Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτή η ρύθμιση που έχουν τα Android τα καθαρά κινητά σε miui υπάρχει; να έχεις κλειδώσει το screen rotation ΚΙ ΌΤΑΝ θες το επιτρέπεις μόνο για εκείνη την οθόνη 3eeff624fc0ebea4985906fd3a86b024.jpg

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Πρέπει να έχει σχέση με την έκδοση android και με το αν το υποστηρίζει η κάθε εφαρμογή. Σε huawei που δεν έχει καθαρό android, με κλειδωμένο το rotation μου εμφανίζει την επιλογή για landscape αλλά όχι σε όλες τις εφαρμογές.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Πρέπει να έχει σχέση με την έκδοση android και με το αν το υποστηρίζει η κάθε εφαρμογή. Σε huawei που δεν έχει καθαρό android, με κλειδωμένο το rotation μου εμφανίζει την επιλογή για landscape αλλά όχι σε όλες τις εφαρμογές.
α ενδιαφέρον.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Ψάχνω μία εφαρμογή που να κάνει τη δουλειά της εντολής Screen Rotation η οποία δεν υπάρχει στα settings σε κάποιο tv box που έχω με αποτέλεσμα κάποιες εφαρογες που δεν γυρίζουν αυτόματα να μένουν σε όρθια θέση τηλεφώνου

Ευχαριστώ πολύ

Έχω δύο συσκευές, μια Sony και μια Samsung. Και οι δύο με Android 10. Πήγα να κάνω μια μεταφορά από τη μια στην άλλη και εναλλάξ κάποια αρχεία με NFC. Δεν μου εμφανίζει πια την επιλογή αποστολής με NFC ούτε στη μία ούτε στην άλλη; εννοείται πως έχω ανοιχτό το nfc και στις δύο. Προ της αναβάθμισης σε 10 γινόταν και δεν κάνω κάτι διαφορετικό.

Άλλαξε κάτι με το nfc στο android 10 και δεν γίνεται Ι πια share με nfc;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλησπέρα.

Σε tablet με Android 8.0, ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάπου το αρχείο της current session του Chrome για να το πάρω backup.

υ.γ. no rooted o/s

Ευχαριστώ

Υπάρχει dialer με call block και recorder σε Android 9;

Audiolab 8000S | Dual CS 505-4 & Ortofon ULM68E 10 | ELAC Uni-Fi UB5 Slim | Invicta Vintage Pro Diver 34334 | iPhone 13 mini | LG BP250 | National Panasonic SE-405 | Philips F2131 | SMSL MINI DAC SD-793 | Samsung Galaxy Buds3 FE | Samsung UE22F5000AW | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Άλλαξε κάτι με το nfc στο android 10 και δεν γίνεται Ι πια share με nfc;

Έχει καταργηθεί το Android beam. Δοκιμασε το Google files app, έχει αποστολή αρχείων αλλά δεν θυμάμαι αν υποστηρίζει pair μέσω nfc.

Καλησπέρα! Όσοι είστε με AMOLED, χρησιμοποιείτε AOD είτε το μαμά, είτε με τρίτη εφαρμογή (πχ Always on AMOLED, NotifyBuddy, κτλ); Αν ναι πως τα πάτε από μπαταρία;
There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!!Παρακαλώ πολύ χρειάζομαι λίγο την βοήθεια σας,στην συσκευή μου το Huawei P30 Lite χρησιμοποιώ πάρα πολύ την εφαρμογή ΄Χάρτες΄ και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Πριν λίγες μέρες όμως που η εφαρμογή έκανε αναβάθμιση και έχει τώρα την έκδοση 10.47.1 δεν μπορώ να βρω πουθενά την επιλογή ΄Έναρξη Οδήγησης΄ ενω στην προηγούμενη έκδοση υπήρχε κανονικά.Αυτό είναι που χρησιμοποιώ πολύ και δεν το βρίσκω πουθενά οσο και αν έψαξα.Μήπως γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει;;Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Κάπου πήρε το μάτι μου σήμερα ότι η έκδοση 11 του android,θα απαγορεύει στον χρήστη να κάνει χρήση άλλης κάμερας πέραν της stock.λογικα θα βρεθεί τρόπος να παρακαμφθεί η απαγόρευση.

Tcl 20 5g

Παράκαμψη ο ο δεν θα παίξει εκτός και αν είσαι root (αν ο τρόπος που έχω στο μυαλό θα το υλοποιήσουν ο οποίος είναι και ο ποιο απλός και αποτελεσματικός) ουσιαστικά θα υπάρχει ένα embedded interface πχ fb instagramm κλπ θα κάνουν χρήση αυτού (όπως στο ios) για απλό χρήστη δεν θα αλλάξει τπτ θα δουν πολύ πόνο χρήστες xiaomi κυριοε γιατί θα τους κοπεί το Gcam καθος η μαμά είναι γισ ανάθεμα. Σε γενικές γραμμές μικρή η απώλεια.

Εξάλλου οποίος θέλει root και θα τα έχει όλα

Παράκαμψη ο ο δεν θα παίξει εκτός και αν είσαι root (αν ο τρόπος που έχω στο μυαλό θα το υλοποιήσουν ο οποίος είναι και ο ποιο απλός και αποτελεσματικός) ουσιαστικά θα υπάρχει ένα embedded interface πχ fb instagramm κλπ θα κάνουν χρήση αυτού (όπως στο ios) για απλό χρήστη δεν θα αλλάξει τπτ θα δουν πολύ πόνο χρήστες xiaomi κυριοε γιατί θα τους κοπεί το Gcam καθος η μαμά είναι γισ ανάθεμα. Σε γενικές γραμμές μικρή η απώλεια.

Εξάλλου οποίος θέλει root και θα τα έχει όλα

Δεν νομίζω να έχουμε και τόσο πόνο. Με τη MIUI 12 βελτιώνονται αισθητά και οι στοκ κάμερες της Xiaomi. ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Η gcam κανει τη διαφορα στα xiaomi που δουλευω τουλάχιστον εγω και θα ειναι άσχημο να μην υποστηριζεται.

Το πρόβλημα ειναι ευρυτερο κατα τη γνώμη μου. Με την προφαση της ασφαλειας,το android γινεται ολο και πιο κλειστο, ο πραγματικός σκοπος ειναι ο ακομη μεγαλύτερος έλεγχός του απ την google. Για χαρακτηριστικά ασφαλείας το καταλαβαινω, όπως το δακτυλικο αποτυπωμα πχ,αλλα μια η ηχογράφηση κλησεων,μια οι καμερες κτλ,στο τέλος θα μας απαγορευσουν να εγκαθιστούμε και εφαρμογες εκτος της google. E καλύτερα να πάμε σε ios να ησυχασουμε,οπου το hardware και software είναι ενοποιημενα

Ποία θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή voice recorder;

Audiolab 8000S | Dual CS 505-4 & Ortofon ULM68E 10 | ELAC Uni-Fi UB5 Slim | Invicta Vintage Pro Diver 34334 | iPhone 13 mini | LG BP250 | National Panasonic SE-405 | Philips F2131 | SMSL MINI DAC SD-793 | Samsung Galaxy Buds3 FE | Samsung UE22F5000AW | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Μόλις άρχισα να ψάχνω το OS για ενσωματωμένα συστήματα πρόσφατα και έχω ελάχιστες εμπειρίες να δουλεύω με το λειτουργικό σύστημα στο παρελθόν, οπότε βασικά είμαι noob.

Γνωρίζω ότι η Google διαθέτει ένα λειτουργικό σύστημα για ενσωματωμένα συστήματα, το Android Things OS, αλλά μετά από κάποια αναζήτηση, φαίνεται ότι η Google δεν παρέχει τον πηγαίο κώδικα για αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να προσαρμόσω το λειτουργικό σύστημα, οπότε κατέληξα σε πολλά περιττά πράγματα.

Δεν παρέχει πραγματικά η Google τον πηγαίο κώδικα για το Android Things OS ή εγώ κοιτούσα λάθος μέρη;

appvalley tutuapp tweakbox

Επίσης, εάν δεν μπορώ να δημιουργήσω ένα προσαρμοσμένο Android Things OS, πώς μπορώ να μεταφέρω ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα Android σε ενσωματωμένο σύστημα;

Γνωρίζω το βιβλίο ενσωματωμένου Android του Karim από το 2013, αλλά δεν ξέρω αν αυτό το βιβλίο εξακολουθεί να ισχύει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by wetromix4

Καλησπέρα

Μου εμφανίζει στο Android Samsung κινητό που έχω συνέχεια ότι συνδέθηκε και αποσυνδέθηκε ο προσαρμογέας USB ενώ δεν έχω τίποτα συνδεδεμένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανάβει το κινητό συνέχεια από την ειδοποίηση την οποία δεν με αφήνει να απενεργοποιήσω και να τελειώνει η μπαταρία. Θέλει τεχνικό ?

Εχω για πληκτρολογιο το Swiftkey αλλα δεν μου ενεργοποιει το πληκτρο για φωνητικη πληκτρολογιση οπως αυτο της google

Εχω κλικαρει το κουμπι για φωνητικη πληκτρολογιση .

Υπαρχει καποια λυση ?

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εχω για πληκτρολογιο το Swiftkey αλλα δεν μου ενεργοποιει το πληκτρο για φωνητικη πληκτρολογιση οπως αυτο της google

Εχω κλικαρει το κουμπι για φωνητικη πληκτρολογιση .

Υπαρχει καποια λυση ?

Λειτουργεί κανονικά. Δεν θυμάμαι πως το ενεργοποίησα. Νομίζω πως γίνεται αυτόματα

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και εμένα λειτουργεί κανονικά.

Μηπως οταν το εγκατέστησες, δεν του έδωσες δικαιώματα για το μικρόφωνο?

Tapatalk

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned