nikos523 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Μα τα nokia αυτή την εφαρμογή πρέπει να έχουν για μηνύματα από μαμά. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 (edited) Μα τα nokia αυτή την εφαρμογή πρέπει να έχουν για μηνύματα από μαμά. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Αυτό δείχνει σε μένα η εφαρμογή και σε έναν φίλο με Nokia 7.1, που το πόσταρε στο αντίστοιχο νήμα! Αλλά η εφαρμογή στέλνει ή τουλάχιστον έστελνε και δεχόταν κανονικά τα μηνύματα. Μέχρι της 13:05 σήμερα (07.10.) το μεσημέρι. Μετά δεν το δοκίμασα... Edit: Στέλνει ακόμα... Edited October 7, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 είχα εισερχόμενη κλήση όταν μιλούσα με κάποιον και ενώ άκουγα το μπιπ ότι κάποιος καλεί δεν άναψε η οθόνη. δεν ξέρω γιατί Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Η εφαρμογή Play Store απέκτησε σκούρο θέμα ξαφνικά, χωρίς να κάνω κάτι. Επίσης όταν ενημερώνονται οι εφαρμογές το βελάκι που πατάς ενδιάμεσα δεν ανοίγει το πλαίσιο που γράφει τι βελτίωσαν στην εφαρμογή. Όταν ήταν λευκό το θέμα, το έβγαζε! Επίσης συνεχίζει να μη μου εμφανίζει την εφαρμογή Messages στο Play Store! Εννοώ την stock εφαρμογή. :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Messenger, Instagram, Google Play, Messages, Contacts, Dialer, όλα πλέον με dark theme. Μόνο το Gmail και το Facebook έμειναν. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 ε βεβαια, ολα τα προβληματα λυμενα τα χουμε, το dark theme μας μαρανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 ε βεβαια, ολα τα προβληματα λυμενα τα χουμε, το dark theme μας μαρανε..Δεν είναι λογική αυτή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεκούραστο στα μάτια από το μαύρο φόντο. Αν και στη Google κάνουν ημίμετρα με το dark mode που είναι σε σκούρο γκρι. Δηλαδή να μη το έβαζαν μέχρι να είχαν λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 συμφωνω με την τελευταια προταση, οσο για την πρωτη, διαφωνω, καθοτι την μεγαλυτερη χρηση την κανω μερα και το μαυρο δεν βολευει ως γνωστον κατω απ τον ηλιο κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Το καλύτερο θα ήταν να έχει επιλογή για όποιον θέλει μαύρο φόντο ή όχι. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 το μονο το οποιο μ αρεσει απο αυτα ειναι το "auto night mode" προσωπικα, να γυρναει μονο του μετα απο καποια ωρα σε night mode, να το εχω ολη μερα σε night mode δεν παιζει, ουτε να καθομαι να θυμαμαι να γυρναω ποσες εφαρμογες σε night mode τη νυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Στο Android 10 στην ουσία έχεις επιλογή. Οι εφαρμογές που δεν έχουν στις ρυθμίσεις τους ειδική επιλογή για Light η Dark theme, ακολουθούν την ρύθμιση που έχεις βάλει εσύ ο ίδιος στο λειτουργικό. Αν δηλαδή έχεις βάλει Light theme στις ρυθμίσεις του Android τότε και οι εφαρμογές είναι με Light theme, και το αντίθετο. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 το μονο το οποιο μ αρεσει απο αυτα ειναι το "auto night mode" προσωπικα, να γυρναει μονο του μετα απο καποια ωρα σε night mode, να το εχω ολη μερα σε night mode δεν παιζει, ουτε να καθομαι να θυμαμαι να γυρναω ποσες εφαρμογες σε night mode τη νυχταΓι' αυτό η Samsung έχει την καλύτερη υλοποίηση για night/dark mode με την επιλογή στο κάτωθι screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 ακριβώς! μάλιστα το telegram ζήτησε πρόσβαση στην τοποθεσία για να υπολογίσει ακριβώς ηλιοβασίλεμα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Δεν είναι λογική αυτή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεκούραστο στα μάτια από το μαύρο φόντο. Αν και στη Google κάνουν ημίμετρα με το dark mode που είναι σε σκούρο γκρι. Δηλαδή να μη το έβαζαν μέχρι να είχαν λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα.Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα κάνει μεγάλη αντίθεση και είναι κουραστικό ειδικά στο διάβασμα. Πιστεύω η καλύτερη λύση είναι το σκούρο γκρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Το πιο ξεκούραστο κατά τη γνώμη μου είναι το λευκό φόντο με χαμηλωμένη φωτεινότητα και ενεργοποιημένο το night mode που δίνει ένα κίτρινο χρώμα στην οθόνη και μειώνει το μπλε φως. Αν ήταν πάντως να επιλέξω ανάμεσα σε total black και σκούρο γκρι, πιστεύω ότι είναι πιο ξεκούραστο το σκούρο γκρι. Το total black βοηθάει σίγουρα στην κατανάλωση σε amoled οθόνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Messenger, Instagram, Google Play, Messages, Contacts, Dialer, όλα πλέον με dark theme. Μόνο το Gmail και το Facebook έμειναν. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Το Instagram δεν έχει dark mode σε μένα. Ούτε στις ρυθμίσεις το βρίσκω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Το Instagram δεν έχει dark mode σε μένα. Ούτε στις ρυθμίσεις το βρίσκω.Πρέπει να έχεις το dark mode ενεργό από τις ρυθμίσεις του κινητού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Δεν έχει dark mode η συσκευή μου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Το Instagram δεν έχει dark mode σε μένα. Ούτε στις ρυθμίσεις το βρίσκω.Ούτε σε εμένα ήρθε ακόμα....σε όλα τα άλλα έχω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Η εφαρμογή Play Store απέκτησε σκούρο θέμα ξαφνικά, χωρίς να κάνω κάτι. Επίσης όταν ενημερώνονται οι εφαρμογές το βελάκι που πατάς ενδιάμεσα δεν ανοίγει το πλαίσιο που γράφει τι βελτίωσαν στην εφαρμογή. Όταν ήταν λευκό το θέμα, το έβγαζε! Επίσης συνεχίζει να μη μου εμφανίζει την εφαρμογή Messages στο Play Store! Εννοώ την stock εφαρμογή. :(Σήμερα μου βγήκε και μένα μαύρο το Play Store στο Oneplus 6 μου Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Ούτε σε εμένα ήρθε ακόμα....σε όλα τα άλλα έχω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις σε Facebook και Gmail; Γιατί ούτε σε αυτά έχω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Έχεις σε Facebook και Gmail; Γιατί ούτε σε αυτά έχω!Όχι.το Gmail το περιμένουμε και το Facebook δεν έχουν πει κάτι ακόμα για dark mode Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Μόλις έκανε ενημέρωση το insta και μπήκε αυτόματα σε dark mode Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Μόλις έκανε ενημέρωση το insta και μπήκε αυτόματα σε dark mode Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εμένα το ίδιο, σήμερα το πρωί! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Έχετε βάλει τη beta έκδοση ή την κανονική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts