karib Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Σε τι συσκευή; MotoG5, με pure android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Δεν νομίζω ότι έχει επιλογή να αλλάξει το κουμπί των ακουστικών... Εξάλλου στα περισσότερα κινητά με το πλει αρχίζει ξανά η τελευταία εφαρμογή που έπαιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Δεν νομίζω ότι έχει επιλογή να αλλάξει το κουμπί των ακουστικών... Εξάλλου στα περισσότερα κινητά με το πλει αρχίζει ξανά η τελευταία εφαρμογή που έπαιζε. Δηλαδη, οποτε πατιεται κατα λαθος το κουμπι, το vlc θα παιζει οτι βρει, κι εγω δεν εχω επιλογη να σταματησω αυτο, απο το να συμβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω το φάκελο αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο των προγραμμάτων messenger & viber από τον εσωτερικό χώρο του κινητού στην κάρτα μνήμης sd που έχω στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω το φάκελο αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο των προγραμμάτων messenger & viber από τον εσωτερικό χώρο του κινητού στην κάρτα μνήμης sd που έχω στο κινητό? Πρέπει να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Να ξέρεις όμως πως όταν αυτές παίρνουν κάποιο update επιστρέφουν στην μνήμη της συσκευής Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo1 Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Γεια σας! Έχω το Samsung S8 και εδώ και κάτι μήνες ένας φίλος μέσω της εφαρμογής sendanywhere μου έστειλε μια εφαρμογή καιρού που ήθελα, την 1weather. Το έλαβα το έκανα install και όλα καλά. Το θέμα είναι πως κάνω ενημέρωση της συγκεκριμένης εφαρμογή που είναι Apk αρχείο;;; στο Google play μου λέει ότι ειβαι εγκατεστημένη η συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά έχει άνοιγμα κ κατάργηση. Ενημέρωση δεν έχει κάνει ποτέ. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να την ενημερώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 οποια δωρεαν εφαρμογη δεν υπαρχει στο playstore μπορεις να την αναβαθμιζεις απο το apkmirror :https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=1weather Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo1 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Πήγα στο apk mirror είδα ότι η τελευταία ενημέρωση ήταν στις 4 Σεπτεμβρίου, την έκανα λήψη αλλά δεν γίνεται install, μου λέει ότι η εφαρμογή δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Η εφαρμογή υπάρχει στο play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handmark.expressweather&hl=el Το ότι αποτυγχάνει η ενημέρωση/εγκατάστασή της πιθανότατα σημαίνει ότι η έκδοση που είναι εγκατεστημένη ήδη στη συσκευή, είναι πειραγμένη. Δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις πρώτα και μετά να την εγκαταστήσεις εκ'νέου απ' το play store. Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής δε θα διαγραφούν αν δεν κάνεις εκκαθάριση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 (edited) Χαιρετίζω όλους τους φίλους, εδώ. Στο κινητό μου, υπάρχει το εξής εικονίδιο (ακριβώς επάνω από το πληκτρολόγιο), όπου το πατάω και μετατρέπει τη φωνή σε κείμενο. Σε δύο συναδέλφων μου, το ίδιο εικονίδιο υπάρχει κάτω αριστερά, πατώντας παρατεταμένα το κουμπί με το "κόμμα". Όλοι μας έχουμε Huawei. Εγώ έχω το P20 lite ενώ οι συνάδελφοί μου, άλλο μοντέλο. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνουν για να το ρυθμίσουν, όπως το δικό μου; Edited September 9, 2019 by radiodj105 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Πρεπει να βαλουν την ιδια εφαρμογη πληκτρολογιου με εσενα (εν προκειμενω την gboard - google keyboard). Χαιρετίζω όλους τους φίλους, εδώ. Στο κινητό μου, υπάρχει το εξής εικονίδιο (ακριβώς επάνω από το πληκτρολόγιο), όπου το πατάω και μετατρέπει τη φωνή σε κείμενο. Σε δύο συναδέλφων μου, το ίδιο εικονίδιο υπάρχει κάτω αριστερά, πατώντας παρατεταμένα το κουμπί με το "κόμμα". Όλοι μας έχουμε Huawei. Εγώ έχω το P20 lite ενώ οι συνάδελφοί μου, άλλο μοντέλο. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνουν για να το ρυθμίσουν, όπως το δικό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Το βρήκα. Απλά κατεβάζεις από το Playstore το GBOARD και το πρόβλημα λύνεται! Χαιρετίζω όλους τους φίλους, εδώ. Στο κινητό μου, υπάρχει το εξής εικονίδιο (ακριβώς επάνω από το πληκτρολόγιο), όπου το πατάω και μετατρέπει τη φωνή σε κείμενο. Σε δύο συναδέλφων μου, το ίδιο εικονίδιο υπάρχει κάτω αριστερά, πατώντας παρατεταμένα το κουμπί με το "κόμμα". Όλοι μας έχουμε Huawei. Εγώ έχω το P20 lite ενώ οι συνάδελφοί μου, άλλο μοντέλο. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνουν για να το ρυθμίσουν, όπως το δικό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 (edited) Πρέπει να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Να ξέρεις όμως πως όταν αυτές παίρνουν κάποιο update επιστρέφουν στην μνήμη της συσκευής Αυτό ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα αλλά δεν δουλευει πάλι στην μνήμη του κινητού τα αποθηκεύει. Κανονικα απ οτι ξέρω απο τα άλλα προγράμματα δεν ξαναγύρναει στη μνήμη του κινητού(Εκτός αν την ξαναμεταφερεις εσύ) από τη στιγμή ποι έχεις μεταφέρει το πρόγραμμα στη κάρτα μνήμης όλα τα updates γίνονται εκεί. Τουλάχιστον σε όλα τα άλλα προγράμματα αυτό συμβαίνει Edited September 9, 2019 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Αυτό ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα αλλά δεν δουλευει πάλι στην μνήμη του κινητού τα αποθηκεύει. Κανονικα απ οτι ξέρω απο τα άλλα προγράμματα δεν ξαναγύρναει στη μνήμη του κινητού(Εκτός αν την ξαναμεταφερεις εσύ) από τη στιγμή ποι έχεις μεταφέρει το πρόγραμμα στη κάρτα μνήμης όλα τα updates γίνονται εκεί. Τουλάχιστον σε όλα τα άλλα προγράμματα αυτό συμβαίνει Όχι, μετά από update μεταφέρονται στη συσκευή. Τι android έχεις (έκδοση)? Για το viber, μετέφερε τον φάκελο viber στην κάρτα και δοκίμασε πάλι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Έχω το redmi note 7. Έχω ένα ζήτημα με τα αποθηκευμένα sms στη συσκευή. Στέλνω και παίρνω μηνύματα sms. Πόσον καιρό λοιπόν κρατιούνται στη μνήμη του τηλεφώνου τα μηνύματα αυτά; Δεν σβήνω μηνύματα, οπότε κάποια στιγμή "δεν θα χωράνε άλλα" και τα παλιά μηνύματα μένουν στον "πάτο". Τα ψάχνω αλλά δεν τα βρίσκω! Πώς μπορώ να τα "ανακτήσω" από τον "πάτο που βρίσκονταις Υπάρχει κάποιος ημερολογιακός φραγμός; Π.Χ. κρατούνται στη μνήμη για 6 μήνες; Μετά σβήνονται αυτόματα; Επίσης χρησιμοποιώ την εφαρμογή myPhone των windows 10 (για κινητά android). Αυτή η εφαρμογή σου εμφανίζει τα μηνύματα sms στην οθόνη του υπολογιστή, μέχρι δυο ή 3 μήνες πριν. Επειδή έψαχνα μηνύματα sms προ 4 μηνών, τα οποία "χάθηκαν" από την οθόνη )δεν εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή), υπάρχει κανένα κολπάκι να τα ξαναδώ στην οθόνη του υπολογιστή; Γύρισα πίσω την ημερομηνία τηλεφώνου και υπολογιστή, αλλά δεν έπιασε το κόλπο! Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή (gia to redmi note 7) σαν το MyPhone των windows 10 ώστε να βλέπεις τα sms σε οθόνη υπολογιστή; και να μπορείς να τα κάνεις copy & paste sto word? Έχω την εντύπωση ότι κρατάει κάποιο αριθμό μηνυμάτων και δεν παίζουν ρόλο οι ημερομηνίες. Εγώ βλέπω στο κινητό μου sms από 22-12-2017 και μετά. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_gregory Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Πως μπορώ να γράψω τα συγκεκριμένα εισαγωγικά «»; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Βάλε 2 φορές το <, οπότε θα φαίνεται κάπως έτσι << και >> Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Στο google keyboard τουλάχιστον, εάν πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο με το σύμβολο " θα σου βγάλει και τα εισαγωγικά. «» Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Στο google keyboard τουλάχιστον, εάν πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο με το σύμβολο " θα σου βγάλει και τα εισαγωγικά. «» Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩπα, τι είπες τώρα, σωστός! Και στο Swiftkey keyboard το εμφανίζει τελικά στο " αλλά μόνο αν πας μέσα από το μενού στα σύμβολα. «» Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Ωπα, τι είπες τώρα, σωστός! Και στο Swiftkey keyboard το εμφανίζει τελικά στο " αλλά μόνο αν πας μέσα από το μενού στα σύμβολα. «» Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Ούτε εγώ το είχα πάρει χαμπάρι αυτό. Πολύ ωραία! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Απ' ότι παρατήρησα σχεδόν όλα τα σύμβολα αν τα πατήσεις παρατεταμένα έχουν κι άλλα μέσα. Όπως πχ αν πατήσεις αυτό * παρατεταμένα βγαίνει αυτό ★ κ.α. Η δίεση βγάζει αυτό №. Edited September 11, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Samsung galaxy s9 plus με Android 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια καλη εφαρμογη που να μας δειχνει . πχ αν ειμαστε στη πολη και δεν εχουμε mb ιντερνετ τους κωδικους wifi που υπαρχουν τριγυρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια καλη εφαρμογη που να μας δειχνει . πχ αν ειμαστε στη πολη και δεν εχουμε mb ιντερνετ τους κωδικους wifi που υπαρχουν τριγυρω. ωστε να μπορεσουμε μετα να μπουμε στο ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Αν υπήρχε εφαρμογή όπου θα έδειχνε έτσι τους κωδικούς των WiFi τότε ποιος ο λόγος να τα κλειδώνει ο κόσμος; Απλά έτσι μια εφαρμογή που να σπάει το WiFi του γείτονα όχι δεν υπάρχει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts