Jump to content

megaloup

Members
  • Δημοσιεύσεις

    238
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About megaloup

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

megaloup's Achievements

  1. Καλημέρα. Οι απόστρατοι μπορούν να κάνουν στο όνομά τους, απ’ όσο γνωρίζω. Βγήκε προχθές χαρτί που ενημερώνει για τις προσφορές και κοινοποιείται στις ενώσεις αποστράτων. Αλλιώς πηγαίνεις σε ένα κατάστημα Nova για περεταίρω πληροφορίες.
  2. Αυτή είναι η νέα σύμβαση. Στο πακέτο με 9€ που με βόλευε, έδωσαν απεριόριστες κλήσεις αλλά μείωσαν τα data από 3gb σε 2gb. Τα λεπτά ομιλίας και τα sms ήταν ήδη αρκετά και δεν μου χρειάζονταν τα απεριόριστα, το οποίο είναι καλή κίνηση από την εταιρία για αυτούς που τα χρειάζονται. Ίσως στοχεύουν να σε πάνε σε μεγαλύτερο πάγιο, αν χρειάζεσαι περισσότερα gb ή να αγοράζεις κάποιο πακέτο data, για να βγάλουν από εκεί κάποιο επιπρόσθετο κέρδος. NOVA-ΓΕΣ 2023.pptx
  3. Η σύμβαση έχει αλλάξει ξανά το 2022. Υπάρχει και στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ. http://army.gr/el/themata-prosopikoy/monimoi/merimna-prosopikoy/nea-programmata-symvolaion-etairias-kinitis-tilefonias-wind-gia-ges Ακόμα δεν έχουν βγει ενοποιημένα προγράμματα με Nova.
  4. Σε εμένα φαίνεται ότι περάστηκαν αυτόματα οι βελτιωμένες παροχές (έκανα πέρσι το πρόγραμμα). Το τσέκαρα μέσω της εφαρμογής Wind
  5. Βγήκαν τα νέα προγράμματα για το 2022 και έχουν βελτιωμένες παροχές σε σχέση με το 2021, περίπου στις ίδιες σχετικά καλές τιμές. Εγώ πάντως επέστρεψα μετά από 10 χρόνια στην Cosmote, γιατί είχε ξεφύγει η κατάσταση στην τιμολόγηση.
  6. Καταπληκτική! Σπάνια βλέπω 2η φορά κάποια ταινία. Την έχω δει με την οικογένεια 3-4 φορές και θα την ξαναέβλεπα πάλι! Από τις ταινίες που σου προκαλούν συναισθήματα και σου αποτυπώνονται στο μυαλό. Πολύ ωραία και η μουσική επένδυση, με 2-3 πολύ όμορφα τραγούδια.
  7. Εννοεί ο φίλος πιο πάνω, ότι για κάποιο λόγο το tap to wake το έχει δώσει ως δυνατότητα, μόνο σε αυτά που έχουν Face ID (μάλλον γιατί λείπει το home button) και όχι σε αυτά που έχουν Touch ID (στα οποία πατάς από παλιά το home για να ξυπνήσει η οθόνη). Βέβαια θα μπορούσε να το δώσει σε όλα, αλλά…. Apple είναι αυτή!![emoji4] [Ή θα μπορούσε να μη το δώσει πουθενά, αφού υπάρχει και το power button το οποίο κάνει και αυτό αφύπνιση οθόνης, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο εύχρηστο].
  8. Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι να πάρω ως δωρο στον αδερφό μου το Amazfit smartwatch Neo το οποίο εξωτερικά μοιάζει με Casio και του άρεσε. https://www.vodafone.gr/eshop/wearables/smartwatches/amazfit-smartwatchamazfitneoblack/p-127579/?isStandalone=true&skuId=000001123100007013 Το μόνο θέμα που με προβλημάτισε είναι ότι δεν έχει δυνατότητα δόνησης (για σχετικά αθόρυβη ειδοποίηση). Έχουμε κάποιο παρόμοιο smartwatch υπόψη που να μοιάζει με απλό ηλεκτρονικό ρολόι τύπου Casio αλλά να έχει δόνηση; Ευχαριστώ
  9. Ακόμα θυμάμαι το πόσο έκπληκτος είχα μείνει όταν κάποια στιγμή η ταινία γύρισε απότομα σε ταινία-βαμπίρ! Αναρωτιόμουν για λίγο αν μπέρδεψαν τις μπομπίνες στο σινεμά και έβαλαν κάποια άλλη ταινία!! Και εμένα μου είχε αρέσει πάρα πολύ το πρώτο μισό που ήταν δράσης. Αν συνέχιζε έτσι πιστεύω θα ήταν απο τις αξιομνημόνευτες στο είδος. Η τρέλα του Ταραντίνο πιστεύω φταίει που την έκανε να γυρίσει σε βαμπίρ-σπλατερ ταινία (χωρίς να έχει δώσει κάποιο ελάχιστο hint μέχρι τότε ότι θα ασχοληθεί με βαμπιρ)!!
  10. megaloup

    iPhone 11

    Εγώ επειδή δεν ήθελα ταχυφορτιστή, πήρα αυτόν τον αντάπτορα και φορτίζω στο κλασικό μπριζάκι των iPhone (που το κράτησα) ή στο Λαπτοπ https://www.ebay.com/itm/323902064308
  11. megaloup

    iPhone 11

    Όσον αφορά στο θέμα της κλήσης που εμφανίζεται ως μπάρα, νομίζω ότι αν πατήσεις κάπου πάνω στην μπάρα, σου ανοίγει την κλήση σε full screen, οπότε έχεις μετά την επιλογή για τον ήχο που θα ήθελες.
  12. Plantronics explorer 500. Εξαιρετικό κατά τη δική μου χρήση και μαζεμένο. Έχει διάφανο αγκιστράκι μέσα στη συσκευασία. Εγώ δεν το χρειάστηκα
  13. Patch Adams [1998] https://www.netflix.com/title/18171082?s=i&trkid=13747225 Εξαιρετική! (Για τα δικά μου γούστα). Στα καλύτερά του ο Ρομπιν Γουίλιαμς. Πραγματική ιστορία (με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας να ζει ακόμα και να έχει υλοποιήσει μέρος του πρότζεκτ του). 8,5/10 από εμένα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είδα τις 2 από τις 3. (Όχι ακόμα το Vacation). Αρκετό καλό γέλιο, με λίγες υπερβολές στα σεξουαλικού τύπου αστεία, τα οποία δεν συμπαθώ, αλλά γενικά γελάσαμε πολύ με τη σύζυγο. Thanks για τις προτάσεις.
×
×
  • Create New...