megaloup Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Έχω ένα προβληματακι ρε παιδια. Έχω το huawei sonic U8650 Μερικές φορές πάω να κάνω αναβάθμιση απο το μάρκετ κάποιες εφαρμογές ή να περασω καινουργιες,κ μου λεει δεν υπάρχει διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος, ενώ έχω κ στο κινητο κ στην κάρτα. Κ μιλάμε για εφαρμογές απο 0,5 mb εώς 10 mb. Επίσης μπορω να κάνω κάτι για να βελτίωσω την ταχυτητα ή κατ αλλο?υπάρχει υποστήριξη? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 απο το ebay πάντως να ξέρεις ότι όλα είναι μούφες, κανένα δεν είναι original και γιαυτό είναι τόσο πολύ φθυνότερα (το δικό μου το είχα πάρει 19 ευρώ νομίζω).βέβεα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα είτε είναι κινέζικο είτε ιταλικό. Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Έχω ένα προβληματακι ρε παιδια. Έχω το huawei sonic U8650 Μερικές φορές πάω να κάνω αναβάθμιση απο το μάρκετ κάποιες εφαρμογές ή να περασω καινουργιες,κ μου λεει δεν υπάρχει διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος, ενώ έχω κ στο κινητο κ στην κάρτα. Κ μιλάμε για εφαρμογές απο 0,5 mb εώς 10 mb. Επίσης μπορω να κάνω κάτι για να βελτίωσω την ταχυτητα ή κατ αλλο?υπάρχει υποστήριξη? Ευχαριστώ Πήγαινε στις ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών –όλα, και κάπου (ίσως στο κάτω μέρος) σου λέει πόση διαθέσιμη μνήμη έχεις. Εάν είναι κάτω από 16 περίπου mb (η μνήμη της συσκευής) δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι. Είχα το desire και είχα και εγώ πρόβλημα με αυτό. Μία εφαρμογή που βοηθά στη διαχείριση της μνήμης είναι από το market η App2SD όπου μπορείς να μεταφέρεις όποιες εφαρμογές σου επιτρέπεται στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 (edited) Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση; Άλλαξα πρόσφατα συσκευή και στην προηγούμενη είχα αγοράσει κάποιες εφαρμογές. Στην νέα τώρα συσκευή τι γίνεται με αυτές (τις πληρωμένες εφαρμογές), μπορώ να τις κατεβάσω πάλι ή θα χρειαστεί να τις αγοράσω ξανά; Εννοείται ότι στην νέα συσκευή θα βάλω πάλι κανονικά τον λογαριασμό μου στο Gmail. Και μια τελευταία ερώτηση, βιντεοκλίσεις μέσω δικτύου (WCDMA) δεν μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ. Edited December 18, 2011 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση; Άλλαξα πρόσφατα συσκευή και στην προηγούμενη είχα αγοράσει κάποιες εφαρμογές. Στην νέα τώρα συσκευή τι γίνεται με αυτές (τις πληρωμένες εφαρμογές), μπορώ να τις κατεβάσω πάλι ή θα χρειαστεί να τις αγοράσω ξανά; Εννοείται ότι στην νέα συσκευή θα βάλω πάλι κανονικά τον λογαριασμό μου στο Gmail. Και μια τελευταία ερώτηση, βιντεοκλίσεις μέσω δικτύου (WCDMA) δεν μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ. Δεν τις αγοράζεις ξανα. Φυσικά και κάνεις βίντεο κλήσεις μέσω δικτύου Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση; Άλλαξα πρόσφατα συσκευή και στην προηγούμενη είχα αγοράσει κάποιες εφαρμογές. Στην νέα τώρα συσκευή τι γίνεται με αυτές (τις πληρωμένες εφαρμογές), μπορώ να τις κατεβάσω πάλι ή θα χρειαστεί να τις αγοράσω ξανά; Εννοείται ότι στην νέα συσκευή θα βάλω πάλι κανονικά τον λογαριασμό μου στο Gmail. Και μια τελευταία ερώτηση, βιντεοκλίσεις μέσω δικτύου (WCDMA) δεν μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ. Οχι, οταν βαλεις το gmail σου, οι εφαρμογες οι οποιες ειναι συμβατες με την καινουρια σου συσκευη θα ειναι διαθεσιμες για downloading διχως να πληρωσεις κατι παραπανω. Για το αλλο που ρωτας νομιζω πως ναι. Σε Galaxy S σιγουρα ναι βασικα. ΕΝΤΙΤ: Με προλαβε Νick. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Οχι, οταν βαλεις το gmail σου, οι εφαρμογες οι οποιες ειναι συμβατες με την καινουρια σου συσκευη θα ειναι διαθεσιμες για downloading διχως να πληρωσεις κατι παραπανω. Για το αλλο που ρωτας νομιζω πως ναι. Σε Galaxy S σιγουρα ναι βασικα. ΕΝΤΙΤ: Με προλαβε Νick. :) βασικα οχι :p μονο στα galaxy s/s2 γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 βασικα οχι :p μονο στα galaxy s/s2 γινεται. ειχα εντυπωση οτι γινεται και στο 2Χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 ειχα εντυπωση οτι γινεται και στο 2Χ να σου πω την αληθεια δε γνωριζω, ηξερα σιγουρα για τα galaxy s. παντως το android απο μονο του δεν εχει 3G βιντεοκληση, αν εχουν καποια κινητα, ειναι παραμετροποιηση των κατασκευαστων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 να σου πω την αληθεια δε γνωριζω, ηξερα σιγουρα για τα galaxy s. παντως το android απο μονο του δεν εχει 3G βιντεοκληση, αν εχουν καποια κινητα, ειναι παραμετροποιηση των κατασκευαστων. ακριβως.μακαρι να υπηρχε η παραδοσιακη gsm βιντεοκληση.και μακαρι να ερχοταν με το παγωτο για ολες τις συσκυες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyria_sophia Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Γεια σας, εχω ενα καινουργιο σμαρτ κινητο Samsung και μπαινει η δονηση αν και δεν εχω μηνυμα η κληση η e mail η κατι αλλο, και χωρίς να το αγγιξω. τι μπορει να εχει; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Γεια σας, εχω ενα καινουργιο σμαρτ κινητο Samsung και μπαινει η δονηση αν και δεν εχω μηνυμα η κληση η e mail η κατι αλλο, και χωρίς να το αγγιξω. τι μπορει να εχει; :cry: καπου στις ρυθμισεις ηχου ενεργοποιειται,εκτος αν πηγαινει σαν προφιλ ηχου ''ηχος+δονηση''..... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Πρεπει να μαι root εγω για να βαλω ενα apk στο κινητο και να εγκαταστησω την εφαρμογη (swype) ? Θα το βαλω στον φακελο data ή στον φακελο apk ? Δε χρειάζεσαι root για να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 να σου πω την αληθεια δε γνωριζω, ηξερα σιγουρα για τα galaxy s. παντως το android απο μονο του δεν εχει 3G βιντεοκληση, αν εχουν καποια κινητα, ειναι παραμετροποιηση των κατασκευαστων. Και εγώ έχω το HTC Incredible S. Όσο και να το έψαξα δεν μπόρεσα να κάνω βιντεοκλήση. Όντος το διασταύρωσα, δεν μπορεί κάποιος προς το παρών να κάνει βιντεοκλήση 3g με Android κινητό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Όντος το διασταύρωσα, δεν μπορεί κάποιος προς το παρών να κάνει βιντεοκλήση 3g με Android κινητό. Galaxy s 1&2 μπορείς σίγουρα πάντως Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Galaxy s 1&2 μπορείς σίγουρα πάντως Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Και στο Galaxy note μπορείς :D Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπέρα σε ένα xperia mini κατεβασα ένα rar που εχει καποιο πρόγραμμα πλοηγησης αλλά δεν ξερω πως να το κανω ιinstall! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπέρα σε ένα xperia mini κατεβασα ένα rar που εχει καποιο πρόγραμμα πλοηγησης αλλά δεν ξερω πως να το κανω ιinstall! Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε παράνομο λογισμικό (αφού είναι αντίθετο με τους κανόνες του forum) Εγώ θα σου πω πως για να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή εκτός market πρέπει να υπάρχει ένα αρχείο με κατάληξη .apk (ίσως μέσα στο rar?). Θα ανοίξεις ένα file explorer (αν δεν έχεις κατέβασε το astro file manager από το market) και θα πας να βρεις το αρχείο με την κατάληξη .apk στην κάρτα μνήμης σου ή όπου το έχεις αποθηκεύσει. Θα το τρέξεις και θα σου ζητήσει μόνο του να το εγκαταστήσει. --> Edit, επίσης θα σου έλεγα να προσέχεις τι βάζεις στο κινητό σου... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 καλησπέρα σε ένα xperia mini κατεβασα ένα rar που εχει καποιο πρόγραμμα πλοηγησης αλλά δεν ξερω πως να το κανω ιinstall! Όπως αναφέρθηκε, αν μιλάς για παράνομο λογισμικό δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε στο παρόν forum. Ωστόσο να σε ενημερώσω ότι για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ, διάβασε στο σχετικό θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 την πολιτική του forum για τα παράνομα την γνωρίζω και την υποστηρίζω . και σήμερα πια ξαναβλέποντας το κείμενο μου καταλαβαίνω ότι δεν είναι σωστα γραμμένο τελος διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για παρανομο-σπασμένο-rar Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 κανε το unrar, μεσα στο zip υπαρχει αρχειο .apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) κανε το unrar, μεσα στο zip υπαρχει αρχειο .apk?καλησπερα ασχετος ,λιγο βοηθεια.πως μπορω να σβησω εφαρμογες που κατεβασα και δεν μου αρεσουν,παταω και της στελνω στον καδο αλλα δεν σβηνουν ,τη λαθος κανω Edited December 22, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) εαν τις εχεις κατεβάσει απο το μαρκετ τότε πηγαινε στο μαρκετ στην εκάστοτε εφαρμογή και κανε απεγκατασταση ή ο πιο εύκολα long press στην εφαρμογη -->πληροφορίες -->κατάργηση εγκατάστασης ΥΓ-αυτό που πετας στο καλάθι είναι η <<συντόμευση>> της εφαρμογής ΥΓ2--πιο σωστό είναι να πατάς απάντηση και όχι παράθεση στην περιπτωση μου όμως που απαντω στο ερωτημα σου θα μπορούσα να πατήσβ και παράθεση ΥΓ3 ελπίζω να είναι η τελευταία τροποποίηση που κάνω Edited December 20, 2011 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_gr Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Και εγώ έχω το HTC Incredible S. Όσο και να το έψαξα δεν μπόρεσα να κάνω βιντεοκλήση. Όντος το διασταύρωσα, δεν μπορεί κάποιος προς το παρών να κάνει βιντεοκλήση 3g με Android κινητό. Καλησπέρα. Κι εγώ το παλεύω με το alcatel ot-990 με android 2.2.2 αλλά τίποτα ακόμη. Βέβαια δεν το έχω πολυψάξει ακόμα..Επί την ευκαιρία μήπως ξέρει κάποιος γιατί γράφει στον παροχέα COSMOT αντί για GR COSMOTE? Το έχετε ξαναδεί ή ξανακούσει αυτό και τί μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSAKALYPTOS Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Καλησπέρα, Αλλάζοντας μάρκα κινητού (από HTC DESIRE HD σε SAMSUNG GALAXY NOTE) android και τα δύο, τι πρέπει να κάνουμε ώστε να λειτουργούν σωστά όλες οι εφαρμογές που είχαμε κατεβάσει στη προηγούμενη συσκευή, είτε πρόκειται για δωρεάν είτε αγορασμένες εφαρμογές ????? Ευχαριστώ Edited December 21, 2011 by GSAKALYPTOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts