Jump to content

MANOSXRISA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MANOSXRISA

  • Ημ. Γέννησης 04/11/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

MANOSXRISA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,θέλω λίγο σας παρακαλώ την βοήθεια σας να ρωτήσω κάτι.Έχω στην κατοχή μου το Huawei P30 Lite και προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο Viper μια βιντεοκλήση,όπως δλδ κάνω την βιντεοκλήση στο Viper να κάνω ταυτόχρονα και εγγραφή με τον ήχο την εικόνα όλα.Χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη επιλογή που έχει η συσκευή "Εγγραφή οθόνης" γίνεται η εγγραφή της βιντεοκλήσης κανονικά αλλα χωρίς τον ήχο χωρίς να ακούγεται η συνομιλία παρα μονό γράφει την εικόνα και μου βγάζει ενα μνμ οτι το μικρόφωνο είναι κατειλλημένο απο άλλη εφαρμογή και συγκεκριμένα το Viper.Κατέβασα και άλλες εφαρμογές όπως πχ το AZ screen recorder,XRecorder και πάλι συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα...Δλδ ενω ξεκινάει η εγγραφή της βιντεοκλήσης γράφει μονό την εικόνα χωρίς τον ήχο της συνομιλίας και μου βγάζει πάλι αυτο το μνμ οτι το μικρόφωνο είναι κατειλημένο απο μια άλλη εφαρμογή το Viper και δεν μπορεί να γίνει εγγραφή του ήχου ταυτόχρονα.Σας παρακαλώ πολύ αν κάποιος γνωρίζει πως γίνεται η διαδικασία να γίνει εγγραφή μιας βιντεοκλήσης στο Viper κανονικά και με εικόνα και με ήχο να με πει να με ενημερώσει για το πως γίνεται.Σας ευχαριστώ πολύ!!
  2. Καλημέρα σε όλους τους φίλους!!!Παρακαλώ πολύ χρειάζομαι λίγο την βοήθεια σας,στην συσκευή μου το Huawei P30 Lite χρησιμοποιώ πάρα πολύ την εφαρμογή ΄Χάρτες΄ και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Πριν λίγες μέρες όμως που η εφαρμογή έκανε αναβάθμιση και έχει τώρα την έκδοση 10.47.1 δεν μπορώ να βρω πουθενά την επιλογή ΄Έναρξη Οδήγησης΄ ενω στην προηγούμενη έκδοση υπήρχε κανονικά.Αυτό είναι που χρησιμοποιώ πολύ και δεν το βρίσκω πουθενά οσο και αν έψαξα.Μήπως γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει;;Σας ευχαριστώ πολύ!!!
  3. Το Gps δουλεύει πάρα πολύ καλά το χρησιμοποιώ συνέχεια. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα με τελειώνει μέσα στην μέρα,έλεγα μπας και βελτιωθει λιγάκι η κατάσταση με την αναβάθμιση αλλα τίποτα.Μεσα στην μέρα θέλει να το φορτίσω.
  4. Απο μπαταρία φίλε μου πως είσαι;;;;
  5. Εγω το εχω περίπου ενα μήνα τώρα,μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά,έκτος απο ενα καμμένο pixel που εχω παρατηρήσει οτι έχει στην οθόνη του ολα καλά.Για την μπαταρία και σε εμένα τελειώνει πολύ γρήγορα αλλά μια φόρτιση απο το 1-2% πες περίπου μου κάνει γύρω στις 2 ώρες με τον φορτιστή που είχε στο πακέτο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την αναβάθμιση που λες φίλε μου δεν το γνωρίζω αυτό.Τώρα για το banggood εχω ακούσει καλά σχόλια!!Είναι σε γενικές γραμμές αξιόπιστο!!
  6. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!Παίδια να ρωτήσω κάτι...σε πολλά μαγαζιά με κινέζικα κινητά (gearbest,igogo,κτλ) υπάρχει σαν τρόπος αποστολής μια επιλογή που λέει ''Αποστολή μέσω EMS''.Αυτό τί είναι,courier ή κάτι άλλο;Μέσω ''EMS'' περνάει τελωνείο ή οχι;;Σας ευχαριστώ!!
  7. Ναι φίλε μου,ήρθε σφραγισμένο με νάυλον και είχε και 3 αυτοκόλητα γύρώ-γύρω made in china.Και εμένα με έκανε εντύπωση γιατί πέρασε δυστυχώς τελωνείο και πίστευα οτι θα το ανοίξουν εκεί....Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
  8. Την προηγούμενη εβδομάδα που παρέλαβα συσκευή με DHL και πέρασε τελωνείο μου βγήκε 95€.Οχι απο GearBest αλλα απο το igogo.Εγω δεν ήξερα..δεν μου είπανε τίποτα και την πάτησα......
  9. Λέτε να φταίει το κατάστημα;;Δεν νομίζω γιατί η συσκευή ήταν πολύ καλά σφραγισμένη,φαινόταν δλδ οτι δεν έχει ανοιχτεί αρα πως ξέρει το κατάστημα οτι έχει προβλημα,λεω τώρα πάλι δεν ξέρω....Πάντως μίλησα με το κατάστημα igogo.es και μου είπανε οτι δίνουν εγγύηση 1 χρόνο αλλα οχι για καμμένα pixel.''Ετσι πληροφοριακά η μια συσκευή είναι το cubotx17 (διάβασα και εδω μέσα και σε ξένα forum πολύ καλά σχόλια για τη εν λόγω εταιρία) και η άλλη το elephone p8000''. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες!!!!!
  10. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά!!Ξέρεται γιατί ρωτάω,πήρα ενα κινητό απο igogo.es και είχε ενα καμμένο pixel,εεε λεω έτυχε......Ο γαμπρός μου πάλι πριν λίγες μέρες παρέλαβε μια συσκευή απο κινεζομάγαζο και πάλι και αυτό έχει 2 pixel καμμένα.....λέμε τι γίνεται εδω πέρα και μιλάμε για γνωστές μάρκες ανάμεσα στα "κινέζικα"....
  11. Καλησπέρα στην παρέα!!Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω,όλες αυτές τις συσκευές που παραλαμβάνεται απο κινέζικα μαγαζιά είχατε πρόβλημα με την οθόνη με καμμένα pixel;Έτσι απο την εμπειρία σας έχουν εγγύηση;;
  12. Καλησπέρα στην παρέα!Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω δυο απορίες που εχω.....Αρχικά μπορείτε να μου πείτε απο την εμπειρία σας ποιό πιστεύετε οτι είναι το ποιό αξιόπιστο μαγαζί για να παραγγείλεις απο Κίνα;....Γενικότερα απο τις συσκευές που παραλαμβάνετε έχετε θέματα με καμμένα pixel στην οθόνη;;;
  13. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου,να σαι καλά!!!!
  14. Παιδιά μια ερώτηση προς τους κατόχους της συσκευής......πως ενεργοποιήτε η επιλογή να εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας;;;;;;;;;;
  15. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου να είσαι καλά!!!! Το κινητό το εχω λίγες μέρες στην κατοχή μου και είναι πολύ καλό,τρέχει γρήγορα δεν κολλάει πουθενά,απίστευτα λεπτό,το touch πολύ γρήγορο,οθόνη πολύ καλή.Το μόνο που διαπίστωσα είναι ενα καμμένο pixel που έχει στην οθόνη,και την μπαταρία του που τελειώνει πολύ γρήγορα.
×
×
  • Create New...