασσικό εικονίδιο με το F και κόκκινο φόντο), αλλά εγκατάσταση ΔΕΝ μου κάνει με τίποτα... Έχω απογητευτεί πλήρως..

@m7ixalis και bbbb ευχαριστώ για την πρόταση. Το έκανα, το κατέβασα σε apk file, το έβαλα στην sd μεσω του ASTRO, μου το αναγνωρίζει (δηλ μου βγάζει το κλασσικό εικονίδιο με το F και κόκκινο φόντο), αλλά εγκατάσταση ΔΕΝ μου κάνει με τίποτα... Έχω απογητευτεί πλήρως..

Τι μηνυμα λαθους σου βγαζει..; Εχεις τικαρισμενο απο τις ρυθμισεις το "αγνωστες πηγες"..;

Ηρακλής!

εχεις ενεργοποιησει την εγκατασταση εφαρμογων απο αγνωστες πηγες(unknown sources); υπαρχει καπου στην ασφαλεια στις ρυθμισεις, δε θυμαμαι ακριβως σε 2.3 που ειναι.

Δεν έχω ενεργοποιήσει την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές, αλλά πήγα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα κάτι τέτοιο..Παρεμπιπτόντως, η έκδοση android είναι 4.0.3. Μήνυμα λάθους δε μου βγάζει, απλά δεν μου κάνει τίποτα όταν το επιλέγω. Για να είμαστε σίγουροι, το έβαλα στην sd, και και με το ASTRO το ανοίγω και απο το ASTRO του κάνω την εγκατάσταση έτσι;;;

Δεν έχω ενεργοποιήσει την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές, αλλά πήγα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα κάτι τέτοιο..Παρεμπιπτόντως, η έκδοση android είναι 4.0.3. Μήνυμα λάθους δε μου βγάζει, απλά δεν μου κάνει τίποτα όταν το επιλέγω. Για να είμαστε σίγουροι, το έβαλα στην sd, και και με το ASTRO το ανοίγω και απο το ASTRO του κάνω την εγκατάσταση έτσι;;;

ενεργοποιησε το, ειναι στο security και προσπαθησε και με αλλο file manager.

http://i.imgur.com/ILNtt.jpg?1

παρτε και μια εντύπωση απο αυτό που μου βγάζει στο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer&hl=el.

Βάζω το File Expert και σας απαντάω.

http://i.imgur.com/ILNtt.jpg?1

παρτε και μια εντύπωση απο αυτό που μου βγάζει στο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer&hl=el.

Βάζω το File Expert και σας απαντάω.

"Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Galaxy Nexus." :p

Υπάρχει ένα καλό νέο, και ένα κακό, το καλό είναι ότι έφταιγε το ASTRO και με το File Expert μου το άνοιξε και το εγκατέστησα. Το κακό είναι οτι πάλι δεν μου ανοίγει βιντεο σε live streaming, και στο youtube μονο ο MX player παίζει και κολλάει αρκετά. Μήπως να απεγκαταστήσω τον MX και να ξανα ψάξω για live streaming και στο youtube; Καταρχην live streaming παιζει να βλέπω ή μόνο youtube; Και άμα ξέρετε πως κάνω απεγκατάσταση θα ήμουν ευγνώμων γιατι είμαι τελείως άσχετος. Με κάποιο πρόγραμμα ή χωρίς;

Υπάρχει ένα καλό νέο, και ένα κακό, το καλό είναι ότι έφταιγε το ASTRO και με το File Expert μου το άνοιξε και το εγκατέστησα. Το κακό είναι οτι πάλι δεν μου ανοίγει βιντεο σε live streaming, και στο youtube μονο ο MX player παίζει και κολλάει αρκετά. Μήπως να απεγκαταστήσω τον MX και να ξανα ψάξω για live streaming και στο youtube; Καταρχην live streaming παιζει να βλέπω ή μόνο youtube; Και άμα ξέρετε πως κάνω απεγκατάσταση θα ήμουν ευγνώμων γιατι είμαι τελείως άσχετος. Με κάποιο πρόγραμμα ή χωρίς;

Δηλαδή εγκατέστησες το adobe flash player, μπαίνεις σε μία σελίδα με flash video και δεν το παίζει; Τι σου βγάζει;

Μηπως εχεις απενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις του browser την "ενεργοποιηση προσθετων"..;

Ηρακλής!

Σου παραθεσαμε τροπους και ρυθμισεις των apn γιατι πιθανολογουμε οτι δεν εχεις τις σωστες ρυθμισεις.Απο την στιγμη που ειναι σωστα τα apn και εχεις ανοικτα τα data δικτυου δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορει να στραβωνει.Ριξε μια ματια μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου σου,εκει στα apn,εχουν μια τελεια μπροστα,ειναι πρασινη??

Γεια σας παιδια, το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να σεταρω ξεχωριστο ηχο κλησης στις επαφες που θελω οπως εκανα στα προηγούμενα 2 android κινητα που ειχα. Η επιλογή υπαρχει αλλα μολις επιλεξω ηχο, επιστρεφει στον προεπιλεγμενο ηχο.

καμια ιδεα?

Εχω 2 apn. Ενα ειναι το cosmote wireless, για το internet, και εκει ειναι η τελεία, και το αλλο ειναι το cosmote mms.

Δεν βλεπω τροπο να μπορω να βαλω την τελεια στο cosmote mms, αλλα απο το helpdesk της cosmote μου ειπαν οτι δεν παιζει ρολο, καθως οταν προκειται για mms, βρισκει το τηλεφωνο τις mms ρυθμισεις.

Μπορω να εχω την τελεια και στα 2 apn, ή δεν παιζει ρολο?

ετσι ακριβως ειναι και εμενα.επιλεγμενο το cosmote internet και στελνω κανονικα αρα δεν παιζει ρολο ποιο εχεις επιλεγμενο.

Εχω 2 apn. Ενα ειναι το cosmote wireless, για το internet, και εκει ειναι η τελεία, και το αλλο ειναι το cosmote mms.

Δεν βλεπω τροπο να μπορω να βαλω την τελεια στο cosmote mms, αλλα απο το helpdesk της cosmote μου ειπαν οτι δεν παιζει ρολο, καθως οταν προκειται για mms, βρισκει το τηλεφωνο τις mms ρυθμισεις.

Μπορω να εχω την τελεια και στα 2 apn, ή δεν παιζει ρολο?

Στο ενα εχει πρασινη τελεια,στο ιντερνετ,οποτε εκει εισαι ενταξει.Το μονο πλεον που παει το μυαλο μου ειναι καποια τιμη στις ρυθμισεις να μην ειναι σωστη η να μην εχεις αρκετο χρονο στην καρτα σου

Γεια σας παιδιά.

Εδώ και 2 μέρες έχω μια συσκευή με λειτουργικό σύστημα android 2.3.6. Όλα είναι πολύ ωραία και εύκολα.

Δεν μπορώ να βρω όμως την φωνητική κλήση μιας επαφής που είναι αποθηκευμένη στο τηλέφωνο!!!

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου!

Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα με λειτουργικό Windows Mobile 6.1 ηχογραφούσα π.χ. "Πάρε τον Κώστα" το έβαζα στην επαφή και κάθε φορά έλεγα φωνητικά "Πάρε τον Κώστα" αυτό καλούσε το αντίστοιχο τηλέφωνο.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο android ή εγώ δεν το βρίσκω;

Edited by kostas147

Με στοκ android νομίζω μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενσωματωμένη αναγνώριση φωνής για φωνητικές κλήσεις, δηλαδή πρέπει να το πεις σε γλώσσα που γνωρίζει. Για το όνομα (επειδή δεν θα καταλαβαίνει την επαφή που είναι γραμμένη στα Ελληνικά) μπορείς να προσθέσεις πεδίο nickname και να το γράψεις όπως θα σε βολέψει να την αποκαλείς.

Υποθέτω ότι όλο και θα υπάρχει κάποια εφαρμογή που παρακάμπτει τα παραπάνω.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned