Jump to content

perlitis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by perlitis

  1. Διάβασα ολα τα ποστ, και δεν είδα να ενοχλείται κανεις από μια διαφορα στην προβολή ιστοσελίδων,PDF κλπ. σε σχέση με τα android. Αναφέρομαι στην προσαρμογή της σελίδας στο επιθυμητό zoom (fit2page).Δεν υπάρχει (ή δεν την βρισκω) στις ρυθμίσεις ιστοσελίδας. Στο android ειχα ένα Samsung duos και για τα PDF χρησιμοποιούσα kingsoft office. Εδω και της adobe o reader και της MS δεν το έχουν.
  2. Παρ ότι έβγαλα το reco partition και με φειδώ 6 gb έχουν μείνει. Τα doc photo τα ρίχνω στο. Cloud (gdrive , 1drive). βλέπω τον χώρο να χάνεται δραματικά.Ήδη μου έβγαιναν πριν το σβησιμο του ρπ τα απαίσια μηνύματα για ανεπαρκή χώρο συστήματος.Πήρα μια 32άραsd. Υπάρχει τρόπος οι εφαρμογές και τα δεδομένα τους να πηγαίνουν εκεί; (όπως linksd πχ)
  3. Δυσκολεύομαι στον εντοπισμό εκτυπωτών δικτύου. Δηλαδή σε 3 ιδιωτικά δίκτυα δεν βρίσκει κανέναν ενώ τα laptop με 7άρια, τους βρίσκουν με την μία.
  4. Μήπως μπορεί ν'ανέβει ένας οδηγός για να αφαιρέσω εύκολα τον δισκο αποκατάστασης να καταργηθεί ο χώρος του διαμερίσματος, ώστε να κερδίσω 5 gb, και πως θα φτιάξω bootable usb ώστε να το αποθηκευσω σε αυτό; Ζητάω πολλά; Γι αυτό τα ζητάω από εσάς... -Επί πλέον με το που βάζω skype, βγάζει πρόβλημα μικροφώνου κ δεν μου ανοίγει την εφαρμογή, ενώ στο voice recorder το μικ δουλεύει οκ. -Τέλος αυτό το gps μπορεί να δουλέψει σαν gps εντοπισμό θέσης κλπ; Γιατί ενώ είμαι Αττική με λοκάρει στα βουνά της Καρδίτσας ( στα Άγραφα... κυριολεκτικά)
  5. Εδώ και μέρες προσπαθεί να μου περάσει ένα firmware ll1. Εχω lg3. Είμαι root 2.3.6 gb με μαματο kernel. Δεν μπορεί να κάνει update από τοkies ούτε από το τηλ. Aαξίζει τον κόπο;
  6. Από εξαντλητικό googling βλέπω ότι είναι πρόβλημα της cyanomod. Καμιά ρομ να μην έχει cyanomod αλλά να παίζουν όλα; Έχω περασμένη την gingerdx db update και το go sms που έλεγαν ότι λύνει το bug. Άμ δε..
  7. Εχω το xperia x8 με gbdx 22 με cyanogen 7.1. Δεν μπορώ να στείλω ούτε να παρω mms cosmote. Το τι έχω κάνει από google κλπ δεν περιγράφεται. Τι αλλαγές ρυθμίσεων τι root manager τι airplane mode. Tπτ.Επειδή είδα και εγκατεστησα την αστεράτη εφαρμογή σου, μήπως έχει πάρει κάτι το αυτί σου για το bug αυτό της cyanomode 7; Αυτό που δεν έχω κάνει, γιατί το φοβάμαι κομμάτι, είναι να αλλάξω kernel (βλέπω ότι για το x8 προτείνουν τον alfs). ΥΓ: Άν θεωρηθεί offtopic, διαγράψτε το, οκ.
  8. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τον φίλο που το άνοιξε εδώ. Όταν πάω να στείλω γραφει senting..και δεν το στένει ποτέ. Όταν μου έστειλαν έγραφε downloading.. κια δεν το κατέβαζε ποτέ. Μου το παρουσίασε από τότε που το έκανα root, δεν θυμαμαι από που, πάντως όχι από souperoneclick. Πέρασα το gingerbread 2.3.4, που δεν το αλλάζω με τίποτα.όλα τα άλλα δουλευουν ρολόϊ. Τα δεδομενα ειναι παντα on, οι ρυθμισεις cosmote περασμένες αλλά mms γιοκ
  9. Θέλω να κάνω root στο x8 αλλά όχι με το superoneclick. Δεν μου αρέσει που ξεκινάει με Daemon εγκατάσταση (για θρησκευτικούς λόγους) . Βλέπω ότι κάτι προγραμματακια (πχ z4root) που υπήρχαν παλιά δεν υπάρχουν τώρα πουθενά. Έχετε κάτι άλλο υπ' όψιν για root;
  10. εχω το κινητό 1,5 μήνα. Είναι root android 2.1. Κάποια στιγμή η κάμερα δείχνει μαυρη. Έκανα τα πάντα. Αφαίρεση μπαταρίας,φωτό,βίντεο,εργ. ρυθμίσεις κλπ.Κάποια στιγμή συνήλθε, και το ίδιο ξαφνικά και άσχετα, "ξαναπεθανε". Γουγλαρα, αλλά άκρη δεν έβγαλα. Καμμιά ιδέα?
  11. Έχετε υπ΄όψι σας κανενα πρόγραμμα να βλέπω την οθόνη του κινητού στο laptop;
  12. αν υπάρχει το ndrive, υπόχρεος
  13. Θα κρατάει την ίδια διαδομή αρχείων; πχ: F: sdcard/photo/ κλπ; από το market beam editor για pdf. Ta οφφιψε τα βλέπει κανονικά μάλλον απο κάποια εφαρμογή google docs, από την αρχή. Για pps και ppt (παρουσιάσεις) δεν έχω βρεί κάτι. Το τηλ. δεν παίζεται μιλάμε, όπως και το forum σας..
  14. Πήρα το xperia mini, διάβασα όλο το φορουμ, βοηθήθηκα τα μάλα (πάρα πολύ). Δεν μπόρεσα να βρώ μιά απλή και δωρεάν λύση στο backup της sd card kai restore σε μια μεγαλύτερη.
×
×
  • Create New...