ilka71 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 αυτή η ρύθμιση που έχουν τα Android τα καθαρά κινητά σε miui υπάρχει; να έχεις κλειδώσει το screen rotation ΚΙ ΌΤΑΝ θες το επιτρέπεις μόνο για εκείνη την οθόνη Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Πρέπει να έχει σχέση με την έκδοση android και με το αν το υποστηρίζει η κάθε εφαρμογή. Σε huawei που δεν έχει καθαρό android, με κλειδωμένο το rotation μου εμφανίζει την επιλογή για landscape αλλά όχι σε όλες τις εφαρμογές. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Πρέπει να έχει σχέση με την έκδοση android και με το αν το υποστηρίζει η κάθε εφαρμογή. Σε huawei που δεν έχει καθαρό android, με κλειδωμένο το rotation μου εμφανίζει την επιλογή για landscape αλλά όχι σε όλες τις εφαρμογές.α ενδιαφέρον. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marioscy67 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Ψάχνω μία εφαρμογή που να κάνει τη δουλειά της εντολής Screen Rotation η οποία δεν υπάρχει στα settings σε κάποιο tv box που έχω με αποτέλεσμα κάποιες εφαρογες που δεν γυρίζουν αυτόματα να μένουν σε όρθια θέση τηλεφώνου Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Έχω δύο συσκευές, μια Sony και μια Samsung. Και οι δύο με Android 10. Πήγα να κάνω μια μεταφορά από τη μια στην άλλη και εναλλάξ κάποια αρχεία με NFC. Δεν μου εμφανίζει πια την επιλογή αποστολής με NFC ούτε στη μία ούτε στην άλλη; εννοείται πως έχω ανοιχτό το nfc και στις δύο. Προ της αναβάθμισης σε 10 γινόταν και δεν κάνω κάτι διαφορετικό. Άλλαξε κάτι με το nfc στο android 10 και δεν γίνεται Ι πια share με nfc; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marioscy67 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Set Orientation_v1.1.4_apkpure.com.apk Αυτό το app κατεβασα από το apkpure και δούλεψε το Screen rotation σε tv box με oreo 8.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyb98 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Καλησπέρα. Σε tablet με Android 8.0, ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάπου το αρχείο της current session του Chrome για να το πάρω backup. υ.γ. no rooted o/s Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Υπάρχει dialer με call block και recorder σε Android 9; Παράθεση Audiolab 8000S | Dual CS 505-4 & Ortofon ULM68E 10 | ELAC Uni-Fi UB5 Slim | Invicta Vintage Pro Diver 34334 | iPhone 13 mini | LG BP250 | National Panasonic SE-405 | Philips F2131 | SMSL MINI DAC SD-793 | Samsung Galaxy Buds3 FE | Samsung UE22F5000AW | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Υπάρχει dialer με call block και recorder σε Android 9;true phone dialer Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Άλλαξε κάτι με το nfc στο android 10 και δεν γίνεται Ι πια share με nfc; Έχει καταργηθεί το Android beam. Δοκιμασε το Google files app, έχει αποστολή αρχείων αλλά δεν θυμάμαι αν υποστηρίζει pair μέσω nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Καλησπέρα! Όσοι είστε με AMOLED, χρησιμοποιείτε AOD είτε το μαμά, είτε με τρίτη εφαρμογή (πχ Always on AMOLED, NotifyBuddy, κτλ); Αν ναι πως τα πάτε από μπαταρία; Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANOSXRISA Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!!Παρακαλώ πολύ χρειάζομαι λίγο την βοήθεια σας,στην συσκευή μου το Huawei P30 Lite χρησιμοποιώ πάρα πολύ την εφαρμογή ΄Χάρτες΄ και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Πριν λίγες μέρες όμως που η εφαρμογή έκανε αναβάθμιση και έχει τώρα την έκδοση 10.47.1 δεν μπορώ να βρω πουθενά την επιλογή ΄Έναρξη Οδήγησης΄ ενω στην προηγούμενη έκδοση υπήρχε κανονικά.Αυτό είναι που χρησιμοποιώ πολύ και δεν το βρίσκω πουθενά οσο και αν έψαξα.Μήπως γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει;;Σας ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Δλδ πες γράφεις στην αναζήτηση Αθήνα και σου βγάζει κάτι δεν έχει κουμπί έναρξη κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Μπορείς να το βρεις σαν widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Κάπου πήρε το μάτι μου σήμερα ότι η έκδοση 11 του android,θα απαγορεύει στον χρήστη να κάνει χρήση άλλης κάμερας πέραν της stock.λογικα θα βρεθεί τρόπος να παρακαμφθεί η απαγόρευση. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Παράκαμψη ο ο δεν θα παίξει εκτός και αν είσαι root (αν ο τρόπος που έχω στο μυαλό θα το υλοποιήσουν ο οποίος είναι και ο ποιο απλός και αποτελεσματικός) ουσιαστικά θα υπάρχει ένα embedded interface πχ fb instagramm κλπ θα κάνουν χρήση αυτού (όπως στο ios) για απλό χρήστη δεν θα αλλάξει τπτ θα δουν πολύ πόνο χρήστες xiaomi κυριοε γιατί θα τους κοπεί το Gcam καθος η μαμά είναι γισ ανάθεμα. Σε γενικές γραμμές μικρή η απώλεια. Εξάλλου οποίος θέλει root και θα τα έχει όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Παράκαμψη ο ο δεν θα παίξει εκτός και αν είσαι root (αν ο τρόπος που έχω στο μυαλό θα το υλοποιήσουν ο οποίος είναι και ο ποιο απλός και αποτελεσματικός) ουσιαστικά θα υπάρχει ένα embedded interface πχ fb instagramm κλπ θα κάνουν χρήση αυτού (όπως στο ios) για απλό χρήστη δεν θα αλλάξει τπτ θα δουν πολύ πόνο χρήστες xiaomi κυριοε γιατί θα τους κοπεί το Gcam καθος η μαμά είναι γισ ανάθεμα. Σε γενικές γραμμές μικρή η απώλεια. Εξάλλου οποίος θέλει root και θα τα έχει όλα Δεν νομίζω να έχουμε και τόσο πόνο. Με τη MIUI 12 βελτιώνονται αισθητά και οι στοκ κάμερες της Xiaomi. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Η gcam κανει τη διαφορα στα xiaomi που δουλευω τουλάχιστον εγω και θα ειναι άσχημο να μην υποστηριζεται. Το πρόβλημα ειναι ευρυτερο κατα τη γνώμη μου. Με την προφαση της ασφαλειας,το android γινεται ολο και πιο κλειστο, ο πραγματικός σκοπος ειναι ο ακομη μεγαλύτερος έλεγχός του απ την google. Για χαρακτηριστικά ασφαλείας το καταλαβαινω, όπως το δακτυλικο αποτυπωμα πχ,αλλα μια η ηχογράφηση κλησεων,μια οι καμερες κτλ,στο τέλος θα μας απαγορευσουν να εγκαθιστούμε και εφαρμογες εκτος της google. E καλύτερα να πάμε σε ios να ησυχασουμε,οπου το hardware και software είναι ενοποιημενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Κατάλαβα. Δεν θα αναβαθμίσουμε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Ποία θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή voice recorder; Παράθεση Audiolab 8000S | Dual CS 505-4 & Ortofon ULM68E 10 | ELAC Uni-Fi UB5 Slim | Invicta Vintage Pro Diver 34334 | iPhone 13 mini | LG BP250 | National Panasonic SE-405 | Philips F2131 | SMSL MINI DAC SD-793 | Samsung Galaxy Buds3 FE | Samsung UE22F5000AW | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wetromix4 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 (edited) Μόλις άρχισα να ψάχνω το OS για ενσωματωμένα συστήματα πρόσφατα και έχω ελάχιστες εμπειρίες να δουλεύω με το λειτουργικό σύστημα στο παρελθόν, οπότε βασικά είμαι noob. Γνωρίζω ότι η Google διαθέτει ένα λειτουργικό σύστημα για ενσωματωμένα συστήματα, το Android Things OS, αλλά μετά από κάποια αναζήτηση, φαίνεται ότι η Google δεν παρέχει τον πηγαίο κώδικα για αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να προσαρμόσω το λειτουργικό σύστημα, οπότε κατέληξα σε πολλά περιττά πράγματα. Δεν παρέχει πραγματικά η Google τον πηγαίο κώδικα για το Android Things OS ή εγώ κοιτούσα λάθος μέρη; appvalley tutuapp tweakbox Επίσης, εάν δεν μπορώ να δημιουργήσω ένα προσαρμοσμένο Android Things OS, πώς μπορώ να μεταφέρω ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα Android σε ενσωματωμένο σύστημα; Γνωρίζω το βιβλίο ενσωματωμένου Android του Karim από το 2013, αλλά δεν ξέρω αν αυτό το βιβλίο εξακολουθεί να ισχύει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited August 29, 2020 by wetromix4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgetech Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Καλησπέρα Μου εμφανίζει στο Android Samsung κινητό που έχω συνέχεια ότι συνδέθηκε και αποσυνδέθηκε ο προσαρμογέας USB ενώ δεν έχω τίποτα συνδεδεμένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανάβει το κινητό συνέχεια από την ειδοποίηση την οποία δεν με αφήνει να απενεργοποιήσω και να τελειώνει η μπαταρία. Θέλει τεχνικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 (edited) Εχω για πληκτρολογιο το Swiftkey αλλα δεν μου ενεργοποιει το πληκτρο για φωνητικη πληκτρολογιση οπως αυτο της google Εχω κλικαρει το κουμπι για φωνητικη πληκτρολογιση . Υπαρχει καποια λυση ? Edited August 29, 2020 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Εχω για πληκτρολογιο το Swiftkey αλλα δεν μου ενεργοποιει το πληκτρο για φωνητικη πληκτρολογιση οπως αυτο της google Εχω κλικαρει το κουμπι για φωνητικη πληκτρολογιση . Υπαρχει καποια λυση ? Λειτουργεί κανονικά. Δεν θυμάμαι πως το ενεργοποίησα. Νομίζω πως γίνεται αυτόματα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Και εμένα λειτουργεί κανονικά. Μηπως οταν το εγκατέστησες, δεν του έδωσες δικαιώματα για το μικρόφωνο? Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts