Fourtounas Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παιδιά να κάνω μια ερώτηση μπορούμε να βάλουμε ubuntu σε android tablet και να τρέχω οποιο θέλω? η μονο πάλι με vnc Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Πως μπορω να απεγκαταστησω τον ενσωματωμενο στη rom, ics launcher, ωστε να εχω μονο τον aw laucher(τον εχω ηδη εγκαταστησει)? Απο το manage applications δεν βλεπω να μπορω να τον διαγραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Θα τον κάνεις freeze με κάποια εφαρμογή όπως το antek app manager η θα τον διαγραψεις με κάποιον root explorer από το system/app Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Θα τον κάνεις freeze με κάποια εφαρμογή όπως το antek app manager η θα τον διαγραψεις με κάποιον root explorer από το system/app Προσπαθησα να αφαιρεσω εφαρμογη με το titanium, εκανε restart, μπηκε σε clockwordmod και μετα κολησε εκει. Βεβαια δεν εκανα freeze(δεν ηξερα οτι επρεπε να κανω). Με το titanium τελικα μπορει να γινει απεγκατασταση, ή να κανω με το titanium μονο το freeze και μετα με ποιο προγραμμα να κανω τη διαγραφη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Αν το κάνεις freeze είναι σαν να το έχεις απεγκαταστησει.απλά η διαφορά είναι ότι αν κάποια στιγμή χρειαστείς την εφαρμογή, την ξεπαγώνεις και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις πάλι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Με τη νέα αναβάθμιση της εφαρμογής του facebook, υποστηρίζεται και το timeline!! Μόλις μπήκα στο προφίλ μου και δείχνει τέλειο!!:p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Προσπαθησα να αφαιρεσω εφαρμογη με το titanium, εκανε restart, μπηκε σε clockwordmod και μετα κολησε εκει. Βεβαια δεν εκανα freeze(δεν ηξερα οτι επρεπε να κανω). Με το titanium τελικα μπορει να γινει απεγκατασταση, ή να κανω με το titanium μονο το freeze και μετα με ποιο προγραμμα να κανω τη διαγραφη? Με το titanium μπορείς να κάνεις και τα δύο, ωστόσο προτείνω και εγώ το anttek app manager που είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ εδώ και μερικές μέρες το Alcatel OT-908 και αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό πρόβλημα σχετικά τις κλήσεις. Κάνω κλήση(σε δύο διαφορετικούς αριθμούς συγκεκριμένα), ο παραλήπτης απαντάει κανονικά και ενώ εγώ τον ακούω πολύ καθαρά, εκείνος δεν ακούει τίποτα. Το κλείνω ξαναπαίρνω και είτε θα κάνει ξανά το ίδιο πράγμα, είτε μετά απο πολλές προσπάθειες θα λειτουργήσει κανονικά. Επίσης έχω δοκιμάσει το εξής: Ενώ κάνω κλήση προς τους συγκεκριμένους αριθμούς και μου εμφανίζει το παραπάνω πρόβλημα, βγάζω την κάρτα SIM στην βάζω στο προηγούμενο κινητό και η κλήση πραγματοποιείται με επιτυχία. Στην συνέχεια βγάζω την κάρτα και την βάζω πίσω στο Alcatel OT-908 και το πρόβλημα παραμένει! Να σημειώσω εδώ ότι με την προηγούμενη συσκευή(και τον ίδιο αριθμό) οι κλήσεις προς τους συγκεκριμένους αριθμούς ήταν απροβλημάτιστες! Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Θα ηθελα να εχω πιο 'οξυ' ηχο στις κλησεις, γιατι ειναι καπως 'θαμπός'. Βλωπω κατι applications σαν το dsp manager, και σκεφτηκα μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση, είτε στο android ή με καποια εφαρμογη ίσως, να ρυθμισω τον ήχο, δηλαδη τον εισερχόμενο ήχο - τη φωνή του καλούντος, να ακούγεται περισσότερο 'οξύς'. Γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ εδώ και μερικές μέρες το Alcatel OT-908 και αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό πρόβλημα σχετικά τις κλήσεις. Κάνω κλήση(σε δύο διαφορετικούς αριθμούς συγκεκριμένα), ο παραλήπτης απαντάει κανονικά και ενώ εγώ τον ακούω πολύ καθαρά, εκείνος δεν ακούει τίποτα. Το κλείνω ξαναπαίρνω και είτε θα κάνει ξανά το ίδιο πράγμα, είτε μετά απο πολλές προσπάθειες θα λειτουργήσει κανονικά. Επίσης έχω δοκιμάσει το εξής: Ενώ κάνω κλήση προς τους συγκεκριμένους αριθμούς και μου εμφανίζει το παραπάνω πρόβλημα, βγάζω την κάρτα SIM στην βάζω στο προηγούμενο κινητό και η κλήση πραγματοποιείται με επιτυχία. Στην συνέχεια βγάζω την κάρτα και την βάζω πίσω στο Alcatel OT-908 και το πρόβλημα παραμένει! Να σημειώσω εδώ ότι με την προηγούμενη συσκευή(και τον ίδιο αριθμό) οι κλήσεις προς τους συγκεκριμένους αριθμούς ήταν απροβλημάτιστες! Καμιά ιδέα; Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=312622 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Θα τον κάνεις freeze με κάποια εφαρμογή όπως το antek app manager η θα τον διαγραψεις με κάποιον root explorer από το system/app Απο τοτε που ηρθα στον κοσμο του android, δεν εχω παραπονο, χορτασα προβληματα... Διεγραψα λοιπον τον launcher με το antek app manager. Και τωρα, κατα τη διαδικασια του boot, μενει στην οθονη με το λογοτυπο 'android'(αυτο που γυαλίζει), και δεν μπαινει μεσα στο περιβαλλον του android. Α, και το led κατω αναβοσβηνει. Ωραια. Και τωρα τι κανω? Αχρηστο το τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Απο τοτε που ηρθα στον κοσμο του android, δεν εχω παραπονο, χορτασα προβληματα... Διεγραψα λοιπον τον launcher με το antek app manager. Και τωρα, κατα τη διαδικασια του boot, μενει στην οθονη με το λογοτυπο 'android'(αυτο που γυαλίζει), και δεν μπαινει μεσα στο περιβαλλον του android. Α, και το led κατω αναβοσβηνει. Ωραια. Και τωρα τι κανω? Αχρηστο το τηλεφωνο; ξαναπερνα τη ρομ απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 ξαναπερνα τη ρομ απο πανω. To android μου θυμιζει τα windows, τα πρωτα χρονια που ειχαν κυκλοφορησει, δεκαετια 90. Με το παραμικρο προβλημα, η λυση ηταν το φορματ! Αν ειναι για καθε προβλημα να περναω rom, αυτο δεν ειναι "λειτουργικο", είναι ο δυνάστης του χρήστη. Δεν λεω οτι πρεπει να συγχωρει καθε @@@ που κανει ο χρηστης, αλλα πολυ συχνά βλεπω (κι εδω κι αλλου) να προτεινεται ως λυση το περασμα της rom. Εγω αυτο το θεωρω, με την εμπειρία μου, ως ενδειξη ανωριμοτητας ενος προιοντος. Εγω απλα του εβγαλα τον launcher, εχοντας φροντισει να βαλω ηδη εναν εναλλακτικο launcher στο συστημα. Πέρασμα rom γιατι δεν μπουτάρει, γι' αυτο το λογο??? Ενταξει, δεν ειναι σοβαροι εκει στη google. Δεν κατηγορω κανεναν εδω, προς θεου, ειμαι ευγνωμων και για ολη τη βοηθεια. Απλα αγανακτω με την δυσκαμψια του android. Απο εκει και περα, αν η μονη λυση και διχως εναλλακτικη, ειναι το περασμα rom, εγω δεν μπορω να πω κατι αλλο επι της διαδικασιας. Απλα προσωπικη εκτιμηση, ειναι οτι ειναι απαράδεκτο. Παρεπιπτοντως να πω, οτι προχτες ξαναπερναγα τη rom, επειδη το πολυθρυλητο titanium backup, δεν εκανε σωστα το restore, και 'χτυπουσαν' τα services του android. Παλι εγω σαν χρηστης φταιω γι' αυτο? Εν τελει, η μηχανη θα δουλευει για τον ανθρωπο, ή ο άνθρωπος για τη μηχανη; Και κριτικά να το δουμε το θεμα. Μηπως ξαναγυρίσαμε στην εποχη των 'ηλεκτρονικων εγκεφαλων' που για να χειριστεις το μηχανημα ηθελες υψηλη ειδικευση και σπουδές; Με καποιες δεκαετιες στην πλατη στην πληροφορικη, αν μη τι αλλο θεωρω οτι μπορω να χειριζομαι τα σχετικά, με τον δέοντα τρόπο. Δεν γινεται ο χρηστης με το παραμικρο να πρεπει να περασει rom. Ο χρήστης πρεπει να κανει τη δουλεια του απροβληματιστα. Στο android μεχρι ωρας δεν το εχω δει αυτο. -------- Αν παρολα αυτα, ξερει κανεις κανενα εναλλακτικο τροπο που ισως λυνονταν το προβλημα ας πει. Πχ. ισως μεσω clockworkmod κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Έχεις ενεργοποιήσει τα root permissions στον es; Επίσης στις ρυθμίσεις του φρόντισε να βλέπεις όλα τα αρχεία. Πρεπει να μαι root εγω για να βαλω ενα apk στο κινητο και να εγκαταστησω την εφαρμογη (swype) ? Θα το βαλω στον φακελο data ή στον φακελο apk ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Και που να τις πας; οπα λαθος...ενταξει η ερωτηση μου ηταν απο το κινητο προς την καρτα..τωρα εμαθα σε αλλο τοπικ;) επισης...μια εφαρμογη ποσα mb ειναι κατα μεσω ορο?...γιατι εχω 20 εφαρμογες που θελω να εγκαταστησω και περιμενω μεχρι να ερθει το κινητο...θελω να ξερω ποσο χωρο θα ποιασουν Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mahi Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 θελω να βρω το νεο λογισμικο android 2.3 αλλα δεν το βρισκω.:cry:θελω να το κανω εγκατασταση στο κινητο μου και δεν μπορω....ποιοσ μπορει να βοηθησει?καποια διευθυνση η κατι?pleace.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Καταρχήν καλώς ήρθες! Κατά δεύτερον πες μας τι συσκευή έχεις. Ίσως η συσκευή σου να μην μπορεί να πάρει την 2.3... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Έχω ένα προβληματακι ρε παιδια. Έχω το huawei sonic U8650 Μερικές φορές πάω να κάνω αναβάθμιση απο το μάρκετ κάποιες εφαρμογές ή να περασω καινουργιες,κ μου λεει δεν υπάρχει διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος, ενώ έχω κ στο κινητο κ στην κάρτα. Κ μιλάμε για εφαρμογές απο 0,5 mb εώς 10 mb. Επίσης μπορω να κάνω κάτι για να βελτίωσω την ταχυτητα ή κατ αλλο?υπάρχει υποστήριξη? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 απο το ebay πάντως να ξέρεις ότι όλα είναι μούφες, κανένα δεν είναι original και γιαυτό είναι τόσο πολύ φθυνότερα (το δικό μου το είχα πάρει 19 ευρώ νομίζω).βέβεα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα είτε είναι κινέζικο είτε ιταλικό. Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Έχω ένα προβληματακι ρε παιδια. Έχω το huawei sonic U8650 Μερικές φορές πάω να κάνω αναβάθμιση απο το μάρκετ κάποιες εφαρμογές ή να περασω καινουργιες,κ μου λεει δεν υπάρχει διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος, ενώ έχω κ στο κινητο κ στην κάρτα. Κ μιλάμε για εφαρμογές απο 0,5 mb εώς 10 mb. Επίσης μπορω να κάνω κάτι για να βελτίωσω την ταχυτητα ή κατ αλλο?υπάρχει υποστήριξη? Ευχαριστώ Πήγαινε στις ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών –όλα, και κάπου (ίσως στο κάτω μέρος) σου λέει πόση διαθέσιμη μνήμη έχεις. Εάν είναι κάτω από 16 περίπου mb (η μνήμη της συσκευής) δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι. Είχα το desire και είχα και εγώ πρόβλημα με αυτό. Μία εφαρμογή που βοηθά στη διαχείριση της μνήμης είναι από το market η App2SD όπου μπορείς να μεταφέρεις όποιες εφαρμογές σου επιτρέπεται στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 (edited) Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση; Άλλαξα πρόσφατα συσκευή και στην προηγούμενη είχα αγοράσει κάποιες εφαρμογές. Στην νέα τώρα συσκευή τι γίνεται με αυτές (τις πληρωμένες εφαρμογές), μπορώ να τις κατεβάσω πάλι ή θα χρειαστεί να τις αγοράσω ξανά; Εννοείται ότι στην νέα συσκευή θα βάλω πάλι κανονικά τον λογαριασμό μου στο Gmail. Και μια τελευταία ερώτηση, βιντεοκλίσεις μέσω δικτύου (WCDMA) δεν μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ. Edited December 18, 2011 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση; Άλλαξα πρόσφατα συσκευή και στην προηγούμενη είχα αγοράσει κάποιες εφαρμογές. Στην νέα τώρα συσκευή τι γίνεται με αυτές (τις πληρωμένες εφαρμογές), μπορώ να τις κατεβάσω πάλι ή θα χρειαστεί να τις αγοράσω ξανά; Εννοείται ότι στην νέα συσκευή θα βάλω πάλι κανονικά τον λογαριασμό μου στο Gmail. Και μια τελευταία ερώτηση, βιντεοκλίσεις μέσω δικτύου (WCDMA) δεν μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ. Δεν τις αγοράζεις ξανα. Φυσικά και κάνεις βίντεο κλήσεις μέσω δικτύου Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση; Άλλαξα πρόσφατα συσκευή και στην προηγούμενη είχα αγοράσει κάποιες εφαρμογές. Στην νέα τώρα συσκευή τι γίνεται με αυτές (τις πληρωμένες εφαρμογές), μπορώ να τις κατεβάσω πάλι ή θα χρειαστεί να τις αγοράσω ξανά; Εννοείται ότι στην νέα συσκευή θα βάλω πάλι κανονικά τον λογαριασμό μου στο Gmail. Και μια τελευταία ερώτηση, βιντεοκλίσεις μέσω δικτύου (WCDMA) δεν μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ. Οχι, οταν βαλεις το gmail σου, οι εφαρμογες οι οποιες ειναι συμβατες με την καινουρια σου συσκευη θα ειναι διαθεσιμες για downloading διχως να πληρωσεις κατι παραπανω. Για το αλλο που ρωτας νομιζω πως ναι. Σε Galaxy S σιγουρα ναι βασικα. ΕΝΤΙΤ: Με προλαβε Νick. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Οχι, οταν βαλεις το gmail σου, οι εφαρμογες οι οποιες ειναι συμβατες με την καινουρια σου συσκευη θα ειναι διαθεσιμες για downloading διχως να πληρωσεις κατι παραπανω. Για το αλλο που ρωτας νομιζω πως ναι. Σε Galaxy S σιγουρα ναι βασικα. ΕΝΤΙΤ: Με προλαβε Νick. :) βασικα οχι :p μονο στα galaxy s/s2 γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 βασικα οχι :p μονο στα galaxy s/s2 γινεται. ειχα εντυπωση οτι γινεται και στο 2Χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts